Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragon Ultimate Edition -re leszek én kíváncsi, hogy az letölthetõ-e vagy ott figyel a DVD-n!

Elvileg Borderlandsben nem csak a Claptrap DLC-t kell letölteni, a többi nem a lemezen van?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Majd a karácsonyi árleszállítási dömpingre várok én, de nagyon (habár már nem sok minden van, amit meg akartam, de nem vettem meg...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Kibontottam a "Borderlands GOTY"-mat.

* DVD9
* Kézikönyv (angol, 29 oldal)
* DLC Token Code lapocska, hátoldalán ismertetõ - azaz a DLC-k letölthetõk
* A3-as, kétoldalas poszter - egyik oldalán az ismert ujjai fejéhez tartó alak, és a karakterek - másik oldalán Pandola keleti partvidékének térképe, amolyan "Borderlands"-es stílusban
* és egy fehér lapocska:

"Congratulations! You kick ass and chew bubblegum!
DUKE NUKEM FOREVER FIRST ACCESS
Visit www.dukenukem.com/access/
and follow the instructions

Unique access code: MAJD-BIZTOS-BEÍROM-IDE-PUPÁKOK"

És középen napszemüvegben ott feszít a Herceg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Most épp egy kicsit kiköltekeztem !

Majd lesz akció legközelebb is, most nadrágszíj effektus lép életbe 1-2 hónapig!

zorrobomber
köszi, meglesz 😊 amúgy ahogy nézem még él az akció

Nem tudom teljes szívvel ajánlani sajnos: Vannak jó pillanatai, de eléggé agyatlan shooter feelingje van, na meg a respawnolási lehetõség (mondjuk azt el kell ismerni, hogy az akridok keményen bedarálnak, szóval sok reload lenne belõle mire megcsinálnám halál nélkül.

Botok olyan hülyék mint a segg (elõre rohan, taktikázásra semmi lehetõség).

Ami még nem tetszett, hogy állandóan tölt (hihetetlen kicsi pályák vannak, aminek a végén mindig töltés fogad, átv. videó elõtt töltés fogad)!

Átvezetõk egyszerûen zseniálisak azt el kell ismerni!

5 frakció bõrébe bújhatunk bele, ami így önmagában jó ötlet, csak mire megismernéd, megszeretnéd az általad irányított emberkét, addigra áttérsz a következõ epizódra.

A végén kezd összefonódni az eddig kusza történet, de ahogy lentebb írtam is igazából a miértekre nem kapunk választ (pedig ezt kb 1db 2 perces videóval el lehett volna intézni!)

IMYke2.0.0.0
Szomorú vagyok, mert tervezem(tem?) a megvételét, valamikor, olcsóbban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#eljen> Használd egészséggel és gratula hozzá (a jellemzése tökéletes)!

A hétvégén végigjátszottam (hogy õszinte legyek ez vasárnap zajlott... egész nap... túl sok idõ átka XD) a Lost Planet 2-t, hát mit ne mondjak nem hagyott bennem mély nyomot.

Gyakorlatilag a 2. epizódtól (6 epizód van a játékban) tudtam, hogy ez az egyszer végigjátszós, majd az írmagja is töröl a géprõl játék lesz!

Ugyan voltak benne jó részek (pl. amikor 1 bazi nagy ágyúval kell egy hatalmas akridot szétlõni, vagy mikor a sivatagi banditákkal kell egy hatalmas jármûvet elfoglalni), de összességében hatalmas (érdekes, hogy mennyit használom ezt a szót XD) kihagyott ziccerek vannak a játékben mind sztori (van valami esemény, de a miértek nem derülnek ki sajnos), mind játékmenet (ez a multis/coopos utánérzés egy ilyen alapvetõen egyéni világú és érdekes szituációban leledzõ bolygónál valahogy nagyon rossz választás lett), kár érte...

zorrobomber
Hétvégén megvettem steamen akcióban a San Andreas-t, hihetetlen mennyivel jobban élvezem mint a gta 4-et. Utóbbi mintha nem tudná eldönteni hogy vicces vagy drámai legyen, míg a SA karakteres, vicces, és pörög mint a búgócsiga. Mondjuk nyilván az sem árt hogy most már az alatta levõ vas sem téma 😊 Ja, és a zenék is sokkal jobbak, a bejárható terület méretérõl ugye nem is beszélve. Jó kis vétel volt.

w77d
DE! THX

IMYke2.0.0.0
Ez nem az elsõ rész? <#nemtudom>

w77d
ezen az oldalon végre találtam kane and lynch 1-et csak elég drágán jön ki a vége :S 2000ft a game+1500ft a futár... ez majdnem annyi mint a második rész.

