Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ám, ha mégis - mondom: csodálkoznék, én inkább riposztnak érzem - akkor szívesen látjuk azokat az eladásra kínált termékeket 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Apróhirdetéseket majd érdemes nézni, lassanként ide is beteszek párat, hátha van akit érdekel.
Jelige: "Ha a warezzal nincs gond, az eredetivel van, minek szívassam magam PÉNZÉRT?"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ne kínozz, itt melóban ilyenekkel vagdalkozni, már indítom is az UAE-t 😄
Aki nem próbálta, csak flamel, hogy a Win7-en minden elmegy, bénák vagyunk etc.
Nekem már a sokadik eset, hogy Win7-et ott kell hagynom, mert XP alatt atomstabil a cucc, Win7-nél meg vagy el sem indul vagy fagy, vagy kilép, kidob, etc.
Persze, az official Win7 rdy játékokkal nincs gond.
Nagyon várom már az Obscure 3-at ha lesz egyáltalán mert lehetne még a story-t folytatni ! Tetszett az hogy 2x-szer néztük végig a stáb listát !
Na ezért maradok én XP SP3-nál mert ott szinte minden játék elmegy gond nélkül !
Amugy az Obscure 2 Theme zeneáje meg is van Mobilra kimentettem Mp3-ra az van most csengöhangnak ! xD
Reader Discretion Is Advised
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"csak ezzel az a helyzet hogy a valve a saját játékait jóformán ingyen adja"
Ezzel nincs is semmi gond,
De tudjuk, hogy a steam rendszerében azért 90%-ban nem a Valve termékei szerepelnek, hanem sokkal több az egyéb kiadók terméke.
A kiadónak egyszerûbb, biztonságosabb és OLCSÓBB digitális úton terjeszteni, hiszen nincs szarakodás a lemezekkel, a védelemmel, a dobozokkal, a szállítási költségekkel.
A vásárlónak egyszerûbb vásárolni a rendszeren keresztül olcsóbban, hiszen... na várjunk csak. Itt valami nem stimmel. Az árak csak a "régebbi" játékok esetében olcsóbbak. Nem értem. Miért kerül ugyan annyiba a dobozos, mint a Steam-es?
Mert a kiadónak a profit az Isten! De akkor úgyis bebukják, hiszen a vásárlók ezt látják, nem hülyék!
Tévedés. A vásárlók hülyék. A kiadónak több marad, nem is kevéssel.
Más... Igen, megvettem a Limbo-t és a Lara Croft GoL-t, MÉREGDRÁGÁN! 1200 + 1200 MS pont. Ez nagyjából 3.000 Ft x 2!!! SOK!
Soha nem tettem volna ilyet, ha nem ennyire ZSENIÁLIS játék, mind a kettõ. Limbo-t még 1x végig kell vinnem -jelenleg a párom játszogat vele-, míg Lara-ban lehet, hogy még 2 végigjátszás is van. Dobozsra esély sincs.
Kifogás? VAN. Az ár még lenyelhetõ, mert 2 azonnali klasszikusról van szó... ezeket nem a City Interactive okádta a piacra és mind a kettõ visszahozza a régi nagy nevek hangulatát.
A kifogás a terjesztés módja.
Miért nem vehetem meg, akár 2x-es áron akár dobozosan, art book-al, OST-vel? Vannak ilyen játékosok is, akik szeretik a sok "szemetet" a játék mellé. Ez egy piaci igény! Tetszik, nem tetszik van rá igény.
Another World, Flashback, Blackthrone, Lost Vikings, Heart of Darkness, Abe, Shadow Complex, Limbo, Lara GoL. Egy szint! Ez pedig rendkívül nagy teljesítmény 2010-ben! Ömlik a pofánkba a sok szar és ha akadnak ilyen gyöngyszemek, akkor nem szabad, hogy sok legyen értük a 3000 Ft. Félre is tettem a mániám és fizettem.
És akkor miért veszel szart is kedves Tinman?
Azért, mert gamer vagyok. Évente nem 2 AAA+++ címet tolok le és aztán ugatom a Holdat, hanem lejjebb adok az elvárásaimból és megpróbálom azt a kevés szépet és jót is értékelni ami egy közepes játékban van. Szerettem és szeretek is játszani. Kikapcsol, megnyugtat, gondolkodtat és ha unalmas helyzetbe kerülök, akkor még a 5/10-es játékkal is elvagyok.
#12640:
Igen. A jövõ és jelen a digitális terjesztése, mert a vásárlóknak tetszik ez a rendszer, a kiadó meg úszik a pénzben, így a Valve is. Nem látják a rendszer hátulütõit, mert semmi sem tökéletes. A hibákat kibeszéltük milliószor.
A vásárlók nagy része sajnos megtéveszthetõ, átverhetõ és megvezethetõ.
