Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én fõleg a GTa-kra lennék kíváncsi képen, szóval minél elõbb keríts idõt a fotózkodásra!
NWN 2 CEE meg ilyesmi.
A GTA 3 Collector's Edition semmi extra, kisalakú papírdobozban van a jobbféle (térképes, manualos) DVD-tokos verzió tartalma, illetve CD-tokban a játék. Elvileg idehaza ezt árulták CE-ként, külföldön sem tudok extrább kiadásról.
Majd igyekszem róluk a héten friss, ropogós képeket készíteni.
Természetesen, képekre gondoltam, de már ennek is örülök - és bizony, szégyen ide, szégyen oda, vagy az irigység nem szép dolog, de - irigy is vagyok.
Pl.: a "GTA3 CE", "NWN 2 CEE", "Dungeon Keeper "Collectors" Edition" nagyon érdekelne képekben is.
<#vigyor5>#vigyor5><#nyes>#nyes>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szóval a korábban említettek: The Witcher, Fallout: New Vegas, Spore, Alone in the Dark, Sacred 2, Bioshock 2, NWN 2 CEE, Dragon Age, Mass Effect 2, Gothic 3, King's Bounty: The Legend, Tales of Monkey Island, Warhammer: Mark of Chaos, Haegemonia.
Ezeken kívül van még a háznál Napoleon Total War Imperial Edition (az igazi ez lenne), GTA 3 CE, GTA: San Andreas LE (azt viszont nem tudom, hogy a digipackos Vice City hivatalosan miféle kiadás kíván lenni), a DoW 2 fémdobozos (ugye az volt CE helyett, de nem igazán az), Mass Effect 2, Dragon Age: Origins. Illetve van egy Dungeon Keeper Collector's Editionöm, de az valójában az alapjátékot és a Deeper Dungeonst takarja (tehát inkább afféle Gold Edition), plusz egy exkluzív Goodies CD-t.
A Mass Effect és a GTA IV esetében terveztem, hogy rohanok megjelenéskor a CE-ért, de aztán egyikbõl sem adtak ki PC-re (Illetve lengyeleknél van ME CE), szóval így jártam.
Na az a lényeg, hogy most már legalább magamnak sikerült összeírnom (nem, nem olyan sok ez, csak az én fejem lyukas), én ezt mentem le 😊 Aztán majd ha erõt veszek magamon, lövök egy sorozatot róluk, és párat másokról is, de akkor nem adom meg a tematikát, hanem a kedves olvasóknak kell kitalálniuk azt, hogy legyen egy kis játék 😊
Természetesen mindenkinek köszönöm a dicsérõ szavakat.
Ok: hivatalosan 1320 GB tárhelyem van
Tele vagyok animével.
Ha megnézek 25 Gb-nyi filmet, akkor kiírom BD-re, és már a két másik, általam használt géprõl - azaz a két munkahelyi gépemrõl, melyekre rászakítottam további ~ 500+ GB-nyi animét - viszem haza a sorozatokat, megtekintésre.
De, hamarosan kipróbálom a játékaimat: a hétvégéig megnézek egy olyan sorozatot, melynek révén sok helyem lesz.
Aztán meg, ott van a WRZ "Two Worlds 2", az arra esélyes "NFS:HP 2010", de megnézném már az agyonszapult "ArcaniA"-t is a saját szememmel.
Nem beszélve a többi megvásárolt játékról... 😊
Lehet, hogy vennem kéne egy 2 TB-os külsõ HDD-t.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként Tin: Amikor én annó virágboltival próbáltam játszani a FAllout 3-al nálam is mindig kifagyott, ugyanez volt annó még az Oblivionnal is(fõleg ha bementem egy ajtón, akkor szeretett kifagyni).
Zene megy, hang megy, csak a kép áll... Ugyanez volt nekem is! Esetleg érdemes lehet szétnézni a Falloutnexuson, biztos van valami kis mütyûr program ott fent, ami kiküszöböli a fagyásokat(Oblivionnál is csináltak ilyet és ha nem nyomtál játék közben Ctrl-alt-del-t, akkor beton stabil lett tõle!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Vagyis angolul és egyáltalán IBM PC-re. A többiek MSX-re és PC-98-ra jelentek meg pár konzol mellett.
