Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én csak azt írtam, amit hallottam(mármint a 2-rõl). Én tökéletesen elvoltam az 1-el, tény, hogy repetitívek voltak a küldik, de én nagyon élveztem az egészet. A harcrendszerrel sem volt bajom, nem kell bele bonyolultabb, ez a játék ne is arról szóljon, hogy sok gombos kombókat kell benyomni.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Annak aki nem tud elmerülni abban a korban, nem szeret felfedezni, nem ismeri fel az épületeket ( nem felismerni kell, mert ha járt már ott pl Velence, akkor a moderni kori dolgokat kivéve minden tök ugyan olyan fotoreal ), és aki nem bírja az 2 gombos harcrendszert annak nem fog tetszeni. Attól hogy a kettõbe volt plusz 6 féle melléküldi ami ugyan úgy ismételte önmagát 1 óra után, még nem lesz ûberjó az 1hez képest, persze sokaknak ez számított...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sztem semmiképpen se hagy ki az AC-t. Szvsz nekem nagyon tetszett az elsõ rész is, nem fulladt unalomba, mint sok másnak, végig élveztem. Az atmoszféráját hihetetlenül visszaadták annak a kornak. Egyik haverom, aki imádja a történelmet és a keleti civilizációkat(sinológusnak tanul), el volt ájulva a játéktól😊 Felismerte az épületeket, a fontosabb karaktereket, nagyon bejött neki😊 És mivel a 2 állítólag sokkal jobb, valószínûleg azzal is nagyon jól elleszek.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Az idõ érték. Emiatt vagyok ezzel így... egy CoD részt délutánonként is lezavar az ember 1 hét leforgása alatt és lassan el is felejti, de egy "nagy kaland" esetében már szabadságon kell gondolkodni, meg kell szervezni, mert vagy folyamatos az élmény, vagy nem az igazi... nálam így mûködik.

Hát a Dirt bármelyik részét félretenném én is AC-ért. Egyszer remélem rászánom magam AC trilógiára...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én nem tudnám így félretenni. Amint megjön/megveszem a játék(ot), azonnal játszani akarok vele, mindig az kap prioritást. Mondjuk a könyvekkel is így vagyok, van amikor egyszerre 3 könyvet is olvasok. Ez is egy hülye hozzáállás 😊
Tegnap jött meg a DiRT-öm, de ha jövõ héten megjön az AC2:GOTY, akkor biztos félreteszem a DiRT-öt😊

Tinman
Igen, ebbõl is látszik, hogy sokféle utat kínál a játék.
Viszont az a fajta vagyok, aki elsõre belekóstol és ha látja, hogy monumentális darab lesz, akkor akár pihenteti évekig. Majd a komoly végigjátszáskor minden egyszerre akar... hülye egy hozzáállás lehet, de csak így megy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Na jó... meg vannak, akik már bizonyítottak :-)

robotnyk
akkor nekem nem is írnál? <#idiota>
Bence94
itt is él a mondás sajnos : "Minden ami olcsó az sz@r"

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Igen, a fõsztorit és az összec dlc-t végigjátszottam, azokkal szoktam elõször kezdeni, a mellékquesteket általában utána kezdem el. Oblivionban is így csináltam. 😊 A mellékquestek közül pedig eddig még csak a pontot érõseket csináltam meg. Ez volt kb 70-80 óra asszem.
Én fõleg a small gunsra (kis fegyvereknek fordíthatták talán?), meg az intelligenciára mentem rá, megerõsítve a zártöréssel 😊 A robbanószerek most, 30-as szinten is talán ha 40-en van 😄
Én is végig "szent" voltam, kisebb kilengésekkel😊
Utoljára anno az Oblivionba voltam ennyire belebuzulva, volt kb 2-3 karakterem, mindegyiknek legalább 150 órás játékideje😊

Totti5
Direkt azért nem vettem meg pénteken mert ez 1kval olcsóbb volt mint bárhol máshol...

Tinman
Velem 1x megjátszotta egy tag, hogy cseréltünk. 3 nap múlva írta, hogy megkapta, kipróbálta, nem tetszik neki a játék, cseréljük vissza.
Válaszra sem méltattam.

Van 1-2 elmebajos ott is, viszont én már csak olyannak írok, akinek minimum 4+ becsülete van.

Tinman
:-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még csak 6. szint.
"Méltóságos" jelzõvel, ilyen szentember alakkal :-D Szóval, csak a szokásos.
Hacker, zárfeltörés, robbanószerek 40 körül.
Tréninget választom mindig, így a mozgásom, az intelligenciám és a karizmám már 7-es.
Megaton már rég megmentve, sõt a túlélõ kézikönyv 2. fejezetéhez elvégzendõ 3 dolog közül is már csak 1 kell. Galaxis Rádió felé se néztem még, questelgetek... ez odáig fajult, hogy éppen egy rendõrõrsre berendezkedett mutáns csapatot likvidálgatok, persze telepakoltam aknával a környéket :-D Mire elérne hozzám pár rusnya, már alig kell nekik pár lövés az egyszerû 10mm-esbõl.

