Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ez esetben tuti az lenne, hogy vedd emg a játékot 10ezerért majd hozzá a DLC-ket, amibõl mondjuk van 5db hogy teljes legyen a játék, további 4000ft per darab áron...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ennyi erõvel már végig is vihetted volna, mert kb 3 órás a játék. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
De kezdenek a kiadók piszkosul elkanászodni. Lásd MoH Limited és ez... bah.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
a 20 oldalas papirfecnitõl, vagy a térképtõl a boritó hátulján?
Þór vígi þessi rúnar

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
<#smile>#smile>
Igen! Lewarezolok sok mindent! És igen ebbõl csak töredékét veszem meg! De nem játszom végig mindet amit lewarezoltam, valamibe csak belenézek, és ha nem tetszik, akkor törlöm!
És igen, ami jó azt megveszem!
És igen, lehet, hogy elõbb warez lesz a Witcher 2-bõl, Dragon AGe 2-bõl (habár nagyon vonzó a signature edition nekem), Fable 3-ból és az Ass Creed Brotherhoodból is!
Hogy miért? Mert sose lehet tudni, hogy valamelyik nem-e el lesz rontva, nem lesz-e tele technikai hibákkal! És pont azért mert nem akarok szart kapni a pofámba! Feleslegesen (hibás, rossz vagy elbaszott játékot nem veszek) nincs kidobandó pénzem! Tudatos vásárló vagyok! Erre kényszerít a világ és a szûkös költségvetés!
Helyes, demózni kell. Lásd, a régi sorozatok "folytatásainak" fiaskóit - az ember ráizgul, és x™art kap a pofájába...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mi ebbõl a tanulság? Ha nincs ráírva közérthetõen, hogy mit értenek élettartam garancián azt a hülye, egyszerû fogyasztó honnan a pi...csából találja ki???? És ezek már fogyasztóvédelmi kérdések!
1300 GB-nyi anime mellé még úgy kb 3 TB-nyit 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Ahhoz képest ma már kánaán van, ha meg kevés a 10mbit (1200 kbájt/sec adatforgalom lehet max, tudom, mert nekem is ilyen elõfizetésem van, lehet számolgatni, hogy mi milyen gyorsan jön le: max 6-7 óra), arra nem tudok mit mondani.
Most komolyan mikor szedsz le havi 2,6 Tbyte-ot??? Azt már winyóval is kell bírni...
Becsapják a vásárlót! Az van rajta, hogy örök élet garancia, ha elfogy a kód és nem cserélik a lemezt az nem örök élet szerintem (hacsak az örök élet nem pár évet jelent az õ lexikonjukban...)
Hogy lehet má csókolom korlátlan az internet, ha azt mondja, hogy 10Mbites?
Az durván 2,6 TByte korlát havonta 😄