Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
egyszerû a dolog, játékon jobb egérgomb beállitásoknál kiszeded a pipát hogy automatikusan frissitsen, és akkor játszhatsz a régi bugos verziókkal, a peccseknek pont az az értelmük hogy javitják a játékot, ha átmenetileg hibát generálnának ugyis kijavítják egy újabb peccsben 😄

IMYke2.0.0.0
Lelked joga. Én azért nyugodtan végigjátszottam a "Fuels of War"-t, a legutolsó javítással, gond nélkül - Veled ellentétben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
akkor szopacs

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bertino
ezen nem mulik a jatek futtatasa.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
ez a legnagyobb marhasag, amit valaha is olvastam, sry.

w77d
srácok még egy kérdés: ha megvan steam-en a company of heroes + az opposing fronts és külön lemezen a tales of valor akkor ezeket hogy tudom összehozni???

Nem érdekel valakit egy bontatlan Dead Rising 2 Xbox 360-ra? <#smile> Ha valakit igen, az jelentkezzen privátban! <#worship>

w77d
még mindig az elsõ kane and lynch-re vadászok és sehol sem találok :S

IMYke2.0.0.0
Én meg szeretem eldönteni, hogy mit teszek fel s mit nem - multiplayert javító baromságokra például nem vagyok kíváncsi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
"az áraink magukért beszélnek"

Tény. Ilyen magas árakat már rég láttam<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
az automatikus peccselést én is szeretem steam-nél...

tototto
nekem van jópár játékom steamen és semmivel nem volt bajom, sõt örültem nem kell többszáz megás peccseket vadászgatnom

w77d
srácok a következõ game-rõl kellene info

XIII Century - Blood of Europe

elvileg stratégiának írják, csak az a kérdés, hogy milyen...

tototto
köze nincs hozzá sajnos, tökugyanaz minden fájl, amugy steames játékot is ugyanugy lehet crackelni ha valakit ez boldoggá tesz és else inditja a steamet ha játszani akar
én is megvettem de még nem próbáltam ki frontlinest de valószinû egyedi a probléma különben kijavitották volna
meg kell próbálkozni ujabb videokártya driverrel directxel stb, végsõ esetben winreinstall (hát ilyen a PCsek élete)

fery02
Megújul az iPon játékboltja

Amire legjobban felkaptam a fejem az az, hogy "10 ezer forint feletti vásárlás esetén nincs kiszállítási díj". 😮

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Az, hogy a retail patch-eket ráteheted, kedved szerint - az elõpatchelt STEAM-es játékoddal meg szívhatsz.

NEOreg3
ugyanúgy sz*r, de legalább el tudod adni<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bertino
es akkor mi is a kulonbseg ?

IMYke2.0.0.0
Ezért kell mindent dobozosban megvenni - sajnos.

robotnyk
bertino
elozo heten steamen volt akcio frontlines fuel of war-ra, meg is lett veve, sot.

le is lett toltve mind a asszem 13-14 giga ?!

oszt erre elso kuldetes sorozat legutolso palyajat mar be sem tolti, mert "blabla mukodes kozben leallt".

pff, fail.

bertino
hat Bobby Kottick-ot mar ismeri lassan mindenki.

tototto
az semmi:
US: $59.99
UK: £39.99 (8% higher)
EU: 59,99€ (40% higher)
AU: $89.99 USD (50% higher)
activision nem hallott még a fair árképzésrõl, tudniillik nem a steam árazza be!

bertino
lol 😄

Totti5
Magasan a legjobban fogyó multiplatform játék évek óta. Mi ezen a hihetetlen?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bertino
hihetetlen, hogy steam eladasi toplistan a black ops vezet az egyedi 40 fontos araval.

fery02
Ja, X2-vel végülis lehet bennem is támadnának kétségek, hogy rábízzam a driver frissítést Steam-re.
Nem figyeltem az aláírásod.

w77d
mert örülök hogy fel tudtam hotfixelni, hogy mind a két videokártya magot használják a programok....

Gurren
végig faszányos lesz

fery02
Ha csak ezen múlik, hgoy játszanále az Airborne-al, akkor csak annyit kell tenned, hogy töröljed le a Phisix-et a gépedrõl (így már fel fog települni a játék), engedd, hogy a játék felrakja a maga õsrégi Phisix verzióját.
Utána pedig kézileg, ha kell, törölheted, majd feltelepítheted vissza a legújabbat.

fery02
Pusztán csak érdeklõdnék, de írtad, hogy "természetesen nem engedtem neki,...". Miért nem?

