Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
3,4 gb-t telepít gyorsan, internetes aktiváció+ telefonon is lehet
Grafika gyönyörû, motor jól optimalizált, szaggatás, egyéb probléma nincs
- Karaktergenerálás korreket, de nem emelkedik Saints Row 2-i magasságokba.
- Animációk kicsit furcsák (mintha csúszott volna a hang és a kép kicsit, de lehet, hogy csak fáradt volt a szemem).
- Harcból még a tutorial során sokat nem tapasztaltam.
- Loot rendszer 1 kattintásos, irányítás nem túlbonyolított, habár amikor íjjal 2 nyilat lõsz ki egyszerre, akkor azért egymás után asszem 3 gombot kell nyomni.
Elsõ reakcióm: Ez a Witcher szellemi utódja, képi világ, kicsit a harc is (elsõ megmozdulás a jobb egérgombbal egy 3 mozdulatból álló ütést jelent ököllel, ami nagyon látványos), mozgások szempontjából.
- Lockpick: bal clickel mûködik a megfelelõ ütemre kattintasz.
-NPC-k érdekesek (jó értelemben), környezet szép (még kevés dolog nyílt meg ugye tutorialnál járok)
- Van settenkedõs gyilkosság, külön animációval.
Ez most egy kicsit kuszára sikeredett összegzés, de tutorial alapján ennyit szûrtem le, továbbá még annyit, hogy amennyiben a program tartja ezt a színvonalat vagy még jobb lesz, akkor a januári megjelenés után tuti a polcon kell lennie minden RPG rajongónak.
Eddig nagyon tetszik!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bár nem egészen ebbe a topikba tartozik, de a virágbolti alapverzióból "kisegített" magyar nyelvi fájlok mûködnek az ultimate-tel is, ha átállítjuk a nyelvet magyarra, a lefordított dlc- automatikusan magyarok lesznek, viszont nekem a leilana-s dlc " unofficial" magyarítása elbarmolja a dlc-t, nem töltõdik be miatta.
Ugye ez annyiból "csalás", hogy így nem használod fel a kulcsodat.
A játékokra költés eltörpül a fentiek mellett.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ráadásul, itt a déli határvidéken "legendásan" jó a lefedettség.
Csak hogy jellemezzem:
A nevén nem nevezett T-s szolgáltatónál vagyok
Átkerékpározom a szomszéd településre
Hazamegyek: 1-2. Sõt, a Horvátok legközelebbi adója erõsebb a hazainál, és nem egyszer elõfordul, hogy a külföldi hálózatban
S ez automata, és kézi hálózatváltás mellett is.
Ennyit a mobil net + otthoni géprõl.
Borúsabb, esõsebb, viharosabb idõben a könyvtári tányéros net gyakorlatilag használhatatlanná válik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kénytelen leszek hideg élelemmel bevenni magam a x™ar GeForce-os gép mellé, a könyvtárba, ha játszani akarok.
Bex™arás.
De hogy ezt Imy net nélkül hogy fogja megoldani, hát... <#nemtudom>#nemtudom>
Egyelõre senki nem lenne képes a RE kiadványról SAJÁT képet feltolni, mert EU-ban 2011(!) Január 4.-én jelenik meg!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Majd kibontom és rálesek!
De mindenhol azt írták, hogy a DLC tartalom fizikálisan rajta van a lemezen, az hogy aktiválni kell a neten keresztül azt erõsen valószínûnek tartottam amúgy is!
Nem mondanám szerencsének! Ezek alapvetõ emberi reakciókra építenek és mint ilyenek kiszámíthatóak, mint mi emberek általában. Nagyon kevés kivétellel tudja egy hozzáértõ félretippelni a várható reakciót, fõleg ilyen esetekben, amikor az idõ is és az élete elvesztése is szorítja az illetõt.
Én mindig úgy gondolom végig, hogy mit tettem volna én az illetõ helyében és a Saw filmeknél nagyon sok esetben nem hiszem, hogy másképp cselekedtem volna...
Nem rongyá nézõs kategória ebben igazad van, de úttörõ és újító jellegû kreatív mûként nyugodtan emlegethetjük.
