Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy milyen alacsony az ingerküszöböd, de szerintem: sikítva fogod törölni a francba.
Persze, ha elvarázsol <átmeneti lesz> a grafika, az autók és bepróbálkozol a multival is, akkor mondjuk úgy 1 órát adok azoknak a biteknek a gépeden...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

2 küldetésrõl van infóm: The Aqueduct, The Trajan Market.
A többit passz.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Most Wantedet annó meguntam olyan 75 %-nál valamiért...

Én azért teszek vele egy próbát: NFS Carbon óta nem járt még csak a HDD-men se NFS rész, nem láttam benne potenciált!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Nálam a shift+del elõidézõ pillanat az volt amikor realizáltam hogy rendõrökkel az elfogás=3szor hozzáérek a menekülõ autó hátuljához. Plusz még minden amit leírtál 😄 Legutolsó élvezhetõ rész a Most Wanted.

zzeN
Ehhez is járt, Harlequin és officer multis karakterek, még 2 solo map(jár még 1 minden ps3-as usernek, már fent van Store-on)+ egy armor Ezio-nak. Vagy van más is?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Szép darab, van egy felesleges DLC kódom hozzá, ha kell 😊
2 új többjátékos karakter +2 egyjátékos küldetést ad.
privizz, ha kell.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

IMYke2.0.0.0
"NFS: Hot Pursuit (2010)" WRZ verziójának beszerzésén még csak ügyködöm - amit az említett topikban írtam, azt az ott írogató emberkék, és a neten olvasott, angol nyelvû hozzászólásokból, szinte szó szerint beidézve raktam össze.
Az xxx-es kolléga meg vérkonzolos, és valami oknál fogva erõsen védi azt az erõsen hiányos, lebutított NFS-t.

Elég csak elolvasni ezt a két hozzászólást, és amúgy a topik utolsó 3 teljes oldalán leírtakat:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Drága és nincs benne semmi olyan dolog... jó lesz nekem a sima 10kért. Amúgy szép a doboza és grat!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#eljen><#smile> Olyan sárga vagyok az irigységtõl, mint ez a smiley! Pc-s verziót akarok...MOST! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nagyon szép! Õszintén gratulálok!

PC-s még messze van :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zzeN
Assassin's Creed: Brotherhood Codex Edition(sry a minõségért)

a titkos retesz

Tartalma:
- Reneszánsz gyûjtõi doboz
- Kódex stílusú mûvészeti album(eléggé durván igényes, nem rá van nyomtatva a lapra)
- Bónusz tartalom a játékban (2 többjátékos karakter, 2 egyjátékos pálya)
- Róma térképe
- Assassin's Creed Lineage DVD
- Bónusz DVD és hivatalos zenei album
- Többjátékos karakter-kártyák
- Helmschmied Drachen páncél Ezio számára

Mindezt 17k-ért, szvsz jobban megérte mint az amerikai verzióját.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

w77d
nagyon szemét banda... pl legutóbb a Rush for Berlin elsõ kiadású játékomból hiányzott a serial...

Apropó Imy! Látom parás vitába keveredtél a Need For Speed Hot Pursuit topikban!

Ezzel kapcsolatosan milyen élményekrõl, észrevételekrõl tudnál beszámolni a játékról (virágbolti verziót érdemes megnézni, vagy még azt sem?)?

Amúgy melyik NFS rész a legjobb olyanoknak, akik szerették az utcai autók tunningolását és nem valós irányítás fanok?

17-re érek haza, de általában már 18-ra menni kell máshova, tanulási célból vagy focizási célból (mert mint tudjuk kell a mozgás)! Ezután olyan este 20 és 21 között érek haza és már olyan 22-22:30-23:00 körül érdemes lefeküdni, hogy másnap ne legyek mosottszar (játék alvás rovására nálam nem pálya). Hétfõtõl-Péntekig így élek! Péntekre már ugyan nincs berakva semmi program, szóval onnan tudok gémelgetni!