Eddig olyan 11 óra körül vagyok csak, szóval jó, ha a játék 10%-ánál tartok.

Te már végigjátszottad ugye? Mennyi idõt töltöttél vele?
Magamnak olyan 200 óra körül saccolom :-)

Totti5
Hát ez kurvajó, lebeszéltem naggyából egy AC:Bt, hogy holnap max hétfõn mennék érte, erre most ír hogy ismerõsének eladta, mert "sürgõs volt" az az 1 nap. Beszarás, felrobbanok az ilyenektõl....... meg attól is amikor egy üzletnél pl a jatekaimon felteszi a hírdetését és 2 napig rá sem néz az oldalra, vagy nem hajlandó annyit sem odaböfögni hogy bocs nem aktuális. Ha már hírdet, akkor leglább naponta 2szer nézze meg az ember és próbáljon "azonnal" válaszolni a kérdésekre, kérésekre.

Nyáron volt olyan is hogy lebeszéltem egy taggal egy üzletet, erre 1 hét múlva ír hogy bocs de nyaralt, de holnap ráér. Bocs de én meg meg 20szor eladtam azóta...

Hogy haladsz Falloutban? Szint, sztori, beállítottság stb. Spoilerba leírnád nekem? Kiváncsi vagyok, mások hogyan csinálják 😊

Tinman
Viccen kívül.

Ezért is eshetett meg az a csúnyaság sok cikkíróval, hogy a Fable sorozat kapcsán elõször beszéltek trónról és királyságról, aztán már a 2.-ban is volt ilyen, sok egyéb titkos dologról nem is beszélve.

Fallout 3-ba is úgy belemerültem a mellékküldetésekbe, hogy a térkép másik végében éppen azon gondolkodtam, hogy milyen eseményláncolat is juttatott el ide... hát nem egyetlen darab "hozzál 5 tököt" quest, mert ilyen nem sok van benne :-)

Komolyan? A Fable 1-ben a mellékküldetések fele elég gyenge volt a számomra, a többi nagyjából a fõszál (nem rossz, de egyáltalán nem egy nagy was ist das) átlagát hozta. Csalódás volt nekem, ugye ismered ennek a részleteit is.
w77d
szerintem valamit pedig közösen használnak... talán van valami közös védelmük? a fene se tudja...

robotnyk
😄D mégcsak nem is egy kiadó, vagy fejlesztõ pedig.
w77d
ezt figyuzzátok... most újra telepítettem a kane and lynch-et, erre most ha az nfs-t indítanám akkor a kane and lynch indul XXXD

ezek valahol kibbbbaszottul összeakadnak...

robotnyk
lol 😄
robotnyk
tolom a mellékküldetéseket, de inkább a játékmenet és prezentációban van olyan ami zavar.
robotnyk
a final climbon vért pisáltam, csak nem akartam gyengének mutatkozni 😄
Tinman
Lehet.
Körökre osztott igazából nincs benne... van egy VATS nevezetû rendszer, amit a V lenyomásával érsz el, ott számolja az akciópontokat, de valós idõben is teljesen játszható, igaz én nem szeretek úgy küzdeni.

még egy buta kérdés:én aki nem vagyok szerepjátékos viszont ez a világ nagyon tetszik:a harc az lehet only real time olyan FPS módra?vagy csak körökre osztott?
w77d
gyerekek mi köze van egymáshoz az új nfs-nek és a kane and lynch-nek??? amióta felraktam az nfs-t, azóta a kane and lynch re kattintva is az nfs indul...

Tinman
Igen, mind a kettõ fel van telepítve :-)

igen?Akkor az fel van patchelve,az angol verzió is 1.7-es.
Tinman
Country/Region-nál írta, de logikus amit mondasz.

Tinman
Mert a Fable 2 igazi lényege nem a fõszál! Bizony, míg a Mass Effect esetében szinte bûn vakvágányra térni, addig a Fable 2 esetében jelentõsen megnõ az élvezeti értéke, ráadásul a játékidõt is durván kitolja.

Kis AC fej látszik, igaz most win live alól néztem.

