Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk én a kijelöltek miatt tettem be - de a licit és az eladás lehetõségének hiánya engem is bosszantott.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ennek akkor az égvilágon semmi értelme nincs! Ebay-nek is az az elõnye, hogy tudsz alkudni, ha bolti áron kapod, akkor bemész inkább a boltba...

Nem lehet eladni, na ez meg a hab a baromság torta csúcsán...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
"nincs licit"

"nem lehet eladni terméket"

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Kösz az infokat akkor lehet, hogy majd belelesek (egyelõre van még mivel játszani)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Index-rõl:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Na jó de ezzel akárhol, bárhol, bármikor játszhatsz és lemezed se megy tönkre! A Galaxisnál amúgy is drágább ~300 Ft-al!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
1. Fogadd legmélyebb és legnagyobb respektemet! El vagyok ájulva!
2. Angol? Full angol? R u sure?
3. Ratgab kollégát idézve: Honnan? Mikor? Merre? Meddig? Miért?

davidka003
Nagy szerepjátékos vagy. Jók is azok, legalább jó hosszú játékidõvel rendelkeznek.

#12447: "nemrég jöttem a gameshowról-melóztam-1000-ért jó volt egy Dragon Age elsõ kiadás😊))"

Annyit megért de hozzáteszed a belépõ árát, oda-vissza út akkor már annyira nem éri meg.
Én csak azért nem mentem el, mert 2000 Ft a vonat, 1000 a belépõ és még venni is valamit, elment volna egy 5 ezres biztos. Inkább rendeltem 3 olcsó játékot a CDG-tõl. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

wesker24
Ez is ilyen világot bejárós RPG ! és van bent egy két olyan quest ahol vannak választási lehetöségek ! Itt is lehetsz bármi harcos mágus ijász stb...
Hát.

Sandboxnak sandbox, hatalmas, hangulatos, bebarangolható területekkel, változatos szörnyekkel.

A harcrendszere érdekes, de legalább eredeti, az inventory nem nagy eresztés, a sztori jópofa volt, de nem egy világot rengetõ. A fõkarakterhez különösebb kötõdés nálam nem alakult ki, ráadásul a játék ikonikus nõikari reklámarca, izé
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a testvéred, lol, így a tipikus jócsajt rakunk a borítóra, oszt eladjuk a férfiaknak marketingfogás eléggé fura 😄

De 990 FT-ot bõven megér az elsõ rész. Csak a világa meg a hangulata miatt tudom ajánlani (amik iszonyúan jóra sikeredtek).

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Wow, nagyon szép gyûjtemény, gyönyörû és irigylésre méltó CE kiadásokkal! <#worship>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

nemrég jöttem a gameshowról-melóztam-1000-ért jó volt egy Dragon Age elsõ kiadás😊))
Pedig kölcsön adtam volna a figurát egy hétvégére, de ezt így elbuktad... 😊
Egyébként nem néz ki rosszabbul, mint bármely akció-figura.

Ha meg már fényképeztem, akkor itt meg összefoglaltam az utóbbi 1-2 év beszerzését:
zorrobomber
Ja és ez elsõsorban engem minõsít, szóval no offense 😊

zorrobomber
Huhh, az a figura vérgagyi 😄 Nem tudom, ha én ilyen perverz lennék hogy erre izgulnék tuti dugdosnám az emberek elõl 😄

zorrobomber
Jó az ízlésed (a játékaid alapján 😉)<#eljen> +1 😊

Shep
Na jó akkor úgy kérdezem ez is ilyen világot bejárós RPG? Döntésinknek itt van történet alakító hatása, vagy csak olyan Fallout szerû hagyunk döntési lehetõséget de túl nagy változás úgysem lesz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gurren
ja, nem szóltam. cdg-nél is kb. ugyanennyibe kerül.

Gurren
wedge31
Bebaszna ha olyan lenne mint a risen...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wesker24
Olyan mint a Risen de nem MMO !
Shep
Hát elég sokan lehúzták.

Ez a Two World olyan, mint a Risen, vagy ez MMO?

balee4
Nem semmi, grat.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

rotator
Az igen! 😊

Megérkezett a Two Worlds 2 Royal Edition.
Beszúrok néhány képet:

Tényleg, el is felejtettem, én játszottam vele, imádom a warhammer 40k-t. A játék bejött, én olyan 8/10-re értékelném.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Squad Command? Valaki játszhatna már vele helyettem, ha már nekem nincs PSP-m!

Persze nyilván nem 10/10 (elvileg), de én elsõk között próbálnám ki.
wesker24
A Silent Hill origins tényleg kihagyhatatlan még nem vittem végig most épp egy hotelben vagyok valahol a közepe vége fele !
wesker24
Azt hittem hogy a Silent Hill Shattered Memories valami ujabb rész aztán késöbb utána olvastam hogy ez SH1 feldolgozás csak kicsit másképp ! Amugy nagyon jó a játék van benne olyan rész amia frészt tudja hozni rám de ahogy olvastam nuku harc van benne !
Totti5
Kihagyahatatlan. Origins az klasszikus, de a SMbe nem lehet löni, csak menekülni! Izgalmas na és persze gyönyörûek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
DMC, Ninja Gaiden, Bayonetta mellett alsókategóriás.

balee4
Silent Hill milyen?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wesker24
Hamár a Ps2-ról van szó !

Épp most játszogatok a Clock Tower 3-al egy fajta resi evil klon csak egy tini csajjal !

Meg a Silent Hill Shattered Memories-al szoktam nyomni mostanába !
balee4
Köszi a listát. Na GoW Chains, Resistance megvan. GoW Ghost of Sparta-t, Vice City Stories-t jövõ héten megveszem. Többit meg majd idõvel.

Tinman
PS2-öt sem a fosbráviára kötöm hidd el ;-)

wesker24
+1 én is megvettem mert megérdemli ! xD
Tinman
Én is megvettem, jó az :-)

Az irányítással egyetértek, azt leszámítva viszont nagyon jó! Loco-ért a barátnõm is odavolt, állandóan azzal akart játszani 😊

wesker24
Azért az elég erõs kifejezés hogy szar játék !

Viccelsz az egyik legjobb hack'n slash játék ami csak van !

Persze csak a GOW DMC Darksiders után ! xD

3x-or vittem végig annyira bejött !
Tinman
GoW Ghost of Sparta 10/10
Kingdom of Paradise -egyik kedvencem.
Dissidia
Silent Hill SM
Daxter
GTA: China T. W. 8/10
Crisis Core: Final Fantasy VII 9/10
Metal Gear Solid: Portable Ops 7/10
Patapon 1-2 8/10
Wipeout
LBP
Syphon Filter: Dark Mirror irányítás fail/10
Grand Theft Auto: Liberty City Stories 10/10
Sid Meier's Pirates! retro
God of War: Chains of Olympus 10/10
Puzzle Quest: Challenge of the Warlords 7/10
LocoRoco 2 8/10 kiddie, de jóak
Resistance: Retribution 8/10
Grand Theft Auto: Vice City Stories 9/10
Metal Gear Acid jó
Metal Gear Acid 2 szintén...
Metal Slug Anthology ALAP! 8/10
Mercury Meltdown
Ace Combat X: Skies of Deception
Ratchet & Clank: Size Matters
Medievil
Exit
Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
Castlevania
N+

Így hirtelen ennyi ugrott be... ez a java.

Meg van egy egyensúlyozós logikai game, ilyen labdát kell terelgetni 3D-ben... fúúú azt de szerettem, csak a neve nem ugrik be.

Syphon Filter csak nekem jött be? 😊

Totti5
Crisis Core: Final Fantasy VII
Patapon 1-2
Loco Roco 1-2
Grand Theft Auto: Vice City Stories
GTA Chinatown Wars
Gran Turismo
MGS Peace Walker
LittleBigPlanet
Daxter
Ratchet & Clank: Size Matters
Kingdom Hearts: Birth by Sleep
Monster Hunter Freedom Unite
Dissidia: Final Fantasy
Tekken Dark Resurrection
Silent Hill: Shattered Memories
Silent Hill Origins
Secret Agent Clank

+ még sok minden, pl jrpgk

balee4
Szóval akkor nem irónia volt, Te miket toltál le eddig rajta ergo miket érdemes beszerezni?

davidka003
Full HD-ban gyönyörû lehet. 😊
Ám láttam havernál PSP-t, nekem is nagyon bejön de sok érte annyi. Ha 20k-ért lenne akkor venném is de ebben az árkategóriában inkább Xbox 360 de az is még soká lesz nekem mivel még PC-re is csomó játék van amit nincs idõm végigvinni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Na hát bõvült a gyûjteményem egy Ninja Blade-el. Tudom szar játék, meg amúgy is de nem izgat mert nekem meg tetszik 😊

Tinman
Pici fail történt :-D

PSP képe tv-re köthetõ :-)

w77d
nakuss XXXXD

Tinman
A Godly of War valódi 10/10 PSP-n, minden percét imádtam.

Ja, egyébként gratulálok, üdv a klubban ;-)

robotnyk
melóhelyen dolgozz, és lendítsd fel a gazdaságot, ahelyett hogy játszol a 20as monitoron <#zavart1>
w77d
a PSP-t a mérete miatt nem tudnám fõként élvezni... hozzászoktam az itthoni 24"-hoz játékoknál, a melóhelyen meg a 20"-hoz....