Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lara Guardian of Light letolva.
+ 1200 MS pötty, de megéri az árát, nekem 9-10 óra volt és még 1x letolás lehet, hogy lesz
+ Ingyenes challenge map pack!
+ grafika, arcade cucc nem kívánhat szebbet manapság
+ hangok, zene tökéletesen illeszkedtek a Tomb Raider hangulathoz
+ kiváló pályatervezés, végig kellõen ötletes és agyat megdolgoztató
+ Tonnányi item, artifact és fegyver. A fegyverek 80%-át nem is próbáltam, mert bármelyiket választottam, mindegyikkel jól elboldogultam.
+ Visszahozza a régi nagy arcade címek hangulatát.
- Öööööö...
- Hmmm....
- Hát a....
- Nem is tudom...
- A sztori az kissé "megszokott", de mit várunk egy Indiana Jones style-tól?
- Kevés achi?
- Dobozos verza nem lesz? Mé' nem?
9/10.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az csak egy OPCIÓ!
Tökéletesen élvezetes a játék a multi nélkül is!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerk.: Tudod, hogy nincs saját netem a gépemen. Már a vásárlás és a belépés/patchelés halott dolog nálam.
Pedig, Lara Croft-ot imádom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
TombRaider 1et 3x nyomtam végig, a kettõt 1x, a harmadikat a felénél abbahagytam, és azóta is uncsik.
Csak ezért kérdem 😄

Forza.
ugyeugye nem szabad megbízni abban a listában, múltkor azon lepõdtem meg hogy a burnout paradisenél nem volt feltüntetve a magyar nyelv, de mégis választható volt, szal vannak még anomáliák
nem tudom dobozosba mennyibekerülnek, de TLnél nekem kellettek az achik is 😊
Az biztos, hogy CNG-s játékot nem veszek többé... Már csak azér' se!
1 db DVD-n a 3 játék + vékonyka, 16 oldalas manual
Race On (+ Race 07 + STCC The Game)
2 db DVD + 36 oldalas manual
Mivel a korábbi SimBin játékok is megvannak (GTR 1 kivételével), így nem volt kérdés, hogy ez is meglesz. Hát meglett, egész olcsón.
C&C 4 - Tiberian Twilight <#miaz>#miaz>
1 DVD + 54 oldalas manual
Hogy ez mit keres itt? Megvan az összes korábbi rész (First Decade, az elsõ, dobozos kiadás, majd a többi), és bár az értékelések és vélemények alapján eléggé fanyalodtam, gondolam, azért ezt is csak végig kellene vinni, ideig-óráig biztosan el leszek vele. (Na ez is olyan például, amit biztosan nem vennék meg Steam-en).
Sztéj tyúnd! (Csak mert így baromi menõ vagyok 😄)
Na ezért nem szeretek én sem magyar feliratos játékot vásárolni... Fõleg, ha moddolható játékról van szó. Sõt, újabban már azt is meg kell néznem, hogy nehogy valami Kelet-Európába és Balkánra szánt változatot vegyek, mert nem biztos, hogy arra rá fognak menni a patch-ek, ilyen lesajnált országokba szánt verziókhoz pedig nem készítenek külön patch-et (lásd Divinity II)...
Apropó, valaki homályosítson már föl, hogy mi értelme egy játékot különbözõ régiókban különbözõ verziókban megjelentetni, fõleg, ha a nyelv így is-úgy is angol!?
Linket nem tudok adni, mert nincs kedvem keresgélni, de nemrég olvastam, hogy a Mo-i CD Projekt, aki annak idején zászlajára tûzte, hogy legyen minden itthon megjelent játék honosítva, nos, felhagytak ezzel a tervükkel, mert úgy látták, hogy ezt egy ilyen kicsi piacon nem éri meg csinálni. (Persze bizonyára lesznek továbbra is hivatalos fordítások, de nem fognak minden játékot honosítani.)
Amúgy szerintem az egy tök jó megoldás, hogy hobbifordítók (akik közül sokan nagyon profi munkákat tudnak letenni) kapjanak a kiadótól egy korrekt összeget, tegyék szabadon elérhetõvé a fordítást, ezzel némileg fellendítve a játék forgalmát, ugyanakkor nem kell tetemes összegeket fordítani egy új kiadásra (lokalizált lemezeket gyártatni, stb.).
Márpedig én a demót kötelezõvé tenném a játékipar-ban! Fõleg, ha már ténylegesen iparról beszélünk, akkor bizony elkelne a fogyasztóvédelem is, mert bizony nagyon elkanászodnak a kiadók...
A demó sajnos nem hoz annyi játékost,mert akkor kiderülhetnek a játék hibái.
Hoppácska! Éppen ez lenne az egyik legkézenfekvõbb módja a minõség (és kreativitás, stb.) javításának! Így ugyanis rá lennének kényszerítve arra, hogy ténylegesen olyan munkát adjanak ki a kezeik közül, amiket a játékosok szeretnek, és szivesen meg is vásárolnak. Legyen a demó rövid, de velõs. Enélkül bizony csak a hype és a parasztvakítás az, ami ilyen magasságokba tud emelni egy egyszerû shooter-t, vagy egy szégyenteljes és vérgagyi nfs-t...
Cod 6:fejlesztési költségek:50 millió, vs. marketing:150 millió,no demo.eredmény:minden idõk legtöbbet eladott játéka.
No demo... És no comment...
Azért ezt így kívülrõl nagyon nehéz megítélni. Nem tudunk az egészrõl semmit, mennyiért szerzik be, mennyit adnak el belõle, mennyi a bevétel, mennyi a kiadás, mennyi a profit az egészbõl, stb. Vagy ha olcsóbban adnák, valóban annyival többen vennék-e meg, hogy úgy jobban megérje (én ebben szkeptikus vagyok...), de ha meg nagyon olcsón adják, akkor bukta, mert nincs annyi haszon rajta, hogy megérje csinálni... Én meg azt mondom, hogy ahol pénzrõl van szó, ott csakis a profit áll minden számítás hátterében, és kötve hiszem, hogy a Mo-i piacon csak és kizárólag dilettánsok lennének jelen... (Lehet az ügy kapcsán dilettantizmusról beszélni, de az már olyan, mint amikor a fagyi visszanyal... Magamat is beleértem... 😉 )
Az pedig úgy látom teljesen hidegen hagy, hogy a CD Galaxis és az 576 is inkább csak terjesztõ, és így elsõsorban nem tõlük függ az, hogy egy adott játék mennyibe kerül. Az akciók sem tõlük függenek, akkor van akció, amikor azt a kiadó/forgalmazó (tehát nem a terjesztõ) úgy gondolja... A 2000 Ft-os EA akciókat sem a CD Galaxis rendezi, hanem valójában az EA...
És azért azt sem mondhatjuk, hogy nem tesznek semmit a piacért. Ott vannak pl. a 10 %-os online kedvezmények, amiket viszont tényleg a terjesztõ enged el a saját bevételébõl, és azért lássuk be, ez a 10 % már valami (ha más nem, hát fedezi a kiszállítás költségét).
Tény, hogy nem ismerem mélységben a piacot, nem látom a bevételi/kiadási oldalt, hogy melyik cégnél hogy alakul, de látok egy jól mûködõ külföldi rendszert, aminek megvalósítására való törekvést nem látok itthon.
Jól mûködõ alatt mit értesz? Hogy olcsó(bb)? Azért van némi elképzelésem, hogy egy Zavvi-nak vagy egy Game-nek mennyivel nagyobb a forgalma, mint egy pici országbeli CD Galaxis-nak... Jaa, úgy könnyû...
Vagy ha nem erre gondoltál "jól mûködõ rendszer" alatt, akkor kifejtheted, mert érdekel, és hátha megtalálja valamelyik hazai terjesztõ az aranyat érõ receptet 😊
nekem is van az ismerõseim között nem egy Cod-os és még mindig a Modern Warfare 2-vel tolják, mert azt jobbnak ítélik
Én meg ismerek egy egész baráti társaságot (10-12 fõ), akiknél még mindig a CoD UO, CoD 2 és CS 1.6 megy, meg néha CoD 4... 😊
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Jó hogy nem veszel egybõl két példányt, egyiket kibontod a másik marad fóliásan. 😊
En is akkor vettem meg a kotor 1, 2,2 euro volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
javallom csináljatok egy dobozos játékok fétis topikot, és rakjatok fel videókat ahogy Pronto-val és szarvasbõr kendõvel törölgetitek a fóliás dobozokat. a vazelinezést viszont tartsátok meg otthonra, lehúzott redõny mellett.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tinman a megmondhatója, mennyi ideje gyûjtöttem a pénzt, erõt hozzá.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
2. részt nekem elviszi a vállán az a dolog, hogy vannak Jedi/Sith köpenyek és Prestige Classok+SW+Kotor+ Jedivé/Sithé alakítható csapattársak! Ezekkel engem megvettek kilóra!
Nem mellesleg, ha az ilyesmi ki tudna elégíteni, akkor nem kellett volna megvennem ezeket (sem), mert annak idején mindet WRZ-ben letudtam.
Az elsõt alig tudtam abbahagyni annak idején.
A másodikkal az elején gyorsan haladtam (itt van, ezen a munkahelyi gépen), de mostanában nem érzek vágyat rá - lehet, hogy szimplán fáradt vagyok, de az is lehet, hogy az a kisördög nem alszik, aki a hipotalamuszomban tudja, hogy a 2. rész erõsen be-nem-fejezetten jelent meg...