Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azzal kezdtem, aztán Imageshack-kel folytattam (ez még "bugos" is, szánalmas). AQ kettõre együtt sikerült feltenni az összes kép felét egy óra alatt. No comment. Regisztrálni nem fogok sehova ilyen sz*rság miatt. Tudom, hogy nagy fájlok, de ha a korlátba nem esnek bele, akkor mûködnie illene.

Nagyon bosszant, hogy az életembõl ennyi idõt elpazaroltam rá.
Próbáld meg a flickr-t. Regisztrálsz, megõrzi az összes képed. Én onnan szoktam linkelgetni. Van hozzá asztalra való feltöltõprogi is, amibe csak behúzod a cuccokat.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Képhost (kephost.com) nem megoldás?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akkor nem lesznek képek. Kidobtam egy fél délutánt az ablakon, de nincs kedvem még egyet, és VIP sem leszek (nem a pénz miatt).
tonyr
köszi... már aggodtam hogy meloba leszek, és akkor hogy kapom meg, de postás-nénit ismerjük igy meglesz a csomi 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

IMYke2.0.0.0
Magyar Posta.

Bõvebben: Angliából légipostával (Air Mail) a központi elosztóba , majd onnan a vidéki központokba, és végül hozzád.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tonyr
uhh egy kérdésem: zavvi-rol a rendelt cucc vidékre hogyan érkezik ? posta vagy valamelyik futár ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Carlos
VIP tagság az SG-n.

Þór vígi þessi rúnar

Tud valaki ajánlani tuti képfeltöltõ oldalt? Mert ezzel a sz*rakodós Fiber Powerrrel elég nehézkes. Röhej. Továbbtart ezzel szórakozni, mint fényképzeni.
davidka003
A Call of Duty a párkapcsolatokra legveszélyesebb videójáték

"10%-ukkal az is elõfordult már, hogy visszautasították a szexet egy kis lövöldözés, háborúzás vagy virtuális sport kedvéért, és ugyanennyien vannak, akik mondtak már le randit a játék miatt."

pfff
Számomra elsõ a barátnõ, utána a haverok, majd a játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Én azt nem értem ebben a Drakensang: The River of Time-ban, hogy az alapjátékot itthon nem forgalmazták a 2. részt meg igen! Nem lenne most logikus abból is berendelni nekik?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az egy jó kiadás lenne, ami a lentebbiek alapján engem is érdekelni fog!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Igen.
Én majd várok egy olyan kiadásra amiben benne vannak a DLC-k is, addigra csak megoldják, hogy teljesen magyar legyen a legújabb javítással is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

w77d
tehát ha magyarul akarok játszani, akkor max 1.03-ig patcheljem fel..

davidka003
1.04-es patchtõl a szinkron magyar marad de az összes felirat angol lesz.

w77d
a patchelés után is magyar marad a játék, vagy angolra vált?

davidka003
Kicsit még mindig csal a játék de már nem olyan vészes. Tapasztalt egységeket is küld az ellen de már nem annyira durván mint az 1.0-ás játékban.

Köszönöm! Kérdeztem már a King Arthur fórumon is, de senki nem tudta a választ! És most, hogy jönnek ki az ellen egységei? Nulla xp-vel, mint a játékosé?

IMYke2.0.0.0
King Arthur: The Roleplaying Wargame - orosz verzióhoz

Changes in 1.04:

Tourney Ground and Veteran Camp buildings – effect fixed
Neverending Feast Objective updated (Requires an earlier Save Game then the Objective.)
Faster Construction law - fixed
Wrath of Sir Galahad Objective fixed (non-closing bug)
Recruitment Camp freeze fixed
Banner of Deepwood and Banner of Cuchulainn - Multiplayer bug fixed
Sword of Taranis - Lightning spell effect fixed
Hero and unitkill summary fixed (at Restart Battle)
Non-available Knights on the Round Table - fixed
Sunshine and Smashing force spell duration updated
Hedgehog Defense skill - fixed
Unassailable Samhain army - fixed
Mercia Divided bug fixed
Movement point system updated
Magistrate building effect fixed
Drag& Drop option at battle spells selection

