Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tény. Ilyen magas árakat már rég láttam<#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
XIII Century - Blood of Europe
elvileg stratégiának írják, csak az a kérdés, hogy milyen...
én is megvettem de még nem próbáltam ki frontlinest de valószinû egyedi a probléma különben kijavitották volna
meg kell próbálkozni ujabb videokártya driverrel directxel stb, végsõ esetben winreinstall (hát ilyen a PCsek élete)
Amire legjobban felkaptam a fejem az az, hogy "10 ezer forint feletti vásárlás esetén nincs kiszállítási díj". 😮
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
le is lett toltve mind a asszem 13-14 giga ?!
oszt erre elso kuldetes sorozat legutolso palyajat mar be sem tolti, mert "blabla mukodes kozben leallt".
pff, fail.
US: $59.99
UK: £39.99 (8% higher)
EU: 59,99€ (40% higher)
AU: $89.99 USD (50% higher)
activision nem hallott még a fair árképzésrõl, tudniillik nem a steam árazza be!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem figyeltem az aláírásod.
Utána pedig kézileg, ha kell, törölheted, majd feltelepítheted vissza a legújabbat.
Mondjuk, én helybõl 1.7-es Patch-csel kezdtem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
Forza.
Amik megvannak lemezen:
Crysis, Crysis Warhead, Mirror's Edge, NFS Undergrand 1-2, Far Cry, Penumbra - Overtune, Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary, Tom Clancy's: Ghost Recon Complete.
Steam-en:
Bioshock, Clive Barker's Jericho, Stalker: Shadow of Chernobyl, Stalker: Call of Prypiat.
Amit tervezek megvenni - hogy steam-en vagy dobozosan, még nem tudom. Jónak tartom a steam-et is, de az igaz, hogy jobban magáénak érzi az ember ha valami dobozosan van meg.
Szóval:
COD 1+UO, COD2, Beyond Good & Evil, Half Life-ból mindet (1, 2, E1, E2 mindenképp, a többi kiegészítõ talán), Quake, Quake 2, Max Payne 1-2, Mafia, Syberia 1-2, MDK NFS:Most Wanted.
Amit talán megveszek: COD4, COD6 (az ötös szerintem pocsék volt), Fear 1-2, Prototype (én marha jól elszórakoztam vele), Return to Castle Wolfenstein, Wolfenstein, Sacred 2: Fallen Angel, Assassin's Creed, Timeshift, Duke Nukem, Serious Sam, Tom Clancy's: Ghost Recon2, Mass Effect 2 - ha már nov. 15-ig csak 1990 😊.
És még van pár amivel jókat játszottam, de nem tudom a címét, vagy most nem jutott eszembe.
Totti5, az a japán sunás játék elég jó XD.
zSeKo
(És ismét csak erõsítetted a szabályt: amire azt mondod, szar, az nekem jó, amire azt mondod jó, az szerintem szar 😊)
Konkrétan ez:

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.