Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ez most a magyar lájvért járó pont?

Forza.

Tudom, hogy hülyeség, de így van. Most néztem meg. Neten nem mutatta, boxon rögtön ott volt az üzenet.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Xbox üziben adja 2*800 ( másnak 1szer ) reedem kódban. Weben nem látszik ez az üzenet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Közben újragondoltam és szvsz ez baromság.

Live profil az Live profil.
Weben is látszanak a jelenlegi pontjaim, és a jövõbeliek is látszani fognak, ha veszek. Vagyis, ha MS adott pontokat az már most weben is látható kellene legyen... persze nem látszik, mert én nem kaptam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nem tudnátok mit kezdeni vele - a nyers Excel táblát csak nézegetni lehet, az archívumba nem lehet belemûteni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Ezt nem tudod velünk megosztani?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Köszi az infót, hogy csak boxon jelzi, ezt nem tudtam, és már azt hittem, nekem nem jut. Most akkor gyorsan meg is nézem 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Ráadásul hétvégén FREE GOLD... lehet Fallout 3-at kicsit félre kell tennem :-)

Viszont nekem még +800 pont is járna... 2400-as vásárlás miatt, hugh mit kapnak ha dec 1-ig nem jön meg ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
MS ma osztoja ki az 1600 pontot, többen most kapták meg, de csak a boxon jelzi ki. Remélem ha hazaértem nekem is ott fog virítani valami.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Én fordítottam. A játék topikjában, és a játékfordítások topikban is leírtam, hogy a fejlesztõk a 3 hónapos munka elsõ felében megkapott, végigjátszás nélkül, pusztán a látott szöveg alapján készült fordítást tették a master lemezre.
Tudom, mert a Master DVD-rõl kaptam példányt késõbb, hogy egyáltalán játszhassak vele, de a kész fordítást már nem tették - ezek szerint - a végleges lemezre.

Elhiheted: elõször égni kezdett a fejem, mikor jelezték a blõdli fordításokat, és csak miután otthon megnéztem a master lemez - - tartalmát derült ki az, amit fenn írtam.

Ez lett volna a végleges, ami nem került a lemezen lévõ kódolt archívumokba:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
De igen, õ volt.

balee4
Imyke a Runaway 2-t nem te fordítottad? GameStaron azt írják tele van félrefordításokkal. Ha nem te fordítottad, akkor sorry.

"suite -> öltöny
plastic tie (mûanyag pálcika dolgok összefogására) -> mûanyag nyakkendõ
stateroom -> állami szoba"

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Rayden02
Egy pár játékom!(Bocsi elõre is a rossz képminõségért!)

Mafia:http://i54.tinypic.com/o91qg6.jpg
Mafia:http://i52.tinypic.com/33w1kcp.jpg
Soldier Of Fortune 2:http://i56.tinypic.com/2uomfb8.jpg
Soldier Of Fortune 2:http://i56.tinypic.com/2nt9tv6.jpg

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

zorrobomber
<#eljen> Grand Prix Manager-ek jóak voltak!

Tinman
I of the dragon-t anno warezban nagy lelkesedéssel próbáltam, folyamatosan kidobott. Már annyira rákattantam a problémára, hogy még a supportra is írtam, mert köztudomású volt, hogy az eredetivel is csinálta. Aztán mire jött hozzá patch, már olyan szinten nem érdekelt, mint most :-)

Sajnos a régi, saját korukban nagyon jó, komplex játékokat egyre kevesebben ismerik. Nekem a redguard meg az omikron voltak az elsõ olyan rpg-kaland játékok amiktõl megszerettem ezt a mûfajt. Nem is szívesen játszok más stílussal.
A 99-es omikronban kicsit jobb karakteranimációk voltak, mint a new vegasban.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Na ezt skubizzátok!

Nem semmi még csak most jelent meg, de ennyiért árulják...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Szuperek a képek és a játékok is!
Drakan: fincsi - annak idején a fõszereplõ bámulása végett, és a Tomb Raider 2 hatása alatt játszottam vele. 😊

Drakan egy nagyon jó játék! Egyetlen más TPS-ben sem tapasztaltam még, hogy a fegyverek elhasználódnának csak ott! Sárkányos téma külön jó volt!

Outcastot is toltam régebben, azt se rossz, habár akkor még kezdõ játékos volt, így nem nagyon értettem sok mindent!

