Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Akkor csak sorjában:

1. Igen, a DRÁGASZÁGUNK! :-D
2. Anglia. Ebay.
3. Hétfõn rendeltem meg.(!)
4. Alkudtam belõle... nem viccelek. 7.99-re lealkudtam, p.k. 1.95 font volt.
5. Azért mert:
a, Zó amit megemlít az úgy nagyon szar nem lehet.
b, Utánanéztem és vertem a fejem a falba, hogy nekem ez eddig miért maradt ki. Szégyenlem magam, kérlek ne bántsatok érte, még tájékozatlan vagyok sok esetben.
c, Mit ad a Teremtõ torrent oldalon felcsapták az elsõ részt, majd pár nappal késõbb a köv. részt. Ajnározta mindenki! 1-2 lúzer kivételével, akik CoD-on nevelkedtek. Na mondom ennyi és nem több, nekem ez kell.
Van egy kedvenc power sellerem, akirõl már meséltem, hogy nem vagyunk a szíve csücske, de magamat azért megszeretettem vele, mert mindig villámgyorsan fizetek és maximálisan tárgyalóképes vagyok... egyébként õ is.
d, Mert nyakunkon a folytatás! RATGAB kolléga szíves figyelmébe ajánlva!

Köszi :-)

Ja és rendes papírdobozos ám! :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Mondom, ugyanezt írta a srác is a cikkben - ezért nevettem ki.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Ezzel nem értek egyet, mutass egy olyan DD-t aki van olyan praktikus mint a Steam, és akkor egyetértek majd veled 😊

Valami vámpíros "nyomjuk meg 38-szor a kontrollereken a gombokat 10 másodperc alatt gyorsan és akkor elõjün az ûbermegakombó" h&S játék.

Egyébként jó lehet az a Castlevania.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Bokszos nem tudok*, de a Drakensanghoz gratulálok!

* = szimplán gõzöm <#hehe> sincs mi az.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Drakensang (DRÁGASZÁGOM....)???? Honnan? Mikor? Mennyiért? Miért? Merre???? Maximális tisztelet és gratula, a másikról csak hallottam... <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
A helyénvaló sztímfikkantás közben vessük szemünket némi ON irányba is :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Meg hány egyéb Digit D. rendszert használnak úgy DRM-ként, hogy a dobozos játékot oda kell beregelni... tán még a live, ami felvehetné vele a versenyt, majd lassacskán úgyis azt is elnyomja lásd.: Fallout 3 live-os, New Vegas már Steam-es (ha vicceskedni akartam volna, akkor azt írtam volna, hogy gõzös XD)...

Hiába a Valve jó helyen, jó idõben volt és egy felhasználók által (minden percben megvan az 1,4 millió aktív kapcsolatuk) is elismert rendszert hozott létre és viszonylag még a Digit Disztrib hajnalán... Nem hinném, hogy ez behozható elõny a többieknek...

IMYke2.0.0.0
Így van - és még a cikk írója a topikból ismerõs visszaszólással "védi" a GÕZT: a versenytársak csinálják utána...
Csinálnák, csak már MOST egyeduralomra tõr a "vízpára".

Igen! Röhejes, hogy a mulinacionális vállalatok hazájában egy olyan vállalat ellen szólalnak fel, ami egyre inkább monopol helyzetbe kerül a piacon (legalábbis a digit disztrib piacon szerintem mindenképpen elmondható).

IMYke2.0.0.0
"See, here's where these digital competitors have it wrong. " - innen kezdtem el röhögni.

Carlos
Te honnan rendeltél elõ überangolt?

Þór vígi þessi rúnar

Elolvastam! Hát ez nem semmi! Valamerre billennie kell a mérleg nyelvének elõbb utóbb, gyanítom, hogy a steam (Valve) nyer ebben a harcban...

zorrobomber

Tinman
Neháterûbeszélek! Englender full only áfkorz!

Ez egy jó hír, nem szeretem, ha rám eröltetik a rendszer meghajtót telepítéskor (nekem amúgy sincs azon a 40 gb-on csak a rendszer+dokumentumok+meg a legális letöltések:modok, patchek, képek, háttérek, ilyesmi)

Nem! Royal edition englender verzsönt is tudja, igaz a kézikönyv germanlender...

Ha viszont full englendert akarsz, akkor igen, az csak január 4-tõl lehetséges.

Carlos: #12338: Amazon.de, Gamersgate-rõl pedig digitál verziót, de ehhez kicsit trükközni kell a proxy-val, hogy németnek lásson a rendszer!

Na, hazajöttem kajálni, megnéztem. A dragon age telepítési könyvtár 25 giga, a dokumentumok mappában lévõ dragon age mentésekkel, mindennel együtt 37 mega. Tehát odatelepíti a dlc-ket is, ahová én megadtam neki, nem a dokumentumok alá.

IMYke2.0.0.0
Rühellem a német nyelvet. Ez van. <#whatever>

Carlos
hmmm... és honnan lehet rendelni? 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Ez azért furcsa, mert külföldi cégnél rendeltem elõ és kérdeztem rá, hogy mikor is... erre kaptam a január 4.-es választ, DE!

DE! Feltételezem senki nem akar itt német nyelvû szart a polcára, az englender verzsönre akkor csak stimmel a január 4.

Briteknél, Amcsiknál csak januárban jelenik meg!

Ez olyan lenne, mint Indigóval elhitetni, hogy a steam rossz... Mission Impossible
(természetesen nem rossz a steam, csak ezt a poént nem bírtam kihagyni <#smile>)

Kéziköny német, választható nyelv: német, angol, francia és még vagy 2 másik!

A graf, a mozgás, az animációk az egész világ hangulata is hozzá tartozik szerintem a Witcherben és ez utóbbiban hasonlít a TWo Worlds 2 rá!

Trailerek után nekem sem idézte<#smile>.

Kinek mi a fontos és mi adja a hangulati elemet(nekem a moralitás annyira nem, a szövegek és a történet annál inkább)

IMYke2.0.0.0
Elõrendelni lehet csak. Én múltkor ezért kérdeztem, hogy az "elõrendelés" egyenlõ-e a Zavvi-nál a vásárlási szándékkal, azaz, amikor raktárra érkezik, azonnal vonnak és küldik. A válasz az volt, hogy igen.

Nem fogadnék rá, hogy mûködik, de nagy esélyt látok rá, elvégre biztos nem fáradtak egy új külön erre a kiadásra tervezett védelem kiépítésével, szóval a rendszer ugyanaz!

Carlos
Akkor skip. Legalábbis a németektõl biztos!
Esetleg angol verziót be lehet valahonnan okositani? Game, Hut, etc?

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk

IMYke2.0.0.0
Egyet lehet érteni veled.
Ugyanakkor, ezt egy valóban elfogult játékgyûjtõvel, esetleg kizárólag adott játékért nagyon rajongóval nem lehet megértetni 😊

zorrobomber
Tudom hogy itt ilyenért megkövezés jár, de nálam ezek a gyûjtõi cuccok egyenlõek a pénzlehúzás nevû hadmûvelettel.

IMYke2.0.0.0
Az lenne minden nyomtatott eleme. Szerintem, ez 100%-os.
Más kérdés, hogy majdnem ugyanilyen 100%-os, hogy angolul is lehetne telepíteni.

Carlos
Láma kérdés üssetek!
Ha amazon.de-rõl rendelnék egy royal edition-t, akkor az német lenne? (doboz, játék, kézikönyv, stb)

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem a Witcher lényege a c&c (choices and consequences), a moralitás, a dumák és a sztori, szóval ezek nélkül "szellemi utódról" beszélni furán hangzik. Õszintén szólva trélerek alapján nekem a (látvány)világ sem idézi annyira egyértelmûen Geralt kalandjait, de nem is várnám ezt a játéktól.
Nem tudom, nekem ez már kicsit giccses. Élõben biztos szebb.
IMYke2.0.0.0

Two Worlds 2 - RPG.

