Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az, hogy átmenetileg nincs net, az egy dolog, ki lehet bírni (már akinek), de attól még nem kell az összes játékodat a kukába dobni...

zorrobomber
Ez csak itthon igaz, plusz csak akcióban vásárolok, ami hát nem túl ritka. Az a ritka amikor nincs valami okosság.

hanem, hogy fel kell raknom a gépre és ki tudja mit figyelhet a gépemen (amirõl elfelejtenek szólni nekem), de már kb 1000-szer leírtam.

A Steam kapcsán azért van ez a paranoia, mert "hivatalosan" gyûjti az adatokat a hardver és szoftver környezetrõl. De azt is csak akkor, ha részt veszel a programban, ami nem kötelezõ, ráadásul anonim. Na és? Azon kívül, hogy esetleg tényleg fölhasználják a szolgáltatásaik javítására, és érdekességképpen nyilvánosságra hozzák a statisztikákat, mit tudnak még kezdeni az információval?

Amúgy meg ki tudja mit figyel a Live, a legkülönfélébb feltelepített progijaid, sõt maga a Windows... Ezeken nem parázol?

Egyébként meg nagyon könnyen felderíthetõ, hogy egy progi milyen más folyamatokat indít el, milyen fájlokat nyitogat meg, stb... Gondolod, hogy ha a Steam tényleg "kémkedne", akkor nem csípnék rajta azonnal, és nem lenne belõle óriási botrány?

Egyszer nem lesz internet, kidobhatod az összes játékod a kukába, ami steames, mert nem fogod elérni, ellenben a dobozos verziót betolod a gépbe, rárakod a "net mentesítõ" cracket és játszol (ezért bízom jobban a dobozosban, mert kéznél)

Lassan nyithatjuk a "Dobozos játékoknak leáldozott" c. topikot... (lásd Borderlands GOTY)

Épp arra tart a világ, hogy egyre több vezeték nélküli internetelérésre képes eszközünk van, egyre olcsóbb és egyre gyorsabb a net, ma már nem luxus, mindenkinek megfizethetõ. Egyre fontosabb az élet minden területén, fõleg munkához... Alapkövetelmény minden vállalkozáshoz, ha most egyszeriben megszûnne, olyan gazdasági recesszió következne be, amilyet még nem látott a világ. Szerinted arrafelé tartunk, hogy egyszercsak nem lesz internet? 😊 Nem baj, ha egy kicsit paranoiás az ember, én is az vagyok, csak ez már elég nonszensz... 😊

A dobozos játékaidat is csak bizonyos feltételekkel tudod használni: kell hozzá áram... Mi lesz, ha nem lesz áram? 😊

A reakcióidõm meg azért ilyen, mert dolgozom, és nem olyan munkám van, ahol ráérek a tökömet vakargatni, 10 mp-enként F5-öt nyomogatni... Ha csak fél órára leülök netezni, és épp akkor van valami gáz, az több ezer dollárjába is kerülhet a cégnek...

davidka003
"Céh 2 Platinum: nem kérdés, hogy a legjobb vétel az összes közül (már ha szereted az ilyen jellegû gazdasági játékokat)... Ennyiért olyan, mintha ingyen osztogatnák (bár engem a kiadás minõsége egy kicsit zavar)."

Tinman mondta, hogy jó, azért rendeltem meg. 😊
Régebben szerettem a Tycoon játékokat gondolom ez is valami hasonló lehet.

"RotA: jobb, ha a magyar feliratos verziót választod, mert a sztori fontos, anélkül nem sokat ér az egész."

CDG-nél elfogyott a magyar feliratos de töltöttem hozzá magyarítást. Ezrest csak megér az angol kiadás is.

