Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon bosszant, hogy az életembõl ennyi idõt elpazaroltam rá.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Bõvebben: Angliából légipostával (Air Mail) a központi elosztóba
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
"10%-ukkal az is elõfordult már, hogy visszautasították a szexet egy kis lövöldözés, háborúzás vagy virtuális sport kedvéért, és ugyanennyien vannak, akik mondtak már le randit a játék miatt."
pfff
Számomra elsõ a barátnõ, utána a haverok, majd a játék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én majd várok egy olyan kiadásra amiben benne vannak a DLC-k is, addigra csak megoldják, hogy teljesen magyar legyen a legújabb javítással is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Changes in 1.04:
Tourney Ground and Veteran Camp buildings – effect fixed
Neverending Feast Objective updated (Requires an earlier Save Game then the Objective.)
Faster Construction law - fixed
Wrath of Sir Galahad Objective fixed (non-closing bug)
Recruitment Camp freeze fixed
Banner of Deepwood and Banner of Cuchulainn - Multiplayer bug fixed
Sword of Taranis - Lightning spell effect fixed
Hero and unitkill summary fixed (at Restart Battle)
Non-available Knights on the Round Table - fixed
Sunshine and Smashing force spell duration updated
Hedgehog Defense skill - fixed
Unassailable Samhain army - fixed
Mercia Divided bug fixed
Movement point system updated
Magistrate building effect fixed
Drag& Drop option at battle spells selection
Changes in 1.03:
- Samhain armies spawn less frequently and their maximum number is limited
- Saved games remain available when renaming profiles
- Added autosave to each season
- Added “Delete savegame”
- Added Quicksave on Campaign map (Hotkey: F5)
- Added “disable” checkbox for unit selection voices
- Damage by Whirlwind and Pool of Darkness paused during “Pause”
- “Difficulty level” influences the experience level of the enemy units
- Added missing pictures (for a couple of artifacts and skills)
- Fixed game crash bugs
- 1360x768, 1366x768, 2560x1600 resolutions available
Changes in 1.02:
The major changes include:
* Improved movement during melee
* Increased battle sound range
* Added "beginner" difficulty level
* Added sounds of unit selection in battles
* Added marking own and enemy units; easier overview of the participants in the battle (hotkey Tab)
* Added invert mouse zoom checkbox in battle Options
* Added rotate / strafe camera checkbox in battle Options
* Added camera lock to the selected unit (hotkey Ctrl + Q)
* Added "weakening archers" checkbox in Campaign map Options
* Added divide army and recruiting icons in the army window as well
* Added more detailed information about missing drivers, if any
* Added disband option of units in a visible enemy army removed
* Fixed font size bug on the loading screens
* Fixed game crash bugs
* Console for cheats
* Creating screenshots (hotkey Ctrl + Space)
* 1440x900 resolution available
Többek közt ezt a hibát is javították.
Pro:
-Totál War klón, ami nem baj, mert ez itt fantazy környezet (arthúr király lovagjai váúúú)+ 1 jó pont
-Érdekes questelési rendszer, birodalom menedzselés, totál war harc <#eljen>#eljen>
- Jó zene, szép grafika, érdekes sztori
Kontra:
-Animációk gyatrák, az embereid a levegõt csapkodják, nem képesek bekeríteni az ellenfelet (értsd egymás után tolongnak, de nem másznának körbe, hogy õk is kivegyék részüket a harcból, holott ez már a Rome Total Warban is benne volt, ami ugye jócskán korábbi cucc)
- A gép úgy csal, mint az állat! Mikor neked van 1, max 2 sereged (akik ugye fejlõdnek és ez fontos is, mert ahogy egyre fejlettebbek lesznek egyre ütõképesebbek is egyben), ami felvehetné velük a versenyt addig õk 1-1 vesztes csata után (mikor annyi embert vesztenek, mint a te 2 sereged összesen) a következõ 2-3 évszakban kihoznak egy-egy majdnem maxra fejlesztett ugyanakkora sereget a semmibõl. (Nem tudom, hogy ezt már javították-e, de baromi idegesítõ volt eleinte, aki játszott vele megerõsíthetné, hogy lett-e javítja).
Azt hozzá kell tenni ez utóbbihoz, hogy a játékos csak 0, azaz nulla tapasztalattal rendelkezõ egységeket toborozhat (5, akár 6 évszak is kell egy csapatnak, mire vége a kiképzésüknek és használhatók lesznek), érdekes módon a gép meg majdnem fullra fejlesztett eliteket hoz ki ráadásul rekord idõ, 2-3 évszak alatt és egy teljes sereget hoznak ki...
Késõbb olyan szellem seregeket küld ellened a skript, amit ember nincs aki lever, ráadásul minden év végén (fentebbi toborzós elméletbõl ki lehet következtetni, hogy mennyire tudod tartani velük a lépést, ha pl. elbukod az egyik sereged)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Fable 3 esetében, NAGYON bízom benne, hogy 50 órát remélhetek tõle a magam kis kivesézõs tempójában. Ha ennyit ad, örülni fogok ennek a drága CE-nek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
pl az Alan Wakenél volt a könyv, a Halo Reachnál dettó ami hozzá tesz a dolgokhoz és azok megértéséhez ami nekem számít ha bejön egy világ de ilyen sem a Fable sem az AC esetében nincs a dobozban, a kártya meg bonus dvd, és kódok tömkelege engem nem hoz lázba. Ha lett volna Ezió modell, vagy valami érdekesség ( pl el tudtam volna képzelni valami könyvet szép képekkel Romáról és épületekerõl némi infóval ( persze a játékba lehet olvasni róluk )) akkor biztos vettem volna.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Timeshift - baromi jó játék, van pér igazi epikus pillanata, sajnos túl hirtelen van vége, hosszúságra olyan 12 óra. 8/10
Blacsite Area 51 - pár jó pillanattól eltekintve elég felejtõs darab volt számomra. Untam. Cserébe baromi rövid. 5 max 6 óra volt NEKEM(!) 4/10
Turning Point: Fall of Liberty - elkezdtem, soha nem fejeztem be. Szerintem nem jó cucc. 4/10
Bionic Commando: Rearmed - C64-en imádtam, itt kevésbé, de sokkal jobb ez a rész, mint a 3D-s. 7/10
Timeshift és Bionic ENNYIÉRT? Még nem vettétek meg? Miért nem?
Vannak jó vételek és vannak limitált darabok. Nem játszhatsz azonnal velük, mert sok a jóból, ezért elõfordulhat, hogy 1 éve áll egy jó vétel a polcon bontatlanul.
Warezzal toltam neked bejött, nem is kicsit! Van benne kihívás normalon is durván... el nem tudom képzelni, hogy Zó ezt is hardon tolja.
Mitõl Special Edition? Letölthetõ DLC?
Erõsen megkésve, de minden a legnagyobb rendben!

(Melyik mm?)
Þór vígi þessi rúnar
Kár hogy nálunk nincs Media Markt. 😞
Nem világmegváltó, de jó.
A többit nem ismerem.
Timeshift
Turning Point: Fall of Liberty
Bionic Commando: Rearmed
Blacksite Area 51
PC-n nem játszanék vele, akkor inkább occsóér' megvenném boxra.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Megvan Pc-re az elsõ és nemrégiben a 2. rész is!