Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegyük fel, hogy
- nem rühellek vezérlõvel játszani,
- van szélessávú internet-hozzáférésem
- rengeteg elkölthetõ pénzem
- vettem magamnak egy vadiúj PS3-at.
Mennyiben is kerülne nekem, újgazdagnak mindaz a sok játék, ami már PC-n is érdekelt, illetve, amit "only consol"-módban megvennék, hogy ágyból, párnák közt játszhassak, és azok, melyek csak a konzolosoknak adatott meg?
Lássuk!
Fontos:
Nem kerestem legolcsóbb, használt meg más helyeket, hiszen "tehetõs és lusta", meg hát, milliárdos naplopó lennék, vagy micsoda - és kamionnal szállítanák házamhoz a címeket.
Íme, ennyit vernék el egy bevásárlással, egy szuszra:
Leszûrhetõ:
Ha PS3-konzolos vagy, és minden Téged érdeklõ játékot megveszel, újonnan, akkor ennyit versz/vertél el (eddig).
Sõt, még többet - hiszen focis, kosaras, golfos, CoD-os és más egyéb, PC-n sokkal jobban játszható FPS játékokat nem is tettem listára.
S persze, néhány kivételtõl eltekintve, semmi komoly gyûjtõi példányt, vagy elõrendelhetõt.
Tegyük fel, mindezeket 3/4-ed, fél áron be tudja szerezni az ember, akkor is több százezer Ft-ról van szó... <#hehe>#hehe>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#banplz>#banplz>
Þór vígi þessi rúnar
Tinman:
Már bocs hogy beleszólok, de szerintem azokkal kellett volna kezdened amiket a "ami még kimaradt" után írtál:
Nekem a Stalker Clear sky-al van olyanom hogy max beállításokon szétesik a textúra, de ahelyett hogy szétszedtem volna a gépemet, inkább kipróbáltam hogy egy kicsit visszább vettem a grafikai beállításokból. És semmi baja. 😊
Az meg a másik hogyha fájlokat másolgatsz a játékba, akkor lehet hogy lefagy.
nem tudom hogy miket írattál felül, de ha a magyarítást akkor próbáld ezt:
http://www.c3.hu/~frc/fallout2/index.html bár nem tudom hogy jó-e Game of the Year Edition -hoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
lehet azt is megéljük hogy árulnak majd 10000ér egy szép dobozt amiben van egy smsftp név+jelszó, hogy a kedves vásárló letöltheti a játékot, aztán mehet a game <#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
mail-t rendelés után eddig csak info-ként kaptam nem visszaigazolosat...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Rendszer meghajtónak, majd egyszer, egy 60+ SSD-t használok majd.
Foxxika = NHLFAN?
Mert akkor itt helyben üzletelhetnénk vele.
Tudom, ne pofázzak bele, de azért nehogy már 7-8 ezrekért eladd azt a CE-t. Nézd meg e-bay-en mennyi... ha a feléért adod, még az is korrekt összeg, mégsem bagó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://hardverapro.hu/apro/elado_pc-s_jatekaim/hsz_1-50.html
http://iddqd.blog.hu/2010/11/15/leselkedik_utanunk_az_xbox
http://tv.gamestar.hu/video/assassins-creed-brotherhood-unboxing
nekem ez kell😊)PC-re jövõre.
Azt tudom elképzelni, hogy az egyik (ugye goty alapból felteszi az 1.7-es patchet) valamelyik patch valamit elbarmol a beállításokban.
Hangkátya, másik vga, másik hdd nem fog szerintem segíteni!
Elképzelhetõ, habár én nem gondolnám, hogy a magyar fájlok bekavarnak, így egy szûz új angol Goty simán telepítve szerintem érdemes megpróbálni, feltéve, ha a grafikai szarakodás nem jön be!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez mint már írtam programfüggõ probléma...szerintem, tehát se a géped, se a szoftver nem gáz, csak a f3 goty
Codec:
- ffdshow leszed - változatlanul fagy 4-5 percenként
- ffdshow upgrade - változatlanul fagy 4-5 percenként
- ffdshow audio-video résznél Fallout3.exe hozzáad a kivételekhez - változatlanul fagy 4-5 percenként
- Fraunh. MP3 codec letiltva - változatlanul fagy 4-5 percenként
Virt. memória:
- virt. mem kikapcsolva - változatlanul fagy 4-5 percenként
- virt. mem nagyra állítva - változatlanul fagy 4-5 percenként
- virt. mem kicsire állítva - változatlanul fagy 4-5 percenként
- virt. mem normalra állítva - változatlanul fagy 4-5 percenként
Frissítések:
- Live frissítés - változatlanul fagy 4-5 percenként
- Fallout 3 patchek - változatlanul fagy 4-5 percenként
- DirectX frissítés - változatlanul fagy 4-5 percenként
- VGA drv. frissítés - változatlanul fagy 4-5 percenként
- régebbi VGA drv. felrakása - változatlanul fagy 4-5 percenként
- X-Fi frissítés - változatlanul fagy 4-5 percenként
- MOBO drv. frissítés - változatlanul fagy 4-5 percenként
- Op. rendszer frissítései - változatlanul fagy 4-5 percenként
Merevlemez állapot ellenõrzése -> hibátlan. - - változatlanul fagy 4-5 percenként
Buhera:
- affinitás beállítása 2 magra - változatlanul fagy 4-5 percenként
- fallout.ini quad core-ra vonatkozó módosítások - változatlanul fagy 4-5 percenként
- csak a magyar verzió Win7 alatt - változatlanul fagy 4-5 percenként
- csak az angol verzió XP alatt, csupán a fõ Fallout3.esm fájl cserélve - változatlanul fagy 4-5 percenként
- hardveres hang kikapcsolva teljesen - változatlanul fagy 4-5 percenként
- vírusvédelem teljesen kilõve, eltávolítva - változatlanul fagy 4-5 percenként
- tûzfal eltávolítva - változatlanul fagy 4-5 percenként
- CLEAN BOOT kipróbálva, összes nem MS folyamat kilõve, rezidens nem nem op. rendszerhez tartozó programok kilõve - változatlanul fagy 4-5 percenként
Ami még maradt:
- kizárólag az angol GOTY tesztje, semmi fõ fájl másolgatás... nem szeretném, mert kéne a Live is meg a magyar sub is
- próba ablakban... de ezt nagyon nem szeretném...
- lépésenként az összes grafikai opció kikapcsolása... jelenleg ultra magason van, de meg sem röccen... csak 5 perc és fagy. Csodás.
- próba alaplapi hangkártyával, X-fi-t kivenni
- friss telepítés egy másik HDD-re
- teszt másik VGA kártyával
Napok mire a végére érek :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Most már a warezt is kipróbáltad? (és az meg jó?)
Virágbolti megy :-/
Kész vagyok <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor3>#vigyor3><#nyes>#nyes>
Igen, nagyon jól tudtam mi az a KoC... régen körbejárt :-D
persze hogy nincs harag én is poénból írtam <#wave>#wave>
Egyébként nem haragszom, remélem te sem! Egyszerûen nem bírtam kihagyni ezt a poént! De ne térjünk vissza a steam-nem steamre mert már baromira lerágott csont!
Peace<#pias>#pias>
<#vigyor5>#vigyor5>