Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Good, forget about it!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/hihetetlen_witcher_2_ajanlat
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most kezdtem el megint Half-Life 2 õzni,az kb ugye olyan 7 éves játék,de még mindig egy nagyon hangulatos átgondolt fps,nem egy ilyen tömegtermék évrõl-évre.
Idén az assasin's creed 2 volt ilyen hangulatosabb játék és tök jól elszórakozok az új fifával is,de ez az új nfs meg cod is pl....hát egy oltári nagy.....
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
- bazi nagy helyszín
- "élõ város"
- dinamikus idõjárás, napszakok
- belsõ nézet, igényes! tunning, festegetés
- szuper hangok és zenék
- van karaktered, történet
- kellõen nehéz és kihívással teli
A PGR4nél meg folytatódik akik körversenyekre vágynak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
kézifék, kormánytámogatás, nézetek, hud, röhejes/semmitmondó karrier
ezt és a shiftet kéne egybegyúrni ...
Forza.
DE
az hogy megállok a zsaru is és.. semmi.. ha blokáddal ütközök összetörök és valami busted, vagy crash ? lofaxt visszatesz utra azt tovább.. ok hogy arcade, régi nfs-ek is azok voltak ez nem szim ez árkád, de h nincs olyan h elkapnak a zsaruk ? miért ?
ill ami furi h egyben van a verseny ill a rendörös téma.. egy map.. nyomok 3 versenyt gratulál hogy ijen ojan közellenség vagyok.. utána pár zsarus téma és akkor meg gratulál hogy elöléptettek.. most akkor rendör vagyok vagy versenyzü.. miért nem külön van miért ömlesztve ? na mind1 ez a szvsz
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy elképesztõ, hogy mennyire tele van a net a Fallout 3 legváltozatosabb hibáival.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amíg léteznek "dobozos" játékok PS3-ra is, addig nincs értelme, mert cserélheted és eladhatod szabadon a legális játékaid. Ha ez a lehetõség megszûnik, kötelezõ dolog lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The makers provide an announcement as triumphal as it is lacking in literacy:
PS Jailbreak now supports firmware 3.42, 3.50 and beyond!
Again we revolutionize the world and show the disbelievers that we are the original source. We understand what we are doing and will continue to be at the forefront of support. Officially launched today is the worlds only downgrader.
Allowing you to downgrade your new console to any previous firmware version. With a PS Jailbreak and PS Downgrade now all all 44 Million users and counting can enjoy Homebrew. We dont like new comers beeing singled out , so we ventured into the unknown once again and now brought you an out of the box USB solution.
All dealers should contact us for new pricing schedules, as well as marketing material. We have just completed a new batch of product ready to ship immediately.
Please beware PS Downgrade only installs on original PS Jailbreak devices. There are numerous inferior clones and copycats out on the market claiming to be compatable with our support. This is FALSE!!! Buy original from a trusted reseller or risk being stuck with a paperweight.
It should be noted that “PS Jailbreak” does not actually support the latest firmware – it is instead now possible to revert to an earlier firmware which “PS Jailbreak” does support, as previously PS3 firmwares were strictly upgrade-only with no downgrades possible.
The irony of the makers of a piracy tool complaining vociferously at every turn about unauthorised copies and even apparently trying to develop their own copy protection hardly bears mention.
There are some suspicions that an upcoming upgrade to the PS3′s firmware will once again break the device, but it does seem Sony is slowly losing ground.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
PC-re nem lesz?😊))
user error <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
dirtet kb féláron vettem
dirt2-t megjelenéskor
ha ezt eljátszák = warez
Forza.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Fallout 3 orálszex
MEG-CSI-NÁL-TAM!
Ha leírnám mindazt, amit megváltoztattam az op. rendszeren és a Fallout-al kapcsolatban, abból lassan egy kiskönyv kijönne.
- nem a nyelvi cserélgetés/fájlok voltak a hibásak, döglött a full angol GOTY-val is, buhera nélkül is
- Live, magyarul, DLC-kkel, achikkal MEGY, ahogy korábban is ment a bunkerben.
Megoldás:
Alapvetõen egyetlen pipa. Full Screen vs Windows Screen.
DE!
Nem ilyen egyszerû a helyzet, mert ablakban játszani undorító.
Olyan v-sync hibás, nem éppen sima FPS-es dolog lesz belõle, hogy behánytam... de ez még ok lenne, de csík felül, alul... okádék.
Dragon Age-hez okosok gyártottak egy Shift Window nevû cuccot, azzal már majdnem jó volt, mert a felsõ fejléc eltûnt, de alul még mindig látszott a tálca. Tálca elrejtésének az lett a következménye, hogy a színes háttérképbõl láttam egy keskeny csíkot. Feketére változtattam és egész elfogadható lett. De nem ez a Szent Grál.
... hanem egy MaximizedWindow nevû, pár kb.-os exe. Elképesztõ cucc, ráadásul DOS-os!
Totál full screen-be -bármilyen felbontást lehet paraméterezni neki- kiteszi az adott játékot, miközben az ablakban fut! Be is van pipálva a windowed mód, de valahogy "átveri" a progi.
Az 5 perces fagyások ezzel megszûntek.
Azért köszi az ötletekért!
Estimated time for this shit: ~20 hours <#ticking>#ticking>

Vedd meg a játékot 6-8-ért Majd 2500-3000-ért az 5 DLC-t.
De még ígyis sok!
Akkor már inkább egy Diablo 3 CE 25K-ért... Úgyis 0 napos lesz akármennyibe is fog kerülni. Remélem nem adnak hozzá fa**om wow minipetet... (ha mégis odaadom valamelyik wowos havernak)
Þór vígi þessi rúnar