IMYke2.0.0.0
WRZ-ben ledemóztam mindent, ami Borderlands, de ez a játék MEGÉRDEMELTE, hogy megvegyem. Minden percét élveztem az alapjátéknak. A DLC-kre sajnos nem volt már idõm, de most majd szakítok - és a fordítást is befejezem hozzájuk, ami értelemszerûen már DLC-kompatibilis lesz.

Szép csomag eddig! 😊 Én most tolom a Fallout 3 GOTY-ot megint, egyszer már megvolt virágbolti verzióban, de megérdemli a "végigjátszást mégegyszer 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Holnap délelõtt már küldöm is a csomagot. Legkésõbb péntekre már a lakásodon lehet.
Ez nagyjából meg is felel a közvetlen Zavvitól rendeléses intervallumnak <#eljen><#buck>

Majd lehet, hogy délután este felé megpróbálom megszerkeszteni, legalábbis paintben összerakom ott már azért látszik, hogy érdemes-e tovább szarakodni vele vagy sem...

A hiba valószínûleg nálad van, én is megvettem abban az akcióban és nálam simán mûködik... steam-en belül csináld meg a file integráció check-et, hátha segít.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

IMYke2.0.0.0
Nem rossz ötlet 😊

😄 Oké!

Dragon Age Collector's dobozkép

Szerintem erre kéne ráheggeszteni egy ultimate feliratot + alulra a tartalmak leírása kis dobozképekkel(.Alul lévõ ikont raknám be én!)

Ez lenne a tökéletes dobozkép (persze biztos lehetne jobbat, de ez már megtenné!)

IMYke2.0.0.0
Hú, most nézem, ma a font ~ 318 Ft!

IMYke2.0.0.0
Árfolyam: 2010.11.03 - ~ 310 Ft

1 db Assassin's Creed - 3393
1 db Fallout 3 GOTY - 4324
1 db Dragon Age Ultimate - 5875
+ ~ 500 Ft PK.
=================================
~ 14000 Ft.

IMYke2.0.0.0
Remélem én is.
Addig is, privát üzenetben elküldhetnéd az elérhetõséged , én meg megadom a számlaszámot, és a megbeszélt 14000 Ft-ot át tudod majd utalni, s a csomag is megérkezik még a héten a címedre.

A dolog pikantériája az lesz, hogy a CDGalaxis kemény kartonos dobozában küldöm majd el neked a 3 játékot - pont ennyi fér bele 😊

Tán csak meg érkeznek azok is hamarosan...

IMYke2.0.0.0
Abból linkeltem egy képet az összesítést illetõen. S az...
Most nézem: 2010.11.03. Értéknap pedig: 2010.11.04.

robotnyk
küldenek egy mailt, hogy mikor adták föl, nekem csütörtökön vontak, de a mail csak pénteken jött. csak kezdtem reménykedni... 😊
IMYke2.0.0.0
Hát, tényleg nem szép a borító.
Azon gondolkodom, hogy magamnak majd kreálok egyet, és valahol, ahol van színes nyomtatás kiprinteltetem a "méltó" borítót hozzá.

IMYke2.0.0.0
Én sem.
De most aggódok a másik "Fallout 3 GOTY" és a "Dragon Age Ultimate" miatt.

Ja, és aláírnom sem kellett semmi átvételkor, pedig ajánlott elsõbbségiként jött a 4 csomag 😊
Ez tetszett.

Akkor még 1 F3 Goty, a Dragon Age Ultimate várható (kár azért a tokért, nem a legszebb)!

