Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én meg fél-3/4 évenként tervezek frissíteni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bigapó
nekem is elég ha az nvidia küld emilt ha kidobtak egy új drivert 😊

The Matrix has you...

w77d
beszarok... a steam most már nem csak azt kínálja, hogy a játékaid naprakészen tartja, hanem a video kártya drivert is frissítheti mindig a legújabbra... én természetesen nem engedtem neki, de mindenesetre érdekes...

Totti5

Splinter annyira sosem érdekelt, de ennek a demoja bejött, ez meg ócsóért volt. Belekezdtem és nagyon adja a cucc! relisztikon kihívás, pont annyira taktikázós ami nekem elég, a graf és a rendezés elsõ osztályú.

Rumble Rose XX meg 😄, demot néztem pár éve véletlen a japán storeon, és meglepõn jó kis pankráció sunákkal. Nem sokan vették meg itthon kb 10en így nem is lehetett kapni, használtan sem, kivéve most, amire azonnal le is csaptam.

Aki nem tudná elképzelni Rumble Roses XX - Trailer

Holnap még talán lesz egy Call of Juarez: Bound in Blood kemény 2kért, szintén 360ra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bigapó
A DVD tokot erre találták ki szerintem, hogy védje azt amit beleraknak...egy papír tok nem hiszem, hogy éppen arra való😊
Csak meg kell tanulni kivenni a cuccot belõle, de egyébként sem sokszor van rá szükség, attól függ hányszor telepíted újra õket.

The Matrix has you...

IMYke2.0.0.0
Amikor csúsztatod bele, akkor igen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Papírtokba jobban karcolódik? Van amelyiket alig tudtam a dvd tokból, aztán nem nagyon akarom visszatenni oda.

IMYke2.0.0.0
A papírtokos akciózás többet árt.
Én is visszateszem tokba.

IMYke2.0.0.0
Nem mindig tudok játszani 😞

w77d
én visszapattintom... ha tudod hogy kell kiszedni és nem kitépni, akkor baja nem lehet...

Jó melód lehet ha még ott is tudsz játszani 😊

Ti amúgy a lemezeket vissza szoktátok pattintani a tokba, vagy külön rakjátok? Elég veszélyes kiszedni, nem? Én ha kiveszem utána átrakom egy papírtokba.

nekem nem kéne,csak érdekességnek raktam be,nem hiszem,hogy ebbõl 100-nál több elkelhetett.ebay-en 2-t láttam belõle.
Totti5
Naja... játék 12 + a könyv az legyen 5-6k + a tõrnek legyen egy 10 az eszmei értéke + 3-4 a csomagolás és a hozzá tartozó dolgok. 30nál semmikép sem több amit érdemes lenne rászánni.

A játék amúgy megabrutális és egy fannak egy ilyen ereklye bármennyit megér és az ilyen Limitedeknek ez a célja..

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
20"-esen - ezen a melóhelyin - gond nélkül ment.
DOOM 3 widescreen

IMYke2.0.0.0
Engem nem gyõzött meg - PS3 😞

w77d
akkor azt beszoptam, kidobott pénz.... nem baj, most megvettem a theatre of war 2 africa-t és a kursk-ot is, azoknak elvileg már kell menniük...

Imy!A Doom 3-at tudtad teljes képernyõn futtatni széles monitoron?Nálam a monitor közepén egy négyzetben fut.....
davidka003
Igazából törökök csak Németországban van a fõhadiszállásuk. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Lehet, hogy már valaki linkelte, de én csak most fedeztem fel!
Igazán nem rossz akció ez: 19020-ért egy egész éves (kár, hgoy a gamestar korszakból már kinõttem, porfogó meg nem kell több)lapelõfizetést kapsz + választhatsz egy teljes játékot az alábbiak közül: Crysis 2, Dead Space 2, Dragon Age 2, Need for Speed Hot pursuit, továbbá választhatsz még 1 teljes játékot az alábbiak közül:
Fallout New Vegas, Fallout 3, GTA 4, Majesty 2!

