Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Álmodozom.
Tegyük fel, hogy
- nem rühellek vezérlõvel játszani,
- van szélessávú internet-hozzáférésem
- rengeteg elkölthetõ pénzem
- vettem magamnak egy vadiúj PS3-at.

Mennyiben is kerülne nekem, újgazdagnak mindaz a sok játék, ami már PC-n is érdekelt, illetve, amit "only consol"-módban megvennék, hogy ágyból, párnák közt játszhassak, és azok, melyek csak a konzolosoknak adatott meg?
Lássuk!

Fontos:
Nem kerestem legolcsóbb, használt meg más helyeket, hiszen "tehetõs és lusta", meg hát, milliárdos naplopó lennék, vagy micsoda - és kamionnal szállítanák házamhoz a címeket.

Íme, ennyit vernék el egy bevásárlással, egy szuszra:

Leszûrhetõ:
Ha PS3-konzolos vagy, és minden Téged érdeklõ játékot megveszel, újonnan, akkor ennyit versz/vertél el (eddig).
Sõt, még többet - hiszen focis, kosaras, golfos, CoD-os és más egyéb, PC-n sokkal jobban játszható FPS játékokat nem is tettem listára.
S persze, néhány kivételtõl eltekintve, semmi komoly gyûjtõi példányt, vagy elõrendelhetõt.
Tegyük fel, mindezeket 3/4-ed, fél áron be tudja szerezni az ember, akkor is több százezer Ft-ról van szó... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tototto
jó ezt láttam én is, de itt legalább nem is akarták elhitetni hogy kapsz egy lemezt amit telepíthetsz, viszont ha nem vagy figyelmes és nem olvasod el galaxison, vagy pl a hülyevagyokban és a madarasteszkóban veszi meg valaki otthon csak néz és nem hiszi el miértnem települ a játék, nekem eszembe nem jutna hogy ekkora gány munkát képes kiadni egy kiadó a kezei közül, ha meg elkúrták hívják vissza, vagy postán küldjenek ki egy mûködõképes verziót, bár gondolom abba csõdbe menne sevenm 😊

Carlos
apádfaszát: Fontos tudni: A doboz kizárólag letöltõ kódot tartalmaz, lemezt nem.
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Jó lesz vigyázni a Sevenm-es termékekkel, ez már a 3. termék sorozatban amivel nem stimmel valami.

Tinman:

Már bocs hogy beleszólok, de szerintem azokkal kellett volna kezdened amiket a "ami még kimaradt" után írtál:

Nekem a Stalker Clear sky-al van olyanom hogy max beállításokon szétesik a textúra, de ahelyett hogy szétszedtem volna a gépemet, inkább kipróbáltam hogy egy kicsit visszább vettem a grafikai beállításokból. És semmi baja. 😊

Az meg a másik hogyha fájlokat másolgatsz a játékba, akkor lehet hogy lefagy.
nem tudom hogy miket írattál felül, de ha a magyarítást akkor próbáld ezt:

http://www.c3.hu/~frc/fallout2/index.html bár nem tudom hogy jó-e Game of the Year Edition -hoz.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a választ. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NEOreg3
ezen speciel SEMMILYEN védelem nincs, szóval nem kell

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
Srácok, ehhez kell net?: Prince of Persia (2008, angol)

w77d
bammeg kevertem a saints row 2-vel XXXD sokat kivesznek belõlem ezek a korhái baszogatások sorry :S

NEOreg3
nem lehet regisztrálni, add non-steam game opcióval lehetséges betenni a listádba, de ugyanezzel a módszerrel akár az internet explorert is hozzáadhatom a játékaimhoz<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tototto
megalol dobozos játék megveszi tulaj, hazamegy letölti fájlt, felmásolja tartalmat, vesz dvdt kiírja rá és telepítheti is akár, nem is macerás, de van hozzá doboz, nem rossz üzlet
lehet azt is megéljük hogy árulnak majd 10000ér egy szép dobozt amiben van egy smsftp név+jelszó, hogy a kedves vásárló letöltheti a játékot, aztán mehet a game <#nevetes1>

nem😊))NHLFAN=NHLFAN,belinkeltem hátha itt valakit érdekel
w77d
viszont lehet rá regisztrálni

Kösz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

NEOreg3
annyira nincs köze a steam-hez, hogy még a steam store-ban sem kapható

Ha megveszem a mercenaries 2-t, akkor ahhoz kell steam? Gyakorlatilag, ha már beregelték steamre, akkor használhatatlan (az õ steam accja nélkül)?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tonyr
oké kösz !