Ma jött az email, hogy feladták a 3 játékot:
Céh 2 Platinum Edition
Operation Flashpoint (2) Dragon Rising
Rise of the Argonauts

Two Worlds-öt majd talán legközelebb megrendelem ha addig el nem fogy.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Lassan és biztosan kiépítik az online vásárlói piacit, fejlesztik a saját területüket (értsd: a teljes kiszolgálás a cél - bárki, bármit, bármikor hamar letölthessen). Ha ez megvan, kiüthetik a nyeregbõl a dvd shopokat és amikor már csak az online kiszolgálók maradnak, diktálhatják az árakat és még csak dvd lemezeket sem kell majd gyártani. Ez a sötét jövõkép. 😊
Az a legjobb, ha megvan a dobozos a termék és steam támogatott is. 😊 A dvd egyébként karcolódik a használat során, így mindkét oldal mellett van érv és ellenérv.
Tinman
"Egyszer nem lesz internet, kidobhatod az összes játékod a kukába,"

Elsõre vicces és elképzelhetetlen, másodikra meg nem.

Nekem netszolgáltató váltásnál volt már, hogy 27 napig nem volt netem... nem is egyszer fordult elõ ilyen, igaz másik esetben 2 hét volt, de volt egy 8 naposom is.

Aztán vegyük a külföld példáját. Nem egy helyen voltam, ahol fizetõs volt a szállodában a wifi... anyád fizet érte. Viszont rossz idõt kaptunk... lehet továbbgondolni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én megvárnám akkor már a RoT kiegészítõjének angol változatát, elõbb-utóbb csal lesz olyan is.

Nekem az elsõ rész ebben a formában, egy kisalakú papírdobozban papírtasakban van a DVD, a manual pedig egy papírtasaknyi alapterületû lapocska, rajta az install instructionnel és pár egyéb nélkülözhetetlen adalékkal. De legalább a doboz jobban néz ki, mint egy DVD-tok.
w77d
olcsón?????? ezt nem mondtad komolyan XXXD a dobozos játékok nem kiscit olcsóbbak...

zorrobomber
A steam elsõsorban azoknak való akik olcsón szeretnének egy jót játszani. Nem gyûjtõknek és dobozfetisisztáknak, ez tény ^^

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem csak ez a problémám a steammel, hanem, hogy fel kell raknom a gépre és ki tudja mit figyelhet a gépemen (amirõl elfelejtenek szólni nekem), de már kb 1000-szer leírtam. Azt már le se merem írni, hogyha nincs net nincs játék telepítés.

Egyszer nem lesz internet, kidobhatod az összes játékod a kukába, ami steames, mert nem fogod elérni, ellenben a dobozos verziót betolod a gépbe, rárakod a "net mentesítõ" cracket és játszol (ezért bízom jobban a dobozosban, mert kéznél)

Tetszik már érteni? (Fizetsz valamiért, amit csak bizonyos feltétekkel érsz el, pl könyvnél nincs ilyen, társasjátéknál nincs ilyen, kártyánál, sakknál nincs ilyen, autónál nincs ilyen, egyéb használati tárgynál sincs ilyen, sõt még sok egyéb játéknál sincs ilyen)

Ennek ellenére kezdem és igyekszem elfogadni a steamet (okfejtést spoilerbe raktam, mivel a lõtéri kutyát nem érdekli, de válaszolnom meg kellett!

De ne menjük bele újra a steam- nem steambe. Maradjunk annyiban, hogy én hülye vagyok, nem ismerem a steamet és akkor mindenki elégedett, jah és szoktam vagdalkozni olyan dolgokkal, amirõl fogalmam sincs (és mielõtt leírod, hogy meg vagyok sértõdve, nem vagyok megsértõdve. Nem akarok vitázni,mert igazad! Ennyi!), amúgy jó a reakcióidõd...

Jah és Béke van!<#smile>

(A stílus meg azért ilyen, mert egyszerûen más módszerrel eddig nem sikerült nemhogy elfogadtatni, még megértetnem sem ez a dolgot...)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

RotA: jobb, ha a magyar feliratos verziót választod, mert a sztori fontos, anélkül nem sokat ér az egész.

Céh 2 Platinum: nem kérdés, hogy a legjobb vétel az összes közül (már ha szereted az ilyen jellegû gazdasági játékokat)... Ennyiért olyan, mintha ingyen osztogatnák (bár engem a kiadás minõsége egy kicsit zavar).

OFP 2: nem igazán követi az elsõ rész és az ArmA-k koncepcióját, de igencsak hangulatosra sikeredett, nekem nagyon tetszik!

Two Worlds: nem váltja meg a világot, de kellemesen el lehet tölteni vele az idõt. Kell ennél több?

