Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vajon ilyen verzió van a Cod-okból is? Cod 1-2 +kiegek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez tetszetõs! 2k-ért megérte! Gratulálok hozzá!<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nekem bejön... csak Zó meg ne lássa a játékod, mert elküld melegebb éghajlatra :-D

Gratz!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
A kiadás gyönyörû, csak a játék elég gyenge, Gothicokhoz köze a karaktereken, világon, történeti kötõdéseken kívül nulla.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nem mindenki aszerint válogat, hogy bugos vagy nem bugos... Nálam ez pl. sokadrangú szempont...

Dj Tommy
Akkor szerencséd volt, hogy még találta ilyen verziót.
Én mondjuk még 7000 ft-ért vettem, de nekem annyiért is megérte.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

davidka003
Mai szerzemény:

7 db lemez van benne és egy 40 oldalas kézikönyv.
2 ezer Ft volt de elég nehezen találtam meg a Tescoban, mert tele vannak a polcok a sárga meg narancs színû szutyok verziókkal 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

wesker24
A vaterától vettem az egyik eladónál volt ez a 2 remek játék !

zorrobomber
Ezt honnan rendelted?

Carlos
jó is lesz oroszul vagy csehül játszani vele...

Þór vígi þessi rúnar

én meg pont egy ilyet szerettem volna:

http://frontvonal.web4.hu/cikk/mafia-2-special-edition

a gyökerek....
KRi2
Gratulás, szép fogás egy sötét pincébõl!

lll l ll lllll l lll ll

Carlos
Ismerõs csajszi.
És lehet, hogy vannak még ott finomságok ahonnan a mostani jön.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Csak egy

Hol? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Nemsokára (remélem) nekem is összejön valami amire már régóta fenem a fogam! És csak egy milkába kerül...

Þór vígi þessi rúnar

Meg kell osztanom az örömöm egy értõ közönséggel! Ezeket most találtam a pincében:

<#taps>
wesker24
Hát majd kiderül most épp ugyis a Darksiders-el vagyok elfoglalva !

Amugy nagyon jó játék ha lesz valami óriási akció akkor nálam tuti vétel lesz !

Amugy ma hozta meg a postás a CNC 3 Tiberium Wars-t+ Kane Wrath Kieget !

Mindössze csak 2k volt+ PK ! (1K volt darabja)

Rendes DVD tok kézikönyvvel meg stb

IMYke2.0.0.0
Fáradt vagy 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én is ledemózom - ezen a netes gépen.
Aztán majd néhány hivatalos Patch után, jövõre meg is lesz vásárolva 😊

A Reality Pump gondozásában új ritmus játék lát napvilágot 2010. november 9-én. A játékprogram elkészítésében a népszerû guitar heró sorozat ihlette meg a készítõket és új programjukat kifejezetten a balkáni célközönségnek szánják, de egyéb keleti népcsoportok is végre megtapasztalhatják, hogy miért oly népszerûek a nyugati országokban a guitar hero nevezetû ritmusjátékok. A készülõ program a Buzuki heró nevet kapta és több rész elkészítését is tervezik a fejlesztõk.

Az elsõ képek a játékból az alábbi linken megtekinthetõek (ezeken látni, hogy már a kezdtektõl lehetõség lesz a játékban
zenekarba szervezõdni és turnézni online a cimborákkal)
Buzuki heró elsõ rész (Two Worlds 2)

A játékban az ukrán kultúra és zeneipar ikonjai által megálmodott zenemûvek is eljátszhatóak lesznek, mint például az alábbi ukrán népdal: Highwaykanya, helenkanya ACDC Feldolgozás

Two Worlds 2 jövõ hét kedden jön ki (szerintem próbaverzió lesz is már aznap)!!!

IMYke2.0.0.0
Ketten tesznek ki egyet 😊)))

Új zenekar a láthatáron!

A trió (Two Worlds 2)

IMYke2.0.0.0
Osztom a véleményt.

IMYke2.0.0.0
Assassin nélkül - nálam is ez lesz. <#wink>

Ezt hívják úgy, hogy a sors keze! <#nevetes1> Szerintem is jobban jársz így!

"S jövõre kezdjük újra, másik rendeléssel" <#eljen> Úgy legyen!

Én egy The Witcher 2, Ass. Creed Brotherhood, Fable 3 kombóra gondoltam jövõ évi rendelésnek... 😄

robotnyk
a jobbat választottad, én is azt mondom 😊
arty
jobban jártál ezzel szvsz, mégse egy ukrán bughalmaz... ráadásul a játékidõ is a triplája a földalatti gagyiságnak 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nos, ha az értéknapot kell nézni, és annak a középárfolyamával számolni, akkor ez talán segít:

Megjönnek a játékok - nekem megvan a megrendelés minden dokumentuma, a fenti árfolyam, s kiszámoljuk, hogy kinek mennyibe kerültek a játékai.
Eztán postázok, és utalsz. Mindenki boldog lesz.
S jövõre kezdjük újra, másik rendeléssel 😊

Felkészítetted? 😄
Oké Imy, ahogy gondolod!