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

IMYke2.0.0.0
Hamarosan kapsz visszaigazolást is.

tonyr
na én is rendeltem zavvi-rol 2 játékot, remélem mindent jol csináltam...
mail-t rendelés után eddig csak info-ként kaptam nem visszaigazolosat...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

w77d
hajaj XXD

jaja, és a talponállónak van fílingje <#idiota>

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Honnan veszitek, hogy õ az? Na, kiderítem, csak írok neki PH!-n egy PÜ-t, de errõl már alighanem lecsúsztam.
Itthon nem lehet annyiért eladni, mint eBayen (a múltkor valaki fél évig árult egy BioShock CE-t 5k-ért, bár talán nem is a legszerencsésebb helyen hirdette meg). Ahogy a Ritzben sem annyi egy korsó sör, mint egy talponállóban.
IMYke2.0.0.0
Csak adattárolásra vennék külsõ HDD-t.
Rendszer meghajtónak, majd egyszer, egy 60+ SSD-t használok majd.

IMYke2.0.0.0
Várjunk csak!
Foxxika = NHLFAN?

Mert akkor itt helyben üzletelhetnénk vele.

Tinman
Ha elpotyázod a Fallout 3 CE-t bagóért, megkeresünk és szupermutánsra verünk.

Tudom, ne pofázzak bele, de azért nehogy már 7-8 ezrekért eladd azt a CE-t. Nézd meg e-bay-en mennyi... ha a feléért adod, még az is korrekt összeg, mégsem bagó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ha valakit érdekel:
http://hardverapro.hu/apro/elado_pc-s_jatekaim/hsz_1-50.html
persze,nem gondolom,hogy igy van,de még lehet.
robotnyk
feltételezésekre alapul az egész, félrevezetõ címmel, szenzációhajhászat FTL.
1984:
http://iddqd.blog.hu/2010/11/15/leselkedik_utanunk_az_xbox
AC Brotherhood Codex unboxing:
http://tv.gamestar.hu/video/assassins-creed-brotherhood-unboxing
nekem ez kell😊)PC-re jövõre.
az is lehet, hogy valamelyik csumára nyomott beállítások miatt crashel a játék: egyenként kipróba!

Azt tudom elképzelni, hogy az egyik (ugye goty alapból felteszi az 1.7-es patchet) valamelyik patch valamit elbarmol a beállításokban.

Hangkátya, másik vga, másik hdd nem fog szerintem segíteni!

Elképzelhetõ, habár én nem gondolnám, hogy a magyar fájlok bekavarnak, így egy szûz új angol Goty simán telepítve szerintem érdemes megpróbálni, feltéve, ha a grafikai szarakodás nem jön be!

Totti5
Vetted volna boxra! Tökéletesen vállalható a dolog rajta, fikarcnyit marad el a pécéstõl max grafban, persze magyarítás az nincs reá.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

vedd le a látótávolságot és az árnyékokat+ az élsimítást és próba úgy!

Ez mint már írtam programfüggõ probléma...szerintem, tehát se a géped, se a szoftver nem gáz, csak a f3 goty

Tinman
Korábban is kipróbáltam a warezt, az megy.

Codec:

- ffdshow leszed - változatlanul fagy 4-5 percenként
- ffdshow upgrade - változatlanul fagy 4-5 percenként
- ffdshow audio-video résznél Fallout3.exe hozzáad a kivételekhez - változatlanul fagy 4-5 percenként
- Fraunh. MP3 codec letiltva - változatlanul fagy 4-5 percenként

Virt. memória:

- virt. mem kikapcsolva - változatlanul fagy 4-5 percenként
- virt. mem nagyra állítva - változatlanul fagy 4-5 percenként
- virt. mem kicsire állítva - változatlanul fagy 4-5 percenként
- virt. mem normalra állítva - változatlanul fagy 4-5 percenként

Frissítések:

