Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
mert érted olyan esetben még azt mondom tûrhetõ lenne ez a megoldás, ha megjelenéskor a kézzel fogható termék kb 1500-2000 ft-ba kerülne és további kb 2ezer ft-ot kell késõbb összesen a DLC-k re áldozni hogy teljes elgyen a game...

de ez esetben tuti az lenne, hogy vedd emg a játékot 10ezerért majd hozzá a DLC-ket, amibõl mondjuk van 5db hogy teljes legyen a játék, további 4000ft per darab áron...

Carlos
dugják fel a félkész szarjukat!

Þór vígi þessi rúnar

Várható feladás: december 22?! Wait, what?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

w77d
ha ezt megcsinálja akármelyik játékgyártó én tõlük többet lószart sem veszek..

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
"pár óra játék után azonalli uninstall"

Ennyi erõvel már végig is vihetted volna, mert kb 3 órás a játék. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

wesker24
Az 1 tényleg jó volt de a 2 nekem se nagyon jött be pár óra játék után azonalli uninstall !
Gurren
1-et szerettem, de a 2 nekem nem tetszett 😞

w77d
most nyomulok a kane and lynch 1-el. hát komolyan mai környezetbe épített játéknál ilyen kurva jó sztorit még nem láttam... remélem a második rész is ilyen jó lesz, mert akkor garantált most egy darabig a szórakozásom...

balee4
Szép grat, helyette én inkább Gran Turismo 5-t fogom.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Grat!

De kezdenek a kiadók piszkosul elkanászodni. Lásd MoH Limited és ez... bah.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
ezesetben érthetõ.

Þór vígi þessi rúnar

+2 autó van benne, ami a simában nincs + 4 autót megnyithatsz az elején. Ennyi, nem sok minden. Ugyan olyan áron adták, mint a simát, így inkább ez lett.

Carlos
hát akkor a magamfajtának nem sokat ér.
De azért biztos kúl.

Þór vígi þessi rúnar

Van 2 plusz autó (ami a simában nincsen benne), és 4 (ha jól emlékszem) autót már a játék kezdete ellõt lehet használni benne.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Carlos
aha...szóval semmi extra.
Sorszámozott legalább?

Þór vígi þessi rúnar

w77d
nna ma meg is vettem a Kane and Lynch 2 limitedet 😊

lolSL
nem fogják sokáig árulni

Carlos
ez mitõl limited?
a 20 oldalas papirfecnitõl, vagy a térképtõl a boritó hátulján?

Þór vígi þessi rúnar

Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition (PS3) <#taps>

*Amerikában

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Amerikából ilyenekbõl emberek meggazdagodnak...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pont te kérdezed? <#smile> Fallout 3 Goty-t, Ass. Creed 2-t és Dragon Age ultimate-t nem veled rendeltük együtt?
<#smile>

Igen! Lewarezolok sok mindent! És igen ebbõl csak töredékét veszem meg! De nem játszom végig mindet amit lewarezoltam, valamibe csak belenézek, és ha nem tetszik, akkor törlöm!

És igen, ami jó azt megveszem!

És igen, lehet, hogy elõbb warez lesz a Witcher 2-bõl, Dragon AGe 2-bõl (habár nagyon vonzó a signature edition nekem), Fable 3-ból és az Ass Creed Brotherhoodból is!

Hogy miért? Mert sose lehet tudni, hogy valamelyik nem-e el lesz rontva, nem lesz-e tele technikai hibákkal! És pont azért mert nem akarok szart kapni a pofámba! Feleslegesen (hibás, rossz vagy elbaszott játékot nem veszek) nincs kidobandó pénzem! Tudatos vásárló vagyok! Erre kényszerít a világ és a szûkös költségvetés!

zorrobomber
azt én is meg fogom venni!

Gurren
nem csak fémes hatású, tényleg fém. néztem MM-ban.

Encore
Ha valakit érdekel, a cd galaxisnál lévõ Brothers in arms hell's highway "steel" verziós, azaz ilyen fém vagy legalábbis fémes hatású dvd tokban van és dombornyomott a cím rajta.
w77d
el bírom képzelni amikor megindul a per, hogy nem volt a DVD-re ráírva, hogy tilos a seggbe feldugni mert a lemez elpattanhat és vághat XXXD

IMYke2.0.0.0
WRZ-huszár vagy-e? 😊))
Helyes, demózni kell. Lásd, a régi sorozatok "folytatásainak" fiaskóit - az ember ráizgul, és x™art kap a pofájába...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Úgy kell minden esetben eljárni egy termék csomagolásakor, mint mikor az elmegyógyintézetbõl szabadult idiótának adnád el a terméket, mindent rá kell bizony írni, ami fontos (ez meg szerintem igen sarkalatos pont, mikor ez a CDG egyik fõ erõssége és reklám eleme)! Ami nem szerepel rajta azt általában a fogyasztóvédõk kifogásolhatják, és gyakran meg is teszik!