Persze a mûvelet eltarthat egy darabig, és töredezettség-mentesíteni sem árt utána. Azt már nem tudom, hogy nekem ettõl lettek annyira töredezettek a partícióim, vagy eleve olyanok voltak, de én elég komoly plasztikai beavatkozást zavartam el a múltkor, és elég sok fájl is volt érintett, nem csupán üres helyet pakoltam ide-oda. És persze backup nélkül buheráltam a rendszerpartíciómmal, mert vagány gyerek vagyok 😊
Carlos
Royal Edition: Aztakurva!
Ez milyen játék??? Nagyon penge!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Köszönöm - azt hiszem, valami rémlik a témában.

1. Rákattintasz arra a partícióra, amelybõl elvenni, Resize/Move-val (fent) elveszed belõle a kívánt területet.
2. Az elõbbi partíciót - vagy többet, ha szükséges - egyszerûen egérrel odébb húzod, hogy a ki nem osztott szabad hely a növelni kívánt szomszédságában legyen.
3. Ekkor rákattintasz a megnagyobbítandóra, Resize/Move, és hozzá tudod adni a szomszédos elosztatlan területet.

A végén persze kell Apply, meg talán utána is van valami OK, most inkább nem nézem meg, nem akarom átszabnia partícióimat, a fentiekbõl szerintem mennie kell.
IMYke2.0.0.0

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. If not already, update your game to v1.04 using the included patch. You MUST do this for the newer DLC to work! If needed, use the included No-CD crack. Place the .exe file in the \"bin_ship\" folder where you installed the game, overwriting the original.
2. Locate and run daupdater.exe in the \"bin_ship\" folder where you installed the game.
3. Click \"Select DAZIPs\" and select the files for the DLC you wish to install. The files for each DLC item are listed in the parenthesis.
4. Highlight all the files in the list and click \"Install Selected\"
5. Upon completion, run decrypt_all.bat from the \"DLC Decrypter\" folder of this torrent. Not all the DLC requires decryption but run it to be sure.
6. Locate AddIns.xml in \"C:/Users/(Username)/Documents/Bioware/Dragon Age/Settings\" and edit it using Notepad. Replace all RequiresAuthorization=\"1\" with RequiresAuthorization=\"0\". An easy way to do this is to use the Replace function (CTRL-H).
7. Run the game and check to see if everything worked!

Tört DLC mûködésre bírásának elve spoilerben, és kipróbáltam még annó tört Dragon age-l a DLC-ket és mûködik (sõt még az elõrendelõi tárgyakat is behoztam így)! A decrypt_all.bat leszedhetõ a kalózöbölbõl, csak rákeresel Dragon AGe Dlc-re és az egyikbõl csak azt letöltöd!

w77d
háát én ezzel sem tudom hogy kéne 😞

Achikat a játékba gyûjti a DRAgon AGe Tört verzióban voltak nekem is!!!!!

Nice<#eljen>

Two Worlds 2 Royal Edition Német Amazonnál

Németül ugyan egy kukkot nem tudok, de a Produktinformen-nél

Erscheinungsdatum: 9. November 2010 ez a sor azt jelenti, hogy megjelent és úgy látom, hogy rendelhetõ is(javíts ki ha tévedek)!

IMYke2.0.0.0
ratgab-nak:
Two Worlds II Royal Edition - PC - Ugyanott, infók
~~~~~~~
Konzolos verziók, X-BoX 360:

Konzolos verziók, PS3:

<#szomoru1> Hát ez egy jó kérdés! Egy ötlet: Mint az egyenkénti DLC telepítéseknél be kell menni a dokumentumok könyvtárba a valamilyen addons.xml (asszem ez a neve) és az összes olyan sort, ahol az van, hogy authentication 0 át kell írni 1-re (legalábbis a tört DLC-knél így mûködött)!

Imy szerintem tudja, ha nyomta tört DLC-vel, hogy hogy kell (fejbõl nem tudom én se)!

Egyébként kösz a megerõsítést!

Tinman
A Royal Edition???
Linket, képet, url-t, screenshotot, mert nem hiszek neked :-D