Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Elsõ körben azt hittem megapixelre gondolsz :-D

Elképesztõ, hogy a Fuji kompaktjai ennyire, hogy is mondjam finoman... megvan... ennyire zajos képet csinálnak.

Továbbra is úgy látom jó úton járok a "mindent egybe" telefonommal.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
epikus ez az 5 megás kép! 😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy a játék a lényeg - a Diablo II pedig minden magára adó játékos gyûjteményében kötelezõ darab! -, de az a "BestSeller"-es borító förtelmes.

Néhol, még kapni a rendes DVD-borítós kiadást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

saxicola
Legújabb szerzeményeim 😊

[/url][/img]

www.gportal.hu/bioshock

Tinman
A konzolwarez az a legalja, de tényleg.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hangsúlyoznám: szerintem

Szerintem, aki WRZ-t akar játszani konzolon, az tisztában van azzal, hogy hálózatra nem léphet vele kockázat nélkül.
Azoknak ez a megoldás maga a Kánaán.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ok, viszont a GOG-ról eddig csak régi játékokat lehetett rendelni, újat egyáltalán nem.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Bocsi, az elõzõnél valamiért nem sikerült a kép, remélem most menni fog.

<#wave>

Errõl a PS feltörésrõl meg anyit, hogy csak egy régebbi frimwaren mûködik, PSN nélkül. Sõt ha utánna valamivel multizni szeretnél és megveszed, majd felmész PSN-re akkor lenyomozható hogy használtad-e bármelyik törést is, szóval kockázatos dolog.

<#wave>

Tinman
Gondolom Zavvi-ról már elõrendeltétek ti is a normális CE-t ;-)

Ja és nincs födarabóva'! :-P

És? A cdgalaxisról is már régóta elõ lehet rendelni. Szerencsére magyar felirattal fog megjelenni.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

újabb Witcher kiadás:
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/the_witcher_2_collectors_es_premium_kiadas
balee4
Most úgysem vettem volna meg, szal nyugodtan, majd most VC Stories-t tolom úgyis.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Ne nézegesd mert én már írtam neki azon nyomba hogy felrakta😊. Valami kell PSPre, mert Tekkenen kívül nincs rá semmim jelenleg, az meg fos.

balee4
Most nézem, 2. képen belelógott a fényképezõ nyakbaakasztója, ha kell csinálok újat.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Tényleg az milyen, DS-en toltam, hát nem nyûgözött le. De 2500-ért láttam PSP-re, annyit lehet, hogy megérne.

balee4
Csak 3 részletbe sikerült, mert elég nagy, illetve a minõség sem profi.

Totti5
Te megvetted PSPre a csájnátáónt?

Tinman
Afenébe! Akkor 600 Ft-al drágábban vettem <#miaz>

balee4
3k volt. 😊

w77d
uhh ez hasznos... jobb minõségû képet nem tudsz róla csinálni? 😊

Tinman
Nem, de feltételezem nem is került annyiba, no meg nem akarom semmiképpen sem megtartani... 1x végigvitel és ennyi :-)

balee4
Nekem is megvan, térkép nem volt hozzá?

Szokásos Rockstar minõségû térkép:

Tinman
Nagyon off lesz, de hátha segít valakinek, audio téma:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vettem még hónap elején fizuból egy Sennheiser CX300-II Precision fülbedugós fülhallgatót, elsõsorban HD tartalmakhoz (TV-hez, mozihoz), meg egy szintén Sennheiser gyártmányú MX-560 fülhallgatót, ez hagyományos. Elõtte Panasonic "hagyományos" füllhallgatóm volt, az is aranyozott csatis jóság... de ezek gyerekek... beszarás! Egy más hangzásvilág.

A CX300-II-es precision az már szinte túlzás... NEM HD tartalmakhoz ALKALMATLAN! mert olyan szinten minden kis hibát meghallok vele, hogy határozottan kényelmetlen vele hagyományos felvételeket hallgatni. HD cuccoknál meg besírok. Olyan tiszták a hangok, hogy beleborzongok.
Sajnos nagy hátránya, hogy fülbedugós... nehéz megszokni, ha nincs rendesen bedugva nem ér semmit a tudása.