És akkor még emellé szabad pár percemben gondoljátok hozzá a házi teendõket...

Carlos
sose szerettem az 576-ot. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Na igen nem nagy kunszt befóliázni... szerencsére boxos játékokon van zárjegy szóval ott nem nagyon lehet eljátszani ezeket. Ha valamit megveszek én premierkor és 1 hét múlva eladom, akkor azt már nem tudom teljes áron csak minimum 2kval kevesebbért mert bár használt, kibontott.

w77d
pl hogy az angol nyelvû és kiadású játékban 576 szórólap volt XXXD

Carlos
és hogy derült ki hogy újrafóliás?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nem engem kérdeztél, tudom, de nálam:
Reggel hétre meló, délután 2-ig, azonnal megyek másik helyre, és ott vagyok este fél 7-ig.

w77d
én eddig 576-tól csak bontott cuccot tudtam venni.. amire azt hittem hogy origi, arról is kiedrült utólag, hogy mégsem... valszeg van nekik ilyen fóliázó gépük, amivel újra tudják fóliázni.

Tinman
Ajaj. Az nem jó :-/

Nekem is ez a program, de MUSZÁJ idõt keríteni a hobbira.
Hányra érsz haza? (Nálam reggel 7-tõl este 6-ig).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
<#eljen>

Felõlem megbonthatják, de akkor 3kval olcsóbban adják! amúgy hallani itt ott hogy egyes helyeken simán ezt csinálják aztán odanyomják eléd ugyan annyiért. Nem értem ebbe mi a buli és mi szükség van rá.

<#eljen>

Még mindig fóliás állapotban van! A héten a programom: Reggel elmegy dolgozni, délben ebédel, este beesik az ágyba, sleeep, majd ismét reggel...

No time for anything!

Tinman
576 Update!

Eszükbe jutottam! Felhívtak! Kerítettek pólót és bontatlan Fable 3 CE-t! Ma adják át a futárnak és direkt kihangsúlyozták, hogy a kérésem miatt NEM bontották meg a Fable 3-at. Eszerint náluk ez protokol amúgy?

576-nak +1 piros pont, ha megérkezik és minden ok, akkor nyilvános dicséret.

Tinman
Ratgab: Köszi :-)

Tegnap elvoltam vele kb. 4-5 órát és 1x fagyi sem volt! Ez a maximized program aranyat ér!

De TE, hogy állsz a kérdéssel? Tolod már végre?

Úgy döntöttem, hogy egy karizmatikus hacker/robbantási szakértõ leszek... elképesztõ, hogy mennyire más így a játék, mint amikor "tankot" játszottam. Iszonyú jó játék!

Tinman
Menni-Lõni 2 <#szomoru2>

IMYke2.0.0.0
Az összes CoD nem mérvadó számomra.

Carlos
Már az, hogy activision egy bizonyos szinvonalat jelent...lol...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Modern Warfare 2.

Fail oka:

- Activision
- Infinity Ward.

No Codemasters.

Azért a minõség elég relatív. Egy FPS rajongónak biztos minõséget képvisel egy MW2. Engem max. elálmosít.

Tinman
Asphalt 5-el játszottam egy ügyfél szifonján... egy élmény volt faltól falig keresztbe szenvedni. Not.

Többi, biztos jó.

Carlos
mw2?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Úristen...

zorrobomber
Szerintem az egyik komment magánál a cikknél is viccesebb.
"codemasters nem az a nagy sikerû kiadó aki egy játékból több milliót ad el, de hogyha tényleg minõségi játékokat csinálnának akkor többen megvennék meg, csak nézzétek meg pl a mw2-t összesen több mint 10 millát adtak el belõle " <#idiota> FAIL

davidka003
Mától a Tescoban az Assassin's Creed 2 4990 Ft magyar kézikönyvvel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Katun
Sziasztok!

