Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát basszus, alig várom már, hogy megjöjjön az AC2 😊 Az elsõ részhez meg sajnos nem tudok majd visszatérni, mert még annó a flashelt boxomon játszottam vele, az meg már nagyon régen nincsen meg.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az elején lesz 1-2 baromság (látszanak a térképen olyan célpontok amit még nem érhetsz el pl), de ne vegye el a kedved, mert ahhoz képest, hogy mennyire cash-in szagúnak tûnt ez a rész elöljáróban, az újítások jók, és rengeteg a tartalom benne. és amit láttam videón belõle eddig, a multiplayer is jó.
Soká lesz még este és game:I
Hogy rohadnál meg a k. anyádba! Alig várom, hogy visszaválthassak!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aki szereti a POP szabad mozgásvilágát, annak az AC maga a kánaán... szerintem!
Sok kis apró rész és mindegyik zseniális! Meg én mint már annyiszor említettem Lootbitch vagyok, azaz a Wasteland másik végébõl és képes vagyok 500 kiló túlsúllyal (a túlterhelési határ felett plusszban) is visszabaktatni Megatonba (van ember, aki képes azt a helyet felrobbantani????)
Könyvet is csak esténként olvastok pár 10 oldalt, aztán amikor már a vége felé járok, akkor már kivégzem, de utána meg sajnálom, hogy vége!
AC-rõl csak annyit: az elsõ rész kicsit csalódás volt, de amikor pár hónapja elkezdtem játszani a 2. résszel, akkor elõjött, hogy vágyok vissza az elsõ rész világába is. Szóval érdemes lesz majd nekifognod, ha a POP tetszett, akkor az Assassins Creed nagyon fog! Sokkal felnõttesebb, érettebb téma (mondjuk én amúgy is bolondulok a bérgyilkosos témákért (Oblivion😄ark Brotherhood!<#eljen>#eljen>)
Mindig eltervezem, hogy na most gonosz leszek végig és egyszerûen minden játékban az van, hogy van 1-2 gonosz döntésem és a 3-nál már képtelen vagyok gonosz lenni, így nálam is a Wastelandi szent szokott lenni a végén!
Nálam az elsõ mindig a zártörés, utána a hackelés, small gunra is rakok, habár F3-ban sok a skillkönyv és a booblehead-ek is adnak pontokat, szóval könnyebb maxolni a dolgokat! Robbantási szakértelemre, energia, közelharci, ökölharci skillekre nem szoktam rakni! Hasznos még a gyógyítás skill. (Magyarított skillnevek nem egyezése a magyarításban használtakkal kizárólag ezen HSZ írójának bûne :-))
Én is félnék, hogy rászokom: Azthiszem olyan 1 éve (hozzávetõleges szám) mehetett már a WOW, amikor a gamestar újság (annak idején mvettem egy idõben, mára már leszoktam róla) DVD mellékletén volt a 10 napos Trial WOW. Nekem akkor még nem volt netem, így nekem kimaradt, de mondom jó fej leszek és elviszem haverhoz (neki már volt internet akkor is) és így én is bele tudok kukkantani, meg õ is! Aznap úgy volt, hogy belenézünk a programba, utána irány sörözni. Felrakta a Wow-ot mindent beállít, elkezd játszani és akkor és ott úgy megfertõzte a dolog, hogy kb olyan 2 évre eltûnt a srác. A gépe 2 év után beszart és nem tudott játszani (gépcserére nem volt pénze), na akkor jött le az "anyagról"!
Soha nem felejtem el, örök példa mindenkinek, aki ilyet látott!
Mégegyszer ilyet sohasem csinálok...
Netszakadás: Azért én kisvárosban (nem a határmenti filmsorozatbéliben) élek, Invitel a szolgáltató és bizony volt olyan, hogy 2 napig nem volt és utána is szakadozott a net.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#levele>#levele>
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/bioshock-2-collectors-edition/10073000.html
Nekem ennyit sikerült felismerni...
Socom - Confrontation
Conan
Tom Clancy's End War
Singstar és Singstar Vol 2.
Far Cry 2
Brothers in Arms - Hell's Highway
Lair
Guitar Hero III. - Legends of Rock
Unreal Tournament 3
Mortal Kombat vs. DC Universe
Blacksite Area 51
Heavenly Sword
Club
Timeshift
Kane & Lynch
Soldier of Fortune
Fifa 2010
Beowulf
Quantum of Solace
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A 2, 3 rész jobb lett?
Az ilyeneket max. 2x voltam hajlandó megcsinálni és ignore... volt ott azért még szerencsére.