Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt elfelejtettem, hogy még az energiafegyverekre is raktam, tesla power armor mellé az dukál, méghozzá egy jó kis plasma rifle 😊 Igen, a gyógyítás is nagyon fontos. A lootról annyit, hogy én úgy oldottam meg, hogy velem volt egy segítõ (Fawkes), és neki adtam minden szart, amit már nem bírtam el, szépen hazamentem Megatonba 😊 és bepakoltam mindent a szekrénybe 😊

Hát basszus, alig várom már, hogy megjöjjön az AC2 😊 Az elsõ részhez meg sajnos nem tudok majd visszatérni, mert még annó a flashelt boxomon játszottam vele, az meg már nagyon régen nincsen meg.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

<#eljen> Agreed!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Ettõl semmi sem veszi el a kedvemet, egyszerûen imádom a világát és az Olasz városokat, és az egész itáliai hangulatot ( mert a legtöbb jelentõs városba jártam már ) és ha csak mászkálni kellene órákig és felfedezni az épületeket azt is felhõtlenül élvezném.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
<#eljen>
az elején lesz 1-2 baromság (látszanak a térképen olyan célpontok amit még nem érhetsz el pl), de ne vegye el a kedved, mert ahhoz képest, hogy mennyire cash-in szagúnak tûnt ez a rész elöljáróban, az újítások jók, és rengeteg a tartalom benne. és amit láttam videón belõle eddig, a multiplayer is jó.
Totti5

Soká lesz még este és game:I

robotnyk
az, nem túl jó játék de ennyiért kellett volna.
Carlos
akkor bukta. 😊

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
detto én sem

Tinman
Magyar Live én így szeretlek!

Hogy rohadnál meg a k. anyádba! Alig várom, hogy visszaválthassak!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
azon kívül hogy digitális, szerintem régiófüggõ, mert nem tudom megvenni :C
zorrobomber
Windows Live 😊

IMYke2.0.0.0
Szerintem, digitális.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
What's the catch?

Þór vígi þessi rúnar

FrezeR
Úgy látom ez regény lett! Bocs a Floodért!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezek mind ügyességi feladatok, tehát ezt úgy kell elképzelni, hogy gyakorlatilag futsz végig a háztetõkön és úgy érsz például el egy-egy kivégzendõ emberkéhez, vagy felveendõ tárgyhoz, vagy checkpointhoz. Egyszerûen nem tud unalmas lenni, fõleg egy POP-osnak!

A képi világ, a mozgáskultúra (futás, mászás, harc), a történet érdekes volta adja a zsenialitását a játéknak. A 2. rész csak rakott erre egy lapáttal, állítólag a Brotherhood meg még egy lapáttal!

Aki szereti a POP szabad mozgásvilágát, annak az AC maga a kánaán... szerintem!

Nagyon fog tetszeni ezt én állítom, és vissza fogsz vágyni az elsõ részhez, ezt is tudom állítani!

Én könyvvel is és játékkal is úgy vagyok, hogy minél tovább tart annál jobb, mint egy jó sorozat (nem szappanopera), például a Sliders!

Sok kis apró rész és mindegyik zseniális! Meg én mint már annyiszor említettem Lootbitch vagyok, azaz a Wasteland másik végébõl és képes vagyok 500 kiló túlsúllyal (a túlterhelési határ felett plusszban) is visszabaktatni Megatonba (van ember, aki képes azt a helyet felrobbantani????)

Könyvet is csak esténként olvastok pár 10 oldalt, aztán amikor már a vége felé járok, akkor már kivégzem, de utána meg sajnálom, hogy vége!

AC-rõl csak annyit: az elsõ rész kicsit csalódás volt, de amikor pár hónapja elkezdtem játszani a 2. résszel, akkor elõjött, hogy vágyok vissza az elsõ rész világába is. Szóval érdemes lesz majd nekifognod, ha a POP tetszett, akkor az Assassins Creed nagyon fog! Sokkal felnõttesebb, érettebb téma (mondjuk én amúgy is bolondulok a bérgyilkosos témákért (Oblivion😄ark Brotherhood!<#eljen>)

Nekem is a small guns a gyengém! Egyszerûen imádom a puskákat, pisztolyokat (ilyen szempontból New Vegas maga a paradicsom számomra: 357-es, 9milis, That Gun...), géppityukat, de azért a railway rifle is nagy kedvenc (FNW-ben meg nincs, szégeld magad Obsidian!)

