Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Köszönöm a magyarázatot, igen ezért vettem PSP-t, a PSP nem egy szar, gagyi grafikát tudó mobiltelefon, nagyon durva játékok vannak rá, most próbáltam a God of War Ghost of Sparta demóját és bazz, szebb a grafja mint a God of War 2-nek.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Merõ hülyeség, hisz rengeteg klasszikus jrpg/rgp van rá ami messze nem pár órás, ráadásul sok érdekes és egyedi játék is elérhetõ rá. Ez nem flessplayer mint egy ájfón, hanem egy komoly kézi játékgép, egy PS2 erejével és az azon látott játékok folytatásaival legfõképp spinoffok mint pl a GoW, vagy FF 7 CC, szóval egyedi dolgok ráadásul szorosan kapcsolódnak az eredetihez így a fanoknak ugymond kötelezõ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Nem értem minek vetted meg, baromság.

NOT!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Annak jó aki sokat vonatozik vagy buszozik és az alatt az 1-2 óra alatt nyomja.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Apus
ha autóval jársz, akkor használd fürdés közben, vagy a klotyón😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

balee4
Játszásra való természetesen. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
mire jó ez a PSP??? én tuti soha nem használnám egyszerûen XD vezetés közben nem lehet, munka közben nem lehet, otthon emg ott a PC XXD

balee4
Érzem az iróniát, de azért kösz, tudod a GoW-ok, GTA-k és Metal Gear-ek miatt vettem leginkább a PSP-t.

Tinman
Én is :-D

Amúgy szépen alakul a kollekció, dicséretes!
Fable-bõl látom már csak ezt a sajnálatos kiadást sikerült kifognod, nagy kár.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mirrors Edge és Beyond Good and Evil <#eljen>

Mercenaries is annyit simán megért! Grat!

balee4
Mai vételek:

És mellé adtak egy PSP-t is:

Jó kérdés, passz...

davidka003
Köszi a választ. Akkor ez érdekes, mert azt hittem, hogy az Operation Flashpoint 2 fõleg multis játék.
Akkor hogy azonosítja a játékost? Vagy ennyire nem foglalkoztak a védelemmel és az is ugyan úgy játszik aki lewarezolta, mint aki megvette eredetiben?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Nekem is. De a kutyának sem kellenek az ilyesmik... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem is vannak régi gs-os meg guru-s játékok, valahogy meg kellene tõlük szabadulni 😄

Jó az ízlésed (a játékaid alapján 😉) <#eljen>

A Céh 2 Velencéhez nem kell serial. OFP-ben nekem sincs, úgyhogy gondolom nem kell (eddig csak warez-al toltam, amit azóta töröltem, az origit felrakni meg még nem volt idõm).

Ez idei termés, kivéve az Ass. Creed 1-t az már megvan pár éve (megjelenéskor vettem)!

Emellett van egy rahedli gamestaros teljes játékom, de nemhiszem, hogy értékelnétek (mint ahogy én sem)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Na megjött a CDGalaxis csomagom.

Céh 2 Platinum:

Vastag tokos kiadás, szerintem nem igénytelen.
Viszont 2 DVD ki volt esve a mûanyag leszorítóból és lötyögtek a tokban, szépen karcolódtak is de teszteltem és a fájlokat hibátlanul átmásolja a gépre. Valakinek ezért a jó édes anyját, hogy nem voltak rendesen benne a DVD-k. Hogy ki hibázott az már mindegy is.
De lenne egy kérdésem ahhoz aki megvette(Tinman 😊):
Csak két serial van benne? 2 lemez alatt van serial a másik alatt nincs. Nem is kell vagy csak kimaradt a csomagból?

Operation Flashpoint 2:

Szép fehér tok, 22 oldalas színes kézikönyv.
Serialt nem találom. Nincs hozzá?

Rise of the Argonauts:

28 oldalas színes kézikönyvvel.
Serial ebben sincs bár gondolom ehhez akkor nem is kell, mert ez csak singleplayer úgyis.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

But there's a reason Steam is so dominant: it's the only service that's doing things right.

Lehet rajta röhögcsélni meg fikkantgatni, kinek-kinek vérmérséklete szerint, de igaza van.

IMYke2.0.0.0
KOTOR-okra irigy vagyok 😊
Amúgy, szép! <#eljen><#taps>
Alakul ez. S tudom, rohadt nehéz az embernek kigazdálkodnia a hobbijára, kedvelt szórakozására a pénzt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bocs a minõségért, csak telefonnal tudok fotózni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na akkor mégegyszer:

Na mostmár én is bemutatom a drágaszágaimat!