A Knights of Xentar elvileg jRPG-paródia (más néven Dragon Knight 3, de hivatalosan csak a széria ezen epizódja jelent meg a japánul), és kissé adult. Sosem próbáltam, mert nem ismerem a stílust, így talán a poénokat sem érteném, de aki ismeri, az áltlaában dicsérni szokta, szóval elvileg nem ZS-kategória. Ez egyébként a különösen ritka CD-s verzió, viszont a korhatáros, nem a 18+-os, szóval a floppyshoz letölthetõ uncensored fájlokkal való buhera miatt is kispóroltam eddig a vele való veszõdést.
Most, kommentelés közben belekukkantottam a dobozban, és észrevettem, hogy floppyn gyárilag jár hozzá a 18+-ossá tétel. Ezt nevezem parental locknak! 😊 Mindenesetre manapság kapnának azért, ha így játszanák ki a besorolást.
Msconfig-ból érhetõ el, ígéretesnek tûnõ opció... ha valami prog zavar be, ezzel tuti kiderül.
HW hiba nem lehet, memteszt és grafikus tesztprogi órákat ment gond nélkül, ráadásul nem fagy a gépem semmi alatt, semmivel.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nyílt sztím fika! Troll lettél is!
Amúgy meg életemben nem láttam még ennyire RITKA gyûjteményt!
Incubation --->ATYAÉG!!!!!! ^^
Knights of Xentar??? Wait WAT? :-D
Egyúttal i2k-tól kérdezném, hogy a képeket lementette-é'?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát nekem az elsõ dolgom lett volna hogy kipróbálom a játékot úgy hogy nem cserélek ki semmilyen fájlt. Mielõtt még teljesen szétkapod a gépet, szerintem próbáld ki. Persze ha már így is próbáltad akkor nem szóltam.
Egyszer én elkúrtam a gépemet egy játék miatt -Boiling Point - securomos és elvileg win 7-en nem indul, szóval ketté akartam szedni egy particiót, hogy feltegyem az xp-ét rá. Csakhogy a progi nem volt jó, újraindult a gépem, és többet nem lépett be a rendszerbe, 3-4 napig szereltem, ráraktam az xp-ét nem volt úgyse jó a securom, vissza a win 7 találtam egy cracket, és simán indúl.
Gyönyörûek.
A képeket le is mentettem.
<#hehe>#hehe>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Neked is jól esne néhány dicsérõ szó az itteniektõl is, gondolom <#ravasz1>#ravasz1>
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Monkey Island
Pár ritka elsõ kiadás (Amiga+PC)
WH40k
WH40k folyt. - DoW széria (Chaos Rising még nincs meg)
WH Fantasy
DVD-tokos polc (köztüka WH40k: Fire Warriorral, melyet az elõzõkhöz elfelejtettem levenni)
Magyar ûrstratégiák
Az sajnos látszik, hogy szinte mindnél van egy kis bibi, jó lenne már egy tematikát teljesen kimaxolni. A Carmageddonból megvolt mindbõl az elsõ kiadás (a Splat Pack is), erre eladtama TDR 2000-et... GTA-ból pedig a második részbõl csak a CD van meg, így "cseszhetem", hogy még a London is megvan elsõ kiadásban. (A GTA 4-et mondjuk még be se szereztem.)
Bár próbáltam igénytelenül fotózni (bízom benne, hogy látszik 😊, de így is sok munka volt benne, porolás, pakolás etc., szóval inkább dobom is ki õket a fenébe, és váltok Steamre... 😊
CE-kbõl nem állítottam össze semmit, mert a többségük szerepelt már itt. A képeken szerpeltetett ToMI-n, Haegemonián és Warhammer: Mark of Chaoson kívül az alábbiak állnak rendelkezésemre, ha tartalmat érintõ kérdése van, vagy képre lenne szüksége: The Witcher, New Vegas, Spore, Alone in the Dark, Sacred 2, Bioshock 2, NWN CEE, Dragon Age, Mass Effect 2, Gothic 3, King's Bounty: The Legend.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Kézikönyv nincs hozzá de maga a játék jó lehet és a borító sem olyan csúnya.
Ezek pedig az elmúlt 2 hétben érkeztek darabonként egy ezresért:
Remélem jól emlékszek és nem raktam még be képeket róluk.
(The Experience 112, Céh 2, Gothic 3, Dirt 2, Operation Flashpoint 2, Rise of the Argonauts)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A "valve fan" jelzõvel Jimmyke nem rám célzott... De már ez is mindegy, tõled megszoktuk, hogy a kontextus sem zavar, végül mindig ugyanoda lyukadsz ki...