IMYke2.0.0.0
Válaszoltam.
Szerintem, várjuk meg, míg megérkeznek jövõ héten.
Postát már felkészítettem a több csomag érkezésére 😊

Röppent egy PM!

IMYke2.0.0.0
Megnéztem:

A tegnapi árfolyam ingadozó volt, délelõtt 309 is volt, délután 312 - közép szerintem 311.

Mi a helyzet Imy? Még mindig nem vontak a számládról? Pedig már Order Despatched dátum van nem?

Szép kiadás, unalmas játék...

IMYke2.0.0.0
Meg kell hagyni: nagyon szép.

Az igért Arcania - Gothic 4 SE képek. (Este készítettem mobillal, úgyhogy bocs a minõségért - illetve annak hiányáért).

A doboz az fényes felületû karton, rajta egy kristályszerû, de szerintem mûanyag. A térkép ruhaanyagból van: tetszik, a könyvek keményfedeles matt papírral: egy novella és egy artbook: szintén tetszik. Van még egy kétoldalas poszter, soundtrack CD, illetve egy matrica.
Szerintem mivel ez "csak" egy Special Edition a 10k Ft körüli árával korrekt kiadásnak nevezhetõ.
A játékról most nem nyilatkozom én még csak a demóját próbáltam, azt tudom, hogy tulajdonléppen nem egy Gothic, de nem is azt vártam.
wesker24
Vazze nálam még ilyen gyors nem volt a zavvi !

Tegnap meggondolatlanul leadtam a Rendelést az AC2-re ki is irta hogy Order Placed de késöbb 5 perc perc mulva már vissza akartam mondani a rendelést rá is mentem hogy Cancel Order mert a Metro 2033 lett volna helyette!

Késöbb 15 perc mulva visszanéztem hogy törölték e már a rendelést de már nem volt ott a listában azt hittem hogy törölték a rendelést amikor egy fenéket néztem az e-mailem és 2 email jött a zavittól az egyik az hogy Failed Cancelation Order a másik az hogy Order Despatched !

Na mondom nagyon jó egyik pillanatban még csak order Placed és az estimateted Despatched Date 2010/11/05 vissza akartam mondani erre nem telik bele negyed óra már egybõl Despatched lett !

Most már mindegy mivel már elküldték akkor már az AC2 lesz meg !
Legközelebb jobban átgondolom mit rendelek a zavviról !
robotnyk
Awaiting Despatch \o/
Dj Tommy
Én amióta megvettem, csak az Allied Assaultot és a Pacific Assaultot próbáltam ki, de mind2höz szedtem le patchet, az Airborne-t is kiakartam próbálni, de nem települ fel az újabb physx miatt 😞

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

davidka003
Valakinek megvan a vastag tokos Medal of Honor 10th Anniversary?
Tényleg igaz, hogy csak az alapjátékok vannak benne patch nélkül?
Nekem most csak Win7 van fent a gépemen így is érdemes lenni megvenni a játékot vagy a régebbi részek nem futnának?

"The bad news if you decide to purchase the 10th Anniversary Medal of Honor Bundle:
None of the games are patched (downloading 2.5 GB of patches for just Airborne, and then the other games not very fun,)"

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
külföldiek panaszkodnak mostanában zavvira... itt nem olvastam eddig hasonlót

Forza.

bigapó
szerencsére eddig 10 volt a max😊

The Matrix has you...

bigapó
bakker, akkor rághatom tovább a körmöm, hogy most mi lesz 😊 mindegy, a cucc meglesz, csak kérdés mikor.

The Matrix has you...

arty
zavvi (és az összes többi is): 3 - 40 nap 😉

Forza.

robotnyk
zavvival kapcsolatban még semmi, game.co.ukrõl rendeltem csak eddig egyszer, akkor azt hiszem 4 munkanapon belül megjött
bigapó
Szállítással kapcsolatban Neked mi a véleményed illetve a tapasztalatod?

The Matrix has you...

robotnyk
gta 4 teljes xboxra.
bigapó
Szia.

Melyik játékról van szó?

Nekem is van egy rendelésem tõlük, COD:BO és ma vonta le a lóvét. Eddig úgy tapasztaltam, hogy mikor levonják akkor az azt jelenti, hogy elindult a csomag, de most még nekem is ezt a processing-et irja ki. Elvileg 9-én jön ki, de jó lenne, ha már akkor megkapnám, remélem most itt errõl van szó. Magyarán nekik már megjött a szállítmány és elkezdték kiszórni a cuccot várható érkezési idõpontok szerint 😊

The Matrix has you...