Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Jó is lenne 😊)))
Szerintem, az ERSTE bénázik és még nem került a profilomra a levonás.
Pedig a lekérdezési idõszakot 2 hétre állítottam be.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
akko ingyen kapod XXXD

IMYke2.0.0.0
Még nem nyúltak hozzá. <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Még nem néztem meg. De most megteszem.

Mármint a számládról?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Levonás volt már?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez így 78.9 font összesen???? Jól számoltam?

giorgio81
Megnéztem én is ezt a hirdetést, hát jó nagy árréssel dolgozik a srác
kb. játékonként 2ezret tesz rá. A FNV meg kiverte a biztosítékot, 40ezer persze, max 17ezerbõl be lehet szerezni
Az a vicc, hogy veszik is tõle, mennyi hülye ember van, vagy inkább lusta? ha maga intézné a rendelést még többet megspórolna

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0
Hoppá!
Most néztem e-mailt: Order Despatched!

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#vigyor5>

Tinman
A válaszom is említésre méltó :-D

Amúgy nekem egyáltalán nem muszáj eladnom és mivel perfekt állapotban van, ezért ha kell 1 éven keresztül fogom árulni 1000 FT-al olcsóbban, mint a galaxis, ráadásul a postát is állom :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
motorhead <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Forza.

arty
nem felcserélted a cimeket? 😄

én imádtam a gta4-et a kiegjeivel együtt. a saboteur is tetszett, csak ugyan az a gondom, mint tottinak: gagyi. mindene megvan, de az összkép mégis egy polirozatlan, béna játék. nem vagyok képes nem azt látni, hogy mi lehetett volna, ha nem a pandemic fejleszti :/ talán egy mafia1-hez hasonló klasszikus.

Forza.

Nekem kicsit csalódás volt az elsõ rész, a második viszont nagyon tetszik!

A szarkazmus csak úgy süt a történetbõl...
Egyébként van olyan története, mint a saboteurnek vagy esetleg 1 rpg-nek is (dungeon siege 2 történetével felveszi simán a versenyt)

Nem mondom a grafikát, mert az nálam 1000. rangú dolog (nem ezért,de érdektelenség miatt például a Crysis a mai napig kimaradt, egyszerûen egyáltalán nem érdekel az a gém).
Másik dolog viszont az optimalizáltság, az animációk és mozgáskultúra.
Szabadon futkározhatsz bárhol a városban (olyan parkour feeling van benne, ami nem sok játékben, talán még a Mirrors Edge-ben van hasonló)

Harc az olyan amilyen, de az se lenne jó, ha egyszerre támadna az összes ellenfél, esélyed se lenne (Ríviai Geralt sem kispályás tömeggyilkolásban, pedig a Witcher is egy hatalmas játék)

Meg lehet abba halni (habár az elsõ részben könnyebb volt az biztos), csak nem könnyû! Összességében a Tps-ek (third person slicer) közül szerintem az egyik legmagasabb színvonalú és a második résszel (oké elsõ sztorija a végjátéknál elvágta magát) erre a szintre+ 1-2 lapáttal rátettek... Hangsúlyozom, hogy szerintem!

Lelketlenséggel sem értek egyet, nekem nagyon átjött a hangulat is! (hiába a bosszú a családért, lerágott csont ugyan, de mindig bejön...)

Amit fuckolhat a Ubisoft az a DRM-jük!

Ajjaj, most így olvasom tovább a hsz-eket, hát keletkezett egy grand kanyon az Eredeti Játékaink törzsközönségében AC ügyben...

Apus #11677: Így van! <#eljen>

Nonicks # 11684: Ha a játék csak arra elég, hogy ne unatkozzak, akkor az uninstall lesz hamarjában. Ha nem szórakoztat, akkor törlöm!

