Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyekkel?
Tinman
Ma egész nap az eredeti játékaimmal szívok, sajnos nem irónia.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Biztosan csak ironizálsz, és nem akarsz megválni a gyûjteményedtõl. 😊
Ám, ha mégis - mondom: csodálkoznék, én inkább riposztnak érzem - akkor szívesen látjuk azokat az eladásra kínált termékeket 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Az összes szemetemet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"eredeti szemetek" alatt újságmellékleteket értesz, vagy dobozos játékokat? <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
~260 db.-os eredeti szemetek eladók vagy üres Verbatim DVD-re cserélhetõk.

Apróhirdetéseket majd érdemes nézni, lassanként ide is beteszek párat, hátha van akit érdekel.

Jelige: "Ha a warezzal nincs gond, az eredetivel van, minek szívassam magam PÉNZÉRT?"

Valve jó, én csak a Steam exkluzív PC játékokat rühellem.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Tinman
Lost Vikings-et NDS-en toltam végig 3 éve, pedig 18 éves cucc... oltári nagy élmény volt, pedig már sokszor nekiálltam mindenféle platformon, de NDS-en sikerült :-)

wesker24
Nálam is igy van egy rendszer particio XP SP3-al (80 Gb) a másik meg adathordozó ! (500 Gb)
pointer4
"Another World, Flashback, Blackthrone, Lost Vikings, Heart of Darkness... "

Ne kínozz, itt melóban ilyenekkel vagdalkozni, már indítom is az UAE-t 😄
jobb esetben uyge 2 partició van a hdd.n 1 xp 1 seven,,vagy 2 vinyó..stb..de ez most pont nem az a pillanat,szal ezva😊

Tinman
"Na ezért maradok én XP SP3-nál mert ott szinte minden játék elmegy gond nélkül !"

Aki nem próbálta, csak flamel, hogy a Win7-en minden elmegy, bénák vagyunk etc.

Nekem már a sokadik eset, hogy Win7-et ott kell hagynom, mert XP alatt atomstabil a cucc, Win7-nél meg vagy el sem indul vagy fagy, vagy kilép, kidob, etc.

Persze, az official Win7 rdy játékokkal nincs gond.

wesker24
Amugy nagyon jó egy játék 3x is végigvittem !

Nagyon várom már az Obscure 3-at ha lesz egyáltalán mert lehetne még a story-t folytatni ! Tetszett az hogy 2x-szer néztük végig a stáb listát !

Na ezért maradok én XP SP3-nál mert ott szinte minden játék elmegy gond nélkül !

Amugy az Obscure 2 Theme zeneáje meg is van Mobilra kimentettem Mp3-ra az van most csengöhangnak ! xD
Tinman
Obscure 2 nálam is <#eljen> Fõleg olcsójér'!

Tinman
Spoilerbe szintén, nehogy az érzékeny lelküeket megzavarja.

Reader Discretion Is Advised

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#12638:

"csak ezzel az a helyzet hogy a valve a saját játékait jóformán ingyen adja"

Ezzel nincs is semmi gond,
De tudjuk, hogy a steam rendszerében azért 90%-ban nem a Valve termékei szerepelnek, hanem sokkal több az egyéb kiadók terméke.
A kiadónak egyszerûbb, biztonságosabb és OLCSÓBB digitális úton terjeszteni, hiszen nincs szarakodás a lemezekkel, a védelemmel, a dobozokkal, a szállítási költségekkel.

A vásárlónak egyszerûbb vásárolni a rendszeren keresztül olcsóbban, hiszen... na várjunk csak. Itt valami nem stimmel. Az árak csak a "régebbi" játékok esetében olcsóbbak. Nem értem. Miért kerül ugyan annyiba a dobozos, mint a Steam-es?

Mert a kiadónak a profit az Isten! De akkor úgyis bebukják, hiszen a vásárlók ezt látják, nem hülyék!

Tévedés. A vásárlók hülyék. A kiadónak több marad, nem is kevéssel.

Más... Igen, megvettem a Limbo-t és a Lara Croft GoL-t, MÉREGDRÁGÁN! 1200 + 1200 MS pont. Ez nagyjából 3.000 Ft x 2!!! SOK!

Soha nem tettem volna ilyet, ha nem ennyire ZSENIÁLIS játék, mind a kettõ. Limbo-t még 1x végig kell vinnem -jelenleg a párom játszogat vele-, míg Lara-ban lehet, hogy még 2 végigjátszás is van. Dobozsra esély sincs.

Kifogás? VAN. Az ár még lenyelhetõ, mert 2 azonnali klasszikusról van szó... ezeket nem a City Interactive okádta a piacra és mind a kettõ visszahozza a régi nagy nevek hangulatát.

A kifogás a terjesztés módja.
Miért nem vehetem meg, akár 2x-es áron akár dobozosan, art book-al, OST-vel? Vannak ilyen játékosok is, akik szeretik a sok "szemetet" a játék mellé. Ez egy piaci igény! Tetszik, nem tetszik van rá igény.

