Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Idézek magamtól:

Lara Guardian of Light letolva.

+ 1200 MS pötty, de megéri az árát, nekem 9-10 óra volt és még 1x letolás lehet, hogy lesz
+ Ingyenes challenge map pack!
+ grafika, arcade cucc nem kívánhat szebbet manapság
+ hangok, zene tökéletesen illeszkedtek a Tomb Raider hangulathoz
+ kiváló pályatervezés, végig kellõen ötletes és agyat megdolgoztató
+ Tonnányi item, artifact és fegyver. A fegyverek 80%-át nem is próbáltam, mert bármelyiket választottam, mindegyikkel jól elboldogultam.
+ Visszahozza a régi nagy arcade címek hangulatát.

- Öööööö...
- Hmmm....
- Hát a....
- Nem is tudom...
- A sztori az kissé "megszokott", de mit várunk egy Indiana Jones style-tól?
- Kevés achi?
- Dobozos verza nem lesz? Mé' nem?

9/10.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Milyen multi? Ne fárasszatok már.
Az csak egy OPCIÓ!
Tökéletesen élvezetes a játék a multi nélkül is!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nálam is felejtõs - a multi/net miatt.

Szerk.: Tudod, hogy nincs saját netem a gépemen. Már a vásárlás és a belépés/patchelés halott dolog nálam.
Pedig, Lara Croft-ot imádom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pointer4
Most mivan? Inkább ajánljad, kis indokkal 😄
TombRaider 1et 3x nyomtam végig, a kettõt 1x, a harmadikat a felénél abbahagytam, és azóta is uncsik.
Csak ezért kérdem 😄
Tinman

pointer4
Videóról elég gagyinak tûnik, biztos jó ez?
Totti5
Egyik legjobb co op cucc!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
tototto
köszi a választ na akkor ebbõl veszek dobozost 😊
ugyeugye nem szabad megbízni abban a listában, múltkor azon lepõdtem meg hogy a burnout paradisenél nem volt feltüntetve a magyar nyelv, de mégis választható volt, szal vannak még anomáliák

pointer4
Köszi! Ennyit akkor megér, videóját most néztem.
Inkább Diablo-t képzelj el, ahhoz hasonló. Nekem tetszik, bár még nagyon az elején járok, és most nem is tolom, így nem tudok nyilatkozni.

tototto
még én se próbáltam ki, warezzel se játszottam, csak sokan dicsérték, állítólag diablo klón

Nem csak, hogy beregelhetõek Steam alá, de a Race On-t Steam-en kell aktiválni! Gyorsan meg is tettem, és természetesen itt is van mindhárom játék az account-omban 😉

pointer4
Milyen a Torchlight? Mihez hasonlítanád? Még sose próbáltam.
tototto
steamen 4 euro a torchlight csak ma, meg még begyûjtöttem õt is, már csak a VVVVVV miatt is megéri, de a world of goo is egy fantasztikus játék
nem tudom dobozosba mennyibekerülnek, de TLnél nekem kellettek az achik is 😊

tototto
a raceonban ugye benne van a race 07 meg stcc amik elvileg regelhetõk steam alá, de a race ont nem látom itt de volt hogy késõbb került fel listára játék szal ebben már nem bízom, nem tudom próbáltad e, és ha igen elfogadta a steam a kulcsot?

<#schmoll2>

Az biztos, hogy CNG-s játékot nem veszek többé... Már csak azér' se!

Syberia Collection (+ Amerzone)
1 db DVD-n a 3 játék + vékonyka, 16 oldalas manual

Race On (+ Race 07 + STCC The Game)
2 db DVD + 36 oldalas manual
Mivel a korábbi SimBin játékok is megvannak (GTR 1 kivételével), így nem volt kérdés, hogy ez is meglesz. Hát meglett, egész olcsón.

C&C 4 - Tiberian Twilight <#miaz>
1 DVD + 54 oldalas manual
Hogy ez mit keres itt? Megvan az összes korábbi rész (First Decade, az elsõ, dobozos kiadás, majd a többi), és bár az értékelések és vélemények alapján eléggé fanyalodtam, gondolam, azért ezt is csak végig kellene vinni, ideig-óráig biztosan el leszek vele. (Na ez is olyan például, amit biztosan nem vennék meg Steam-en).

IMYke2.0.0.0
Carmack is bekaphatja akkor.

Készítem a fotót a legújabb szerzeményemrõl.

Sztéj tyúnd! (Csak mert így baromi menõ vagyok 😄)

lolSL
Mert mindenki a neki legolcsóbb 15 forintos gyártási költséggel csinálja a saját szarját.

ráadásul manapság olyan mértékû a folyamatos, akár több hónapig tartó javítás a friss játékokhoz, hogy örülhetünk, ha egy szimpla a feliratos honosított verzióval nem lesz baj

Na ezért nem szeretek én sem magyar feliratos játékot vásárolni... Fõleg, ha moddolható játékról van szó. Sõt, újabban már azt is meg kell néznem, hogy nehogy valami Kelet-Európába és Balkánra szánt változatot vegyek, mert nem biztos, hogy arra rá fognak menni a patch-ek, ilyen lesajnált országokba szánt verziókhoz pedig nem készítenek külön patch-et (lásd Divinity II)...

