Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
robotnyk
nekem eleve csak 11/08 volt a dispatch date, szal ha elõbb történne meg, az csak jó lenne.
Tinman
Zavvi nálam is szarozik. Egyik game-re d.u. vonta le a pénzt... a Fallout GOTY-ra.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL
robotnyk
zavvi levonta a pénzt, bár még processing mindig a megrendelés, legalább lesz belõle valami, úgy tûnik ^^
Daell Drow
Ebben a csomagban levo Red Faction Guerilla aktivalhato steamen?
Totti5
FF13 picit szebb, amit a hajakon lehet max látni. Az 1080ps átvezetõ CGIk, illetve a jobb frémráta az elsõdleges indok a PS3 verzió mellett, meg a finnyásoknak hogy csak 1 lemez ( gondolom azt nem peccselték azóta sem, hogy a városokban ne 10 fps legyen mert minek, csak millióan vették meg 360ra is... szarni a fejükre az a jó... Square<#levele><#levele><#levele><#levele> )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Gurren
én ha már megveszek egy játékot, tuti, hogy nem adom el :p

Tinman
Igen, azért van olyan "kincsem", amit 3x áron sem... ez igaz!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Jó vétel a PS3 nagyon, nem is kérdés, hogy ütõs excluk vannak rá, de szerintem i2k-nak "kezdõben" olcsóbb, jobb egy X. Már sokszor elhangozott, hogy nagyon sok KONZOL ONLY cím dobozon gyakran szebb... ergo a multi címeket is érdemesebb dobozon erõltetni.

Aztán majd jöhet a PS3. Lassan nekem is elfogynak a "kötelezõ" X címek. (Így 30-hoz közel :-D De még van simán 10, amit X-en akarok kivégezni.)
Final Fantasy XIII-at már párszor vehettem volna, de mivel PS3-on szebb, így azt már ott fogom tolni, ha megérem.

Biztos van olyan pc-s cím is, amit ugyan "annyira kiveséztél" mégis újra elõ fogod még venni, vagy tévedek (és nincs ilyen?)....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én ha (és a nagy kérdõjel, idézõjel és feltételes mód ezen a szón található) vásárolnék konzolt, akkor Xbox-ot vennék az tuti! Az általad felsorolt kellemességek miatt!

(Bocs mindenkitõl, ha ma helyesírási hibát vétek, de 4 óra alvás után csak ennyi telik a figyelmembõl!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Konzolos játékot nem tartok meg...
Amit már annyira kiveséztem, hogy tudom, hogy többször nem veszem elõ, attól megválok... ez PC-re is igaz.

Gurren
miért szoktátok eladni a játékaitokat?

Milyen stílust kedvelsz jobban? Én az Ass. Creed 2-re szavazok! Metro-t próbáltam, nekem nem jött be, nincs vele semmi baj, egyedül csak én untam el!

Tinman
Amennyibe került, annyiért rózsaszín is lehetne a plecsni tõlem...

Akkor a Metro ezen verziója Ultimate Collector's Heavenly Edition.

Akkor ezek után Ultimate Collector's Heavenly Edition-öket sem veszek 😊 Fõleg ha a borítón egy csúnya lila plecsni éktelenkedik.

Az benne van a "sima" kiadásban is.

Tinman
Ha az új Medal of honor, limited lehet ettõl:

* MP-7 - Az 1. lépcsõs csapásmérõk különleges fegyvere. Pehelykönnyû és rendkívüli tûzgyorsaságú; lövedékei a testpáncélt is átütik. Kezes, akár egy pisztoly, de egy karabély megbízhatóságával semlegesíti a célpontokat
* TOZ194 és 870MCS rohampuskák - azonnali hozzáférés e megsemmisítõ erejû közelharceszközökhöz
* A különleges erõk álcaruhája - Ha magukra öltik, a játékosok könnyebben beleolvadnak környezetükbe, és hatékonyan meg is különböztetik magukat az egyszerû bakáktól.

Akkor a Metro ezen verziója Ultimate Collector's Heavenly Edition.

wesker24
És a + Red Faction Guerilla játék miatt gondolom !
Ez mitõl "limited"? A külsõ karton tok, a 4 képeslap és a shotgun miatt?

Tinman
Te i2k!

Miért nem gondolkodsz egy arcade Box-on? Még HDD se kell hozzá. Pendrive-od csak van valami 8 giga körüli nem? Az elég lesz. Letolod, ami mászhev' rá és eladod az egészet, ha végeztél.

Kezdõben olcsóbb, mint a PS3... nem is kevéssel.

robotnyk
AC2.
Tinman
Metro 2033 az már magában 2 játék, hiszen ott a Red Faction Guerilla is a pakkban :-D

.... és nem utolsósorban nagyon szép kiadvány. Részemrõl Metro-ra szavazok.

Teaser, hogy könnyen dönts:

Totti5
AC2 - minden tekintetében profi játék, ha tetszett az 1, szereted a sanboxot a szép grafikát, ha szeretnél olyan Velencét látni amitõl eláll a lélegzeted, akkor mindenkép érdemes

Metro 2033 - ha eltekintünk attól hogy az AI ultraszar benne, akkor az egyik legjobb fps a piacon, és ha a horrort szereted akkor meg pláne kihagyhatatlan

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mindkettõ!😊))
Tinman
PS3? Búcsúzz el az SR1-tõl :-P

De nem ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy ints egy lazát az utóbbi évek legcsúcsabb jRPG-jének a Lost Odyssey-nek, a mászhev' Alan Wake-nek, az erõsen kellemes Fable 2-nek, a zseniális Shadow Complexnek, hogy az általam 9.5/10-re pontyozott' Limbo-t már ne is említsem. És ezek tényleg most csak az AAA+++ címek voltak.

Rowlend
Metro

GET OVER HERE!

wesker24
Kösz szépen akkor egyik se lesz megvéve legalább megmarad a pénzem !

Jó lesz késöbbre ! XD
IMYke2.0.0.0
AC2: <#szomoru2>
Metro 2033: <#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
De el ne add nekem!!!
Ki tudja, mit hoz még a január - ugye írtam már, december 31.ig van szerzõdés - ha lesz munkám jövõre is, akkor tavaszra már konzolos leszek.
PS3 a nyerõ, de 'kõne' nagyon az SR1 is! 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Nem tudok dönteni mert mind a 2 jó játék szerintem ! persze mindkét játék külön kategória ! Place your Bets please ! xDD

Assassin Creed 2 VS Metro 2033
IMYke2.0.0.0
Adsz hozzá box-ot, és veszem 😊

Tinman
Gratula! 0-day vettem a többszöröséért, de így is jó vétel <#idiota>

Tinman
1900-ért a tiéd :-D

robotnyk
Jaja, nekem is a játék fõszála tetszett a legjobban <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Esküszöm, CSAK az SR1 miatt lennék konzolos. Most.

Tinman
Utolsó drogfutárost egyik esetben szerintem lehetetlen megcsinálni, de nem a 2. hanem az ELSÕ részben :-D
A 2. részben sima ügy. :-P

Nyíltan még a kiadás elõtt azt hangoztatták a készítõk, hogy komolytalan gta paródia a dolog (ezzel szemben a sztori az hihetetlenül jó volt szerintem)

ÁÁÁ az 6-os szint felett esélytelen volt, egyszerûen nem tudtál pontot is gyûjteni+megvédeni a kelebet, meg még idõre is ment!

A másik lehetetlen az a drogfutárkodás utolsó küldetés, hát ott olyan ellenállás volt, hogy nem tudtam átvergõdni...

Persze, ha úgy vesszük, az egész játék egy baromkodás... ^^

Az nekem is nagyon tetszett, végig is küzdöttem magam az összes szinten 😊 Vagy amikor a hírességek pásztoróráját kellett biztosítani... 😊 De akár a Fight Club is sokkal jobb volt, mint a szippantós autós baromkodás.

IMYke2.0.0.0
Én a 'keleb'-ek megvédését bírtam például - volt, hogy átkozódva, de küzdöttem vele 😊

Voltak ott jobb dolgok is! Pl.: A fõsztori, a közelharci fegyverekkel kivégzések, bolt vásárlások, bandaháború, fegyverek, ruhák, kocsik, elmebeteg küldetések...

:-( Sokáááááááá lesz az...
Lehet, hogy ismét végig kéne vinni a 2-t...:-D

"a második részben a szippantós autóval való garázdálkodás volt a csúcs"

<#wilting><#falbav>

Szánalmas, hogy valakinek ez volt a "csúcs"...

IMYke2.0.0.0
SG.hu: Elképesztõen jó lesz a Saint's Row 3 - 2012-ben... <#wow2><#wilting>

IMYke2.0.0.0
Rendben. <#buck><#worship>

w77d
Imi haver amúgy úgy elfeledkeztem rólad, hogy az hihetetlen sorry, köv héten elküldöm a Doom-okat 😊