Ez a Kincs amin nincs + a Bud Spencer- Terence Hill filmek egy érdekes kategória, ha belegondoltok mind egy kaptafára készült és mégis odaszögezi a legtöbb embert a székhez (gyanítom, hogy a 2 fõszereplõ személyisége és kisugárzása miatt).
Filmes off vége:
Valaki esetleg megvette innnen a Two Worlds 2-t? Nagyon áradoznak róla, hogy milyen szép a CE kiadású Royal Edition, na arról egy itteni tulajtól megnéznék egy két fotót!
De hogy letudtak a minap b...intani az SG Fallout New Vegas témájú forumában, amikor egy random eventet leírtam, hogy spoiler spoiler, utána 2 nappal meg az illetõ akkora fõstory spoilert beírt, hogy majdnem leestem a székrõl. Fõ a következetesség...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. rész mikor bemászik a csávó az égetõ gépezetbe a kulcsért és rácsukódik az ajtó, megsül. Az is nagyon durva!
Igen komoly mondanivalója van ezeknek és sokminden kiderül az emberi pszichérõl is benne, hol vannak a határok, ki képes átlépni a saját határait (egyébként én mindig azt mondom, hogy a túlélésért egy átlag ember is hihetetlen, elképzelhetetlen dolgokra képes, csak alap nyugalmi, mindennapi állapotban egyszerûen nincs szüksége ilyen drasztikus lépésekre).
Egyébként még ötletben, amit én nagyon kreatív filmeknek tartok azok a Végsõ Állomás filmek!
Hatalmas filmek!
Mondjuk, nincs helyem, hogy teszteljem - remélem, Te majd megcáfolsz, amikor kipróbálod - de a képen látható Dragon Age 2-es lapocska hátulján bizony az aktiválás ott szerepel... ha szó szerint vesszük a dolgot, nincs baj... ha elõtte le kell tölteni és a kóddal aktiválni, na...
Imy, te tudod szerkeszteni a hsz-eket házigazdaként? Ha igen, akkor dobd már bele egy spoil keretbe az elsõ 2 bekezdést, ha nem akkor meg töröld légyszi a hsz-t beírom spoilerbe az olyan részeket! Köszönöm!
Popcornmoralizálás valóban volt bennük, de az biztos, hogy amiatt nem nézném ronggyá. Persze ha szeretném a stílust (illetve nincs bajom vele, csak a maga helyén kezelendõnek tartom), akkor az elsõ részt is nagyon szeretném, így is inkább az zavar, amikor többnek akarják látni, mint ami (nem feltétlen rátok célozva). Én sem mondom azt a Kincs, ami nincsre, hogy mekkora dráma, pedig bugyutasága ellenére az egyik kedvenc filmem 😊
Na mindegy, amúgy sem csak az offolási vágyam miatt hoztam fel, úgyis csak az elsõ két filmrõl tudok nyilatkozni, de már azokat is régen láttam. Szóval inkább a játékra akartam rákérdezni, jelesen, hogy egy hozzám hasonló nem feltétlen rajongó (és itt nyer értelmet az álláspontom kifejtése), aki viszont a puzzle-öket szereti, mit szólna hozzá. Bár aligha szerzem be, inkább csak szeretném elhelyezni a saját kis világomban, ha mégis az ölembe hullik, vagy rám jön az öt perc.
Ja, és csak a 4. részig voltam képes megnézni, a premierekhez képest nagy csúszásokkal, mert annyira "érdekelt" mindegyik.
Sajnos én a filmekkel úgy vagyok, hogy pl havertól elhoztam (csúnya verziójú) 3 évvel ezelõtt vagy 20-30 filmet, hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy megnéztem belõle 5-öt, pedig imádom a filmeket.
Valakik itt szívszélütést fognak kapni, hogy a játékaim 50 %-a bontatlan... XD
Viccen kívül majdnem a könnyem kicsordult örömömbe... egyszerûen azért mert a fejembe vettem, hogy maximális grafikai beállítások mellett, extreme HD-ben, achievmentekkel, összes DLC-vel, MAGYARUL akarom végigvinni ezt az ékkövet és most végre megadatott... erre várok 1.5 éve!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.