Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Steam kapcsán azért van ez a paranoia, mert "hivatalosan" gyûjti az adatokat a hardver és szoftver környezetrõl. De azt is csak akkor, ha részt veszel a programban, ami nem kötelezõ, ráadásul anonim. Na és? Azon kívül, hogy esetleg tényleg fölhasználják a szolgáltatásaik javítására, és érdekességképpen nyilvánosságra hozzák a statisztikákat, mit tudnak még kezdeni az információval?
Amúgy meg ki tudja mit figyel a Live, a legkülönfélébb feltelepített progijaid, sõt maga a Windows... Ezeken nem parázol?
Egyébként meg nagyon könnyen felderíthetõ, hogy egy progi milyen más folyamatokat indít el, milyen fájlokat nyitogat meg, stb... Gondolod, hogy ha a Steam tényleg "kémkedne", akkor nem csípnék rajta azonnal, és nem lenne belõle óriási botrány?
Egyszer nem lesz internet, kidobhatod az összes játékod a kukába, ami steames, mert nem fogod elérni, ellenben a dobozos verziót betolod a gépbe, rárakod a "net mentesítõ" cracket és játszol (ezért bízom jobban a dobozosban, mert kéznél)
Lassan nyithatjuk a "Dobozos játékoknak leáldozott" c. topikot... (lásd Borderlands GOTY)
Épp arra tart a világ, hogy egyre több vezeték nélküli internetelérésre képes eszközünk van, egyre olcsóbb és egyre gyorsabb a net, ma már nem luxus, mindenkinek megfizethetõ. Egyre fontosabb az élet minden területén, fõleg munkához... Alapkövetelmény minden vállalkozáshoz, ha most egyszeriben megszûnne, olyan gazdasági recesszió következne be, amilyet még nem látott a világ. Szerinted arrafelé tartunk, hogy egyszercsak nem lesz internet? 😊 Nem baj, ha egy kicsit paranoiás az ember, én is az vagyok, csak ez már elég nonszensz... 😊
A dobozos játékaidat is csak bizonyos feltételekkel tudod használni: kell hozzá áram... Mi lesz, ha nem lesz áram? 😊
A reakcióidõm meg azért ilyen, mert dolgozom, és nem olyan munkám van, ahol ráérek a tökömet vakargatni, 10 mp-enként F5-öt nyomogatni... Ha csak fél órára leülök netezni, és épp akkor van valami gáz, az több ezer dollárjába is kerülhet a cégnek...
Tinman mondta, hogy jó, azért rendeltem meg. 😊
Régebben szerettem a Tycoon játékokat gondolom ez is valami hasonló lehet.
"RotA: jobb, ha a magyar feliratos verziót választod, mert a sztori fontos, anélkül nem sokat ér az egész."
CDG-nél elfogyott a magyar feliratos de töltöttem hozzá magyarítást. Ezrest csak megér az angol kiadás is.
Ma jött az email, hogy feladták a 3 játékot:
Céh 2 Platinum Edition
Operation Flashpoint (2) Dragon Rising
Rise of the Argonauts
Two Worlds-öt majd talán legközelebb megrendelem ha addig el nem fogy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elsõre vicces és elképzelhetetlen, másodikra meg nem.
Nekem netszolgáltató váltásnál volt már, hogy 27 napig nem volt netem... nem is egyszer fordult elõ ilyen, igaz másik esetben 2 hét volt, de volt egy 8 naposom is.
Aztán vegyük a külföld példáját. Nem egy helyen voltam, ahol fizetõs volt a szállodában a wifi... anyád fizet érte. Viszont rossz idõt kaptunk... lehet továbbgondolni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem az elsõ rész ebben a formában, egy kisalakú papírdobozban papírtasakban van a DVD, a manual pedig egy papírtasaknyi alapterületû lapocska, rajta az install instructionnel és pár egyéb nélkülözhetetlen adalékkal. De legalább a doboz jobban néz ki, mint egy DVD-tok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem csak ez a problémám a steammel, hanem, hogy fel kell raknom a gépre és ki tudja mit figyelhet a gépemen (amirõl elfelejtenek szólni nekem), de már kb 1000-szer leírtam. Azt már le se merem írni, hogyha nincs net nincs játék telepítés.