Nem semmi! Nem gondoltam, hogy ilyen hamar ideér! <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Múlt hét szerdán vontak. Szerintem, aznap adták fel.
A "Priority Airmail" csomagon dátum nincs.

robotnyk
mikor adták postára?
IMYke2.0.0.0
1 db Borderlands GOTY
1 db Assassin's Creed 2
1 db Fallout 3 GOTY
1 db Dragon Age Ultimate -

IMYke2.0.0.0
HATBÓL NÉGY - 2 másik csomag még érkezõben van, remélhetõleg.
Gyors volt a Zavvi 😊
Most bontom ki a buborékos csomagokat - mindegyikben 1 játék.

Mindkettõ a supergamertõl vehetõ ennyiért (sima változat nem drága ennyiért szerintem...

Two Worlds 2 megvásárolható

Two World 2 Royal Edition

Mármint Steam patchelés: egész korrekt ez a steam most hogy már egy két ilyen feature-t ismerek!

Persze ezek kibírható dolgok (majd javítják jobb esetben), de kellemetlen élmény.

tototto #11907: Jah és arról nem tudtam, hogy a patch is kikapcsolható...<#eljen>

Lásd #11918: Nem találkoztál még olyan patchel, ami kijavít valamit ,mást meg elront, abban a hsz-ben pont ezt ecsetelem és megtörtént dologról van szó(mégha indie játék is)

Ebben egyetértek! A steam automatikusan felpatchel mindent és ez bizony nem mindig elõny (lásd.: Mount & Blade Warband: Felrakott a steam egy olyan javítást, ami ugyan sokmindent javított, de bizonyos csaták után fagyott--> eredmény a becsületes vásárló a steam hülyesége miatt pihentetni kényszerült a játékot, mivel ilyen hibák merültek fel)

Dobozos verzió esetén (én így szoktam) elõbb megnézem mit javít és mik a tapasztalatok, ha nincs hiba, akkor felrakom, ha van várok (ha meg felrakom és elront valamit, akkor még mindig van rá lehetõség, hogy újrarakjam (steamnél ugyanúgy felpatcheli)

Ez csak azért vicces, mert 40 fontért külföldrõl 3 AAA játékot veszel!

w77d
áááá.. akkor ezek szerint a steam automatice felpeccselte odáig a Company of Heroest, csak letiltotta. A serial megadása után meg fel is oldottam 😊 fasza, végre akkor házasítottam a steam-es COH-omat és a dobozos tales of valort XD

robotnyk
a patchekben van benne a content. mellesleg a "teljes tales of valor" tartalom lehet vagy 200 mb 😄
w77d
új fejlemny... a steam-en telepítettem a Company of Herosest és az Opposin forces-ot. A játékon belül pedig csak hozzáadtam a dobozos Tales Of Valor-om kódját. ÉS mi történt? Néztem egyet, ugyanis hirtelen megjelent az összes tales of valor os kampány és játékmód... akkor ez most gyárilag be van építve a Company of heroes-ba, hogy nem kellett semmit telepíteni? A Tales of valor benne sem volt a CD emghajtóba és letöltögetés sem volt. Puff, egy másodperc alatt ott volt a teljes tales of valor tartalom és menükép....

Amúgy "Fuel of War", de lényegtelen.

Képzeld el, aki Steam-en vette, az is nyugodtan végigjátssza, gond nélkül... Egy két egyedi kivételtõl eltekintve... Amik ugyanúgy elõfordulhatnak dobozos verzió esetében is...

De megint megy a hülyeség ezerrel...

5 perc kézikamerás a Dragon Age 2-bõl
http://gamekapocs.hu/hir/20891/ot_percen_at_mozog_a_dragon_age_2
w77d
jó játék ez a Bully, csak egy kicsit kurva rövidek benne a napok, gyakran kell a karakterrel aludni menni :S

tonyr
a jatekaim.hu is nagyon jo... gyüjteményed összaállithatod ill csere-bere vétel-eladás

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

bertino
ennek egyebkent feltehetoen nem is lehet mas az oka, csak az, hogy steamen vettem meg.

mindent ertek. <#eljen>

😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!