Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Live profil az Live profil.
Weben is látszanak a jelenlegi pontjaim, és a jövõbeliek is látszani fognak, ha veszek. Vagyis, ha MS adott pontokat az már most weben is látható kellene legyen... persze nem látszik, mert én nem kaptam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Viszont nekem még +800 pont is járna... 2400-as vásárlás miatt, hugh mit kapnak ha dec 1-ig nem jön meg ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tudom, mert a Master DVD-rõl kaptam példányt késõbb, hogy egyáltalán játszhassak vele, de a kész fordítást már nem tették - ezek szerint - a végleges lemezre.
Elhiheted: elõször égni kezdett a fejem, mikor jelezték a blõdli fordításokat, és csak miután otthon megnéztem a master lemez -
Ez lett volna a végleges, ami nem került a lemezen lévõ kódolt archívumokba:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"suite -> öltöny
plastic tie (mûanyag pálcika dolgok összefogására) -> mûanyag nyakkendõ
stateroom -> állami szoba"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mafia:http://i54.tinypic.com/o91qg6.jpg
Mafia:http://i52.tinypic.com/33w1kcp.jpg
Soldier Of Fortune 2:http://i56.tinypic.com/2uomfb8.jpg
Soldier Of Fortune 2:http://i56.tinypic.com/2nt9tv6.jpg
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
A 99-es omikronban kicsit jobb karakteranimációk voltak, mint a new vegasban.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Drakan: fincsi - annak idején a fõszereplõ bámulása végett, és a Tomb Raider 2 hatása alatt játszottam vele. 😊
Outcastot is toltam régebben, azt se rossz, habár akkor még kezdõ játékos volt, így nem nagyon értettem sok mindent!
Egyébként az I of the Dragon-t ismeritek? Nem egy hírhedt cucc, de jól el lehet vele lenni, szerintem kifejezetten jó játék!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
http://teszvesz.hu/item1317418274_pc_jatekok_eredetiek.html
komolyan besirok ezektõl😞(((
ki venne tõle játékot?😊))
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/heroes_v_a_kelet_torzsei_pc_dvd_rom_187707130.html
vennék egy Mass Effect collectors-t,de X-Box-os.Nem gond a játékot és a kézikönyvet eladom belõle és belerakom a már PC-st viszont a Behind the Scene lemezen ott az X-BOX logo-igaz DVD formátum szóval nem gond lejátszani,viszont valami nyomtató progival rányomnám a PC-s lemez "tetejét".zavarna az a logo ott😊))meg lehet ezt valami nagyon jó minõségben oldani?mert amúgy PC-s verziót sehol nem találom
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/restricted_area_186358812.html
csak már pont megvették.
Errõl tud valaki valamit? Magyar oldalakon semmi infót nem találtam róla, Csak egy pár képet találtam, ez alaplján egész jól néz ki.
2009. dec. 19. 17:13
Nyah... végigtoltam életem elsõ BOX címét /Condemned 2/.
Gumicsirke:
-Az 1. rész jobb volt.
-Verekedõs, harcolós részek jók voltak, de amikor pisztoly/puska móka volt ott többször lõttem mellé, mint az ellenbe bele-e. :-/
-Grafika nagyon hullámvölgy volt... hol egész pofás textúrák, hol pedig PS2 szintûek. Helyenként ráadásul be is szaggatott néha, sõt még a hang is nagy ritkán elment. Nesze neked optimalizált console gaming.
-Hangulat nem volt rossz, de nagyjából 1x sem ijedtem meg vagy féltem... Condemned 1. része alatt párszor rámtört a frász és az sem volt olyan rég /tavaly/.
-Kissé feleslegesen volt elvont... jobb lett volna, ha erre a nyomozós szálra fektetnek még több hangsúlyt.
Kicsit ez minden volt: -horror, akció, FPS(!), bunyós game, nyomozós game, kaland game, szürreális valami.
-Szokásos linearitás megvolt, de ezt ebben a játékban eltûröm.
-Multiban nem próbáltam, mert mire próbáltam volna, már nem voltam Gold. Azért amit a Gold-ért adnak, az nekem 2 forintot nem ér.
Nálam 7.5/10 a cucc, de csak azért nem jobb, mert az 1. jobban tetszett. Ott nem fordult elõ az, hogy órákig van lõszer a fegyverhez. Ez utóbbi nem tette túl érdekessé azokat a küldetéseket.
....................
God of War? Mit vártál? Az 10/10 mindig és mindenhol :-))))
Igen, olvastam... immáron 2x-ra is. :-D
Eszerint nem publikus.