Lowbudget 990ér electroworldból
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
De kb azóta nem vásároltam náluk újdonságot, amióta 1$=1€ . (másfél éve kb)
Elõtte jobb áron volt, mintha lesétáltam volna valamelyik boltba.
Karácsonyi két ünnep közé, már most hagyok egy kis pénzt a kártyámon, mert ünnepek alatt szoktak ám nagyon baba akciók lenni.
Illetve találkoztam már olyan játékkal amit nálunk nem forgalmaznak, és csak onnan sikerült beszerezni.
Figyelni kell az akciókat, ennyi 😄
az hogy a többi kiadó milyen áron árul az már nem a steam, nem a valve hanem a kiadók sara, ugyanis õk döntik el
a valve felkarolta a mac felhasználókat is, átportolta a játékait az apple gépekre, és INGYEN bocsátotta azok rendelkezésére akik pl PCre megveszik, más kiadók ezért külön pénzt kérnének, nem tudom ismered e a protal játékot, namost amikor bevezették a mac supportot egy ideig mindenkinek teljesen ingyen adták a játékot, ilyenre se emlékszem semmilyen más kiadó részérõl, max olyan régi játékok esetében mint a C&C vagy a GTA
tehát ezeket is vegyük figyelembe mielõtt a steam ellen uszít valaki
nem tudom mi rosszat tesz a valve a PCs piaccal, inkább örülni kéne neki hogy sok xbox arcade címet elhoznak nekünk, mert ha nem lenne a steam lehet sose tudnánk kipróbálni az alien breedeket, a worms reloadedet az új lara croft játékot, vagy a serious sam HDket hogy csak párat említsek
Ezt gondold át újra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Steam elfogadható és tökéletes kiegészítõje lehetne a hagyományos terjesztésnek, ha min. fele áron adná azokat a játékokat, melyekért sok esetben jelenleg ugyan annyit elkérnek, mint az "offline" boltok. Ez a legnagyobb probléma.
Nem mégsem... a legnagyobb probléma az, hogy van olyan hülye, aki képes teljes áron a rendszerükön keresztül vásárolni.
Itt nem azzal van baj, aki az 5 éves játékot 3 euro-ért megveszi, hanem azzal a szavazóval -mert egy vásárlás 1 db. voks-, aki teljes áron "tölt".
800 MS pont a PoP HD, de itt... tehát <#nyes>#nyes>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Esetleg védesd már le, mint "eredeti" ötletet, persze a google-os kersésekkel együtt... Te "eredeti" faszkalap <#hehe>#hehe>
még ez is megvan... :
Illetve digitálisan:

Thx! PS3 vétel idén nem lesz... összeszedek pár jó címet elõtte rá. X360 esetében is így volt... már volt vagy 10 játékom, mire végre kiadták a Jasper lapos normális Elite masinát, jó áron. PS3-ból egy Move-os csomag volna jó, 160 GB-os. Nekem már ez is bõven sok, X-en 120 GB-ból fele soha nincs kihasználva! Olyan 70 körül jó volna egy ilyen pakk, persze szigorúan új... szóval még odébb van ez ;-)
Amazon.de -rõl rendeltem még augusztusban, így nekem összesen volt 54,76 Euro szállítással, ebbõl a játék: 47,26 Euro.
Ha minden igaz jövõ héten is bõvül PSP gyûjteményem pár játékkal. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mikor veszed meg a PS3-at?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Egyébként nekem a Fallout NV CE kártyacsomagja jobban tetszik: szebb rajzokkal, hátoldallal, nem beszélve az idézetekkel.
CE bont:
Fémtok fetisisztáknak.
Belseje:
Borítékban levõ 3 "art" kártya:
Miért vettem meg a PoP CE-t?
1. Olcsó volt. Tényleg, nem viccelek, kevesebb, mint hinnétek.
2. Bontatlan volt.
3. A tartalma azonnal megfogott, a kiemelt rész a lényeg! --->
- játék lemez,
- bónusz DVD-t (Soundtrackkel, trailekkel és hattérképekkel),
- egy kisebb boríték (benne három litográfiával),
- két KÓDkártya, rajtuk a letölthetõ tartalmak eléréséhez szükséges kódokkal. Az egyik az Xbox Live-os Prince of Persia Classic HD játék, a másik pedig a The Forgotten Sands-hez tartozó Challenge mód
- kettõ darab kosztüm (Malik és Sandwraith Skin)
A PoP Classic HD régóta kiszemelt áldozatom, csak sajnáltam rá az MS pontot (kb. 2.000 Ft!!!). Így ingyen már mindjárt más :-D (Nem, nincs dobozos verzióban és nem lesz -.-)
Ja és megvan az elsõ PS3-as játékom :-P
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.