Úgyanazt mint én! Szednél dolgokat... :-D

Ez olyan, mikor Amerikában a csávó a mikrosütõben akarta a macskáját szárítani, de az belehalt. A csávó erre beperelte a mikró gyártóját és megnyerte a pert több millió dollárt keresve ezen. Attól kezdve a mikróra rá van írva, hogy macskát nem lehet benne szárítani.

Mi ebbõl a tanulság? Ha nincs ráírva közérthetõen, hogy mit értenek élettartam garancián azt a hülye, egyszerû fogyasztó honnan a pi...csából találja ki???? És ezek már fogyasztóvédelmi kérdések!

IMYke2.0.0.0
Mit tudnék én kezdeni 1200 kb/s letöltéssel... 😊))
1300 GB-nyi anime mellé még úgy kb 3 TB-nyit 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

palinho96
Fifa 11! Tnap kaptam meg 😊

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Azért korlátlan, mert nincs meghatározva, hogy mennyi adatforgalmad lehet egy hónapban maximum. Havernál max 30 gb volt a UPC-nél régebben, ha túllépte lekorlátozták a sávszélét!

Ahhoz képest ma már kánaán van, ha meg kevés a 10mbit (1200 kbájt/sec adatforgalom lehet max, tudom, mert nekem is ilyen elõfizetésem van, lehet számolgatni, hogy mi milyen gyorsan jön le: max 6-7 óra), arra nem tudok mit mondani.

Most komolyan mikor szedsz le havi 2,6 Tbyte-ot??? Azt már winyóval is kell bírni...

davidka003
Szerintem az élettartam garancia jobban illik rá. Ameddig abból a termékbõl gyártanak addig garanciás. Ha már nem gyártják akkor meg már nem él a garancia.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

De ez megtévesztés, ennek értelmében meg menjenek a sunyiba... hazudnak!
Becsapják a vásárlót! Az van rajta, hogy örök élet garancia, ha elfogy a kód és nem cserélik a lemezt az nem örök élet szerintem (hacsak az örök élet nem pár évet jelent az õ lexikonjukban...)

w77d
hát valszeg nem... gondosan belerakják mindegyik termékbe a kis lapocskát, csak éppen nincs mögötte semmi...

pointer4
Ja igen, engem is imádnak üzletkötésnél.
Hogy lehet má csókolom korlátlan az internet, ha azt mondja, hogy 10Mbites?
Az durván 2,6 TByte korlát havonta 😄
Azért korlátlan, mert nem számolják el, hogy hány percet használtad (nekem volt olyanom is, percenként 3 Ft-ot számoltak percenként)!

LOL<#confused> Már nem azért, de akkor ez jócskán a Fogyasztóvédelemre tartozó ügy! Ez a fogyasztók megtévesztése vásárlás reményében, nem dícsérné meg õket a védelem ezért!

IMYke2.0.0.0
Ez kábé olyan, mint a "korlátlan" internet 😊

pointer4
Elfogyott az örök garancia ? 😄
Ez még szlogennek is jól hangzik 😄
w77d
nna megjött a válasz a cd projekt-tõl az örök garanciára... úgy random kérdezgettem termékeket, amire a válasz az volt, hogy sajnos elfogyott és nem is várható belõle így nem tudunk a garanciában segíteni... akkor miért írják, hogy örök garancia??

Az árát nem is láttam edig. Mondjuk nekem is van egy olyan 16-17000Ft/CE/3-4hónap -os lélektani határom. Talán lesz belõle egy köztes verzió, mondjuk fej nélkül. Engem úgy általában a könyvek, artbook-ok, képregények, soundtrack CD-k szoktak megmozgatni.
Beowulf játékkal valaki játszott? 800 Ft-ért árulják és a mercenaries 2 mellé lehet elvinném, de igazából nem vagyok benne biztos hogy jó (már régebben is gondolkodtam rajta, hogy kipróbálom, de még eddig nem sikerült)

w77d
jaja XXD

w77d
nem megy az olyan szarul ezt a zsaruk is megmondják XXXD

De a törésmodell is a lehetõ legkorszerûbb, jah és nincs load funkció, ha bukod a verseny a játék törli magát a HDD-rõl!

IMYke2.0.0.0
Á, értem - akkor csak én vagyok kakukktojás itt 😊

pointer4
Csak szarul megy, és a versenypályákra se engednek fel vele, hiába van csomó sztárfotód 😄
A Zsaruknak is befizettél ennyit az elmúlt években, nem ?

Imy: Jogsim van 14 éves korom óta, meg autóm is volt, de most inkább motorozok 😄 Úgy értettem, hogy megtanulni jól menni a pályán 😄