Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hiszünk neked! Egyáltalán hogy jössz te ahhoz, hogy meghazudtold a fizikát? <#idiota>

tototto
ne aggódj szerintem roham tempóban csinálják hozzá a peccseket
konzolon gamepaddal.. hááát nem tudom autós játékot PCn én is azzal játszom, de fpst, pláne multit, ugyanmár 😄
szerintem összességében jobban fogsz járni hogy pcre vetted, ha a kezdeti idõkben kicsit több is vele a szívás

pointer4
Na hello, sziasztok, mire való itt ez a topic ?
Két dolog tud hazavágni egy eredeti lemezt rendeltetésszerû használat mellett: 1. a rossz meghajtó, 2. az elcseszett másolásvédelem. Az elõbbi platformfüggetlen, bár manapság már abszolút marginális, ez tulajdonképpen az utóbbira is igaz, de én már futottam bele olyan játékba, amely számos legális vásárlónak elkezdte feldarabolni magát (szó szerint), köztük nálam is.

Ahhoz viszont nem értek, hogy a lemezek "elérése" mitõl függ, hallottam már róla, képen láttam is ilyen "átalakuló" lemezt, nálam a 17 évesekkel sincs gond. Viszont nem szeretem a hajszálkarcokat sem, múltkor amint megláttam a lemezen párat.

Régi játékoknál viszont igencsak jellemzõ a lemez pörgetése, és az már a meghajtónak sem feltétlen tesz jót, továbbá extra zajforrásról gondoskodik. A sebességet, töltési idõket is visszafoghatja, de a mai meghajtók már elég gyorsak, viszont retrópécén, Xbox 360-on vagy prevgen konzolokon ez is szempont lehet. A Wing Commander III például hírhedt volt arról, hogy a korabeli jónak számító 4xCD-ROM-okkal egy merõ szaggatás volt az összes FMV rész.

Életemben amúgy egy játékot játszottam végig az eredeti lemezt pörgetve, az a Broken Sword volt, mert akkor még nem tudtam, hogy kompatibilis a SCUMMVM-mel.
Ezt szomorúan hallom 😞

Mondjuk én már hazudtam be szakmai tapasztalatot, fõleg suli után 2-3 évvel, amikor új munkahelyet kerestem, és én is folyton falakba ütköztem emiatt a követelmény miatt... Szerencsém volt, fölvettek, és szépen megtanulgattam mindent, ami a munkámhoz kellett... Persze ez is csak akkor mûködik, ha van szakirányú végzettség, vagy kellõ rálátás az adott területre.

robotnyk
ugyanazon a gépen ugyan, de akad mint a disznó, a multi lagos. xboxra kellett volna vennem, egyelõre úgy érzem. :\
IMYke2.0.0.0
Nyelvtudás elvárható - angol középfokon még most is megy, meg hát írásban/olvasásban nincs baj -, csak amikor majd' minden "klappol", akkor téved a tekintetem ilyesmikre az elvárások között:
- angol és német beszédszintû ismerete*,
- B kategóriás jogosítvány,
- szakterületen megszerzett minimum 2 év tapasztalat.

Tudni kell: szociálpolitikus vagyok.
Ahhoz, hogy nekem tapasztalatom legyen, kutatásokat kell végeznem - anyagi forrás -, publikálnom, mint egy szociológusnak.
Már itt halott az ügy.

* = mikor diplomáztam 1, minimum középfokú B nyelvvizsga kellett

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Nagyon szidják, én most sok helyen olvastam, hogy inkább Modern Warfare 2 mint ez.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nyelvtudás márpedig igenis kell, fõleg a versenyszférában! Ez a 2. olyan munkahelyem, ahol napi szinten kell használnom az angol nyelvet (nem vagyok perfekt, sajnos saját elvárásaimhoz képest is van még mit fejlõdnöm, de szerencsére eddig mindig boldogultam). Úgyhogy meg sem lepõdtem, amikor a legutóbbi interjú felénél föltették a kérdést, hogy áttérhetünk-e az angol nyelvre pár mondat erejéig... Szerintem ha besültem volna, akkor nem kaptam volna meg az állást.

IMYke2.0.0.0
Hát, benéztem a topikjába, és rettenetes mi van ott.
Vannak ugye a szokásos glitch-ek , és vannak a "legjobb, legszebb", "közepes, nem ezt vártam" típusú hozzászólások.
Demózd le, és szerintem, várj a vásárlással.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
megéri ez a black ops az árát?? vagy ha csak multzni akarok, akkor a BC2 jobb??

IMYke2.0.0.0
Most, hogy kipanaszkodtuk magunkat:

Hardverapro: COD7 Black Ops - 9600 Ft. [Még van 15 db nála.]