IMYke2.0.0.0
Tapasztalataim szerint igen.
Mondjuk, én helybõl 1.7-es Patch-csel kezdtem.

w77d
Elkezdtem a Bully: The Scolarship Editiont, eddig egészen faszányos game 😊

davidka003
Two Worlds-öt érdemes megvenni? A legújabb patch-el már normálisan játszható?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
SC okés, de a Bikini Samurai Squad 2-re nehéz mit mondani :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
<#eljen>

robotnyk
köszi, lehet majd megpróbálom, de hezitálok, mert 3 napon keresztül szoptam mire mûködésre bírtam így, álmomban ne jöjjön elõ 😄
arty
én ezzel kreáltam drivert

hátha neked is beválik...

Forza.

robotnyk
laserjet 1010, hp pcl driverrel megy, úgy ahogy (kb 10-15 oldalnál többet nem tud egyszerre kinyomtatni)
arty
hp6l? 😄 nekem is xp-s kamudriverrel megy...

Forza.

robotnyk
bezzeg a pár éves lézernyomtatómhoz úgy kellett egy nem is ahhoz való drivert felgányolnom, mert xpben, vistában támogatták, 7-ben már nem...
arty
ne szopasd magad vistával... win7 sokkal "kompatibilisebb", pl napokban gyerek win3.1(!) játék-multimédia korongja is elindult rajta - ami már XP-n sem! kissé megdöbbentem.

Forza.

Régebben sok virágbolti játékom volt nekem is, aztán úgy alakult, hogy a suli által kb. 3-4 éve lett egy eredeti windows-om (mondjuk tavaly meg átszoktam linuxra 😄), azóta pedig megnõtt az igény eredeti játékokra, programokra is..

Amik megvannak lemezen:
Crysis, Crysis Warhead, Mirror's Edge, NFS Undergrand 1-2, Far Cry, Penumbra - Overtune, Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary, Tom Clancy's: Ghost Recon Complete.

Steam-en:
Bioshock, Clive Barker's Jericho, Stalker: Shadow of Chernobyl, Stalker: Call of Prypiat.

Amit tervezek megvenni - hogy steam-en vagy dobozosan, még nem tudom. Jónak tartom a steam-et is, de az igaz, hogy jobban magáénak érzi az ember ha valami dobozosan van meg.
Szóval:
COD 1+UO, COD2, Beyond Good & Evil, Half Life-ból mindet (1, 2, E1, E2 mindenképp, a többi kiegészítõ talán), Quake, Quake 2, Max Payne 1-2, Mafia, Syberia 1-2, MDK NFS:Most Wanted.

Amit talán megveszek: COD4, COD6 (az ötös szerintem pocsék volt), Fear 1-2, Prototype (én marha jól elszórakoztam vele), Return to Castle Wolfenstein, Wolfenstein, Sacred 2: Fallen Angel, Assassin's Creed, Timeshift, Duke Nukem, Serious Sam, Tom Clancy's: Ghost Recon2, Mass Effect 2 - ha már nov. 15-ig csak 1990 😊.

És még van pár amivel jókat játszottam, de nem tudom a címét, vagy most nem jutott eszembe.

Totti5, az a japán sunás játék elég jó XD.

zSeKo

Hmm, kb másfél hónapja kínálta fel elõször a lehetõséget, mondom jól van, úgyis régen volt frissítve, meg így nem kell keresgélni a legfrisebb verzió után. Seperc alatt megvolt a driver update. Korábban is kitalálhatták volna...

Remek játékok, gratula!

(És ismét csak erõsítetted a szabályt: amire azt mondod, szar, az nekem jó, amire azt mondod jó, az szerintem szar 😊)

Totti5
Gép mellé csomagolt.

Konkrétan ez:

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

totyak
Az mit tud az a Bundle verzió?

én meg csak akkor szoktam ha baj van!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bertino
siman, steam mar egyre komolyabb cucc, kiszelesitik a portfolio-t a jovoben eleg rendesen, sztem szarasig vannak loveval a valve-nal.

vagy ha nem szarasig, de akkor se kell szukolkodniuk, egyre tobb az ujdonsag.