IMYke2.0.0.0
Látom, pesti srác 4000 Ft-ért akarja a F3 GOTY-t... <#wilting>

IMYke2.0.0.0
Elszomorodtam 😞

zorrobomber
Nem utálkozás volt hanem egy hozzászólás, vélemény, miniesszé, akármi csak nem utálkozás. Szeretetteljes ember vagyok. Amúgy is igazán utálni csak azt lehet amit kicsit szeretsz is, és az AC-ben igen, van mit szeretni, elismerem. A kihagyott ziccer pedig mint általában, itt is bosszantó.

Akkor késõbb postáznak.
De ez - annak a tudatában - hogy a megrendeléskor elérhetõ volt, nem fordulhat elõ.

Sajnos elõfordulhat. Épp a Zavvi-n jártam úgy a Fallout 3 GOTY-val, hogy megrendeléskor "in stock" volt az elérhetõség, aztán nem gyõztek elnézést kérni, amiért még egy hónap múlva sem érkezett meg a játék (azóta persze megkaptam). Illetve épp egy ArmA 2-re várok Zavvi-tól, amit 3 hete rendeltem be, szintén "in stock" volt (ellenkezõ esetben be sem raktam volna a kosárba), és azóta hetenként küldik az "order status update" tárgyú leveleket, amiben köszönik szépen, hogy ilyen türelmes vagyok, de sajnos jelenleg nincs készleten a termékbõl...

Tottinak nem tetszik, akkor csak jó lehet. 😊

<#eljen><#worship> Tömör és lényegretörõ, de igaz 😊

Hát ez elég durva, legalább dupláját akar keresni rajta.
davidka003
Nézegettem a hardverapro-t és elég durva árak vannak:
pl.: Fallout New Vegas Collector's Edition PC 40.000 ft

De az egyik csaj kommentje elég felháborító, nem értem hogy lehet valaki ennyire hülye:

"nem akarok üzletrontó lenni, de minden játék megtalálható az interneten.
ebbõl üzletet csinálni, nagy arc kell"

"na és ki tudja hogy eredeti e.
ha nem kér cd kulcsot az online játékhoz, akkor honnan tudod hogy kalóz e vagy sem?

szépen lehet venni üres tokot, rányomtatni a borítót.
utána a cdre is rányomtatni a címkét és máris eredeti."

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Köszi, hogy megnézted, akkor ez elég korrekt kiadás.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Na kérlek szépen betettem olvasóba...

A Bónuszlemezen:

Behind the scenes at Crystal Dynamics
Trailers
Becoming Lara Croft
Gallery
Soundtrack

Ez egyébként egy DVD "film" vagyis egy menü fogad, amikre kattintva indulnak az egyes videok.

Az artbook pedig borítóval, hátlappal együtt 38 oldalas, nincs megszámozva, megszámoltam neked :-)

2 képeslap is van ám hozzá :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nonicks
egy játékot nem azért játszol, hogy az idõ menjen, ne unatkozz?(mert erre tökéletes az AC2)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

balee4
Az egyszerû történet pont az AC esetében nem igaz...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
a Witcher 2 nálam is 0 day vétel. Nem tudjátok, lesz belõle valami CE??? mert akkor mindenképp ráfekszek annak a beszerzésére...

balee4
Fable 3, The Witcher 2 nálam 0-day vételek lesznek, AC Brotherhood meg esélyes, de lehet, hogy konzolra inkább...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

davidka003
Akinek megvan a Tomb Raider Underworld az megtudná mondani, hogy a benne lévõ artbook hány oldalas és a bónusz lemezen mik vannak?

IMYke2.0.0.0
<#wilting><#ijedt><#szomoru2>

davidka003
Na már elkezdõdött az átállás.
Kezd elfogyni az eredeti borítós Mass Effect 2 és jön helyette ez a gagyi.
De van még pár db az eredeti borítósból is: Mass Effect 2
Ha valaki még gondolkozik a vételen érdemes gyorsnak lenni. 😊

Apus
tipikus héterkedés. egyébként az általad bemutatott társalgás akármelyik Cod, MoH, Crysys, GTA stb esetén is helytálló.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

zorrobomber
nagyon széken köcsögöm!

JethroHUN
te hülye vagy

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Totti5
AC a generáció egyik legprofibb játéka. Játékbéli történetek a legtöbb esetben pofon egyszerûek, ami amúgy az AC esetében nem feltétlen igaz, mert eléggé meg van kavarva a lecsó benne ( ami már sok is volt a 2. rész végén ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
nem értek egyét.. AC RULZ, AC RULZ!

😄
Encore
😄 Amúgy kb egyetértek az AC véleményeddel, annyira lelketlen az egész, hogy csak fogtam a fejem, hogy ilyen szép grafikát, modelleket, ilyesmit elcseszni... Üres az egész.

Ráadásul azt a szikrányi hangulatmagot, amit felfedezni véltem benne, elrontja, hogy a HUD ilyen modern, sci-fis, valahogy nem sikerült összhangba hozni a futurisztikus elemeket a középkori világgal.
IMYke2.0.0.0
Mondanom sem kell: azonnal screencapture, és megy az aranyköpések panteonjába!

<#alien><#nyes><#worship>

IMYke2.0.0.0
Ja, mert gondolom, mindig meg kell szakadnia a sok csomagtól 😊
Engem sem szeret a postáskisasszony, mert sorra küldheti az értesítõket, hogy menjek, csomagom van. 😊
Hát még mi lesz, amikor 3-4-5 részletben érkezik a mostani rendelésünk 😊)))

IMYke2.0.0.0
Civilization-ök kimaradtak. DE a Motorhead és az UNREAL TOURNAMENT (99) az istenkirály!
Hatalmas gratula a leleményességedhez!

zorrobomber
Az Assassin's Creed szerintem a pokol legmélyebb bugyraiból jött, hogy elpusztítsa az utolsó szikra kreativitást is a játékfejlesztõkbõl...mert az nem kreativitás hogy a fos játékmenet mellé kitalálok valami alibitörténetet. A genitáliámat vágják le ha az alap"ötlet" nem így született:

Korporöt meeting, valahol a ködös mittudoménmiben:

Random korporöt arc: - Szerintetek nem lenne jó valami fasza kardozós gamét csinálni?

Rka2: - Ja, legyen bérgyilkosos, de középkori, mert modern már van.

Rka1: - Hm, nem is rossz, lesz egy g**i nagy város amiben lehet majd menni, meg majd a jövõheti meetingen találunk ki minden szart amit lehet majd benne csinálni, mert ugye a semmit mégis pofátlanság eladni.

Rka2: - Zsírszar! Meghalni viszont nehogy lehessen benne! Kardozáskor is max ilyen 30an egyszerre tudjanak legyûrni. Az autista játékosok piaca még egy nagyon szûz, érintetlen terület, sok zsét fogunk kaszálni vele!

Rka1: - Okéj vaze! Hallod aztán valami sztori nem kéne?

Rka2: - Hát-hát, tudod arra figyelni kell meg minden, nem vagyok biztos benne hogy jó ötlet. Na meg ki a fasz fog értelmes történetet kitalálni? Írónak én pénzt biztos nem fizetek, max ha c++-ban ír. Érted az már valami, de sima szöveget gépelni, pföjj.

Rka1: - Áá, kell az, legyen valami modern cucc is benne és akkor így ilyen több rétes szar lesz. Az nem baj ha értelme nincs mert úgyse játssza majd végig senki, aki meg igen, annak meg jó lesz az, nyilván telibe szarja ha eljutott már a végéig.

Rka2: - Miiiivaaan??? Jól vagy te??

Rka1: - Jó lesz az kussoljál mer én vagyok a fõnököd, nem rémlik???