Changes in 1.03:
- Samhain armies spawn less frequently and their maximum number is limited
- Saved games remain available when renaming profiles
- Added autosave to each season
- Added “Delete savegame”
- Added Quicksave on Campaign map (Hotkey: F5)
- Added “disable” checkbox for unit selection voices
- Damage by Whirlwind and Pool of Darkness paused during “Pause”
- “Difficulty level” influences the experience level of the enemy units
- Added missing pictures (for a couple of artifacts and skills)
- Fixed game crash bugs
- 1360x768, 1366x768, 2560x1600 resolutions available

Changes in 1.02:

The major changes include:

* Improved movement during melee
* Increased battle sound range
* Added "beginner" difficulty level
* Added sounds of unit selection in battles
* Added marking own and enemy units; easier overview of the participants in the battle (hotkey Tab)
* Added invert mouse zoom checkbox in battle Options
* Added rotate / strafe camera checkbox in battle Options
* Added camera lock to the selected unit (hotkey Ctrl + Q)
* Added "weakening archers" checkbox in Campaign map Options
* Added divide army and recruiting icons in the army window as well
* Added more detailed information about missing drivers, if any
* Added disband option of units in a visible enemy army removed
* Fixed font size bug on the loading screens
* Fixed game crash bugs
* Console for cheats
* Creating screenshots (hotkey Ctrl + Space)
* 1440x900 resolution available

davidka003
"a következõ 2-3 évszakban kihoznak egy-egy majdnem maxra fejlesztett ugyanakkora sereget a semmibõl. (Nem tudom, hogy ezt már javították-e, de baromi idegesítõ volt eleinte, aki játszott vele megerõsíthetné, hogy lett-e javítja)."

Többek közt ezt a hibát is javították.

Hát annó, amikor én warezzal toltam, akkor az jött le, hogy:

Pro:
-Totál War klón, ami nem baj, mert ez itt fantazy környezet (arthúr király lovagjai váúúú)+ 1 jó pont

-Érdekes questelési rendszer, birodalom menedzselés, totál war harc <#eljen>

- Jó zene, szép grafika, érdekes sztori

Kontra:

-Animációk gyatrák, az embereid a levegõt csapkodják, nem képesek bekeríteni az ellenfelet (értsd egymás után tolongnak, de nem másznának körbe, hogy õk is kivegyék részüket a harcból, holott ez már a Rome Total Warban is benne volt, ami ugye jócskán korábbi cucc)

- A gép úgy csal, mint az állat! Mikor neked van 1, max 2 sereged (akik ugye fejlõdnek és ez fontos is, mert ahogy egyre fejlettebbek lesznek egyre ütõképesebbek is egyben), ami felvehetné velük a versenyt addig õk 1-1 vesztes csata után (mikor annyi embert vesztenek, mint a te 2 sereged összesen) a következõ 2-3 évszakban kihoznak egy-egy majdnem maxra fejlesztett ugyanakkora sereget a semmibõl. (Nem tudom, hogy ezt már javították-e, de baromi idegesítõ volt eleinte, aki játszott vele megerõsíthetné, hogy lett-e javítja).

Azt hozzá kell tenni ez utóbbihoz, hogy a játékos csak 0, azaz nulla tapasztalattal rendelkezõ egységeket toborozhat (5, akár 6 évszak is kell egy csapatnak, mire vége a kiképzésüknek és használhatók lesznek), érdekes módon a gép meg majdnem fullra fejlesztett eliteket hoz ki ráadásul rekord idõ, 2-3 évszak alatt és egy teljes sereget hoznak ki...

Késõbb olyan szellem seregeket küld ellened a skript, amit ember nincs aki lever, ráadásul minden év végén (fentebbi toborzós elméletbõl ki lehet következtetni, hogy mennyire tudod tartani velük a lépést, ha pl. elbukod az egyik sereged)

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Bionic commando akkor lehet megfontolandó ha van 2 gamepadod és szoktál haverokkal egy gépen coopozni 😉

robotnyk
én mostanában egy felturbózott Pac-Mannel játszom, és marha jó.
Akkor a Timeshiftet megveszem, a Bionic Commando: Rearmed meg nagyon nem tetszett a videók alapján, ennyi erõvel egy feltúrbózott super marióval is játszhatnék.

Tinman
Jogos az érvelésed, megértem.