Íme:

Kicsit közelebbrõl a linkeken:
Drágaszágok 1
Drágaszágok 2
Drágaszágok 3
Drágaszágok 4

Tinman
Hû... örülök, hogy nem szívtad mellre :-)

Az elsõ résszel kapcsolatban annyit, hogy alig vártam, hogy 3k alá essen az ára, már vettem is.
A 2. rész is vevõs 990 Ft-ért.

De õszintén kívánom, hogy nagyon tetsszen neked!

Nem vettem zokon semmit. Valahol még igazat is adok. Nem vagyok már az a kimondott rajongó amióta Lucas bácsi elbaszta az elõtrilógiát. Én a klasszikus trilógiát szerettem de nagyon. Na és mivel ez abban az érában játszódik kíváncsi voltam a történet folytatására. Az elsõ rész PC-n tényleg szar lett. Az irányítás és a grafikai bugok miatt. Ezért is lett a 2. rész PS3 vétel. Mivel NEM warezoltam le egy verziót sem igy még nem tudok hitelt adni a "kalap szar" minõsítésednek. Ugye ízlések és pofonok. Lehet hogy ez a játék nekem is ad egy párat. Majd meglátjuk. A vak is megmondta. <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Idõmilliomos vagy <#hehe>

Lassan vége a melónak és lesz kerek 45 percem Two Worlds 2-zni! Na úgye milyen jó nekem???? LOL XD

Tinman
Megpróbálok annyira nem bunkó lenni, amennyire csak bírok.

1. A CE önmagában szép, abs. gratulálok hozzá! Igényes kiadvány!

2. A játék egy kalap szar. Olyan low gametime-al, hogy el sem akartam hinni...

3. "digitális artbook" ---> Abba belegondolva, hogy csak az elmúlt 1 hónapban vagy 10x lapoztam át a Fallout 3 és New Vegas CE-hez adott dolgokat, azt kell mondjam szopjon szét, aki digitális artbook-ot mer "csomagolni" egy alapvetõen nem digitális CE-hez.

4. El vagyok képedve már azon is, ha valaki a SW: TFU MÁSODIK rész ALAP kiadásának vételén gondolkodik. Azon már fõleg, ha a jelenlegi nevetséges kezdõ áron meg is veszi.
Szabályosan vissza kell fognom magam azzal kapcsolatban, hogy ebbõl a játékból megvetted, gyakorlatilag 0-day a CE-t.

Egyetlen kérdésem: MIÉRT?

Ennyire nem lehetsz végletes SW fan. Ha igen, és ott feküdtél az utcán már éjjel kettõkor az SW premier vetítése elõtti napon, akkor elnézést kérek, ne haragudj, mert a rajongás ténye abs. elfogadható indok, én is vagyok így pár dologgal.

<#eljen>Gratula hozzá!

Na végre a drága magyar posta meghozta a
Star Wars: The Force Unleashed 2 CE-t. Bár mondjuk nem az a kimondott gyûjtõi változat. Bár így is olcsóbb volt mint az itthon kapható sima verzió.
Képek:
Eleje
Hátul a zord kinézetû Starkiller Mimobot pendrive
Igényes steelbox belsõ
A két Sith. Na de ki a mester és ki a tanítvány?
A pendrive-on még megtalálható egy Flash weboldal ami HD háttereket és a digitális artbook-ot tartalmazza. Na és, hogy érdekes is legyen a teljes játék forgatókönyvét is angol nyelven.

Hát általában azt tekintik agyatlannak, ahol csupán gépiesen kattintasz 4-5-6 gombot anélkül, hogy gondolkodnál rajta, magyarul csak "csapkodsz" össze vissza. Messze van az agyatlan játéktól szerintem egy olyan, mint pl a Darksiders.

Agyatlan például a lost planet, a codok, mohaak, BAd company-k, Battlefieldek, mész és lõsz (jó persze vannak taktikák, de attól még sokat nem kell gondolkodni).

Tehát ahol vannak logikai, trükközõs részek, azok az én olvasatomban egyáltalán nem agyatlanok sõt én imádom és dícsérem ezeket az állítólag konzolosok miatt (ez azért érdekes,mert sok konzolos játékban jelen vannak az ún. puzzle vagy platform részek) kiveszõ félben lévõ produktumokat. Egyébként a Prince of Persiák annak idején ezért voltak annyira sikeresek!