Természetesen a játékok a készlet erejéig igényelhetõek!

Gamestar elõfizetõi akció (+2 játék az elõfizetéshez)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Valami különlegeset vártam. Ez max. 30k-t ér.
Látni a tõrön a súly alapján, hogy egy mûanyag valami.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
tudom, nem is azért írtam 😊
azt nem írtam,hogy ott kell megvenni😊)))
robotnyk
"a GameStar standjánál lesz elõször megvásárolható 5995 forintos áron"
bomba üzlet, nem?
és az utolsó hírem mára😊)))
http://www.gamestar.hu/pixelhosok-jatektorteneti-attekintes-egy-gamestaros-szerzo-tollabol.html
õ nem az új generáció,hanem egy öreg motoros.
az elsõ magyar nyelvû munka ebben a témakörben.
egyszer már betettem ide:
http://www.wecollectgames.com/
de most aztán vannak aktualitások!!!
a világ legdrágább gyûjtõi kiadása:
http://gamerterminal.web4.hu/cikk/vilag-legdragabb-gyujtoi-kiadasa
igaz itt 3000 dollárról beszél,de az ebayen már 1500-ért elvihetõ😊)))))
Gurren
tudom, csak az õ példái mellé felhoztam a cryteket

õ pont védte a német ipar remekeit...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na emberek, azért erre a lengyel Drakensang CE-re érdemes rápillantani, amit a kolléga belinkelt!

Na itt kezdõdik egy Gyûjtõi kiadás szerintem...

Gurren
a crytek is német és õk nem a gagyi játékokról híresek.

Ezt ott is beszéltük! Említettél valami Benelux államokban kiadott verziót, amiben benne van/lesz a Dark Eye és a 2. rész a River of Time is (na egy olyat lenne jó megkaparintani)!

Sajnos Magyarországon nem forgalmazták (tán a gamestarba volt mellékelt játékként, de ezzel ki is fújt a dolog) és valószínûleg ez nem is nagyon fog változni. Szerintem 2. részt se fogják itthon árulni!

Videótesztben nem az igazi! Ez a tipikus lassan indul be, de utána nagyon el tud kapni a gépszíj! Jah és a videó semmit nem mutat az égadta világon!

Én azt javaslom neked, hogy mivel pénzbe nem kerül próbáld ki virágbolti verzióban: ha nem jött be legfeljebb pár órád bánja, ha bejön, akkor meg hidd el, hogy nagyon megéri és akkor meg is veheted ha gondolod!

Iponos teszt.... no comment! Egyébként meg a teszteknek ne higyj csak magadnak... Van egy pár karakter, amik a mai napig eszembe jutnak, pedig már jó pár rpg, meg sok más játékot elfogyasztottam! Zene meg varázslatos!

Sok dologban nem értünk egyet, de most neked adok igazat!

Kétszer is végigvittem.
Ráadásul a River of Time a német értékelések szerint jobb lett nála. Csak az ehhez kiadott kiegészítõ (Phileasson's Secret), ami viszont csak tényleg németül van egyelõre, lett gyenge.

A Drakensang -fórumában már belinkeltem ezt egyszer:
Drakensang - lengyel
Vagyis, érdekes, hogy a lengyeleknél meg pl. az oroszoknál is a nemzetközitõl eltérõ gyûjtõi kiadások jelennek meg, amik szerintem gyakran még jobbak is lehetnek.
Arcania:
lengyel
orosz
Jaka923
Ha összevetjük a pro-kontra arányokat, akkor 80% körüli értékelést kellett volna adni, nem 70-et.

Ne viccelj! Ez már jónak számít. Legalábbis ez alapján biztosan nem mondhatod rá, hogy "gagyi". Ha megnézem a pro-kontra mérleget, a pozitívumok szerintem sokkal többet nyomnak a latba.

