Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
...szintén PDF formátumban."
Good, forget about it!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zaki
Dante's Inferno Death Edition senkit sem érdekel XBOX360-ra? Elég szép kiadás 😄

reklám

A Test Drive Unlimited 2 is ilyen lesz (kaszinóval megspékelve, és két szigettel). Csak hát annál is a fizika az ami miatt sokan ki vannak akadva, mert még az elsõ részénél is gyatrább. Az elsõ részben egész jó volt (nem szimulátor hanem árkád, de mégis tûrhetõ volt). Az elsõ részével két éven át játszottam.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ha valakit nem mozgat a Witcher dobozos CE😊))))))))))))))
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/hihetetlen_witcher_2_ajanlat
ezért tolom a most wantedet texture packel.imádom😊)

Tinman
Egyetértek... a Half Live I.-nél nem nagyon van jobb FPS a mai napig.<#ravasz1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az a nagy helyzet,hogy ma már nem tudnak újat mutatni játékok terén.
Most kezdtem el megint Half-Life 2 õzni,az kb ugye olyan 7 éves játék,de még mindig egy nagyon hangulatos átgondolt fps,nem egy ilyen tömegtermék évrõl-évre.
Idén az assasin's creed 2 volt ilyen hangulatosabb játék és tök jól elszórakozok az új fifával is,de ez az új nfs meg cod is pl....hát egy oltári nagy.....

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Totti5
Itt kezdõdik.

- bazi nagy helyszín
- "élõ város"
- dinamikus idõjárás, napszakok
- belsõ nézet, igényes! tunning, festegetés
- szuper hangok és zenék
- van karaktered, történet
- kellõen nehéz és kihívással teli

A PGR4nél meg folytatódik akik körversenyekre vágynak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tonyr
igazatok van... nem jo game, de szükös idöben kell egy rkád autos... amugy catch up mindig benne van ami a legjobban felhuz agyilag..

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

w77d
amúgy ebben a mûfajban tudjátok hol kezdõdik a színvonal? a Split Second-nál.. nna az gyönyörû, izgalmas, látványos jó hangokkal és minden egyes pálya után késztetést érzek belevágnia következõbe hogy vajon az mit hoz...

arty
túlzásokba nem kell esni 😄

Forza.

Totti5
Hát nem tudom. Tudathasadásos Pró Street, vagy az ótósjátéktörténelem egyik legmocskosabb mélypontja a Undercover ( ronda, non stop szaggatás, kifagyás mindez 10 perc alatt, eredeti ( kölcsön ) gamével ) után ez az NFS még ha messze nem is tökéletes magasan jobb mint az elõzõek. Ha van NFS amit a fanoknak érdemes megvenni vagy játszani akkor ez az. Én bottal sem, mert az egész széria nem mozgat meg. Shift 2 várós, csak kicsit vegyíteni kellene benne a Forza GT eleganciáját és kivonni az idétlen NFS stylt ( azt hogy 200nál már átmegy rakétakilövésbe a szar tunning miatt és epilepsziás rohamba, meg ócska fizikába ), de maradjon meg a nyers versenyfeeling, és akkor jó lesz.

w77d
legszínvonalasabb??? A shiftnek a közelébe sem jön, de még a pro street-nek sem. ennél komolyan mondom még az undercover is jobb volt, pedig az is ritka fos volt...

lolSL
akkor kapnak el ha teljesen összetöröd a kocsid, jobb oldalt lent a piros csík a hp.

arty
inkább azt mondanám, ez máshogy szar 😞

kézifék, kormánytámogatás, nézetek, hud, röhejes/semmitmondó karrier

ezt és a shiftet kéne egybegyúrni ...

Forza.