Éljenek a puzzle és platform részekkel átitatott rgp-k, hack and slash-ek, tps-ek, sandbox játékok.

Egyszóval maximálisan egyetértek, ha olyan a játék, akkor nem agyatlan!

Tinman
Majd szépen cserész' velem, gyó? :-D

Magamat ismerve, jövõ héten már 30 óra beletéve, végigtolva, meghirdetve ;-)

Totti5
Még ráér, most a Splinterrel küzdök, aztán valszeg RDR zombiag kieget veszem, aztán majd használtan olcsóbban AC Brádörhúd, mert azt nem hagyhatom ki, de a multi nem érdekel és nem fogok teljes árat fizetni olyanért ami nekem NEM KELL BELE és faszság hozzá, aztán majd egyszercsak ha lesz 5kért akkor veszek Castlevania-t.

Tinman
Már megvetted te is?

Totti5
Platformos, puzzlékkal tüzdelt "lájtos" h&s. Messze nem "agyatalan" ( bár egy mezei játék hogy lehet agyatlan vagy agyas az számomra titok volt mindig is, tény hogy kell némi találékonyság és logika egyes dolgokhoz meg max nyelvtudás, de aki eljut oda hogy játszik az ennyivel talán rendelkezik már )... vannak benne fejtörõk és ügyességi részek.

robotnyk
van egy kis utalás az egyik pályán egy elõzõ castelvaniara zeneileg.
Totti5
Patrick Stewart már az elsõ videón megvett hogy már csak õ miatta is végigviszem, ha már szerepel benne😊, amúgy a sorozat fanjai szerint a zene pont rossz pont, az elõzõ zeneileg eléggé brutálra sikeredett részek után, amik egytõl egyig klasszikusok, de mivel én ezeket nem ismerem és a trélerek alatti ill. a demo alatt zenétõl már elájultam, megteszi majd😊 igényes az egyszer biztos.

robotnyk
ja és összességében olyan 15-18 óra benne van egy végigjátszára kb.
Tinman
Na, errõl van szó! Egy átlag játékos véleményére jobban adok, mint az ilyen-olyan elSZABott cikkekre. Köszönet.

robotnyk
ha valaki látta már a god of wart playstationon... na, olyan. fix kamera, sok-sok kombós harc, hatalmas bossok, meglepõen jó puzzleök. a zenéje nagyon jó (linkelek belõle egyet), brutálisan jól néz ki (mûvészileg, és technikailag is), az xboxon egy kicsit izzad is a hardver emiatt. a szinkronnal nem vagyok teljesen megelégedve, pedig Patrick Stewart és Robert Carlyle nem kis név. a sztori elfogadható, egyedül az epilóggal nem tudtam mit kezdeni 😄

Tinman
Este lefotózom neked a belsejét. Egyébként igen, semmi extra, csak a szokásos.

Érdemesebb inkább a Steam rendszerbõl megvásárolni, mégis csak olcsóbb. 19,99€ vs. 1790 Ft

Vagy nem, de ne szemétkedjetek! Szemetek!

totyak
Tegnapi Whispered World-re visszatérve. Sima fapados verzió gondolom, tehát egyszerû dvd tok, lemez meg egy kézikönyv van benne, vagy van valami extra is?
Nekem is kellene, lehet meg kéne rendelni.

IMYke2.0.0.0
Azért, amit írtam is: amint azt a mondatot elolvastam, azonnal bevillant, hogy mik lesznek a következõ bekezdésben. Tényleg. Semmi értelme nem lenne hazudnom.
Azonnal tudtam, hogy azt fogja írni, hogy a versenytársak csinálják utána.

Holy Shit! Megjelenik itthon is??? <#wow1>

Tinman
Nézd, a demo és amennyit tudok róla, annak alapján ez egy kiba. jó cucc.

Robotnyk-ot ha szépen megkérem, talán még a véleményét is elmondja róla.

Szépen kérlek Robotnyk, 1-2 gondolatot mondj el nekünk tudatlan földtúróknak, hogy szerinted milyen a játék! THX! 5.1! DS! DD! HD!

w77d
hát hogy a pokolból származik az tuti.... de hogy gonosz e azt már isten se tudja XXXD

robotnyk
mert szerinte a steam a megtestesült gonosz.
zorrobomber
De azt még mindig nem magyaráztad meg hogy miért nevetted ki 😊