Nekem eddig sajnos nem volt hozzá szerencsém, de ha nálunk is forgalomba került volna, biztosan nagyobb figyelmet szentelek neki.

Egyébként a gamerankings-on még magasabban is áll az értékelése. Nem mintha ebbõl kellene kiindulni, de azért egy gagyi játék nem kap ilyen jó értékeléseket.

davidka003

Nem kapott túl jó értékelést.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

balee4
Gothic 1-2 a legjobb német fejlesztésû játékok.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

davidka003
Fõleg szerepjátékokra gondoltam.
pl a Drakensang elsõ részét láttam videótesztben és eléggé lehúzták meg látszott is, hogy nem az igazi. Bár tudom, hogy hülye dolog úgy véleményt mondani valamirõl, hogy még nem is próbáltam ki de videók alapján nem tûnt valami jónak ezért le sem töltöttem.
Gothic 3-at meg kipróbálom majd, úgyis megvettem múlt héten. Szerintem ez lesz akkor az elsõ német játék a gépemen. 😊

Ööö... egyvalami elkerülte az elõbb a figyelmem... A borítóra is az van írva zárójelben, hogy "only 32 bit". Szóval esélyes, hogy 64 bites oprendszer alatt nem fog mûködni.

w77d
igen steam-en

Valahogy annyira gagyinak tûnnek

Pedig nagyon jó német fejlesztésû játékok vannak. Elég csak a Gothic szériára gondolni, vagy a Spellforce-okra, vagy az Anno sorozatra, vagy a The Guild 1-2-re, vagy a számtalan gazdasági stratégiára, ésatöbbi...

Nem tudom milyen játékokra gondoltál, mikor így általánosságban kijelentetted, hogy a német játékok gagyik...

Steam-en vetted?

Mindenesetre mennie kell Vista alatt (Steam-en azt írja, hogy Vista 32 bit). Nekem az elsõ rész megvan dobozosan is, és a borító szerint a Win 7-et is támogatja.

w77d
gyerekek az lehetséges, hogy a theatre of war elsõ része nem megy vista alatt?? megvettem és akárhogy indítanám, mindig lebassza a képernyõm és kifagy. az üzenetet emg megkapo, hogy :a képernyillesztõ hiba után helyre ált...

robotnyk
én valamikor a dragon age után próbáltam ki a virágboltit, nem sok sót evett meg nálam.
davidka003
Én a német játékoktól mindig tartottam. Valahogy annyira gagyinak tûnnek, meg náluk van kemény cenzúra ami gondolom elég negatívan befolyásolja a játékfejlesztést, ráadásul a német humor egy nagy nulla.

Apropó Fontos üzenet minden Drakensang rajongónak:

Úgy néz ki a mai nap folyamán végre megjelent a Drakensang pc-s játék 2. része River of Time címmel végre angol nyelven (németül már tavasszal megjelent). A "demó" már megtalálható az internet zegzugaiban.

További fontos infó az RPG rajongó kedves sporttársaknak: Ezt a játékot próbáljátok ki. Habár én még csak az elsõ résszel a Drakensang: The Dark Eye-al játszottam, de higgyétek el, hogy ez egy nagyon jó RPG sorozat. (Remélem a 2. rész, ami a történet elõzményeibe enged betekintést, hozza vagy tudja ûberelni az elsõ rész kiváló minõségét)!

Remek történet, emlékezetes karakterek, korrekt harc, számtalan karakter típus (mágus, íjjász, harcos, idézõ stb. stb. ), 1, illetve 2 kezes fegyveres harc, eltérõ tulajdonságú népcsoportok, gyönyörû grafika, stabil szaggatás és fagyásmentes futás, mindezeket tartogatja a játék az RPG rajongóknak. Mindezt a hirhedt német (õk készítették a játékot) precizitással.

Csak ajánlani tudom az elsõ részt és ezt is (higgyétek el egy próbát megér)!

balee4
Megvettem a Minecraft-ot tesómnak. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord