Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként Angliában jobbak a fizetések is: azon fizetésekhez azok a játék árak nevetségesen alacsonyak! De tényleg ne menjünk bele, mert semmi értelme!
Én csak azt fájlalom, hogy itthon nincsenek jelentõs akciók!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
kiderülnek a játék hibái: Hát errõl beszélek, hogy ott akarnak átbaszni, ahol tudnak!
Cod6: nem a demó hiánya miatt ment el annyi, hanem mert Cod+multi! Aki akarta ugyanúgy letöltötte a Warezt!
A letöltésszámokról meg annyit, hogy a Dragon Age is ott van a legtöbbet lewarezolt játékok között mégis sikeres lett (2010 február: 3 millió (ez ha 30 dolláros áron számoljuk darabját, akkor testvérek között is 90 millió) eladott példány világszerte, 1 millió eladott DLC (ez testvérek között is 5 millió dollár csak dlc-bõl). És az alapjáték adatai februáriak, azóta mennyi elmehetett még belõle!
Lehet, hogy bukott (egyébként mibe buknék bele? A pénz átcsoportosításba és, hogy minõségi terméket adok ki: azokat veszik az emberek)lennék, de a fogyasztó tartja el a fejlesztõt és ezt a fejlesztõk rendre elfelejtik!
A kocajátékosokkal együtt sem vagyunk 1 millióan.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
csak címszavakban:
demó?A Crytek-nek anno a Crysis demó 6 hét és 2 millió dollárba került.eredmény az akkori idõk legwarezoltabb játéka.A demó sajnos nem hoz annyi játékost,mert akkor kiderülhetnek a játék hibái.
szemben a Cod 6:fejlesztési költségek:50 millió,marketing:150 millió,no demo.eredmény:minden idõk legtöbbet eladott játéka.
sajnos a 90-es évek közepe óta ez már ipar,ahol néha becsúsznak jó dolgok,és rengeteg szemét,de amíg viszik a szemetet addig nem lesz változás.
Tény, hogy nem ismerem mélységben a piacot, nem látom a bevételi/kiadási oldalt, hogy melyik cégnél hogy alakul, de látok egy jól mûködõ külföldi rendszert, aminek megvalósítására való törekvést nem látok itthon.
El lehet így is vegetálni természetesen, de olyan lehetõségek lennénk, lásd akciózás például, amivel meg tudnák dobni az eladásokat, de nem látok eladásösztönzésre semmiféle próbálkozást (néha 1-1 esetben felmerül, de ez édeskevés pl.: FAllout New Vegas : 9990, FNW, FAllout 3: 8990, vagy Dead Rising+REsident evil 5 vagy nagyon jó akció volt, amikor 1990-ért Dragon Age-t, Mass effect 2-t és még sok egyebet lehetett venni, csak az a baj, hogy ilyet meg csak az EA csinál) Ez utóbbiakból az a baj, hogy nagyon kevés van, továbbá, hogy nemcsak a hazai viszonylathoz, de még a külföldihez képest is hihetetlenül drága (amikor a külföldi rendeléshez képest 3000 Ft-okkal rosszabbul jársz, az azért már nem semmi)
Természetesen lehet, hogy õk mindezeket tudják, csak nem tudják keresztülvinni (kiadók, konkurencia ellenállása), de akkor is kellene valami ami felélénkíti a piacot (azért hálistennek vannak olyan megjelenések, amikor kifogynak az adott termékbõl!)
Cod 6 olcsóbb volt: Sajnos nem ez a tendencia, de azért vannak más érdekeltségû körök is, akiket hidegen hagy a Cod, például szerintem ezen topik lakóinak 3/4-ét. Sokan a régi Cod-osok közül nem vették meg, mert nem ad szerintük újat (nekem is van az ismerõseim között nem egy Cod-os és még mindig a Modern Warfare 2-vel tolják, mert azt jobbnak ítélik, de lehet, hogy õk pont egy szûk csoportot képviselnek a piacon belül és nem az õ véleményük jelenti a többség véleményét...)
Nem vagyunk átlagvásárlók ez igaz: Itt szerintem a kollégák több játékot vettek egy év alatt, mint sok száz magyar honfitársunk 5 év alatt.
Egyébként szerintem ez is egy nagyon érdekes téma! Abban biztos vagyok, hogy lehetne ezt jobban csinálni, mint a CD G. vagy az 576!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ilyet egy hazai forgalmazónak megengedni, hogy külföldrõl magánszemélynek még olcsóbb legyen a vásárlás postaköltséggel együtt is, mintha itthon bemegy a boltba...Érthetetlen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Õk ezt úgy fogják föl, hogy ezekbe a projektekbe sok pénzt fektetnek és ha valaki illegálisan használja, akkor az õket lopja meg (ez szerintem is így van és igazuk van), de a fogyasztót semmi nem védi attól, hogy neki nem megfelelõ terméket vesz (demó egyre kevesebb van, minõséget nem tudod máshonnan hitelesen ellenõrizni). Nincs lehetõség 8 napon belül visszavinni a terméket, ha pl.: nem tetszik, nem jött be (ezt spec. sok egyéb terméknél 8 napon belül megteheted (pl.: hardver).
Így kénytelen a user maga intézni a termék kipróbálását, ami alatt sok játék egyszerûen kihullik a vásárlási rostán, mivel nem üti meg technikailag( bugok, optimalizálatlanság), vagy minõségileg (rövid, unalmas, összehányt, trehány munkák, kihagyott featurek).
