Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon tetszik nekem is. Bár igaz a keret nélkül még jobb lenne. Nem kell az oda szerintem.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Facepalm for myself!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Értem már! Elbújok egy sötét sarokba, mert megint én nem tudtam valamit és máson vertem el a port!

Tin: Megkövetlek! Elnézést kérek!

Kérdésedre: #12200: Bõvebbet nem tudok én sem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Xbox Live=Games for Windows Live
Akkor minden live-os (magyar nyelvû)játékból, amit eddig hazánkban árultak kivették a windows live funkciót?

A hazai GotY nem Live-.os, CD-kulcs sincs hozzá, szóval nem megy sokra a hazai Live-val. Külföldi acc-cal pedig eddig is tudta használni Live-ot, mert néhány nálunk szerencsésebb gazdasági helyzetû országban eddig is volt Live 😉

Szóval a másik értetlenkedését szerencsésebb akkor felvetni, ha biztosan tisztában vagy azzal, hogy mirõl van szó.

Apropó, ha a UK Live accomat honosítrom, azzal PC-n ugye nem bukom el semmit? Mármint letöltheõt tartalmat nem vettem rajta, csak pár (azaz éppen kettõ) kulcs van hozzárendelve.
Aztabetyárját, ezt nem tudtam...

NA akkor rögtön cáfolom is magam! Tényleg jól olvastam, íme

Hivatalosan is lesz Windows Live MAgyarországon (külföldi reg átírható magyar címre, akár)

Bõvebben a linken!

davidka003
Magából a dobozos magyar verzióból ki van szedve a LIVE. Nincs benne és nem is lehet elõhozni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Basszus lehet, összekevertem az XBOx live-al, majd utánaolvasok ha lesz idõm, legutóbbi hsz-em töröljétek légyszives, mert hülyeség!

DAO ultimate és a F3 goty belseje az hogy néz ki?

Egyébként készült nem hivatalos fordítás is az alapjátékhoz, az elsõ két rész magyarításának szellemében. Az eleve a GotY-val ajánlott. A DLC-k még nincsenek kész. (Bár az Operation Anchorage-ét már lehet tesztelni.)

Link

Én õszintén szólva sosem játszottam magyarul egy Falloutot sem, szóval állást foglalnom nehéz, de alternatívának mindenképpen jó, és látatlanban inkább ezt választanám.

Amúgy én a jóval kedvezõbb ár mellett az angol nyelv miatt vettem kintrõl. Viszont ha továbbolvasom a magyar-only kizáró ok után, és látom, hogy a hazai verzió nem Live-os, akkor lehet, hogy mégis az utóbbit választom.
Tin: Most értetlenkedsz? Mondom, hogy nov. 10-tõl Hivatalosan van GFWL Magyarországon, és van benne achi is! Akkor hogyne élne már, mostmár regelhetsz magyar címmel is! MÁtól elvileg!

Tinman
Az lehet, de maga az OPCIÓ a Fallout 3 GOTY MAGYAR!-ban NEM él!
Próbáltam ini-t túrni, sõt még a béna kiadónak is írtam, de no luck. Emiatt vettem meg ÚJRA a GOTY-t immáron angolul... feltétlezem, ha átteszem a fõ adat fájlokat a magyarból, akkor a magyar nyelvrõl és a Live-ról sem kell lemondanom.

Este kipróbálom, már alig várom :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ne vegyél... ötlet volt... a CE viszont gyönyörû fémtokos, szövettérképes jóság :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Finnyás vagy.

Árulom a Borderlands alapot és kieget, mert a GOTY jobban bejön :-P

Képeket elõlre vagy hátulra rakod Imy?

Ahogy öregszik, egyre tapasztaltabb lesz, ekkor kell gyereket csinálni, vagy 3-at és akkor már õk apjuk tapasztalatánk egy részét megöröklik, így a generációk egyre képzettebbek lesznek!

Van már mától Magyarországon hivatalosan is Games For Windows Live

A véleményem a felvetésrõl: <#vomit>
IMYke2.0.0.0
Dragon Age-bõl van egy alapom, van egy Ultimate-em, és most vegyek CE-t, és szegjem meg az iksz ideje élõ szabályomat, miszerint játékomat nem adom el? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Mondok olcsóbbat... vedd meg a Dragon Age CE-t... tedd bele a most vásárolt Ultimate-et, az alapgame-et meg add el. That's all folks :-)

Amúgy Zavvi megküldte a Fallout 3 GOTY-t nekem is, kíváncsi leszek, lesz-e Live + achik. Ha nem felrobbantom magam.

IMYke2.0.0.0
Hát az valóban gyönyörû lenne - mondjuk, rohadt drága lenne egy ilyet begravíroztatni, színeztetni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
fasza, de ez tudod hogy lenne ezzel a kinézettel az igazi? fémtokos kivitelben 😊

IMYke2.0.0.0
Nem bírtam magammal, és dobtam a sutba a tegnapi projektet, helyette kreáltam ezt:

Most szerzek néhány jellegzetes képet az összetevõkbõl, és otthon megkapja a végleges formátumot.

w77d
Elkezdtem játszani a Céh 2-vel. Kurva fasza játék, csak egy dolog nem tetszik. Az, hogy kurva hamar öregednek a karaktereim. Még ha a leglassabbra állítom a játék sebességet, akkor is pár kör alatt vén szarok lesznek és kinyúvadnak. Nem lehet ezt valahogy reálisabbá tenni? Mondjuk hogy egy forduló alatt max 1 évet öregedjenek ne 15-öt???

bug <#idiota>
Fogalmam sincs, azzal nem játszottam. De ez nem célzásrásegítés, mert az tényleg láthatóan ráhúzza a célkeresztet. Ez valami más.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Akkor a Lost Planet 2-ben mi volt, ami miatt mindig eltaláltam az ellent:

kezdõ "gépfegyverrel", amikor meglátta az ellent piros x jelent meg rajta és ha elkezdtem lõni (mégha a célkereszt 2 ember távolságra is volt tõle), akkor is eltaláltam...

