Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, ha elvarázsol <átmeneti lesz>átmeneti lesz> a grafika, az autók
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A többit passz.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Én azért teszek vele egy próbát: NFS Carbon óta nem járt még csak a HDD-men se NFS rész, nem láttam benne potenciált!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
2 új többjátékos karakter +2 egyjátékos küldetést ad.
privizz, ha kell.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Az xxx-es kolléga meg vérkonzolos, és valami oknál fogva erõsen védi azt az erõsen hiányos, lebutított NFS-t.
Elég csak elolvasni ezt a két hozzászólást, és amúgy a topik utolsó 3 teljes oldalán leírtakat:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PC-s még messze van :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a titkos retesz
Tartalma:
- Reneszánsz gyûjtõi doboz
- Kódex stílusú mûvészeti album(eléggé durván igényes, nem rá van nyomtatva a lapra)
- Bónusz tartalom a játékban (2 többjátékos karakter, 2 egyjátékos pálya)
- Róma térképe
- Assassin's Creed Lineage DVD
- Bónusz DVD és hivatalos zenei album
- Többjátékos karakter-kártyák
- Helmschmied Drachen páncél Ezio számára
Mindezt 17k-ért, szvsz jobban megérte mint az amerikai verzióját.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ezzel kapcsolatosan milyen élményekrõl, észrevételekrõl tudnál beszámolni a játékról (virágbolti verziót érdemes megnézni, vagy még azt sem?)?
Amúgy melyik NFS rész a legjobb olyanoknak, akik szerették az utcai autók tunningolását és nem valós irányítás fanok?
És akkor még emellé szabad pár percemben gondoljátok hozzá a házi teendõket...
Reggel hétre meló, délután 2-ig, azonnal megyek másik helyre, és ott vagyok este fél 7-ig.
Nekem is ez a program, de MUSZÁJ idõt keríteni a hobbira.
Hányra érsz haza? (Nálam reggel 7-tõl este 6-ig).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Felõlem megbonthatják, de akkor 3kval olcsóbban adják! amúgy hallani itt ott hogy egyes helyeken simán ezt csinálják aztán odanyomják eléd ugyan annyiért. Nem értem ebbe mi a buli és mi szükség van rá.
No time for anything!
Eszükbe jutottam! Felhívtak! Kerítettek pólót és bontatlan Fable 3 CE-t! Ma adják át a futárnak és direkt kihangsúlyozták, hogy a kérésem miatt NEM bontották meg a Fable 3-at. Eszerint náluk ez protokol amúgy?
576-nak +1 piros pont, ha megérkezik és minden ok, akkor nyilvános dicséret.
Tegnap elvoltam vele kb. 4-5 órát és 1x fagyi sem volt! Ez a maximized program aranyat ér!
De TE, hogy állsz a kérdéssel? Tolod már végre?
Úgy döntöttem, hogy egy karizmatikus hacker/robbantási szakértõ leszek... elképesztõ, hogy mennyire más így a játék, mint amikor "tankot" játszottam. Iszonyú jó játék!
Fail oka:
- Activision
- Infinity Ward.
No Codemasters.
Azért a minõség elég relatív. Egy FPS rajongónak biztos minõséget képvisel egy MW2. Engem max. elálmosít.
Többi, biztos jó.
"codemasters nem az a nagy sikerû kiadó aki egy játékból több milliót ad el, de hogyha tényleg minõségi játékokat csinálnának akkor többen megvennék meg, csak nézzétek meg pl a mw2-t összesen több mint 10 millát adtak el belõle " <#idiota>#idiota> FAIL
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Rég jártam erre, vagyis csak régen írtam. "Némán", de itt vagyok veletek olvasom a fórumot néha néha. Mostanság felfüggesztettem a PC játék vásárlást, mert nem játszom már a Számítógépen, helyette iPhone-on kockulok. Így ne haragudjatok meg, tudom nem PC nem Xbox 360 nem PS3 (és még sorolhatnám a konzolokat) platform, de ez is játék. Hadd mutassam meg az új gyûjteményemet amit az iTunes-on lehet látni a legjobban. Ezeket körülbelül másfél év alatt hoztam össze. Kicsiny a lista még, de bõvülgetnek csodásabbnál csodásabb játékokkal. Szóval jelenleg iPhone 4-en játszom rengeteget.
Szóval ha meg nem haragszotok linkelem a képet az iTunes Library-ról.
Üdv
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én is meg akarom majd venni a Complete-et, csak nem ilyen font-ár mellett.
Gondoltam, hogy megveszem majd GTA 4 Complete Edition-t.
Viszont. Régen kellett hogy telepíts mindenféle szarokat a játék mellé, hogy menjen (frameworks, valami club akármi program meg kituggyamégmi). Ezeket most is kell, vagy már ezeket kiszedték, hogy normálisan lehessen játszani?
Þór vígi þessi rúnar
Így ez itt sokunknak kiesik! Nekem személy szerint így nem alternatíva, autós játékként!
Érdekesek egyébként ezek a példák a többiektõl is! Szerintem azért különbséget kellene tenni autós játékokon belül is a stílusok között (úgy, hogy Shift nekem kimaradt, de utánaolvasgattam):
Az eredeti régi pl.: Need for speed 1 és még sok rész azután is még arról szólt, hogy mész a pályán, versenyzel, üldözöl versenyzõket, tuning és minden nélkül (2010-es hot pursuit is erre megy rá, a nosztalgiafaktorra épít)
Aztán jött az underground éra, amikor már megjelent a személyautókkal éjszakai underground versenyzés, az megint más kategória szerintem.
A Shift résszel én úgy érzem az igazi autóversenyzés felé nyitottak a srácok, ami már már az igazira hajazó vezetési élményeket hivatott visszaadni, de nem hasonlítható az elõzõ 2 stílushoz, mert mást akarnak azok a játékok elérni!
Ha és amennyiben elfogadjuk ténynek a fentebbi okfejtést, akkor a Hot Pursuit 2010 csak azt adja, amit az adott kategóriában adnia kell.
A reálisabb vezetési "szimulációkra" vágyóknak meg érdemes más autós programot keresni maguknak.