Another World, Flashback, Blackthrone, Lost Vikings, Heart of Darkness, Abe, Shadow Complex, Limbo, Lara GoL. Egy szint! Ez pedig rendkívül nagy teljesítmény 2010-ben! Ömlik a pofánkba a sok szar és ha akadnak ilyen gyöngyszemek, akkor nem szabad, hogy sok legyen értük a 3000 Ft. Félre is tettem a mániám és fizettem.

És akkor miért veszel szart is kedves Tinman?

Azért, mert gamer vagyok. Évente nem 2 AAA+++ címet tolok le és aztán ugatom a Holdat, hanem lejjebb adok az elvárásaimból és megpróbálom azt a kevés szépet és jót is értékelni ami egy közepes játékban van. Szerettem és szeretek is játszani. Kikapcsol, megnyugtat, gondolkodtat és ha unalmas helyzetbe kerülök, akkor még a 5/10-es játékkal is elvagyok.

#12640:

Igen. A jövõ és jelen a digitális terjesztése, mert a vásárlóknak tetszik ez a rendszer, a kiadó meg úszik a pénzben, így a Valve is. Nem látják a rendszer hátulütõit, mert semmi sem tökéletes. A hibákat kibeszéltük milliószor.
A vásárlók nagy része sajnos megtéveszthetõ, átverhetõ és megvezethetõ.

jah,,nem hajlandó elindulni win7en,,

wesker24
Obscure 2 <#eljen>
Ujjabak.:

Lowbudget 990ér electroworldból

A gond csak az, hogy te a Steam-nek nem örülsz, holott - mint ahogy írod -más digitális terjesztõk is vannak. Azokkal nincs baj? Steam-rõl vásárolok én is játékokat, nem vagyok "vérszelepes", nekem is vannak dobozos spec. edition játékaim. Ettõl függetlenül te is látod, hogy a jövõ jelen pillanatban a digitális terjesztésé...

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

pointer4
Nekem van jó pár játékom steam-es. (~110)
De kb azóta nem vásároltam náluk újdonságot, amióta 1$=1€ . (másfél éve kb)
Elõtte jobb áron volt, mintha lesétáltam volna valamelyik boltba.
Karácsonyi két ünnep közé, már most hagyok egy kis pénzt a kártyámon, mert ünnepek alatt szoktak ám nagyon baba akciók lenni.
Illetve találkoztam már olyan játékkal amit nálunk nem forgalmaznak, és csak onnan sikerült beszerezni.
Figyelni kell az akciókat, ennyi 😄
tototto
csak ezzel az a helyzet hogy a valve a saját játékait jóformán ingyen adja, legalábbis elég olcsón akciózza õket nem is egyszer, egy multi játékért a 10-15euró amibe sokszáz órát öl egy gamer szerintem nem sok
az hogy a többi kiadó milyen áron árul az már nem a steam, nem a valve hanem a kiadók sara, ugyanis õk döntik el
a valve felkarolta a mac felhasználókat is, átportolta a játékait az apple gépekre, és INGYEN bocsátotta azok rendelkezésére akik pl PCre megveszik, más kiadók ezért külön pénzt kérnének, nem tudom ismered e a protal játékot, namost amikor bevezették a mac supportot egy ideig mindenkinek teljesen ingyen adták a játékot, ilyenre se emlékszem semmilyen más kiadó részérõl, max olyan régi játékok esetében mint a C&C vagy a GTA
tehát ezeket is vegyük figyelembe mielõtt a steam ellen uszít valaki
nem tudom mi rosszat tesz a valve a PCs piaccal, inkább örülni kéne neki hogy sok xbox arcade címet elhoznak nekünk, mert ha nem lenne a steam lehet sose tudnánk kipróbálni az alien breedeket, a worms reloadedet az új lara croft játékot, vagy a serious sam HDket hogy csak párat említsek

Tinman
Kulturált hangvételû reakció, akik unják, azok kedvéért spoiler.

Ezt gondold át újra.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha már digitális terjesztés, akkor azért vannak még rajtuk kívül páron, nem csak egy út létezik.

A Steam elfogadható és tökéletes kiegészítõje lehetne a hagyományos terjesztésnek, ha min. fele áron adná azokat a játékokat, melyekért sok esetben jelenleg ugyan annyit elkérnek, mint az "offline" boltok. Ez a legnagyobb probléma.

Nem mégsem... a legnagyobb probléma az, hogy van olyan hülye, aki képes teljes áron a rendszerükön keresztül vásárolni.
Itt nem azzal van baj, aki az 5 éves játékot 3 euro-ért megveszi, hanem azzal a szavazóval -mert egy vásárlás 1 db. voks-, aki teljes áron "tölt".

Tinman
Na ez az. Kifogásom van egy rendszer ellen, de folyamatosan személyeskedéssel képes csak reagálni. Soha nem hittem volna, hogy vérpécéseken belül egy újabb faj van kialakulóban, õk a vérszelepesek. Csodás.

lolSL
aki nem valve fan, az 99% hogy a pc gaming ellensége és a sírunkat ássa

Kicsit se Valve fan.