Én is próbáltam már kontollerrel fps-t, de nekem sem ment a célzás (apropó PCs- Lost Planet 2-ben is automata célzásrásegítés van... nem nagy kihívás a játék így, csak ha Akriddal találkozol...XD)

Utálom, ha pörög a lemez a meghajtóban. Épp ezért, ha van rá mód inkább rárakok egy No DVD-t, nyugodtabb a lelkem... meg a fülem is... :-D

IMYke2.0.0.0
<#wow3><#guluszem1>
Hát, én sem venném meg - elvi kérdés, hogy EGÉSZ terméket veszek meg.

Tinman
Gondolom a pesti központ... feltételezem ott intézik a webes megrendeléseket. Buktak egy vásárlót elég durván. Még akkor kezdtem el tõlük rendelni, amikor WAREZ kazettákat árultak C64-re!

Tinman
Csak a tiédet passzoltam, amúgy nem... csak a jobb ajánlatot választottam... ma adják postára :-)

bigapó
várj pár napot és majd akkor kérdezd meg megint. egyenlõre úgy néz ki, hogy nem optimalizációval van gond, hanem a steam-el, mert offline-ban többnyire jól fut a játék, illetve 4 magosok sem panaszkodtak. utóbbi ugye nem minden gépben van, szóval várható valami javítás vagy nem 😊

The Matrix has you...

pointer4
Melyik 576 volt ?
robotnyk
látod, és ezért passzoltad a castlevaniamat 😛

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Multiban a legtöbbnél ki van kapcsolva. Ha nincs, akkor én kikapcsolom magamnak, mert zavar, hogyha mondjuk 2 ellenfél van velem szemben és mozognak, minimálisan követi valamelyiket, és magától mozog így, ami számomra nagyon zavaró.

w77d
neem, a célkereszt ráhúzás...

Mármint a szar hitbox? Mondjuk azzal a PC-s BC2 is dicsekedhet, sõt, személyes tapasztalat alapján én rosszabnak ítélem.

w77d
sajnos az is nagy mértékben jelen van minden konzol fps-ben, volt alkalmam próbálgatni...

A célzás rásegítés azt jelenti, hogy a célkeresztet ráhúzza a célpontra, nem azt, hogy úgy néz ki, hogy mellé lõtt, de így is headshot. Ez szvsz a hitbox hibája lehet, ami a Bf: BC2-ben is eléggé jelent van, meg még rengeteg fps-ben.

w77d
ezen a vidin is pl tökéletesen lehet látni a célzás rásegítést. Mellé lõ a csávó de azért headshot... ez így lópite...

Az egyértelmû, hogy precízebb, azzal nem lehet vitatkozni. Eleinte én is béna voltam, de nagyon hamar meg lehet szokni. De persze nem mindenkinek jöhet be 😊 Mondjuk 1-2 konzolos frag movie eléggé durva.Ez például elég jó😊

tototto
én próbáltam, nem ment, attól függetlenül lehet valakinek fekszik, szerintem sokkal precízebb a bill+egér kombó
próbáltam pár játékot, de olyan béna voltam benne hogycsakna 😄
láttam videókat milyen pl az UT kontrollerrel (azzal sokat játszottam pár éve) hát majdnem lefordultam a székrõl, elég mulatságos volt, célzás rásegítés meg hasonló értelmes dolgok 😊

Totti5
Hát erre nem lehet mit mondani...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Gurren
embere válogatja. engem pl. már az felidegesít, ha olyan gameplay videót nézek egy fps-rõl, amiben kontrollerrel játszanak.

Tinman
576 sztori... okuljatok:

Fable 3 CE+póló+DLC kód elõrendelve a megjelenés elõtt 2 héttel.

Értesítõ mail megjött.

Másnap hívtak, lebeszéltük az idõpontot.

...az idõpont tegnap járt le.

Ma hívom õket, finoman fogalmazva is fingjuk nem volt az egészrõl, sõt még 5 percet el is telefonálgattak velem, majd a végén közölték, hogy már csak "pólómentes" CE van. Kell? Nem kell?

Tudjátok mit, leszarom a pólót, itt elvekrõl van szó!

Ide képzeljetek irtó durva, kimoderálandó szavakat.

Ennyi.

BC2 multira biztos jobb.én majd jövõ tavasszal megveszem 5500-ért úgy mnt az MW2-t....
Nem akarok flémet kelteni, de miért olyan elképzelhetetlen, hogy fps joy-al is lehet élvezetes? Még ha nem is mindenkinek. Én most már amit tudok, joy-al játszok, gépen is pl. a Fallout 3-at.