Egyébként az I of the Dragon-t ismeritek? Nem egy hírhedt cucc, de jól el lehet vele lenni, szerintem kifejezetten jó játék!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kly
Kösz, hogy posztoltad, ment is a licit! <#wave>

Scientia potentia est.

ez is kihagyhatatlan:
http://teszvesz.hu/item1317418274_pc_jatekok_eredetiek.html
komolyan besirok ezektõl😞(((
Simán, máshonnan egyáltalán nem is lehet megszerezni a Legelõ hõsei kiegészítõt a HoMM V-höz. Kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak a musztángok a cerberusaim ellen.
szerintetek,igy el lehet valamit adni?
ki venne tõle játékot?😊))
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/heroes_v_a_kelet_torzsei_pc_dvd_rom_187707130.html
félig off:
vennék egy Mass Effect collectors-t,de X-Box-os.Nem gond a játékot és a kézikönyvet eladom belõle és belerakom a már PC-st viszont a Behind the Scene lemezen ott az X-BOX logo-igaz DVD formátum szóval nem gond lejátszani,viszont valami nyomtató progival rányomnám a PC-s lemez "tetejét".zavarna az a logo ott😊))meg lehet ezt valami nagyon jó minõségben oldani?mert amúgy PC-s verziót sehol nem találom
Apus
én játszottam vele. izometrikus hentelde, elég unalmas volt egy idõ után.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Ezt találtam a vaterán:

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/restricted_area_186358812.html

csak már pont megvették.

Errõl tud valaki valamit? Magyar oldalakon semmi infót nem találtam róla, Csak egy pár képet találtam, ez alaplján egész jól néz ki.

Carlos
najó lehet, hogy benézek énis valamelyik MM-be. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Condemned 2-rõl írtam lassan 1 éve... szerintem egyetértünk :-)

2009. dec. 19. 17:13
Nyah... végigtoltam életem elsõ BOX címét /Condemned 2/.

Gumicsirke:

-Az 1. rész jobb volt.

-Verekedõs, harcolós részek jók voltak, de amikor pisztoly/puska móka volt ott többször lõttem mellé, mint az ellenbe bele-e. :-/

-Grafika nagyon hullámvölgy volt... hol egész pofás textúrák, hol pedig PS2 szintûek. Helyenként ráadásul be is szaggatott néha, sõt még a hang is nagy ritkán elment. Nesze neked optimalizált console gaming.

-Hangulat nem volt rossz, de nagyjából 1x sem ijedtem meg vagy féltem... Condemned 1. része alatt párszor rámtört a frász és az sem volt olyan rég /tavaly/.

-Kissé feleslegesen volt elvont... jobb lett volna, ha erre a nyomozós szálra fektetnek még több hangsúlyt.
Kicsit ez minden volt: -horror, akció, FPS(!), bunyós game, nyomozós game, kaland game, szürreális valami.

-Szokásos linearitás megvolt, de ezt ebben a játékban eltûröm.

-Multiban nem próbáltam, mert mire próbáltam volna, már nem voltam Gold. Azért amit a Gold-ért adnak, az nekem 2 forintot nem ér.

Nálam 7.5/10 a cucc, de csak azért nem jobb, mert az 1. jobban tetszett. Ott nem fordult elõ az, hogy órákig van lõszer a fegyverhez. Ez utóbbi nem tette túl érdekessé azokat a küldetéseket.

....................

God of War? Mit vártál? Az 10/10 mindig és mindenhol :-))))

Tinman
"Még jó, hogy direkt írtam: nem a pénz miatt."

Igen, olvastam... immáron 2x-ra is. :-D
Eszerint nem publikus.

Bioforge anno nem indult el a gépemen... 8-16 MB EDO ram, mintha kevés lett volna neki, így kimaradt. Semmit nem tudok róla.

balee4
Pár napig nem voltam, na ez meg is látszik az olvasatlan üzeneteken. 😄

Pár nap fejleményei: befejeztem a Condemned 2-t, hát az elsõ rész nyomába nem ér, kicsit, de összességében jó lett, a történet végre kezd kitisztulni, kiderül mitõl is van ez a tébolyda a városban, a nyomozás összetettebb, vannak opcionális feladatok, a harc nehezebb, több a fegyó, de vhogy az egész hangulata, pár pályát leszámítva nem üt akkorát. Míg az 1-ben folyamatosan rettegtem (pedig könnyebb is volt jóval), itt csak néha volt bennem ez az érzés. Kár viszont, hogy nem fejezték be, a folytatásról meg semmi hír.

Illetve továbbra is tolom a Ghost of Sparta-t és csak ámulok és bámulok: brutál egy játék, néha elgondolkozok, hogy biztos, hogy PSP-n játszok? Embertelen a látvány...

És tervezem megvenni a Gran Turismo 5-t, pedig nem vagyok "ótós" fan, sõõõt..., de a hype elkapott. Igaz tesóm fizeti a felét, õ van jobban megõrülve érte. Aztán megveszem újra a Heavy Rain-t, a Move Edition-t, szegény lemezemen van egy hajszálrepedés, nem merem így a gépbe rakni.

tototto
hát van egy kampány része ami egy oldalra scrollozós lövöldözõs ugribugri, minden pálya végén fõellenség, az egész játéknak van egy humoros bája, mint mondjuk a dukenukem
de szerintem ami a játék lényege azok a challenge roomok, ezek a bionikus karokra épülõ ügyességi részek, 56 pálya szerintem a játékvilág egyik legkomolyabb kihívásait támasztják, olyan nehezek hogy ha valaki végigviszi akkor elmondhatja magáról hogy egy skillzsák 😄
a lényege: ugye a játékban nem lehet ugrani, minden akadályt ezzel a karral kell végig vinni, hasonlóan mint pl a wormsben a kötél
de csak a kampány miatt is megéri szerintem azt a pár száz ft-ot
egy példa, de youtubeon minden pályát végigvisznek 😊

w77d
nem, volt régen is egy Heist, ilyen majdnem teljesen felülnézetes gengszteres game, inkább stratégia mint akció...

Apus
Combat Flight Sim2-t sokat játszottam, a legkedvesebb repcsis játékom volt a European Air War mellett. A Heist az nem valami gta szerû game ami nem jelent még meg?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

w77d
valakinek mondanak ezek a régi címek valamit? nekem ezek vannak régi nagydobozosban: Heist, Star Wars Supremacy, Combat Flight Simulator 2, Imperialism II. Az Imperialism 2 volt a nagy kedvencem, nagyon nagy stratégia volt..

Én azt mondom az Origin cuccok a legjobbak. Mindkét Crusadert végignyomtam, a zenéi is szuperek.
A Sanitarium pedig a legjobb kalandjáték nálam.
Apus
Bioforge rohadtjó volt, csak pislogtam anno azon a látványvilágon, nálam el se indult, egy ismerõsnél játszottuk.
Egyébként gratula a gyûjteményhez, van pár cím amit nagyon elfogadnék😊

Még jó, hogy direkt írtam: nem a pénz miatt.

A képek mérete valóban fölöslegesen nagy, de nem enyém a kamera, így igyekeztem gyorsan kattintgatni, másra nem is használtam soha. Ráadásul így a kisebb-nagyobb szépséghibák a dobozokon még jobban látszanak, mint élõben 😊 Sajnos ilyen ez, óhatatlanul becsúszik olykor, a Psychonautsot is bontatlanul vettem (mint a Nightlongot is), de a doboz sarka a szállítás során meggyötrõdött. A 4 hónapot utazó MGS-emet inkább meg sem mutatom...

Csodálkozom, hogy a Bioforge neked nem régi jó ismerõs. (Nekem amúgy kimaradt a játék, amikor DOSBoxszal próbáltam, akkor pedig nem mûködött rendesen.
tonyr
drakan ami nagy kincs nálad szerintem.. kb mint nálam a mafia elsö kiadása ami olyan kézikönyvvel van mint anno az ujságok 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Carlos
Kérlek mesélj róla!!!
Csak megnéztem pár shotot, az alapján tetszett!

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
És azújGÉJTÉJA?

12 MP-es képeknek meg értelme ugye nem sok, max csak a "zajt" látjuk jobban. Nekem 5 MP-es a teló, de így is rendszeresen felére, gyakran pedig 25%-ra csökkentem a méretet. Nem csoda, ha szenvedtél a képek feltöltésével ^^

A Sanitarium az akkora alap cucc, azt mondom ha ma jönne ki is röhögve megállná a helyét.
Drakan kiba. jó játék volt szintén, kötelezõ darab.
Dark Earth szintén elképesztõ emlékek sorát indította be...
Outcast szintén AAA++++... hát ja ezek nem kispályás cuccok.

Kis pókláb a levesben, hogy szegény dobozaid kissé megvannak hágva :-/

Az SC2 CE-tõl meg nekem égett ki a retinám... FÕVANDARABÓVA' HÁ' NEM ÉTED? :-D

tototto
jujj a bionic commando marha jó játék, ennyiért mindenképp ajánlom 😊

Tinman
Ha minden nap ide jársz és kommentelsz, olvasod esetleg a cikkeket /a tudományos cikkek azért elég jók/, nem értem miért lenne gond az a vicc összeg.

Egy megjegyzés: az elsõ kiadású SC-n a protossfejen az a sérülés az én lábnyomom <#falbav>
w77d
anyám a Sanitariummal mennyit szenvedtem anno 😄 parázós kis game volt.. vagy pedig én voltam még hozzá kis beszari XXD

Á, elfelejtettem a Sanitarium és a Nightlong mellé odatennia Blade Runnert! Majd legközelebb, gyereknapon.
Csak mejött a kephost.com esze!

StarCraft
Menedzserjátékok
Pár Origin-klasszikus
http://www.kephost.com/images3/oqxxb0jxjjaww5ty9gv4.jpg

Feladvány - Mi a téma? (Egy Origin-klasszikus amúgy van itt is, de ez nem segít 😊
Újabb feladvány, itt az a kérdés, hogy mi a közös bennük.Két viszonylag kevésbé ismert kalandjáték

Nem bonyolítottam túl a játékot, a nyereménye pedig mindenkinek ugyanaz: a tudat, hogy én mennyit szenvedtem e pát kép feltöltéséve.
Na, talán a GTA-kat sikerült összehoznom két helyen.

GTA
GTA London
GTA 3 CE
Vice City
San Andreas LE
Együtt a család
IMYke2.0.0.0
Tudok jobbat: regisztrálsz fél perc alatt egy magyar tárhelyet, oda felteszed, és itt linkeled az oldalt, mi megnézzük és ámulunk.
Nos? 😊

Egyébként 49 MB-ról van szó, éppen elférnének a galériában, ha VIP lenék 😊