Carlos
stílus.

Þór vígi þessi rúnar

Jah. Komolyan rühellem a trollokat <#sniffles>

robotnyk
boldoggá teszem az activisont, úgy tûnik meg kell vennem a black opsot xboxra is <#idiota>
Tinman
5.3k volt p.k.-val :-)
800 MS pont a PoP HD, de itt... tehát <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Komoly bajok vannak veled.<#ejnye1><#sniffles>

Totti5
Tetszik ez a POP kiadás fõleg ezzel a POP HDvel ütõs, fõleg ha olcsójani volt😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

fery02
Mit faszkalapozol?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tinman
Ban?

"Eredeti" ötlet... 😄

Esetleg védesd már le, mint "eredeti" ötletet, persze a google-os kersésekkel együtt... Te "eredeti" faszkalap <#hehe>

tototto

<#wow1>

még ez is megvan... :

Illetve digitálisan:

Tinman
Õszintén gratulálok hozzá! Van pár CE-m, de ez úgy fel van szerelve, hogy ilyet még nem pipáltam. Nekem az angol lesz, kövér 1 hónap múlva, szerencsére ugyanennyiért :-)

Tinman
A GoW egyszerûen odab. PSP-n. Mese nincs zseniális!

Thx! PS3 vétel idén nem lesz... összeszedek pár jó címet elõtte rá. X360 esetében is így volt... már volt vagy 10 játékom, mire végre kiadták a Jasper lapos normális Elite masinát, jó áron. PS3-ból egy Move-os csomag volna jó, 160 GB-os. Nekem már ez is bõven sok, X-en 120 GB-ból fele soha nincs kihasználva! Olyan 70 körül jó volna egy ilyen pakk, persze szigorúan új... szóval még odébb van ez ;-)

A játék több nyelvû, tehát angol is: a dialógusok, feliratok, stb. Egyedül a kézikönyve (pontosabban füzetecske) "Handbuch", vagyis német, de az nem számít nekem.
Amazon.de -rõl rendeltem még augusztusban, így nekem összesen volt 54,76 Euro szállítással, ebbõl a játék: 47,26 Euro.
balee4
Gyerekek tolom a God of War Chains of Olympust ezen a kis masinán és elképesztõ! Nem hittem, hogy gyakorlatilag szebb grafot tud a PSP mint a PS2. A Ghost of Sparta meg még durvább, lenyûgözõen néz ki. Amúgy 10/10-es játék.

Ha minden igaz jövõ héten is bõvül PSP gyûjteményem pár játékkal. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Grat, PoP Classic HD PS3-ra is jön (dobozosan).

Mikor veszed meg a PS3-at?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nem szeretném megbontani a csomag "egységét". Tudod lehet, hogy pár év múlva majd milliókat ér így egyben 😊
Egyébként nekem a Fallout NV CE kártyacsomagja jobban tetszik: szebb rajzokkal, hátoldallal, nem beszélve az idézetekkel.
wedge31
Csak csomagküldés van magyarországra.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Aki Supergamertõl szokott rendelni, az lenne oly kedves felvilágosítana, hogy van-e kihelyezett üzletük, vagy postás átvevéssel történik a vétel?

ez nem igaz!nekem aztán van eredeti elsõ kiadásaim,classic kiadások,limited edition-ok,steam-es játákok és mellékletek is!semmi gond velük😊
Tinman
Egy kis ON:

CE bont:

Fémtok fetisisztáknak.

Belseje:

Borítékban levõ 3 "art" kártya:

Miért vettem meg a PoP CE-t?

1. Olcsó volt. Tényleg, nem viccelek, kevesebb, mint hinnétek.
2. Bontatlan volt.
3. A tartalma azonnal megfogott, a kiemelt rész a lényeg! --->

- játék lemez,
- bónusz DVD-t (Soundtrackkel, trailekkel és hattérképekkel),
- egy kisebb boríték (benne három litográfiával),
- két KÓDkártya, rajtuk a letölthetõ tartalmak eléréséhez szükséges kódokkal. Az egyik az Xbox Live-os Prince of Persia Classic HD játék, a másik pedig a The Forgotten Sands-hez tartozó Challenge mód
- kettõ darab kosztüm (Malik és Sandwraith Skin)

A PoP Classic HD régóta kiszemelt áldozatom, csak sajnáltam rá az MS pontot (kb. 2.000 Ft!!!). Így ingyen már mindjárt más :-D (Nem, nincs dobozos verzióban és nem lesz -.-)

Ja és megvan az elsõ PS3-as játékom :-P

Tinman
Nem. Az enyém nem érdekel... Zó gyûjteménye érdekel, de nagyon!

Gurren
igen

Nekem befagy mindig, na mindegy, annyira nem érdekel!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
Megint nem figyeltem, vegyétek semmisnek amit írtam, azt hittem te akarsz képet berakni a saját gyûjteményedrõl...