MX-560-am zenét hallgatni, meg játszani zseniális. Telt mélyek, kristálytiszta magas hangok és elég olcsó is a precisionhoz képest. Általánosabb célokra is nagyon jó vétel és sokkal kényelmesebb, is, mint a másik. Csúnya dolog, de ezt az olcsóbbat, jobban szeretem, mert kényelmesebb és ár/tudás/minõség arányban piszkos jó cucc.

Szegény, lassan 4 éves notimban Harman/Kardon hangrendszer van, de azóta sem hallottam még notebookból olyan minõségû hangot kijönni, mint abból.

Nem hiába mondják a hangszakik, hogy Sony, Panasonic, Thomson, Samsung? Kommersz gyártók, tucatcuccok. True.

Tinman
Kötelezõ vételek, de Amnesia lesz 2k is 6 hónapon belül, itt és most lefogadom.

davidka003
Most akartam linkelni. 😄

De akkor ezt: Amnesia

Kicsit talán sok érte ennyi de egyébként jó játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman

Tinman
Hát remélem azért annyira nem "hajhászós" játék, kíváncsi vagyok rá, de olyan kilométeres és zseniális címek várnak rám, hogy belefulladok.

Be kéne kicsit rántani a kéziféket, mert már nem a xar lep el, hanem a "drágakõ" :-D

Tinman
Csere is jó lenne, ha majd akarod... dobok is rá, ha olyan ;-)

Totti5
Ha kitoltad, majd meki menüért érdekel😊

w77d
én folyamatosan tolom vele, naggyon komoly játék.. ami egy kicsit zavaró, hogy nem tudok nyugodtan felfedezni benne, mert
1. túl gyorsan emgy az idõ ha órára is megyek
2. állandóan nekem rontanak a fehér ingesek meg a sportolók, aztán túl sok esély akkor nincs XXD

Tinman
Már rég leboltoltam, de csak most jött meg... sõt már rég leakarom tolni, de eddig valahogy mindig elkerült.

Ne feledjétek ez is Rockstar játék ;-)

balee4
Nekem megvan a Trilogy, de pár óra után dobtam az egészet, nem jött be, WoW-val is ez volt a bajom, nagyon gyorsan meguntam.

balee4
Gyönyörû grat, kár hogy engem maga a game nem nagyon érdekel.

Tinman
4 hónapig, minden áldott nap 7-8 órát toltam Guild Wars-t.

egyes csalnak - kizárt, ANET szerverén ez megoldhatatlan lett volna.

tisztességtelenül játszanak - amit a program határain belül meg lehetett tenni azt meg is tettük/tették

csítereznek - soha nem tapasztaltam

nooboznak - ha valaki nagyon gáz és fogalma sincs semmirõl és veszélyeztet egy fél napos küldetést, akkor az kap a pofájába keményen, ez tény.

ugatnak - nem tapasztaltam, sõt, nagyok kulturált volt 98%-ban hazai és külföldi játékos is.

várakozgatok a játszmára - Gagyi MMO-k esetében biztos van ilyen, GW esetében max másokat vártál meg, de egyedül egy idõ után úgysem voltál képes sok dologra, mert csapatjáték

elmegy a net - Bivalybasznád és Salakszentmotoros között lakok Kerkanekeresdszentkirályfalván T-pöcsöm területen, de nem emlékszem net szakadásra, ugyanis anno a 33.6-os modemek korában sokat szakadtam.

Addig baxtattam a szolgáltatót, hogy végül kínjukban felásták elõttünk a földet, kicserélték a drótokat... szerencsére otthon voltam, mikor szigszalaggal kötözték össze a csatlakozási pontokat. Nem szóltam nekik csak kihúztam egy hosszabbítót, kivettem nekik 4 sört és egy Wellert és jeleztem nekik, hogy boltoljunk. Megtörtént. Azóta nekem a vonallal soha, semmilyen gondom nem volt... bent meg én szereltem 100%-ban.

nem mûködik - Mûködött :-)

be kell állítani - 1x kellett beállítani, tûzfalamon portot nyitni 15 perc volt össz-vissz.