Rég jártam erre, vagyis csak régen írtam. "Némán", de itt vagyok veletek olvasom a fórumot néha néha. Mostanság felfüggesztettem a PC játék vásárlást, mert nem játszom már a Számítógépen, helyette iPhone-on kockulok. Így ne haragudjatok meg, tudom nem PC nem Xbox 360 nem PS3 (és még sorolhatnám a konzolokat) platform, de ez is játék. Hadd mutassam meg az új gyûjteményemet amit az iTunes-on lehet látni a legjobban. Ezeket körülbelül másfél év alatt hoztam össze. Kicsiny a lista még, de bõvülgetnek csodásabbnál csodásabb játékokkal. Szóval jelenleg iPhone 4-en játszom rengeteget.

Szóval ha meg nem haragszotok linkelem a képet az iTunes Library-ról.

Üdv

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

davidka003
De legalább nem kellett regisztrálgatni minden sz*rra...

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

robotnyk
minden kellett warezhoz is.
Carlos
hát jah... de a warezzal is voltak gondok annó.

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Tanács: Megveszed és crack-el játszod és akkor nem kell hozzá a sok hülyeség.

wesker24
Jah Visual C++ Frame Network Games for Windows Live ! stb...
Carlos
A többi mit jelent? Live kliens, frameworks?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Én úgy tudom, itt már válaszoltak erre, hogy a Social Club nem kell - ellenben, minden más igen.
Én is meg akarom majd venni a Complete-et, csak nem ilyen font-ár mellett.

Carlos
Nagyon faszláma kérdés, ne kövezzetek nagyon, de szükségem van némi infóra!

Gondoltam, hogy megveszem majd GTA 4 Complete Edition-t.
Viszont. Régen kellett hogy telepíts mindenféle szarokat a játék mellé, hogy menjen (frameworks, valami club akármi program meg kituggyamégmi). Ezeket most is kell, vagy már ezeket kiszedték, hogy normálisan lehessen játszani?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Én benézek többször is, de pörgés az amúgy tényleg nincs.

Mi történt? Mostanában mindenki ennyire elfoglalt? A héten (én se sokat értem rá mondjuk), de szinte sosincs semmi élet itt...

Hát mindez szép és jó és teljesen jól hangzik, meg ki is próbálnám, de pc-re nem jött ki!

Így ez itt sokunknak kiesik! Nekem személy szerint így nem alternatíva, autós játékként!

Érdekesek egyébként ezek a példák a többiektõl is! Szerintem azért különbséget kellene tenni autós játékokon belül is a stílusok között (úgy, hogy Shift nekem kimaradt, de utánaolvasgattam):

Az eredeti régi pl.: Need for speed 1 és még sok rész azután is még arról szólt, hogy mész a pályán, versenyzel, üldözöl versenyzõket, tuning és minden nélkül (2010-es hot pursuit is erre megy rá, a nosztalgiafaktorra épít)

Aztán jött az underground éra, amikor már megjelent a személyautókkal éjszakai underground versenyzés, az megint más kategória szerintem.

A Shift résszel én úgy érzem az igazi autóversenyzés felé nyitottak a srácok, ami már már az igazira hajazó vezetési élményeket hivatott visszaadni, de nem hasonlítható az elõzõ 2 stílushoz, mert mást akarnak azok a játékok elérni!

Ha és amennyiben elfogadjuk ténynek a fentebbi okfejtést, akkor a Hot Pursuit 2010 csak azt adja, amit az adott kategóriában adnia kell.

A reálisabb vezetési "szimulációkra" vágyóknak meg érdemes más autós programot keresni maguknak.

Ezek szerint (50 euró) 13750 lesz az alapjáték????<#wow1><#csodalk>

Én meg tök jól elszórakozok az új pessel, de csak simán become a legend mode-ban játszom, de nagyon élvezetes!

Tin: Boldogság költözött a szívembe a hír hallatán! Örülök, hogy sikerült megoldani!<#eljen>