Ha csak 3-at tudnék megvenni, én a Rise of the Argonauts-ot hagynám ki, de ha megtehetetném, akkor azt is megvenném, mert nekem a kritikák ellenére egészen tetszett.

Mármint Steam patchelés: egész korrekt ez a steam most hogy már egy két ilyen feature-t ismerek!

... ...

Csak egyvalamit árulj el! Mi értelme van a vaktölténnyel való pufogtatásoknak? Merthogy nem ismered a Steam-et, az mindig kiderül, a fi... a "kritikáknak" a 90%-a hülyeség, a képzeleted szüleménye... Mint most is. Tényleg nem értem, hogy miért csinálod...

Amúgy is már többször leírtam (csak én, csak ebben a topikban), hogy az auto-update-et ki lehet kapcsolni...

tototto
és egyúttal a steamet is támogatva, mivel ugye steames a cucc és ha eddig valaki nem használta most majd rászokik, a valvenek nagy nyereség hogy ilyen nagy címeket betudott gyûjteni az égisze alá mint a COD 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen az információt. Megnézem mijük van/lesz 😊

Szerk.: Rövid egy PC-s lista 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
vidékre is, csak az elõrendelés a lényeg. így a black ops 9500 volt kiszállítással, galaxisban, 576ban még személyesen is több mint egy ezressel drágább
IMYke2.0.0.0
Gondolom, Budapestre szállítanak ingyen. Tévedek?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
mellesleg nem a reklám helye, de a konzolokszervize.huról rendeltem elõ, és elõrendeléskor ingyen szállítják ki a dolgokat, plusz eleve olcsóbb is volt, mint a nagyobb üzletekben, szóval tudom ajánlani õket.
robotnyk
már gyártják a glóriámat <#zavart1>
nem voltam soha oda a multiplayer témákért (bár wowot játszottam néha). viszont idén márciusban haver mondta, hogy ingyen hétvége van steamen MW2bõl, próbáljam ki. jól sikerült, mert azóta majd 500 órát tekertem az MW2be, szal nem nagyon volt kérdés, hogy ezt is megveszem. 😊
giorgio81
Én láttam 10.98 fontért postaköltséggel együtt, de az csak a Dark Eye-t tartalmazza

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0
Call of Duty-kra sosem költök, és nem is fogok.
Elismerésre méltó, hogy premier áron, és nem utolsó sorban, az eredeti játékpiacot támogatva megvetted.
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Igen, vannak merész, furcsa <és mindenki helyettesíthet ide bármilyen, vérmérséklete szerint leíró minõségjelzõt> hirdetések.
Õ azt hiszi, így lesz pénze egy BMW-re.

szép fogás.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

robotnyk
Hát hazánkban a használtcikk piac is ki van csavarodva, nemcsak az eredeti szoftver piac????

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jah és majd elfelejtettem HASZNÁLT az árú!!! Akkora Facepalm mint a ház!!!! (na jó látom, csak 390 a posta, de akkor kereken 500 Ft-al drágább, mint az üzletben...)

Jah és persze elõreutalást is kér....

De most nem elsõsorban az általad is linkelt külföldrõl rendelõket mondom, mert õket megértem (õk az itthonihoz képes gyakran olcsóbban vagy kevés haszonnal dolgoznak)!

Példa, de linkelhettem volna 100 másikat!

Galaxisnál ezt 990-ért kapod+ pick-pack pont = 1500-ért a markodba.

Õ meg még az 1700-as árra rárak tuti 1000 Ft postaköltséget... És mibõl gondolják, hogy ezt megveszi valaki is?

w77d
én nem ítélem el õket... aki sokallja úgysem veszi emg, aki meg kifizeti, az magánügy....

IMYke2.0.0.0
Rabló-kapitalista hozzáállás: külföldrõl olcsón venni, itthon drágábban eladni.
Haszonnal akarnak dolgozni. Valahol érthetõ is.
Aki meg nem akar, nem tud - mert mondjuk bizalmatlan, félti a saját adatait, nem tud annyira/egyáltalán angolul, nincs bankszámlája, fizetõképes kártyája stb. - regisztrálni külföldi honlapokon, annak ez kényelmes.

Azt meg tudja nekem valaki magyarázni, hogy egyes eladók a Vaterán és a Hardveraprón is, hogy gondolkodnak, amikor még a CD Galaxisos, illetve 576-os üzletek bolti áránál is 1-2 ezer forinttal drágábban adnak játékokat (és még oda is írják, hogy csak elõre utalás...)?

IMYke2.0.0.0
Darksiders Hellbook Edition PC - Vatera, külföldrõl, 11.000 Ft.

ArcaniA: Gothic 4 Collector's Edition PC - Vatera, külföldrõl, 13.800 Ft.

17"-es van szóval az ilyenek engem nem érintenek!

IMYke2.0.0.0
No, munkahelyen ennyit tudtam - otthon, élvezhetõbb monitor mérettel befejezem:

A kép nagyítható.

A korhatáros logo kisebb, mögötte háttér - eltûnt a "PC DVD-ROM - meghosszabbítva a szövegsáv.
Csak a jobb oldallal foglalkoztam eddig.
Eredeti a #12053-ban.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom mekkora monitorod van, de én ezt a MOD-ot hasznosnak fogom találni a 27"-esemen: Dragon Age Font UI MOD - megnagyobbítja a betûméretet.

Na akkor mostmár tényleg On! Ha valamelyikötök lát valahol olyan Drakensang kiadást, ami angol nyelvû és tartalmazza a Dark Eye és a River of Time játékokat, az legyen szíves értesítsen engem (egyrészt kíváncsi lennék az árára, másrészt lehet vásárolnék is belõle az elkövetkezendõ pár hónap folyamán)!

Ha az égiek is úgy akarják, akkor már ma le tudom magam foglalni a virágbolti Two Worlds 2-vel (ha a release csapatok is úgy akarják) és akkor mostanában már nem fogok hasonló Picassói magasságokba emelkedõ mûveket alkotni...XD

De csak a te kedvedért még gyártok hasonló "mûveket" (úgy látszik híresedem, már van egy rajongóm (LOL)XD)<#zavart2><#idiota>

Ezentúl te kapod az elsõ és legfrissebb ratgab "borítókat"... Gondolom örülsz... XD (na én se leszek már ennél hülyébb... XD)

zorrobomber
lol, ezek után csak bátorítani tudlak hogy rakd fel a többit is! 😊

Tinman
Egyszerûen nem értem, hogy az alap kiadás, miért olyan gagyi a GOTY-hoz képest. Így bizony meghoztam a fájdalmas döntést... nem is volt fájdalmas :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

<#vigyor2><#worship>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

igen😊aztán lehet hogy csak a figyelmemet kerülte el.az elsõ kettõ kijött Angliában fémdobozban,és akkor nekem már 3. is úgy kellett.
Még nincs a kezemben az Ultimate edition, addig csak rajzolok (jobban mondva ezek csak képek egymás mellett)... de nem rakom fel ide a többit, még valaki szívinfarktust kap... XD

De értékelem az õszinteségeteket<#worship> (Titokban én akarok lenni a borító tervezés Uwe Bollja, ami ahogy elnézem sikerült is...not! XD)

Smuge
Neked a német fémdobozos, öngyujtós van?😊

jó!😊az én Stalker kiadásomat viszont még senkinél nem láttam😊
zorrobomber
Nem tudom fiúk, én ezt a paint-ben rajzoljunk új borítót már kicsit aberráltnak érzem és off topiknak is. Nem játszani kellene inkább a játékkal és kész? <#zavart1>

@ratgab: a borítódnak nem csak a megvalósítása rossz, hanem szerintem a koncepciója is.

Tényleg megfertõzted Tinman kollégát a Borderlands Goty-val, már árúba bocsátotta az alapot és a kieget... XD

Akkor az Ultimate feliratot majd teljes mértékben neked kell beírni (ez volt még a problémám, hogy olyan betût, ami jól néz ki nem tudtam kreálni)

IMYke2.0.0.0
Igen. 😊

Mármint a hátuljára raknál az eredeti Ultimate Edition képei helyére sajátokat (Alapjáték, kieg, DLC-kbõl), az elülsõ borítón meg csak az PC DVD felirat eltûnik és a Limited felirat Ultimate-re egészül ki?