Meeting vége. Rka1 felveszi a telefont: - Helló a 3D Visual Corporate Team Style Kft-vel beszélek? Csókolom lesz egy új játékunk, de ez nagy cucc lesz, szóval a szokásos 20 textúra helyett rendelnénk most 368000-et, de kérnénk, hogy tényleg jó legyen meg kreatív és stílusos, köszönjük. Ami nem annyira látszik az jó lesz a sima olcsóbbakból is, oké? Jó lenne jövõ hétre, mert a sajtóanyagot már kiadtuk hogy mindjárt kész vagyunk. Persze eltoljuk majd a megjelenést azzal a dumával hogy jó munkához idõ kell, aztán a pattanásos fejüek éjszaka is kardokkal fognak álmodni. Na csókolom és köszönjük a láncos buzogány képet amit tegnap küldtek faxon, nagyon tetszett!

KRi2
Hülye postásom kekeckedik, nincs kedve kihozni a postát, ugyhogy a legutóbbi termésem csak ennyi. Kicsi de klasszik.

Mégtöbb kép + játék } bigbox.blogja.net

lll l ll lllll l lll ll

a game-es borito az igazi.

IMYke2.0.0.0
A jubiszopft bekaphassa. Fuck The What!

IMYke2.0.0.0
Út a munkáról: A Siklósi Kistérségnél a fõnöknõm azt mondta, hogy mindent elkövetnek, de nem rajtuk áll a dolog.
A támogatásos rendszert bizonyosan nem állítják le - azaz, az önkormányzati dolgozókra továbbra is szükség lesz, az már más kérdés, hogy forráshiány okán esetleg kevesebbre 😞

lolSL
Assassin's Creed Brotherhood Getting PS3-Exclusive Free DLC 'Copernicus Conspiracy'
A free piece of PlayStation 3-exclusive downloadable content for Assassin's Creed Brotherood will bring new single-player content revolving around Renaissance astronomer Nicolaus Copernicus, Ubisoft has announced

robotnyk
brotherhoodot én nem várom ki, boxra vevõs, ha csak nem hallok róla rosszat 😊
zorrobomber
Assassin's Creed production value szempontjából tényleg tök jó, kár hogy egy lelketlen szar az egész 😄 Az 1 siralmas volt, de tényleg, a 2 meg hát, látszik valami igyekezetfoszlány, de még mindig röhejesen hangulattalan. Senki ne jöjjön a grafikával mert. Komolyan legszívesebben két lábbal taposnám valami forgalmas helyen hogy mindenki lássa mekkora ótvar fos. Sabouteur FTW

Aki még nincs Two Worlds 2 ügyben beoltva, az most be lesz:

Two Worlds Vault, videókkal, miegymással, németesek elõnyben

Ac:B védelem kijátszható (habár azt hallottam az még karajabb lesz, mint a 2-é) Ass. Creed 2-re pl Skidrow crack oszt go, amikor meg már átnyergelnek a Brotherhoodra, akkor meg remélhetõleg kell majd a szerverkapacitás és leveszik ezt az állandó internetes marhaságot!

De még ha ilyen is a védelem, akkor is, ha már lehet saját guildem (bérgyilkos guild), akkor én már kilóra meg vagyok véve... Látod, addig ugattam az Ass. Creed 2 ellen is, hogy a végén csak megveszem... 😄

Árva Fable végigjátszás iiiiinndul!!! Kötelezõ, must have!!!! Nem hosszú nyugodtan belevághatsz.

Dragon Age 2:Bioware nem hagy cserben (de ha mégis Mass effect 2 köntösbe bújtatott Dragon 2-t kapunk, akkor keresztre feszítés lesz á la Fallout New Vegas Legion...)

Witcher 2: Innen is üdvözlöm a CD Projekt Red-et és egy virtuális sört küldök mindegyiküknek és nagyon szurkolok a további sikereikhez!

Lábjegyzetbe: Tudsz valamit az Út a Munkához program folytatásáról (a kérdés arra vonatkozik, hogy lesz-e jövõre munkánk)?

IMYke2.0.0.0
Én is így gondolom. Sajnos, a Supreme Commander GOLD-nál is így volt.
A feketének én is örülnék. De, mintha az a Dragon Age 2-é lenne, nem?