Tinman
1.7

ok,de akkor egyet sem nyomtak le hozzá?akinek megvan a game of the year magyarul az megnézné,hogy ha feltelepíti akkor hanyas a verziószám?Köszi
Nem egészen, az egyik location,a másik az accod nemzetisége, két különbözõ dolog. Nekem például migrálás elõtt az elõbbi Magyarország volt, az utóbbi UK.
saxicola
3-at 10 fontért akcióban vettem Angliában (egyenként 4,99 font). Igen van kézikönyv és térkép is, természetesen angolul.

www.gportal.hu/bioshock

IMYke2.0.0.0
A magyar kiadások - az elmúlt 10 évben egy kezemen meg tudom számolni azokat a kiadványokat, amik igen - nem követik az eredeti nyelvû kiadások Patch-elési folyamatát.
Kivétel, kisebb csúszásokkal: Microsoft.
Második kivétel, kisebb-nagyobb csúszásokkal: EA

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Naja, csak a játék 80%a zéró kihívás aztán a végén bedurvul olyan szinten, hogy néha már kurvaanyáztam mert a 15 ütemre ugrásból és gombnyomásból valahol elszúrtam 1et és kezdhettem elõrõl. Rossz a balansza, de azért a vége ütõs, bár a Boss inkább csak látványos volt a végén mint kihívással teli.

ugyanezt linkeltem,vagyisa nem olvastad el😊))
Totti5
POP Prodigy egy különleges alkotás, alkotás! látvány, story, zenék olyan összhangja ami egészen egyedivég teszi. A Forgotten meg egy jó iparos munka, semmi több :I sajnos. Ha lesz következõ POP és nem az Elikát viszik tovább, akkor ide egy nagy adag revelúsön kell, hogy nekem eladják újra, vagy megállja a helyét a palettán.

elkezdtem kacérkodni a Fallout-tal én is,a 3. részhez ahogy nézem kiadtak vagy 7 patch-et,de a magyar verziót nem találom.elképzelhetõ,hogy ahhoz nem jöttek ki?így elég gáz azért.az angol verzió az most 1.7-es
robotnyk
a fõ questben most kéne mennem reaverhez, szóval ahogy néztem, abból nincs sok hátra. de tbh, annyira nem vagyok arcra esve a játéktól.

szerk: my friendsben látszik a brotherhoodnak a borítója? mert a game libraryban nem, és zavar -.-
Tinman
Az okés.

AC-el kapcsolatban:

Igen láttam, hogy szorgalmasan tolod, szegény Fable 2-öt meg hanyagolod, persze sok a jóság, a Fable 2-höz meg sok idõ kell, mire szerethetõvé válik.

AC Codex Edison természetesen piszkálja az orrom... még alszok rá sokat, de inkább a Witcher 2 fullos CE, az úgy érzem megint lesz egy laza 100 óra :-)

robotnyk
10-12 óra kb.

melleleg amennyire cash-in szagú volt elsõre ez az Assassins Creed Brotherhood, eléggé telepakolták contenttel, simán kinéz belõle 20 óra, és még ott a multiplayer is.
Tinman
Bíztató és mennyi gametime kb.?

Már megvettem, tudod a CE-t ráadásul... volt is róla itt kép :-)

robotnyk
tetszett. a graf nem olyan egyedi, de szép, a sztori is passzol, és nagyon sok a jó platforming rész. gyakrolatilag az utolsó bossfight is az nagyrészt. de azt hiszem inkább konzolra javasolnám, a bossfight elõtti fél óra elég mókás billentyûzettel.
Tinman
Live-al kapcsolatban akartam már mondani, hogy ha PC-n a terület és nyelvi beállításoknál akármilyen ország van, akkor akármilyen országnak jelzi ki az embert Live-on.

Érdekes és egyben ritka nagy baromság. X-en évente 1x lehet változtatni, PC-n meg 2 percenként UGYAN AZT AZ ACCOUNTOT ^^

Tinman
Pedig itt az SG-n nagy hagyománya van ezen rész utálatának... pedig zseniális, ahogy szépen finoman adagolják, azt ahogy Elika-t megszereti, mind a játékos, mind pedig a herceg... majd a credits után... na tudjátok. <#eljen>

És igen, szemetgyönyörködtetõ az egész.

Forgotten Sands-et már letoltad? Spoiler free vélemény?
Nekem még hátravan...

robotnyk
nekem is, olyan, mintha az egész játék egy nagy concept art lenne.
totyak
GTA3-at honnan és mennyiért és ez melyik kiadás? Magyar vagy angol? Van benne kézikönyv, meg térkép is?

Akárhogy kutatok, ha magyar kézikönyves verziót találok valahol, abban tuti nincs térkép. Már kezdem azt hinni, hogy a magyarhoz nem is csomagoltak. Pedig nekem az is fontos lenne.

Totti5
A méretére gondoltam, de mire megebédeltem be is töltötte! 😊)

Tinman
GTA III-ból nekem is kedves emlék ez a kiadvány.
A PoP-ból a mai napig keresek normális állapotú és korrekt árú elsõ kiadást, mert exclusive-ot nem szeressem, de ez mit sem változtat azon, hogy -és most lehet leköpni!- szívem egyik csücskének drágaköve ez a PoP rész.