Fable 3 esetében, NAGYON bízom benne, hogy 50 órát remélhetek tõle a magam kis kivesézõs tempójában. Ha ennyit ad, örülni fogok ennek a drága CE-nek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
<#eljen> szép. Azért nem Codex mert drága és nincs benne semmi olyan ami miatt a polcon porosodhatna a doboza és a tartalma.

pl az Alan Wakenél volt a könyv, a Halo Reachnál dettó ami hozzá tesz a dolgokhoz és azok megértéséhez ami nekem számít ha bejön egy világ de ilyen sem a Fable sem az AC esetében nincs a dobozban, a kártya meg bonus dvd, és kódok tömkelege engem nem hoz lázba. Ha lett volna Ezió modell, vagy valami érdekesség ( pl el tudtam volna képzelni valami könyvet szép képekkel Romáról és épületekerõl némi infóval ( persze a játékba lehet olvasni róluk )) akkor biztos vettem volna.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Csak, hogy olyan is szóljon hozzá, aki végigvitte õket.

Timeshift - baromi jó játék, van pér igazi epikus pillanata, sajnos túl hirtelen van vége, hosszúságra olyan 12 óra. 8/10

Blacsite Area 51 - pár jó pillanattól eltekintve elég felejtõs darab volt számomra. Untam. Cserébe baromi rövid. 5 max 6 óra volt NEKEM(!) 4/10

Turning Point: Fall of Liberty - elkezdtem, soha nem fejeztem be. Szerintem nem jó cucc. 4/10

Bionic Commando: Rearmed - C64-en imádtam, itt kevésbé, de sokkal jobb ez a rész, mint a 3D-s. 7/10

Timeshift és Bionic ENNYIÉRT? Még nem vettétek meg? Miért nem?

robotnyk
a többirõl sok jót nem hallottam, de errõl igen, viszont ezt meg nem próbáltam :p
Tinman
Megmagyarázom helyette, mert sokszor én is így vagyok.
Vannak jó vételek és vannak limitált darabok. Nem játszhatsz azonnal velük, mert sok a jóból, ezért elõfordulhat, hogy 1 éve áll egy jó vétel a polcon bontatlanul.

jaj, pont azt szúrtad ki amirõl nem néztem tesztet, mert elég volt látni a youtuben.

Tinman
Simán!
Warezzal toltam neked bejött, nem is kicsit! Van benne kihívás normalon is durván... el nem tudom képzelni, hogy Zó ezt is hardon tolja.

ehh 😊 ez elég nagy sznob-nak fest le...

w77d
egy ilyen Total War sorozaton felnõtt manusznak ajánlanád? XXD

robotnyk
Tinman
Amatõr stratégáknak szigorúan nem való. Egyéb humanoidoknak erõsen ajánlott, fõleg 1900-ért.

Tinman
Gratula! Mé' nem a Codex Ed? Eszerint annyira mégsem szereted ;-)

Mitõl Special Edition? Letölthetõ DLC?

w77d
a King Arthurt én is megvettem, csak még nem szántam rá magma hogy elindítsam.. jó game amúgy?

Csabai mm.

Hát nem tudom... Nézegetem a youtube-on videókat, és olvasok róluk tesztekek, de mindegyik eléggé lehúzza õket. A történetük is elég gagyi...

Tinman
576-nak NAGYON KÖSZÖNÖM!

Erõsen megkésve, de minden a legnagyobb rendben!

w77d
tegnap kezdtem el játszani a Sniper: Ghost Warriort... hát ilyet én még egy játékban sem láttam. Nem felém céloznak a katonák, de mégis rám lõnek XXD lõnek el a nagyvilágba rajtam meg csattannak a golyók...

Carlos
Bionic Commando: Rearmed meg egy ilyen oldalnézetes mászka-mászka legyakós játék, mint annó a manhatten project? Az jóóóóság... 😊

(Melyik mm?)

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Én ennyiért megvenném mindet. 😊
Kár hogy nálunk nincs Media Markt. 😞

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
TimeShift jó!
Nem világmegváltó, de jó.
A többit nem ismerem.

w77d
a Timeshift és a Blacksite nem olyan szar..

Le van árazva a mediaban egy pár játék 600 ft-ra, de szerintem egyik se túl jó vagy igen?
Timeshift
Turning Point: Fall of Liberty
Bionic Commando: Rearmed
Blacksite Area 51

Az is egy megoldás!

6 teljes power armor készletet elbír 😛 (asszem)

PC-n nem játszanék vele, akkor inkább occsóér' megvenném boxra.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Akkor van gáz, amikor már õ is teli van...<#nevetes1>

Megvan Pc-re az elsõ és nemrégiben a 2. rész is!