Apropó, valaki homályosítson már föl, hogy mi értelme egy játékot különbözõ régiókban különbözõ verziókban megjelentetni, fõleg, ha a nyelv így is-úgy is angol!?

lolSL
az ép eszû emberek többségénél azok mennek, az újak csak konzolon ütnek 😊

ami még fontos lenne szerintem a MO-i játékeladásoknál, hogy minden játékot hozzanak ki minimum! magyar felirattal

Linket nem tudok adni, mert nincs kedvem keresgélni, de nemrég olvastam, hogy a Mo-i CD Projekt, aki annak idején zászlajára tûzte, hogy legyen minden itthon megjelent játék honosítva, nos, felhagytak ezzel a tervükkel, mert úgy látták, hogy ezt egy ilyen kicsi piacon nem éri meg csinálni. (Persze bizonyára lesznek továbbra is hivatalos fordítások, de nem fognak minden játékot honosítani.)

Amúgy szerintem az egy tök jó megoldás, hogy hobbifordítók (akik közül sokan nagyon profi munkákat tudnak letenni) kapjanak a kiadótól egy korrekt összeget, tegyék szabadon elérhetõvé a fordítást, ezzel némileg fellendítve a játék forgalmát, ugyanakkor nem kell tetemes összegeket fordítani egy új kiadásra (lokalizált lemezeket gyártatni, stb.).

A demó sajnos nem hoz annyi játékost,mert akkor kiderülhetnek a játék hibái.

Márpedig én a demót kötelezõvé tenném a játékipar-ban! Fõleg, ha már ténylegesen iparról beszélünk, akkor bizony elkelne a fogyasztóvédelem is, mert bizony nagyon elkanászodnak a kiadók...

A demó sajnos nem hoz annyi játékost,mert akkor kiderülhetnek a játék hibái.

Hoppácska! Éppen ez lenne az egyik legkézenfekvõbb módja a minõség (és kreativitás, stb.) javításának! Így ugyanis rá lennének kényszerítve arra, hogy ténylegesen olyan munkát adjanak ki a kezeik közül, amiket a játékosok szeretnek, és szivesen meg is vásárolnak. Legyen a demó rövid, de velõs. Enélkül bizony csak a hype és a parasztvakítás az, ami ilyen magasságokba tud emelni egy egyszerû shooter-t, vagy egy szégyenteljes és vérgagyi nfs-t...

Cod 6:fejlesztési költségek:50 millió, vs. marketing:150 millió,no demo.eredmény:minden idõk legtöbbet eladott játéka.

No demo... És no comment...

Az mutatja, hogy dilettánsok, hogy egyáltalán semmit nem tesznek a piacért! Behozza a játékot rárakja a kis 20 %-os árrését és ezzel sanyi... Nincs akció, nincs semmi, veszed vagy nem veszed...

Azért ezt így kívülrõl nagyon nehéz megítélni. Nem tudunk az egészrõl semmit, mennyiért szerzik be, mennyit adnak el belõle, mennyi a bevétel, mennyi a kiadás, mennyi a profit az egészbõl, stb. Vagy ha olcsóbban adnák, valóban annyival többen vennék-e meg, hogy úgy jobban megérje (én ebben szkeptikus vagyok...), de ha meg nagyon olcsón adják, akkor bukta, mert nincs annyi haszon rajta, hogy megérje csinálni... Én meg azt mondom, hogy ahol pénzrõl van szó, ott csakis a profit áll minden számítás hátterében, és kötve hiszem, hogy a Mo-i piacon csak és kizárólag dilettánsok lennének jelen... (Lehet az ügy kapcsán dilettantizmusról beszélni, de az már olyan, mint amikor a fagyi visszanyal... Magamat is beleértem... 😉 )

Az pedig úgy látom teljesen hidegen hagy, hogy a CD Galaxis és az 576 is inkább csak terjesztõ, és így elsõsorban nem tõlük függ az, hogy egy adott játék mennyibe kerül. Az akciók sem tõlük függenek, akkor van akció, amikor azt a kiadó/forgalmazó (tehát nem a terjesztõ) úgy gondolja... A 2000 Ft-os EA akciókat sem a CD Galaxis rendezi, hanem valójában az EA...

És azért azt sem mondhatjuk, hogy nem tesznek semmit a piacért. Ott vannak pl. a 10 %-os online kedvezmények, amiket viszont tényleg a terjesztõ enged el a saját bevételébõl, és azért lássuk be, ez a 10 % már valami (ha más nem, hát fedezi a kiszállítás költségét).

Tény, hogy nem ismerem mélységben a piacot, nem látom a bevételi/kiadási oldalt, hogy melyik cégnél hogy alakul, de látok egy jól mûködõ külföldi rendszert, aminek megvalósítására való törekvést nem látok itthon.

Jól mûködõ alatt mit értesz? Hogy olcsó(bb)? Azért van némi elképzelésem, hogy egy Zavvi-nak vagy egy Game-nek mennyivel nagyobb a forgalma, mint egy pici országbeli CD Galaxis-nak... Jaa, úgy könnyû...

Vagy ha nem erre gondoltál "jól mûködõ rendszer" alatt, akkor kifejtheted, mert érdekel, és hátha megtalálja valamelyik hazai terjesztõ az aranyat érõ receptet 😊

nekem is van az ismerõseim között nem egy Cod-os és még mindig a Modern Warfare 2-vel tolják, mert azt jobbnak ítélik

Én meg ismerek egy egész baráti társaságot (10-12 fõ), akiknél még mindig a CoD UO, CoD 2 és CS 1.6 megy, meg néha CoD 4... 😊

w77d
nekem meg volt rendes dobozosban is, csak egyszer kölcsönadtam valakinek, akik faszán elköltöztek...

Ez még egy régebbi GameStar-hoz volt ajándék teljes játék. Nekem meg is van elméletileg, de gyakorlatilag sehol sem találom :/

azt vágjátok hoyg kinnv an az uj spiderman játék pcre

Akkor viszem vissza a cd galaxisba, még megvan a számla róla 😄

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

tonyr

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Egyetértek, azt meg nem értem hogy miért kényelmetlen kiszedni a dobozból a játékot és úgy feltelepíteni. Nem nehéz, próbáld ki. 😊 Tudom hogy sok cd-bõl áll, de akkor is.
Jó hogy nem veszel egybõl két példányt, egyiket kibontod a másik marad fóliásan. 😊

Daell Drow
1 honappal ezelott kelelt volna meg venned halloveeni akcio kereteben.
En is akkor vettem meg a kotor 1, 2,2 euro volt.
Shep
Aztán ha kibontanád lehet, hogy nincs is benne semmi, vagy csak valami a doboz súlyát növelõ kitöltõ elem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
azt értem, de miért nem bontottad ki a tokot?? 😄

Éppen te írtad, hogy a Steam kényelmesebb, tehát semmi rendkívüli nincs abban, hogy ha az embernek egyszer már megvan (figyelsz?) bontatlanul a sok CD-s játék, attól még jelképes áron beszerzi más forrásból is, hogy véletlenül se kelljen bajlódnia vele.
zorrobomber
hozzáteszem nekem is van sok dobozos gamém, az elsõt pl teljes áron vettem meg 0day 17(11 éve) évesen 10k-ért

zorrobomber
ez már kicsit beteg szvsz
javallom csináljatok egy dobozos játékok fétis topikot, és rakjatok fel videókat ahogy Pronto-val és szarvasbõr kendõvel törölgetitek a fóliás dobozokat. a vazelinezést viszont tartsátok meg otthonra, lehúzott redõny mellett.

Az úgy már mindjárt más! Egyébként annyit megér a képfájl!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nem. Ez: Samsung P2770 H - Samsung P2770H, 27", FullHD (1920x1080), HDMI, 16:9.

Tinman a megmondhatója, mennyi ideje gyûjtöttem a pénzt, erõt hozzá.

monitor Samsung B2030,16:9?

Nekem is ott van mindkét KOTOR a polcon szépen fóliásan vagy 3 éve, de azért megvettem az 1. részt steam-en amikor 2.25 euro volt az ára, ne kelljen már kibontani a dobozt 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Ezeket pont vétek megvenni Steames verzióban szerintem! A mostani Dobozos kiadásokhoz képest ritka igényes kiadás mindkettõ!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Steam-es Kotor <#vomit> Szépek azok a Cd-k ne hallgass rájuk (én se azért vettem meg, hogy azokról telepítsek, arra ott az azokról készült képfájl a gépen) Csak azért vettem annó, mert Bioware (Kotor 1), Obsidian (Kotor 2) megérdemli!!!

2. részt nekem elviszi a vállán az a dolog, hogy vannak Jedi/Sith köpenyek és Prestige Classok+SW+Kotor+ Jedivé/Sithé alakítható csapattársak! Ezekkel engem megvettek kilóra!

IMYke2.0.0.0
Nekem ez, így, sokkal jobban tetszik, mint bitek/bájtok/mega- és gigabájtok képében a STEAM-en, vagy onnan letöltve a gépemen.
Nem mellesleg, ha az ilyesmi ki tudna elégíteni, akkor nem kellett volna megvennem ezeket (sem), mert annak idején mindet WRZ-ben letudtam.

IMYke2.0.0.0
Hiába mondtam, tudtam, hogy ki fog nevetni valaki érte 😊)))

IMYke2.0.0.0
<#buck><#worship>
Az elsõt alig tudtam abbahagyni annak idején.
A másodikkal az elején gyorsan haladtam (itt van, ezen a munkahelyi gépen), de mostanában nem érzek vágyat rá - lehet, hogy szimplán fáradt vagyok, de az is lehet, hogy az a kisördög nem alszik, aki a hipotalamuszomban tudja, hogy a 2. rész erõsen be-nem-fejezetten jelent meg...

zorrobomber
Kár azért a sok CD-ért. Gyönyörû, de én steam-en fogom beszerezni, az elsõ részt persze mert csak az van, 9 euro.