- Live frissítés - változatlanul fagy 4-5 percenként
- Fallout 3 patchek - változatlanul fagy 4-5 percenként
- DirectX frissítés - változatlanul fagy 4-5 percenként
- VGA drv. frissítés - változatlanul fagy 4-5 percenként
- régebbi VGA drv. felrakása - változatlanul fagy 4-5 percenként
- X-Fi frissítés - változatlanul fagy 4-5 percenként
- MOBO drv. frissítés - változatlanul fagy 4-5 percenként
- Op. rendszer frissítései - változatlanul fagy 4-5 percenként

Merevlemez állapot ellenõrzése -> hibátlan. - - változatlanul fagy 4-5 percenként

Buhera:

- affinitás beállítása 2 magra - változatlanul fagy 4-5 percenként
- fallout.ini quad core-ra vonatkozó módosítások - változatlanul fagy 4-5 percenként
- csak a magyar verzió Win7 alatt - változatlanul fagy 4-5 percenként
- csak az angol verzió XP alatt, csupán a fõ Fallout3.esm fájl cserélve - változatlanul fagy 4-5 percenként
- hardveres hang kikapcsolva teljesen - változatlanul fagy 4-5 percenként
- vírusvédelem teljesen kilõve, eltávolítva - változatlanul fagy 4-5 percenként
- tûzfal eltávolítva - változatlanul fagy 4-5 percenként
- CLEAN BOOT kipróbálva, összes nem MS folyamat kilõve, rezidens nem nem op. rendszerhez tartozó programok kilõve - változatlanul fagy 4-5 percenként

Ami még maradt:

- kizárólag az angol GOTY tesztje, semmi fõ fájl másolgatás... nem szeretném, mert kéne a Live is meg a magyar sub is
- próba ablakban... de ezt nagyon nem szeretném...
- lépésenként az összes grafikai opció kikapcsolása... jelenleg ultra magason van, de meg sem röccen... csak 5 perc és fagy. Csodás.
- próba alaplapi hangkártyával, X-fi-t kivenni
- friss telepítés egy másik HDD-re
- teszt másik VGA kártyával

Napok mire a végére érek :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Most jöttem rá arra, hogy az 576 webshopban lehet olyat, hogy vásárlásnál kiválasztjuk a személyes átvételt és akkor bármelyik 576 boltban postaköltség nélkül átvehetjük a cuccot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Desiderata
Silent hunter 5-öt nem vette meg véletlen valaki? máig akciós, magyar kézikönyv kéne belõle 😊
Konkrétan még a celofánban figyel az origi angol Goty, úgyhogy nem tudok nyilatkozni!

Most már a warezt is kipróbáltad? (és az meg jó?)

Tinman
NÁLAD, hogy megy a Fallout 3 amúgy?

Virágbolti megy :-/

Tinman
Külsõ 2TB HDD? Atomlassú, ha nincs rajta eSata port, úgy okés, de amúgy NE.

Tinman
Na de most tényleg... ilyeneket látok, hogy Warhammer összes, meg Digital Reality dolgok erre egy ilyen befigyel Zó-nál :-DDD

Kész vagyok <#nevetes1><#vigyor3><#nyes>

Igen, nagyon jól tudtam mi az a KoC... régen körbejárt :-D

Tinman
Hüje trolik!<#idiota>

tototto
ott a "vagy", csak te megint rosszra gondolsz, kiteheted a falra is akár
persze hogy nincs harag én is poénból írtam <#wave>

Meg ugyebár a dobozoshoz adják a soundtrack CD-t is...
Hát ha nálad a : "DVD tokot dugd fel a seggedbe" kedvességnek számít, akkor nem akarom megtapasztalni, milyen amikor nem akarsz kedves lenni...<#nevetes1>

Egyébként nem haragszom, remélem te sem! Egyszerûen nem bírtam kihagyni ezt a poént! De ne térjünk vissza a steam-nem steamre mert már baromira lerágott csont!

Peace<#pias>
<#vigyor5>

tototto
pedig még puszit is adtam, nem érzed a kedvességem? <#ravasz1>

<#eljen>

<#kocsog> Az ember ártatlanul beír valamit és rögtön az oltást kapja... pedig nem is akartam ironikus lenne... DE! <#eplus2>

tototto
szerintem vedd a dobozost, jár hozzá egy szép low budget doboz amit büszkén kirakhatsz a falra, vagy feltudsz dugni magadnak <#puszi>

balee4
Jóhogy a steamest, 50 Ft-vel olcsóbb.<#idiota>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord