Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
hádebammeg ennyiért a real life kocsimat eltartom... és ott legalább ütõs a grafika és a fizika is elég fasza XXD

IMYke2.0.0.0
Nem mondod, hogy nincs jogosítványod, autód a "real live"-ban?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pointer4
Már csak vezetni kellene megtanulni 😄

Weed: liszensz díjak, elõfizetés, autós mmorpg 😄
w77d
nna de mi ebben ennyi?

IMYke2.0.0.0
Valóban "õrült" autószimulátor rajongó vagy 😊
Eszméletlen, hogy ~ 200.000-ed benne van a játékban 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pointer4
Egy autószimulátor 😄
IMYke2.0.0.0
Hát ez az!
Ha lenne felesleges pénzem - lásd, a majdnem-flamet-kiváltó konzolos hozzászólásomat - akkor talán megrendelném, de így marad a mezei... és az is, nem zéró déj megszerezve.

Hát azért az a Geralt fej már erõsen a giccs kategóriába esik...

Nekem se lesz ilyenem, 30k sok egy játékért, akár milyen szép is a CE-je.

Élni is kell valamibõl...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
<#wow1>

w77d
ez mi? XD

pointer4
Ha elõre tudom, akkor lehet nekem sem 😄

iRacing
IMYke2.0.0.0
Hát, ~30.000 Ft-os játékom soha a büdös életben nem lesz. <#sniffles>

Hát ezt megint nem tudom kihagyni. Most nem tudom örüljek neki, vagy sem. Olyan mintha kényszerpályán mozognék 😊
tonyr
oké köszi !

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

wesker24
Ne aggódj mindent jól csináltál volt hogy nekem is 3 napig processing volt mire megkaptam az Orders Despatched e-mailt !

tonyr
jaaa lehet h most... favorite-nak állitottam be a cimem ill bankkarim.. lehet h igy lesz jo...

tonyr
hmm.. még mindig nem jött 2. visszaigazolos mail zavvi-rol 😞
az order statuszom még mindig processing :S
valamit nem állitottam még be ? bankkari ill cimem nevem ok...

davidka003
Kecskeméti Tescoban vettem de gondolom a többiben is le van árazva.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

<a href="http://576kbyte.hu/Article.aspx?ArticleTitle=BioWare_újdonság_holnap&Platform=&Backgroundstyle=index&SelectedArticleTitle=BioWare újdonság holnap&SelectedArticle=5454aca8-822f-4db1-b79a-6af487d1eeab">Bioware bejelentés</a>
w77d
amúgy ma végre sikerült felhajtanom egy Kane and Lynch 1-et, el is kezdtem tolni. Abszolute fasza game, megérte azt az 1000ft-ot amiért vettem 99%-os állapotban 😄

meg a 2-nek sem akartam addig nekiálni míg nem tolom ki az 1-et...

LOL! xD Kinek melyik éri meg jobban... xD Én pl. ezt veszem: http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/risen/10051316.html xD yD zD

Szép gyûjtemény! Grat!

Van jópár, amit szeretnék én is a magaménak tudni, pl. Anachronox, Arx Fatalis (bár ez már megvan digitben*), NOLF, MGS 2, Space Quest ill. King's Quest Collection. Apropó, ez utóbbi kettõ tartalmazza az összes részt? Hol lehet ilyet beszerezni? Manual, ilyesmi van hozzá?

szóval inkább dobom is ki õket a fenébe, és váltok Steamre... 😊

Jogos, végülis minek a "kézzelfoghatóság", ha ki sincs bontva egy CE... 😊

Egyébként viccnek szántad, oké, jót kacagtunk, (trollokat is megetetted, büfiztek is rá), de ismerek embereket, akik komolyan is gondolják, ill. láttam már jónéhány hirdetést, ami úgy kezdõdik, hogy "steam-re való átállás miatt eladó"... (Nincs hátsó szándék, nem célozni akarok bármire is, csak úgy megjegyeztem.)

*:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
agyalágyultabbak kedvéért: warezban

Hol vetted az Experience 112-t? Én is megvenném, anno elég érdekesnek tûnt demója, csak eddig nem nagyon láttam sehol...

A többihez is grat! Jó vétel volt egytõl egyig mind!

pointer4
Csak nem szabad 3.41 felé frissíteni 😄
balee4
PS1 kompatibilitásra viszont képesek, amúgy rebesgetik, hogy idõvel újra lesz PS2 kompatibilitás, csak ugye még a Sony le akar húzni pár millió embert a PS2-vel.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Végre teljes a God of War gyûjteményem, holnap nyomok be képet az egészrõl.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

biztos azt, amire gondolsz. De mért nem nézed meg a honlapjukat? Van itt egy telefonszám is:

Technikai problémákkal kapcsolatban a +36 20 2424706-os számot is hívhatod, hétköznap 9 és 17 óra között, de a leggyorsabban a megfelelõen kitöltött ûrlapokon érkezõ hibabejelentéseket tudjuk megoldani.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

itt eléred õket:
http://www.cdprojekt.hu/business_info_contact.asp
Gameshow-n meg beszélhettél volna a marketing managerrel😊))
robotnyk
gondolom azt jelenti, ha a lemez megsérül, nem olvasható, akkor kicserélik magát a lemezt.
w77d
básszus senkiben sem merült még itt föl a kérdés, hogy mit az anyámat jelent ez a CDprojektes örök garancia a fizikai hordozóra??

Apus
írta, hogy gazdaggyereknek képzeli magát akinek nem számít az ár. mondjuk így gondolkodva ebbõl a 600ezerbõl énis raknék össze olyan pc-t, amihez még játék sincs. mindenesetre nagy elõnye a hsz-nek, hogy legalább láttam mennyi egy konzolcím az 576-ban😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

robotnyk
most hallottam errõl az oldalról, hátha érdekel valakit.
Totti5
Miért az egyik legdrágább ráadásul Pécés boltból szedted össze az árakat? Ráadásul ugyis itt sokan külföldrõl vesznek mindent, onnan meg még ócsóbb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
nna látom visszaszállingóznak lassan az emberkék.. erre a kérdésemre tényleg semmi?

Tinman
Melóztam reggel hattól, egész eddig... valakinek el kell tartania a 3 millió nyugdíjast az 1 millió munkanélkülit ésatöbbi.

Ma nem lesz tesztelés fáradt vagyok :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ghost of Sparta <#wow2><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Nem tudom... látszik, hogy sárgulok? Remélem nem <#hamm>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Értelek és igazad is lenne, csak vannak ugye a vágyaim...

Live, DLC-k, achik, MAGYARUL.

Ezért szenvedek vele... ha kell, akkor karácsonyig. Páromnak is mondtam, ha kell az egész k. gépet kicserélem darabonként, akkor is ez menni fog nálam úgy, ahogy én szeretném, mert ez nem a Flipper 2, hanem a Fallout 3. Szent és sérthetetlen. Etalon, unikum, unicef <#idiota>

Carlos
nagyon megy ez a kártya téma. Fallout NV bevezette és most mindenbe ezt nyomják? LoL.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Igen tudom világosan leírtad, hogy nem kerestél egyéb helyeket. Vágom.

Egyetlen gondolat. 1 éve van XBOX360-am. Összesen kb. 45 játékot vettem meg rá, 0-day egyet sem. Ha ezt kiszámolod akkor is csúnya össze jön ki, még féláron is. De nem ez történt vagy erõsen akciós áron vettem bontatlant, vagy perfekt állapotú bontottat. Átlag 4.000 Ft-ot mondanék.
Ez 180.000 Ft körül van.

Valójában pedig jó ha 20 ezerbe került. Most már érted, miért nem tartok meg konzolos játékot.

Konzol esetében egyszerûen nincs 990 Ft-os kategória. A legjobb esetben 2000-2500 Ft a min. amire lemegy az ára.

Belegondolva abba, hogy a PS2 Slim-em nem tud már PS1-es játékokat lejátszani, de a gamer PC-m lejátssza a 20 éves játékot is, fõleg érthetõ az álláspontom.

A PS3 vajon, hány db. PS2 játékot játszik le. Elárulom: NULLA darabot.

Szerencsésebbje japánban kiadott elsõ példányokból talán még találhat, azok ugye képesek voltak a PS2 kompatibilitásra, az idehaza a is kapható verziók NEM.

Tinman
"BioShock CE-t 5k-ért"

A 3x-osát is megadtam volna érte... be is szereztem azóta, de pontosan annyiért, mint amennyi anno 0-day volt, igaz az állapota is 99%-os volt.

Egyszerûen értékesebb a Fallout 3 CE, mint 7-8k. Ez a személyes magánvéleményem, amit nem csak az ebay árak alapján formáltam.

balee4
Már egy-másfél hónapja feltörték elvileg, engem túlzottan nem izgat, ami érdekel úgyis megveszem.

davidka003
Nem tudom tudtátok-e de fel van törve a PS3.
Engem tökre meglepett a hír.

PS3key, PS3jailbreak, PSGroove - Mi is ez?

Megjelentek bizonyos torrent oldalakon olyan PS3 játékok, amik már futtathatóak a jailbreakes PS3 gépeken. Letöltés után az usb hdd-re másolva simán látja és indítható is egybõl. Mindenesetre az usb jailbreak eszköz ilyen jellegû felhasználása már illegális.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

balee4
Gyönyörû lesz a The Witcher 2 CE:

Tartalom.

Hát lehet Tinman elkúrta a gépét,a Fallout 3 miatt, már elég régen nem írt. Amúgy fogadni mernék hogy amiatt fagyogat mert fájlokat másolgatott, vagy merrt maxon van a beállítás. Erre meg nekiáll totál szétszedni a gépet. 😊))

w77d
jól eltûnt mindenki... mivan, valami új game beszerzés akció van amirõl én nem tudok? XXD

w77d
valaki?

balee4

God of War Ghost of Sparta

Nagyon szép kiadás, a tok belsõ felén igényes képpel, kézikönyvvel, egy DLC kóddal a God of War 3-hoz.

Grand Theft Auto Vice City Stories

Igényes GTA minõség, már maga a borító is nagy pöpec, GTA szerû útikalauz kézikönyvvel, rohadt király térképpel, melynek másik felén poszter van.

w77d
gyerekek ez a cdprojekt féle örök garancia hogy mûködik? semmi infot nem találtam róla, de a játékhoz kapott kártyán írják.. ha mondjuk a kis másfél éves unokaöcsém úgy értékelte, hogy a Grid lemezem tökéletes arra, hogy azzal csiszoljuk fényesre a padlót, aztán odaadjuk a kutyának had bassza szét, akkor van esély arra,h goy küldenek egy újat? XD

Így legalább marad elég keret a gémekre!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

The Witcher 2 csak Májustól a boltokban

Pontosan Május 17-tõl!

Nem rossz hír ez az RPG rajongóknak, március úgyis sûrû lesz az RPG-seknek!