Egyszer nem lesz internet, kidobhatod az összes játékod a kukába, ami steames, mert nem fogod elérni, ellenben a dobozos verziót betolod a gépbe, rárakod a "net mentesítõ" cracket és játszol (ezért bízom jobban a dobozosban, mert kéznél)
Tetszik már érteni? (Fizetsz valamiért, amit csak bizonyos feltétekkel érsz el, pl könyvnél nincs ilyen, társasjátéknál nincs ilyen, kártyánál, sakknál nincs ilyen, autónál nincs ilyen, egyéb használati tárgynál sincs ilyen, sõt még sok egyéb játéknál sincs ilyen)
Ennek ellenére kezdem és igyekszem elfogadni a steamet (okfejtést spoilerbe raktam, mivel a lõtéri kutyát nem érdekli, de válaszolnom meg kellett!
De ne menjük bele újra a steam- nem steambe. Maradjunk annyiban, hogy én hülye vagyok, nem ismerem a steamet és akkor mindenki elégedett, jah és szoktam vagdalkozni olyan dolgokkal, amirõl fogalmam sincs (és mielõtt leírod, hogy meg vagyok sértõdve, nem vagyok megsértõdve. Nem akarok vitázni,mert igazad! Ennyi!), amúgy jó a reakcióidõd...
Jah és Béke van!<#smile>#smile>
(A stílus meg azért ilyen, mert egyszerûen más módszerrel eddig nem sikerült nemhogy elfogadtatni, még megértetnem sem ez a dolgot...)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
OFP 2: nem igazán követi az elsõ rész és az ArmA-k koncepcióját, de igencsak hangulatosra sikeredett, nekem nagyon tetszik!
Two Worlds: nem váltja meg a világot, de kellemesen el lehet tölteni vele az idõt. Kell ennél több?
Ha csak 3-at tudnék megvenni, én a Rise of the Argonauts-ot hagynám ki, de ha megtehetetném, akkor azt is megvenném, mert nekem a kritikák ellenére egészen tetszett.
Csak egyvalamit árulj el! Mi értelme van a vaktölténnyel való pufogtatásoknak? Merthogy nem ismered a Steam-et, az mindig kiderül, a fi... a "kritikáknak" a 90%-a hülyeség, a képzeleted szüleménye... Mint most is. Tényleg nem értem, hogy miért csinálod...
Amúgy is már többször leírtam (csak én, csak ebben a topikban), hogy az auto-update-et ki lehet kapcsolni...
Szerk.: Rövid egy PC-s lista 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem voltam soha oda a multiplayer témákért (bár wowot játszottam néha). viszont idén márciusban haver mondta, hogy ingyen hétvége van steamen MW2bõl, próbáljam ki. jól sikerült, mert azóta majd 500 órát tekertem az MW2be, szal nem nagyon volt kérdés, hogy ezt is megveszem. 😊
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Elismerésre méltó, hogy premier áron, és nem utolsó sorban, az eredeti játékpiacot támogatva
<#eljen>#eljen>
Õ azt hiszi, így lesz pénze egy BMW-re.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Példa, de linkelhettem volna 100 másikat!
Galaxisnál ezt 990-ért kapod+ pick-pack pont = 1500-ért a markodba.
Õ meg még az 1700-as árra rárak tuti 1000 Ft postaköltséget... És mibõl gondolják, hogy ezt megveszi valaki is?
Haszonnal akarnak dolgozni. Valahol érthetõ is.
Aki meg nem akar, nem tud - mert mondjuk bizalmatlan, félti a saját adatait, nem tud annyira/egyáltalán angolul, nincs bankszámlája, fizetõképes kártyája stb. - regisztrálni külföldi honlapokon, annak ez kényelmes.
ArcaniA: Gothic 4 Collector's Edition PC - Vatera, külföldrõl, 13.800 Ft.
A kép nagyítható.
A korhatáros logo kisebb, mögötte háttér - eltûnt a "PC DVD-ROM - meghosszabbítva a szövegsáv.
Csak a jobb oldallal foglalkoztam eddig.
Eredeti a #12053-ban.

De csak a te kedvedért még gyártok hasonló "mûveket" (úgy látszik híresedem, már van egy rajongóm (LOL)XD)<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
Ezentúl te kapod az elsõ és legfrissebb ratgab "borítókat"... Gondolom örülsz... XD (na én se leszek már ennél hülyébb... XD)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
De értékelem az õszinteségeteket<#worship>#worship> (Titokban én akarok lenni a borító tervezés Uwe Bollja, ami ahogy elnézem sikerült is...not! XD)
@ratgab: a borítódnak nem csak a megvalósítása rossz, hanem szerintem a koncepciója is.