Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
NOT!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Amúgy szépen alakul a kollekció, dicséretes!
Fable-bõl látom már csak ezt a sajnálatos kiadást sikerült kifognod, nagy kár.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mercenaries is annyit simán megért! Grat!
És mellé adtak egy PSP-t is:
Akkor hogy azonosítja a játékost? Vagy ennyire nem foglalkoztak a védelemmel és az is ugyan úgy játszik aki lewarezolta, mint aki megvette eredetiben?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Emellett van egy rahedli gamestaros teljes játékom, de nemhiszem, hogy értékelnétek (mint ahogy én sem)!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Céh 2 Platinum:
Vastag tokos kiadás, szerintem nem igénytelen.
Viszont 2 DVD ki volt esve a mûanyag leszorítóból és lötyögtek a tokban, szépen karcolódtak is de teszteltem és a fájlokat hibátlanul átmásolja a gépre. Valakinek ezért a jó édes anyját, hogy nem voltak rendesen benne a DVD-k. Hogy ki hibázott az már mindegy is.
De lenne egy kérdésem ahhoz aki megvette(Tinman 😊):
Csak két serial van benne? 2 lemez alatt van serial a másik alatt nincs. Nem is kell vagy csak kimaradt a csomagból?
Operation Flashpoint 2:
Szép fehér tok, 22 oldalas színes kézikönyv.
Serialt nem találom. Nincs hozzá?
Rise of the Argonauts:
28 oldalas színes kézikönyvvel.
Serial ebben sincs bár gondolom ehhez akkor nem is kell, mert ez csak singleplayer úgyis.
Lehet rajta röhögcsélni meg fikkantgatni, kinek-kinek vérmérséklete szerint, de igaza van.
Amúgy, szép! <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Alakul ez. S tudom, rohadt nehéz az embernek kigazdálkodnia a hobbijára, kedvelt szórakozására a pénzt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Íme:
Kicsit közelebbrõl a linkeken:
Drágaszágok 1
Drágaszágok 2
Drágaszágok 3
Drágaszágok 4
Az elsõ résszel kapcsolatban annyit, hogy alig vártam, hogy 3k alá essen az ára, már vettem is.
A 2. rész is vevõs 990 Ft-ért.
De õszintén kívánom, hogy nagyon tetsszen neked!
1. A CE önmagában szép, abs. gratulálok hozzá! Igényes kiadvány!
2. A játék egy kalap szar. Olyan low gametime-al, hogy el sem akartam hinni...
3. "digitális artbook" ---> Abba belegondolva, hogy csak az elmúlt 1 hónapban vagy 10x lapoztam át a Fallout 3 és New Vegas CE-hez adott dolgokat, azt kell mondjam szopjon szét, aki digitális artbook-ot mer "csomagolni" egy alapvetõen nem digitális CE-hez.
4. El vagyok képedve már azon is, ha valaki a SW: TFU MÁSODIK rész ALAP kiadásának vételén gondolkodik. Azon már fõleg, ha a jelenlegi nevetséges kezdõ áron meg is veszi.
Szabályosan vissza kell fognom magam azzal kapcsolatban, hogy ebbõl a játékból megvetted, gyakorlatilag 0-day a CE-t.
Egyetlen kérdésem: MIÉRT?
Ennyire nem lehetsz végletes SW fan. Ha igen, és ott feküdtél az utcán már éjjel kettõkor az SW premier vetítése elõtti napon, akkor elnézést kérek, ne haragudj, mert a rajongás ténye abs. elfogadható indok, én is vagyok így pár dologgal.
Star Wars: The Force Unleashed 2 CE-t. Bár mondjuk nem az a kimondott gyûjtõi változat. Bár így is olcsóbb volt mint az itthon kapható sima verzió.
Képek:
Eleje
Hátul a zord kinézetû Starkiller Mimobot pendrive
Igényes steelbox belsõ
A két Sith. Na de ki a mester és ki a tanítvány?
A pendrive-on még megtalálható egy Flash weboldal ami HD háttereket és a digitális artbook-ot tartalmazza. Na és, hogy érdekes is legyen a teljes játék forgatókönyvét is angol nyelven.
Agyatlan például a lost planet, a codok, mohaak, BAd company-k, Battlefieldek, mész és lõsz (jó persze vannak taktikák, de attól még sokat nem kell gondolkodni).
Tehát ahol vannak logikai, trükközõs részek, azok az én olvasatomban egyáltalán nem agyatlanok sõt én imádom és dícsérem ezeket az állítólag konzolosok miatt (ez azért érdekes,mert sok konzolos játékban jelen vannak az ún. puzzle vagy platform részek) kiveszõ félben lévõ produktumokat. Egyébként a Prince of Persiák annak idején ezért voltak annyira sikeresek!
Éljenek a puzzle és platform részekkel átitatott rgp-k, hack and slash-ek, tps-ek, sandbox játékok.
Egyszóval maximálisan egyetértek, ha olyan a játék, akkor nem agyatlan!
Magamat ismerve, jövõ héten már 30 óra beletéve, végigtolva, meghirdetve ;-)
Érdemesebb inkább a Steam rendszerbõl megvásárolni, mégis csak olcsóbb. 19,99€ vs. 1790 Ft
Vagy nem, de ne szemétkedjetek! Szemetek!
Nekem is kellene, lehet meg kéne rendelni.
Azonnal tudtam, hogy azt fogja írni, hogy a versenytársak csinálják utána.
Robotnyk-ot ha szépen megkérem, talán még a véleményét is elmondja róla.
Szépen kérlek Robotnyk, 1-2 gondolatot mondj el nekünk tudatlan földtúróknak, hogy szerinted milyen a játék! THX! 5.1! DS! DD! HD!