Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem lehet eladni, na ez meg a hab a baromság torta csúcsán...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"nem lehet eladni terméket"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
2. Angol? Full angol? R u sure?
3. Ratgab kollégát idézve: Honnan? Mikor? Merre? Meddig? Miért?
#12447: "nemrég jöttem a gameshowról-melóztam-1000-ért jó volt egy Dragon Age elsõ kiadás😊))"
Annyit megért de hozzáteszed a belépõ árát, oda-vissza út akkor már annyira nem éri meg.
Én csak azért nem mentem el, mert 2000 Ft a vonat, 1000 a belépõ és még venni is valamit, elment volna egy 5 ezres biztos. Inkább rendeltem 3 olcsó játékot a CDG-tõl. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Sandboxnak sandbox, hatalmas, hangulatos, bebarangolható területekkel, változatos szörnyekkel.
A harcrendszere érdekes, de legalább eredeti, az inventory nem nagy eresztés, a sztori jópofa volt, de nem egy világot rengetõ. A fõkarakterhez különösebb kötõdés nálam nem alakult ki, ráadásul a játék ikonikus nõikari reklámarca, izé
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De 990 FT-ot bõven megér az elsõ rész. Csak a világa meg a hangulata miatt tudom ajánlani (amik iszonyúan jóra sikeredtek).
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Egyébként nem néz ki rosszabbul, mint bármely akció-figura.
Ha meg már fényképeztem, akkor itt meg összefoglaltam az utóbbi 1-2 év beszerzését:

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez a Two World olyan, mint a Risen, vagy ez MMO?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Beszúrok néhány képet:

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Persze nyilván nem 10/10 (elvileg), de én elsõk között próbálnám ki.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Épp most játszogatok a Clock Tower 3-al egy fajta resi evil klon csak egy tini csajjal !
Meg a Silent Hill Shattered Memories-al szoktam nyomni mostanába !
Viccelsz az egyik legjobb hack'n slash játék ami csak van !
Persze csak a GOW DMC Darksiders után ! xD
3x-or vittem végig annyira bejött !
Kingdom of Paradise -egyik kedvencem.
Dissidia
Silent Hill SM
Daxter
GTA: China T. W. 8/10
Crisis Core: Final Fantasy VII 9/10
Metal Gear Solid: Portable Ops 7/10
Patapon 1-2 8/10
Wipeout
LBP
Syphon Filter: Dark Mirror irányítás fail/10
Grand Theft Auto: Liberty City Stories 10/10
Sid Meier's Pirates! retro
God of War: Chains of Olympus 10/10
Puzzle Quest: Challenge of the Warlords 7/10
LocoRoco 2 8/10 kiddie, de jóak
Resistance: Retribution 8/10
Grand Theft Auto: Vice City Stories 9/10
Metal Gear Acid jó
Metal Gear Acid 2 szintén...
Metal Slug Anthology ALAP! 8/10
Mercury Meltdown
Ace Combat X: Skies of Deception
Ratchet & Clank: Size Matters
Medievil
Exit
Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
Castlevania
N+
Így hirtelen ennyi ugrott be... ez a java.
Meg van egy egyensúlyozós logikai game, ilyen labdát kell terelgetni 3D-ben... fúúú azt de szerettem, csak a neve nem ugrik be.
Patapon 1-2
Loco Roco 1-2
Grand Theft Auto: Vice City Stories
GTA Chinatown Wars
Gran Turismo
MGS Peace Walker
LittleBigPlanet
Daxter
Ratchet & Clank: Size Matters
Kingdom Hearts: Birth by Sleep
Monster Hunter Freedom Unite
Dissidia: Final Fantasy
Tekken Dark Resurrection
Silent Hill: Shattered Memories
Silent Hill Origins
Secret Agent Clank
+ még sok minden, pl jrpgk
Ám láttam havernál PSP-t, nekem is nagyon bejön de sok érte annyi. Ha 20k-ért lenne akkor venném is de ebben az árkategóriában inkább Xbox 360 de az is még soká lesz nekem mivel még PC-re is csomó játék van amit nincs idõm végigvinni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSP képe tv-re köthetõ :-)
Ja, egyébként gratulálok, üdv a klubban ;-)