Mindig eltervezem, hogy na most gonosz leszek végig és egyszerûen minden játékban az van, hogy van 1-2 gonosz döntésem és a 3-nál már képtelen vagyok gonosz lenni, így nálam is a Wastelandi szent szokott lenni a végén!

Nálam az elsõ mindig a zártörés, utána a hackelés, small gunra is rakok, habár F3-ban sok a skillkönyv és a booblehead-ek is adnak pontokat, szóval könnyebb maxolni a dolgokat! Robbantási szakértelemre, energia, közelharci, ökölharci skillekre nem szoktam rakni! Hasznos még a gyógyítás skill. (Magyarított skillnevek nem egyezése a magyarításban használtakkal kizárólag ezen HSZ írójának bûne :-))

Nagyon ütös POP fõboss harc: POP Two Thrones, na ott aztán keményen leizzadtam! Ott mennyi gombot kellett egymás után lenyomni ritmusra... nagyon kemény volt!

Smuge
Srácok, supergamer.hu-ról vélemények? Ha jól emlékszem rendelt már innen 1-2 ember.

Ha veszel egy GOty verziót, abban elvileg gyárilag benne van!

Bele kellene már néznem a virágboltiba, de hétvégén csak a Two worlds 2-vel nyomattam (így lehet ám hamar megútálni egy játékot). Szombat-vasárnap olyan 9 órát beletoltam!

Nagyon jó játék! Én nagy Sandbox kritikus vagyok, de a Bully egy hatalmas jó játék!<#eljen>

Elsõsorban FPS Multira gondoltam, de most, hogy mondod az MMO-k sem mozgatnak meg egyáltálán (se guild wars, sõt még WOW is kimaradt és nem is óhajtom pótolni)!

Én is félnék, hogy rászokom: Azthiszem olyan 1 éve (hozzávetõleges szám) mehetett már a WOW, amikor a gamestar újság (annak idején mvettem egy idõben, mára már leszoktam róla) DVD mellékletén volt a 10 napos Trial WOW. Nekem akkor még nem volt netem, így nekem kimaradt, de mondom jó fej leszek és elviszem haverhoz (neki már volt internet akkor is) és így én is bele tudok kukkantani, meg õ is! Aznap úgy volt, hogy belenézünk a programba, utána irány sörözni. Felrakta a Wow-ot mindent beállít, elkezd játszani és akkor és ott úgy megfertõzte a dolog, hogy kb olyan 2 évre eltûnt a srác. A gépe 2 év után beszart és nem tudott játszani (gépcserére nem volt pénze), na akkor jött le az "anyagról"!
Soha nem felejtem el, örök példa mindenkinek, aki ilyet látott!
Mégegyszer ilyet sohasem csinálok...

Netszakadás: Azért én kisvárosban (nem a határmenti filmsorozatbéliben) élek, Invitel a szolgáltató és bizony volt olyan, hogy 2 napig nem volt és utána is szakadozott a net.

Hello,nem,..most láttam 1 baromi jó ajánlatot ps3 120gb slim,és nem tudtam nem megvenni,illetve lefoglalni,és ezek a címek járnak még hozzá,csak nem ismerem a konzolcímeket,bár ugylátom uncharted 2 nincs benne,pedig arra akarok rámozdulni

IMYke2.0.0.0
Hát, ha ugyanúgy járnak el, mint a "Fallout: New Vegas" esetében, akkor...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Elsõt nem vittem végig mert 2009ben már nem ment át az ingerköszöbömön az a prezentáció

<#levele>

robotnyk
Important Note! We can only ship this product to United Kingdom addresses. We apologise for any inconvenience. All prices include UK VAT and delivery.
w77d
aztakurvamindenit... már van egy, de ennyiért veszek még1-et XD

holnap nagyon leértékelõdik a cucc:
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/bioshock-2-collectors-edition/10073000.html
Tinman
Mi ez képrejtvény? ^^

Nekem ennyit sikerült felismerni...

Socom - Confrontation
Conan
Tom Clancy's End War
Singstar és Singstar Vol 2.
Far Cry 2
Brothers in Arms - Hell's Highway
Lair
Guitar Hero III. - Legends of Rock
Unreal Tournament 3
Mortal Kombat vs. DC Universe
Blacksite Area 51
Heavenly Sword
Club
Timeshift
Kane & Lynch
Soldier of Fortune
Fifa 2010
Beowulf
Quantum of Solace

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
ha nem láttad volna még, olcsóért van Castlevania zavvin.
Érdekes, eddig csak profi Logitech cuccokkal találkoztam, de hát néha elõfordul, hogy valami nem teljesen jó. Mondjuk az furcsa volt, hogy egy idõben a Media Markt-ban(!) 3000 Ft volt.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

w77d
én si azt hittem azért vettem emg, aztán jött a pofára esés... elõször csodálkoztam, hoyg fifában mindig mellé küldte a labdát, aztán rájöttem hogy bammeg ennek nincs olyan hogy most helyezni akarok mert egybõl kikúrja a szélére a célzókát 😄

HEll,vki le tudná írni mik a képen szereplõ játékok?.
Kösz,

itten e

Pedig azt gondoltam, hogy az nagyon profi cucc, anno még terveztem is a megvételét. Ez most meglepett.

w77d
hát a sok helyen sztárolt logi chillstream-nél sokkal pontosabb és minõségibb, ezt tapasztalatból mondom. Kipróbáltam még valami szart a Trust-tól, de az valami hihetetlen szar volt... A chillstream-el az volt a legnagyobb bajom, hogy ha a kis kart egy picit mozdítottam akkor azt nem érzékelte. Toltam picit tovább erre akkor már a szélsõ állásba csúsztatta az érzékelõt. Tehát nem volt pontos célzási lehetõség, mert a legszélsõ állásba ment egybõl, nem pedig annyira amennyire kimozdítottam...

benőmenő
Errõl annyit, hogy egy bizonyos windows frissítésig én egy eredeti sony dualshock 2-vel simán toltam a dmc 3-at 4-et is (ez utóbbival sem volt gond felismerte x-box kontrollernek 😄), aztán egyszer csak már fel sem ismerte a gép. Szal nem biztos, hogy azért precízebb, mert ez aztán oridzsi ekszbáksz.
w77d
nekem Logitech Chillstream volt eddig, de az komolyan mondom komolytalan szar ehhez képest.. végre tudok kurva precízen célozni és a fifában cselezni

lolSL
Inkább most a logitech Fxxx controllereit érdemes venni, van egy kapcsoló amivel lehet állítani hogy régi fajta directinput, vagy az xboxos féle xinputtal mûködjön, így jók minden régi és új játékhoz egyaránt.

IMYke2.0.0.0
Jól tetted. Én is vettem régebben - így már neked sem lesznek kompatibilitási problémáid.

w77d
nna vettem egy x360 kontrollert... ez a legprecízebb komolyan mondom.

Totti5
Elsõt nem vittem végig mert 2009ben már nem ment át az ingerköszöbömön az a prezentáció. 2. a legjobb magasan, a 3. gyengébb sajnos, legalábbis számomra csalódás volt egyes pontjaiban és így összességében is.

robotnyk
xboxra már kijött a 3, pcre jön majd jövõre.
A Fable 3 nem csak jövõre jelenik meg? Vagy csak nálunk? Amúgy nekem nagyon nem jött be az elsõ rész, tele volt olyan dolgokkal amit nem értettem. pl elvettem valakit feleségül akinek még neve se volt, nemhogy személyisége. Elég unalmas is volt a játék... Az eleje nehezebb volt, majd egy kis idõ után túl könnyû lett.
A 2, 3 rész jobb lett?

Tinman
"de az hogy 20szor kell elfogni egy tolvajt vagy 15.re kell valakit megmenteni, vagy 40.re"

Az ilyeneket max. 2x voltam hajlandó megcsinálni és ignore... volt ott azért még szerencsére.

Sajnos ilyenekkel nem találkozunk minden játékban 😞

Totti5
Pl a Fable 3ba olyan melléküldi voltak hogy az agyam eldobtam, na azok tényleg jók ( és a kettõbe is ), de az hogy 20szor kell elfogni egy tolvajt vagy 15.re kell valakit megmenteni, vagy 40.re hozd ide, vidd oda azt azok 3szor jópofák és ennyi. Az az igazi melléküldi aminek van külön története felépítése, amit nem kötelezõ megcsinálni, de ha nem teszi az ember akkor lemarad egy szeletrõl amit a játék világa kínál, és nem grind vagy gyüjtögetés ami nem melléküldik, hanem tõtelékek!!