Ettõl függetlenül soha többet MMO-t, mert teljesen függõvé tett.

zorrobomber
Meg itt a jobb arcoknak már van steam fiókja 😄

Tinman
990 Ft-ért viszem!

IMYke2.0.0.0
Elõször is: rossz topikban jársz, ha azt hitted, apróhirdetésekkel foglalkozik.
Másodszor (és ezt inkább tanácsnak tekintsd): STEAM-fiókot nem fogsz tudni eladni, sem itt, sem máshol.

Továbbá eladóak még a következõ játékok:

BlackSite 1000 Ft
Call of Duty 4: Modern Warfare 3000 Ft
Commandos 3 (Gamestar melléklet) 500 Ft
C&C First Decade 1000 Ft
Mass Effect 1000 Ft
Painkiller Universe 1000 Ft
Panzers: Phase One 1000 Ft
Penumbra Anthology 1000 Ft
Rise of Legends 1000 Ft
Soldiers: Heroes of World War II 500 Ft
Spellforce Universe 1000 Ft
URU: Complete Chronicles 1000 Ft
World in Conflict 1000 Ft

Ezektõl is meg szeretnék szabadulni gyorsan, ezért ilyen alacsonyak az árak. Mindegyik tökéletes minõségû.

Ha az egyben megveszed az összeset, kapsz még több mint 30% kedvezményt!!
14 000 Ft helyett csak 10 000 Ft!!! Siessetek amíg el nem viszik 😊

Sziasztok!

Eladó lenne a következõ játékokat tartalmazó steam account:

Everyday Genius: SquareLogic
Company of Heroes Gold
Dawn of War Platinum Edition
Dawn of War: Soulstorm (ROW)
Shadowgrounds Survivor and Shadowgrounds
Killing Floor (ROW)
The Orange Box
Bioshock
Torchlight
Cogs
Alpha Prime
Mirror's Edge
Defense Grid: The Awakening
STALKER: Shadow of Chernobyl

Gyorsan szeretnék megszabadulni tõlük, ezért olcsón adom. Privátban várok értelmes árajánlatokat!!

robotnyk
csak kicsiben, mert már volt a gyûjtõi 😊

Nem vagyunk mi rokonok??? XD<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Minden szavad olyan, mintha ÉN írtam volna!
1998-tól 2005-ig nyomtam multit: egyre rosszabb felhozatal volt a játékosokat illetõen. Pedig én "fuss és lõj" játékokkal nyomtam , melyekben bõven bele tud férni, ha valaki nem "született lövõbajnok"...

Ha annyira rossz lesz, dühömben felteszem a FAllout 3 Goty-t vagy a Dragon AGe-t, vagy a Sabouteurt, vagy az Ass. Creed 2-t és akkor jól szórakozom majd!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát én azt mondom a puding próbája.... Veszteség így se úgy se ér...

Burnout se sokat bírt ki a HDD-n nálam, pedig lett volna benne potenciál, de az, hogy mindenféle különösebb indok nélkül körözgetek, az nekem nem pálya, unalmas! Pedig a motorozás funkció egész kellemes volt!

Multi nem az én világom! Megvagyok nélküle! Nem bízom másra a jól szórakozásom, ha érted mire gondolok (egyes csalnak, tisztességtelenül játszanak, csítereznek, nooboznak, ugatnak, várakozgatok a játszmára, elmegy a net, nem mûködik, be kell állítani stb. stb. stb.)!

Nincs nekem erre szükségem, szórakozni akarok nem szívni, meg bosszankodni!

zorrobomber
Nem is azt mondtam hogy végigvittem a Most Wanted-et csak azt hogy élvezhetõ, egy darabig 😊 Amúgy meg én is a sikítva törlésre fogadnék. Mielõtt feltettem én is azt mondtam hogy áá, annyira rossz nem lehet, Burnout-al is elszórakoztam 1-2 órát, mondom hátha ez ahhoz hasonló csak kevésbé konzolos, hát nagy arcraesés volt.

Nekem kb. 1:30 órába került, míg leszedtem a DVD5-öt(a háttérben jött, miközben Two worlds 2-ztem), így nem ér veszteség ha rossz, legfeljebb törlöm a sunyiba (de hány ilyen játék volt idén már, azt el nem tudod képzelni).