Csak nem õ is a banda tagja volt? <#ravasz1>

Lehet, hogy úgy volt! Én erre most jöttem rá!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Igen. A 22-es csapdája munkaerõpiac. Mindig más kell, mint ami a végzettséged, vagy ha az, akkor meg minimum 2-3-5 évnyi tapasztalat, ilyen-olyan nyelvtudás, és jogosítvány...
Nekem utóbbi helybõl kiesik, mert el kellett döntenem már középiskolában, hogy tanulok, vagy vezetek - önellátó lévén. Egyetemet is több munkahely mellett végeztem el.
Azóta meg - rövid idõszaktól eltekintve - nem láttam 100.000 Ft-os fizetést a bérlapomon...
Most is 6 órában tengõdök. Fuck The What!

csak ebben az a gáz, hogy az újak egyáltalán nem értenek az adózáshoz

Állami cégeknél a vezetõ pozíciókat nem szakmai tudás és tapasztalat alapján ítélik oda (itthon sajnos a versenyszférában is így mûködik a dolog). Szóval nem biztos, hogy aki elõzõleg ott ült, az annyira értett volna hozzá, mikor megkapta az állást...

w77d
köszönjük, mindent megteszünk... most én is segítek neki, nézelõdök és kérdezõsködök én is melóhelyen is, hátha van valami...

Pontosan errõl beszélek! Végzettségednek megfelelõ munkát nem kapsz, mert nincs elég tapasztalatod, alacsonyabb végzettségnek megfelelõt, meg akkor ha letagadod a diplomát, ellenkezõ esetben túlképzett vagy és nem vesznek föl!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is nagyon sajnálom apukádat! Kívánom, hogy hamar találjon jó munkát, magas fizetéssel!

Hát nem tudom, nekem van ismerõsöm, aki valami fõiskolai gazdasági végzettséggel, egyszerû gyártósori munkásként kapja a közel minimálbért...

Közgazdász jelen! Nem fenékig tejfel az élet így sem, mindenhova adott iparágban szerzett 2-3 év szakmai gyakorlatot kérnek, amit lehetõség nélkül nem tudsz megszerezni...

A másik probléma, hogy közgazdásszal Dunát lehetne rekeszteni, a többit kitaláljátok...

Hát igen az Önkormányzatoktól is takarítottak, nemcsak az állami cégektõl.

Sõt tegnap hallottam, hogy az Apehnél is mindenkit kivágtak és a saját embereiket ültették oda, csak ebben az a gáz, hogy az újak egyáltalán nem értenek az adózáshoz. Egyik kolléga 2 napon keresztül próbált olyan dolgozót elérni, aki válaszolni is tudott a kérdéseire.

IMYke2.0.0.0
Sorstársak vagyunk. 😞

IMYke2.0.0.0
Ú, nem tudom, ilyenkor illik mondani azt, hogy részvétem? Tényleg sajnálom, mert manapság, újra elhelyezkedni, versenyképes fizetést kapni nagyon nehéz.

Persze, ha most hirtelen más diplomám lenne , akkor dúskálhatnék a hirdetésekben. Fuck The What!

w77d
faterom már azt rágja 2 hete... úgy baszták ki Óbuda önkormányzat beruházási ügyosztály vezetõ székébõl, mint macskát szarni....

Nekem is január 1-tõl viszlát van...

Tényleg a Fallout New Vegas-t tudtad steam mentesíteni vagy beadtad a derekad és használod steammel?

IMYke2.0.0.0
Be bizony. A franc egye meg.
Remélem, azért majd kitalál valamit az OFA, vagy az Állam, vagy mittomén.

Bebuktuk a programot Imy! Sajnos ez a szomorú tény!

Azt nem mondtam, hogy befolyásos is vagyok (és fontos sem vagyok olyan értelemben, hogy ne tudnának helyettesíteni, vagy lecserélni, szóval nem vagyok elszállva magamtól, nem félreérteni). Gazdasági terület meg igen távol áll tõlem, mûszaki területen, elsõsorban elektronikában még tudnék is ajánlani.

w77d
a mai világban má óvatosnak kell lenni XXXD

# 12907-ben írtam, hogy hülye vagyok a steamhez... Úgyhogy köszönöm a felvilágosítást!

IMYke2.0.0.0
<#miaz><#vigyor5><#nyes>

IMYke2.0.0.0
Nekem is kéne valami a végzettségemhez méltó kereset - mert hamarosan én is az álláskeresõk keserû kenyerét fogom majszolgatni. <#rinya>

IMYke2.0.0.0
Ragaszkodunk az eredeti borítóhoz.
Kivéve azt a trehány mondjuknemtudommit, amit a "Dragon Age Ultimate" kiadvány borítójának neveznek.
Sajnos, a kézikönyvön is az virít.

Még valami: eszemben sincs kidobni az "eredeti" borítót, ha sikerül mondjuk Pécsett kinyomtatni ezt, vagy más elkészült borítót.
Egyszerûen elé csúsztatom.