Bioforge anno nem indult el a gépemen... 8-16 MB EDO ram, mintha kevés lett volna neki, így kimaradt. Semmit nem tudok róla.
Pár nap fejleményei: befejeztem a Condemned 2-t, hát az elsõ rész nyomába nem ér, kicsit, de összességében jó lett, a történet végre kezd kitisztulni, kiderül mitõl is van ez a tébolyda a városban, a nyomozás összetettebb, vannak opcionális feladatok, a harc nehezebb, több a fegyó, de vhogy az egész hangulata, pár pályát leszámítva nem üt akkorát. Míg az 1-ben folyamatosan rettegtem (pedig könnyebb is volt jóval), itt csak néha volt bennem ez az érzés. Kár viszont, hogy nem fejezték be, a folytatásról meg semmi hír.
Illetve továbbra is tolom a Ghost of Sparta-t és csak ámulok és bámulok: brutál egy játék, néha elgondolkozok, hogy biztos, hogy PSP-n játszok? Embertelen a látvány...
És tervezem megvenni a Gran Turismo 5-t, pedig nem vagyok "ótós" fan, sõõõt..., de a hype elkapott. Igaz tesóm fizeti a felét, õ van jobban megõrülve érte. Aztán megveszem újra a Heavy Rain-t, a Move Edition-t, szegény lemezemen van egy hajszálrepedés, nem merem így a gépbe rakni.
de szerintem ami a játék lényege azok a challenge roomok, ezek a bionikus karokra épülõ ügyességi részek, 56 pálya szerintem a játékvilág egyik legkomolyabb kihívásait támasztják, olyan nehezek hogy ha valaki végigviszi akkor elmondhatja magáról hogy egy skillzsák 😄
a lényege: ugye a játékban nem lehet ugrani, minden akadályt ezzel a karral kell végig vinni, hasonlóan mint pl a wormsben a kötél
de csak a kampány miatt is megéri szerintem azt a pár száz ft-ot
egy példa, de youtubeon minden pályát végigvisznek 😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
A Sanitarium pedig a legjobb kalandjáték nálam.
Egyébként gratula a gyûjteményhez, van pár cím amit nagyon elfogadnék😊
A képek mérete valóban fölöslegesen nagy, de nem enyém a kamera, így igyekeztem gyorsan kattintgatni, másra nem is használtam soha. Ráadásul így a kisebb-nagyobb szépséghibák a dobozokon még jobban látszanak, mint élõben 😊 Sajnos ilyen ez, óhatatlanul becsúszik olykor, a Psychonautsot is bontatlanul vettem (mint a Nightlongot is), de a doboz sarka a szállítás során meggyötrõdött. A 4 hónapot utazó MGS-emet inkább meg sem mutatom...
Csodálkozom, hogy a Bioforge neked nem régi jó ismerõs. (Nekem amúgy kimaradt a játék, amikor DOSBoxszal próbáltam, akkor pedig nem mûködött rendesen.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
12 MP-es képeknek meg értelme ugye nem sok, max csak a "zajt" látjuk jobban. Nekem 5 MP-es a teló, de így is rendszeresen felére, gyakran pedig 25%-ra csökkentem a méretet. Nem csoda, ha szenvedtél a képek feltöltésével ^^
A Sanitarium az akkora alap cucc, azt mondom ha ma jönne ki is röhögve megállná a helyét.
Drakan kiba. jó játék volt szintén, kötelezõ darab.
Dark Earth szintén elképesztõ emlékek sorát indította be...
Outcast szintén AAA++++... hát ja ezek nem kispályás cuccok.
Kis pókláb a levesben, hogy szegény dobozaid kissé megvannak hágva :-/
Az SC2 CE-tõl meg nekem égett ki a retinám... FÕVANDARABÓVA' HÁ' NEM ÉTED? :-D
StarCraft
Menedzserjátékok
Pár Origin-klasszikus
http://www.kephost.com/images3/oqxxb0jxjjaww5ty9gv4.jpg
Feladvány - Mi a téma? (Egy Origin-klasszikus amúgy van itt is, de ez nem segít 😊
Újabb feladvány, itt az a kérdés, hogy mi a közös bennük.Két viszonylag kevésbé ismert kalandjáték
Nem bonyolítottam túl a játékot, a nyereménye pedig mindenkinek ugyanaz: a tudat, hogy én mennyit szenvedtem e pát kép feltöltéséve.
GTA
GTA London
GTA 3 CE
Vice City
San Andreas LE
Együtt a család
Nos? 😊