Totti5
Elõzõ részekhez képest ez a legszínvonalasabb, de ezt már akkor lehetett tudni amikor a Citeronhoz került.

w77d
nem csak azzal van baj, hogy nem tudnak elkapni a zsaruk, hanem fõleg azzal, hogy semmi olyat nem tartalmaz a játék amire akár egy picit is azt mondanám hogy nnna ez fasza vót... totál egyhangú menetek egyhangú helyszíneken egyhangú autó fizikával egyhangú hangokkal egyhangú történésekkel (ami nulla) egyhangú AI-val.... 2010-ben azt kell hogy mondjam hogy ez a színvonal nem hogy nem jó, hanem egyszerûen elégtelen.. ha nekem kéne besorolnom, hogy mennyiért kell ezt a játékot vesztegetni, én ilyen "ezt vedd meg" kategóriába tenném 990-ért...

tonyr
nem lenne rossz.. nekem a graf ill a kilökös téma bejön..
DE
az hogy megállok a zsaru is és.. semmi.. ha blokáddal ütközök összetörök és valami busted, vagy crash ? lofaxt visszatesz utra azt tovább.. ok hogy arcade, régi nfs-ek is azok voltak ez nem szim ez árkád, de h nincs olyan h elkapnak a zsaruk ? miért ?
ill ami furi h egyben van a verseny ill a rendörös téma.. egy map.. nyomok 3 versenyt gratulál hogy ijen ojan közellenség vagyok.. utána pár zsarus téma és akkor meg gratulál hogy elöléptettek.. most akkor rendör vagyok vagy versenyzü.. miért nem külön van miért ömlesztve ? na mind1 ez a szvsz

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

w77d
gyerekek hogy ez az új need for speed mennyire nulla játék... árkád gamek közül is a gyengébb fajta... nuku sebességérzet, szar hangok, szar hangulat, nuku fizika... az az igazi falról pattogós nitróra könyöklõs fos lett...

pointer4
Na ezt mindjárt kipróbálom 😄
morvaigaben
Mass Effect 2 CE engem is érdekelne! 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Úgy látszik korán van, még nem tudok szöveget és smiley-t együtt értelmezni, vagy egyszerûen csak hülyülök!<#wink><#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Szerintem ironizált, azért voltak ott a smiley-k.
Amúgy elképesztõ, hogy mennyire tele van a net a Fallout 3 legváltozatosabb hibáival.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Te milyen hsz-t olvastál? Miért User error az, ha a program nem bírja elviselni a teljes képernyõs futtatást???? Ez kérem szarul van úgy megírva és pont!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nincs értelme.

Amíg léteznek "dobozos" játékok PS3-ra is, addig nincs értelme, mert cserélheted és eladhatod szabadon a legális játékaid. Ha ez a lehetõség megszûnik, kötelezõ dolog lesz.

Hát én sem az biztos!

IMYke2.0.0.0
Torokköszörülés, elfojtott köhögés után:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The PS3 has been hacked yet again, this time allowing pirates to sneakily downgrade their firmware freely to earlier (hackable) versions, although directly running pirated copies on the latest firmware is still only a promised future upgrade.

The makers provide an announcement as triumphal as it is lacking in literacy:

PS Jailbreak now supports firmware 3.42, 3.50 and beyond!

Again we revolutionize the world and show the disbelievers that we are the original source. We understand what we are doing and will continue to be at the forefront of support. Officially launched today is the worlds only downgrader.

Allowing you to downgrade your new console to any previous firmware version. With a PS Jailbreak and PS Downgrade now all all 44 Million users and counting can enjoy Homebrew. We dont like new comers beeing singled out , so we ventured into the unknown once again and now brought you an out of the box USB solution.

All dealers should contact us for new pricing schedules, as well as marketing material. We have just completed a new batch of product ready to ship immediately.

Please beware PS Downgrade only installs on original PS Jailbreak devices. There are numerous inferior clones and copycats out on the market claiming to be compatable with our support. This is FALSE!!! Buy original from a trusted reseller or risk being stuck with a paperweight.

It should be noted that “PS Jailbreak” does not actually support the latest firmware – it is instead now possible to revert to an earlier firmware which “PS Jailbreak” does support, as previously PS3 firmwares were strictly upgrade-only with no downgrades possible.

The irony of the makers of a piracy tool complaining vociferously at every turn about unauthorised copies and even apparently trying to develop their own copy protection hardly bears mention.