Tehát összességében igazuk van, hogy védik a saját érdekeiket, mert õk is pénzbõl élnek, de maga az üzletpolitikájuk rossz! Nem csak a gonosz kalózokban kellene látni az ellenséget, hanem szét kéne nézni a saját házuk táján: Sokkal szigorúbb minõségi ellenõrzés, adott kategóriában tapasztalt gémerekkel (természetesen azon kategórián belül)teszteltetném a programokat, kicsit több pénzt kiadnék ilyen célra a még pontosabb eredmény érdekében (valami fog-e tetszeni a fogyasztónak vagy sem).
Demót készíttetnék minden játékból, de nem olyan demót, ami a játék elejét mutatja be (ezek semmit nem érnek véleményem szerintem mivel nem adnak valós képet), hanem mondjuk 1 órába belezsúfolnék a legtöbb featurebõl egy kicsit, hogy tényleg megismerje a játékos, hogy mit fog megvenni.
Konferencián, illetve játékvideón keresztül megismerni egy játékot nem ugyanaz, mint játszani vele, sokszor teljesen más élményt ad a kettõ (véleményem szerinte ezt a leendõ usernek kell megtapasztalnia).
Továbbá a terméktámogatást is sokkal erõsebbé kellene tenni. Igen is, ha szart csinált a fejlesztõ, akkor azt javítsa, nem pedig a: "Jah bebuktuk a projektet, innentõl szarunk a vásárlókra" elv érvényesüljön. A mai világban nagyon sokat számít, hogy melyik üzletbõl milyen szájízzel távozik az ember: ahol kedvesek, segítõkészek vele, oda visszajár, ahol bunkóznak, nem segítenek, oda nem megy többet, de még terjeszti is a rossz hírüket (a világ legerõsebb reklámja egyébként a "pletyka", szájreklám! Ha haver azt mondja: " te ez a gém jó, mert próbáltam és tetszett és innen megtudod vásárolni, akkor én azt erõsen meg fogom fontolni...)
Mindez nem kerülne plussz pénzbe, csak át kellene csoportosítani a pénzeket: semmitmondó trailerek, teaserek, marketing visszább fogása például.
Egyébkén warezhoz csak annyit, hogy aki szeret játszani és van saját keresete, az nagy valószínûséggel fog eredeti játékot (legalábbis azt a pár gyöngyszemet, ami meghatározó volt számára) venni, ha megteheti. VérWarezolók (Soha nem veszek eredetit mert pénzkidobás típusú emberekre gondolok) nagy rész keresettel nem rendelkezõ 18 éven aluli (nem tud venni, mert nincs pénze), persze mint mindenben itt is vannak kivételek, akik erõsítik a szabályt!
- 1-et fizet 3-at kap, és/vagy
- 3 termék 1 áron, és/vagy
- 75%-os árcsökkentés, és/vagy
- ingyenes posta/házhozszállítás.
Ismét köszi Totti <#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de nekem elég a teljesítménye
Minden más esetben szint tök mindegy mit veszel, ha 4 magosról van szó.
Ja, és a linkelt kép szövegével bõven egyet lehet érteni.
De, ezt a kérdést inkább vitassuk meg a "Radeon 4800 Series" vagy a "Milyen gépet vegyek" topikban!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Melyik procit ajánlanátok játékra-az ár ugyanaz:
Q8400,E8400 vagy Phenom II. X4 955?Köszi
Þór vígi þessi rúnar
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ÁPDÉT!!! Az akció nov 23-29 között tart, viszont valószínûleg nem minden játék minden nap elérhetõ lesz ilyen áron! Tessék sûrûn nézni a Piactér felületet (ne feledjétek, webes felületen is tudtok vásárolni), hogy elcsípjétek az olcsó árakat! Amint többet tudunk azonnal frissítünk!"
Hopp
DLC
---
Alan Wake: The Signal - 320
Rock Band: Nirvana Pack 01 - 640
Rock Band: Nirvana Pack 01 - 240
Rock Band: Lady Gaga Pack 01 - 280
Splinter Cell Conviction: Deniable Ops Insurgency - 400
Trials HD: Big Pack - 240
Arcade
------
Portal Still Alive - 400
Magic The Gathering - 400
Mega Man 10 - 400
Voodoo Dice - 400
Serious Sam HD The Second Encounter - 600
Zombie Apocalypse - 400
Monkey Island 2 - 400
Madden NFL Arcado - 400
Puzzle Quest 2 - 1200 (wasn't update yet)
Monkey Island 1 - 400
azt mondják a Trials lesz 400ért... akkor pontévtel lesz😊
Igen, Alan Wake DLC-ért fogok fizetni... de ha akarod... de nem akarod, mert az "illegális". :-P
Trials még mindig drága, ennyi idõ után is hiába lenne ingyen szóval ezt még sem támogatom ugydöntöttem! ( Briad érdekesmód lement 800ra... ). Alan Wake meg... már kattintottam volna rá, de DLCért fizetni? nóóórmális? 😞((( nem visz rá a lélek + még úgy sem vittem végig nájtméren, talán majd a jövõben.
Ilyet küld boxra:
/ ne erõlködjön senki már fel van használva természtesen a kód /
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3