"Kifogás" címén a folyamatos gyerekes "fikkantgatásaidra" gondolsz? Mert akkor rossz hírem van: az nem "kifogás", hanem közönséges fikázás. A folyamatos személyeskedés is hazugság, hiszen mindig hajlandó vagyok a normális hangvételû vitára, egészen addig, amíg maradunk a témánál és és nem kezdesz bele a szokásos rosszindulatú, valóságot kiforgató monológodba.
Amúgy ja. Valve fan vagyok olyan értelemben, hogy szeretem a saját fejlesztésû játékaikat. Vérszelepes, mert jó dolognak tartom és használom a Steam-et? Oké, de akkor ugye nyugodtan hívhatlak VÉRdobozfetisisztának?
Értelemszerûen minden driverem a legfrissebb, más programmal semmi gond.
Aztán próbálkoztam tovább, sokszor.
Egyetlen egy fájlt cseréltem most ki, az pedig a FÕ data fájl semmi mást. Így igaz, hogy nincsenek ékezetek és textúra magyarítás, de amúgy van magyar felirat. Még a DLC-ket se tettem fel, nehogy bekavarjanak.
Elõröl kezdtem, bunkerben bármit megtehetek nem fagy, de abban a rohadt Tavaszvölgyben meg az iskola környékén igen.
Virtuális memóriát is kikapcsoltam már, sõt már rég átírtam az ini-t, a 4 magom miatt. Így sem jó, sehogy sem jó.
A legtovább eddig úgy bírta, hogy a hardveres hangot kikapcsoltam, de mivel fülessel játszom borzalmas "zajos", helyenként torz lett a hang.
Lehet, hogy ez a megoldás... mert úgy 30 percet elment, még Megatonig is eljutottam. Ha hazaérek kiveszem a X-Fi-t a gépbõl bekapcsolom az alaplapit és megnézem azzal.
Elképesztõen elment a kedvem az egésztõl... az egész játékszenvedélyem elillant a fenébe.
Törés nincs, egy másik hdd-n, egy másik rendszeren, egy másik könyvtárban van a wrz, azzal semmi gond :-/
2, A Limited csak angolul jelent meg vagy magyarul is?
3, A normál kiadás az tudom, hogy megjelent magyar kézikönyvvel is. Az ugyan azt tartalmazza, mint az angol normál kiadás és valóban fekete-fehér kiadás?
Aki tudja, válaszoljon rájuk legyen szíves. És ha valaki tud magyar kézikönyvet szkennelni, azt is szívesen fogadnám. És aki elküldi az anyukájába a R*-t a perforált SA térkép miatt, azt még jobban megköszönöm :-)
esetleg újabb videokari driver, hanggyorsítás kikapcsolása directxben, nekem volt hogy azért fagyott egy játék
Már mindent leszedtem, leszedtem a játékot is, még reg. adatbázisból is bejegyzéseit.
Egyetlen 1x sem fagy ki a menedékben! Ott 5 órát is ott lehetek.
De amint kiérek, leérek az elsõ kis romos településre "Tavaszvölgy" és ott az Enclave robotja jön-megy, ott vagy elõbb vagy utóbb, de kifagy.
Gyorsan odaszaladtam egy ház, ajtó kinyit... kiírja, hogy automatikus mentés és azonnal fagyi.
A vicc az, hogy fülessel játszom és a képernyõ bár kimerevedik, de hangok és zene is megy tovább, sõt ahogy fordulok az egérrel jobbra-balra úgy helyezi szépen a hangot... hallom tovább ahogy az Enclave robotja nyomatja a propagandát és a zenét.
Sõt! Ha megnyomom a gép kikapcsoló gombját, akkor csinál egy szabályos leállást, rendesen kilépõ zenével...
Igaza van annaki veri magát a földhöz, ne váltos senki és akkor hamar meg fog szünni, és lehet vergõdni újabb 5 évig.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ott még nem tartottam 😄
amúgy gondolom felkerül elõbb-utóbb a pop is, frissítik majd úgyis a kínálatot.
Utolsó sor :-/
Tudtam én, hogy jobban teszem ha maradok az angol LIVE-nál.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Grafikus tesztprogramot menettem 2 órán át, semmi baj nem volt... memteszt 1.5 órát ment semmi nem volt. Meg mondom... a rohadt warez verzió meg se nyikkan.
- PoP Classic HD. Magyar Live-on nincs, dugjam fel magamnak a DLC kódot. 1 évig várhatok míg újra visszaléphetek UK-ra.