There are some suspicions that an upcoming upgrade to the PS3′s firmware will once again break the device, but it does seem Sony is slowly losing ground.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Természetesen nem! Az elején se próbáltam semmi modot.

IMYke2.0.0.0
3rd Party MOD-okat ugye nem használsz ezekhez a játékokhoz, hanem a tiszta játékot ...

IMYke2.0.0.0
Nem tudtam, hogy ez lesz a megoldás... <#vigyor1><#vigyor5>

Solid Snake
Elõbb is szólhattál volna, hagytad napokig szenvedni <#hehe>
Tinman
Igen, én is innen szereztem :-)

IMYke2.0.0.0
MaximizedWindow program lelõhelye.

Meh, pár hete vettem meg a Trillogy editiont 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Splinter Cell HD
PC-re nem lesz?😊))
Totti5
simán

ha lát valkai valahol olcsón Mass Effect 2 CE-t,ne legyen rest belinkelni!Köszi.
akkor csak igaza volt zónak

user error <#idiota><#banplz>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

tán kiflesselteted a boxot? 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

robotnyk
egyébként valaki kioktathatná a faszit, hogy kb minden dlc van warezhoz is.
Totti5
Abban a pillanatban => warez.

arty
gridet megvettem xboxra anno (bár végül el is adtam és pécére vettem meg ujra, olcsobban)
dirtet kb féláron vettem
dirt2-t megjelenéskor

ha ezt eljátszák = warez

Forza.

tototto
Carlos
Én évek óta mindent ablakban játszok.
Háttérben msn, fácsebúk, mail...

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Nem semmi, de a lényeg, hogy összejött. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Igazából még a PS2-es részeket kéne beszerezni, hogy ténylegesen teljes legyen, majd körülnézek, de már PS2-m nincs. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
NA EZ kérem VALAMI! <#worship><#eljen><#eljen><#eljen>

Tinman
Tinman szenvedései Vol 46.256.422

Fallout 3 orálszex

MEG-CSI-NÁL-TAM!

Ha leírnám mindazt, amit megváltoztattam az op. rendszeren és a Fallout-al kapcsolatban, abból lassan egy kiskönyv kijönne.

- nem a nyelvi cserélgetés/fájlok voltak a hibásak, döglött a full angol GOTY-val is, buhera nélkül is

- Live, magyarul, DLC-kkel, achikkal MEGY, ahogy korábban is ment a bunkerben.

Megoldás:

Alapvetõen egyetlen pipa. Full Screen vs Windows Screen.

DE!

Nem ilyen egyszerû a helyzet, mert ablakban játszani undorító.
Olyan v-sync hibás, nem éppen sima FPS-es dolog lesz belõle, hogy behánytam... de ez még ok lenne, de csík felül, alul... okádék.

Dragon Age-hez okosok gyártottak egy Shift Window nevû cuccot, azzal már majdnem jó volt, mert a felsõ fejléc eltûnt, de alul még mindig látszott a tálca. Tálca elrejtésének az lett a következménye, hogy a színes háttérképbõl láttam egy keskeny csíkot. Feketére változtattam és egész elfogadható lett. De nem ez a Szent Grál.

... hanem egy MaximizedWindow nevû, pár kb.-os exe. Elképesztõ cucc, ráadásul DOS-os!

Totál full screen-be -bármilyen felbontást lehet paraméterezni neki- kiteszi az adott játékot, miközben az ablakban fut! Be is van pipálva a windowed mód, de valahogy "átveri" a progi.

Az 5 perces fagyások ezzel megszûntek.

Azért köszi az ötletekért!

Estimated time for this shit: ~20 hours <#ticking>

balee4
Ahogy ígértem, kép a teljes God of War gyûjteményemrõl:

Carlos
Azért neeeem, de majdnem:

Vedd meg a játékot 6-8-ért Majd 2500-3000-ért az 5 DLC-t.
De még ígyis sok!

Akkor már inkább egy Diablo 3 CE 25K-ért... Úgyis 0 napos lesz akármennyibe is fog kerülni. Remélem nem adnak hozzá fa**om wow minipetet... (ha mégis odaadom valamelyik wowos havernak)

Þór vígi þessi rúnar