<#eljen> (Azért az poén, hogy a házigazda kér elnézést, mert megzavar egy baromi nagy steam-nem steam téma offolást... XD)

Ha ilyen fontos ember vagy szerezhetnél valami jó kis melót nekem is gazdasági területen! (nem gúnyolódom, tényleg kéne valami meló...)

tototto
azért butaság amit mondasz mert a steamben van olyan funkció hogy biztonságilag kiirhatod dvdre legálisan!!! a megvásárolt és feltelepített játékodat backupnak tehát még frissiteni se kell utólag ha visszatelepíted a játékot, csak ha azóta kijött valami ujabb peccs azt fogja letölteni (márha engeded neki az updatet mert már ezt is kikell hangsúlyozni itt 😄)
sõt ahogy nézem nem ragaszkodik itt a kutya se az eredeti borítóhoz (amit amugy nem értek) tehát nyomtathatsz hozzá szép borítót amilyet csak gondolsz, ugye lelehet tölteni már mindenhel covert, beleteszed egy 20ftos (fingom nincs mennyi) tokba és ott vagy mint most 😊
sõt ha nagyon mániákusan utálod steamet, töltesz le cracket, ami után még steam se ell hogy játsz, else kell inditanod csak crackelni a játékot, mert ugye most is sok steames játékkal igy játszol, csak reloaded vagy skidrow van a könyvtár végén (ugyanis õk is azta verziót törik mint amit a steamrõl letöltenek, ugye sok esetben nincs is fizikai hordozó mégis van warez) 😊
amugymeg hogy 2010ben és késõbb ne lenne internet meg aztán elképzelhetetlennek tartom, ha minden kötél szakad felülsze gy buszra, ugyanis az uj ikarusokon ingyen van wifi 😄

Nem tervezem a kiköltözést az Amazonas mellé, és ha úgy adódik, hogy munkanélküli leszek, akkor is csak ki tudom tán pengetni azt a pár ezret netre... Tény, hogy akkor elég sok idõm maradna játszani, a dobozos játékaimat nézegetni, de akkor már inkább a lehetõségeket keresném, vagy fusiznék.

IMYke2.0.0.0
Bocsánat az offért:

Készül az egyedi DAU.

Az otthoni gépemen több ezer font van a Windows/Fonts-ban, még könnyebb lesz ideillõ betûtípust találnom.

Paranoiás vagyok ez van! És most hogy mondod a live-ban sem bízom!

És nem tudni mit gyûjt a windows, az is biztos! Tudom, hogy kóros, hogy ennyire óckodom a steamtõl, de ez van.

Ahogy ismerem meg az elõnyeit, annál jobban enyhül ez az ellenérzés. És ki tudja talán egyszer (ha jók lesznek a karácsonyi akciók, akkor beadom a derekam) rászánom én is magam a használatára.

gabeone: igen a steam támogatott dobozos az egy jó dolog.

Tudtam, hogy felhozod az áramot :-D

Én már találkoztam sajnos, pedig nem mondhatnám azt sem, hogy sûrûn volt használva. A kétezres évek elejérõl való, és sajnos mára olvashatatlan lett a lemez. (Egyébként a lemez "elöregszik", ha lassan is, de biztosan.)

Na pontosan ilyen példákat akartam felhozni én is! Elõfordulhat, hogy az embernek költöznie kell és ahova megy ott nincs net lefedettség (hálistennek egyre kevesebb ilyen hely van).

Másik lehetõség, hogy anyagi helyzet miatt le kell mondani a netet (válságban munkanélkülivé válás után ez egy erõsen elképzelhetõ probléma).

Ekkor már simán törölgetheti az ember a valagát a steam acc.-al és az azon lévõ játékkal, amit vásárolt. Ellenben egy dobozos verzió + 1 pendrive 1 mûködõ crackel rögtön áthidalja ezt a problémát!

Totti5
Mit jelent hogy karcolódik? én még nem találkoztam olyan lemezzel ami a karcok miatt nem menne. Egyébként használat során keletkezett karcok jelentékelenek... amíg nem kezd el az ember ugrálni rajta és végigszántani vele a betont egyszerûen fizikai képtelenség hogy baja legyen ás hogy tönkremenjen a "használat miatt".

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szerintem nincs egyedül, aki ki akar innen tiltani <#vigyor>

zorrobomber
a végén ott van hogy ban plz, ez azt jelenti hogy ki akar tiltani innen <#wow1>

Tudom 😊

Carlos
ironizáltam <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Nem én mondtam... <#vigyor>

zorrobomber
Amúgy én épp olyan fejlesztõcégnél dolgozok, ahol a fejlesztett szoftver piacán csak most kezdenek elterjedni a connected(netes) feature-ök, és mi is gyûjteni fogjuk az adatokat, kizárólag azért mert egyszerûen jobb lesz tõle a termék. Egy nagy multi miért kockáztatná egy kis plusz pénzért a jó hírnevét? Sok érv van amit el tudok fogadni a steam ellen, de az hogy adatokat gyûjt baromság.

Carlos
hö...a fontos ember...<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar