Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ez a vicces 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rádumáltad a postázásra?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Végre lesz egy normális Bloodlines-om <#nyes>#nyes>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Másrészt sokkal inkább az számít nekem, hogy legyen egy élvezetes és változatos karrier, élvezetes és változatos pályákkal, és azonosítható, visszatérõ/állandó ellenfelek folyó bajnokság. A FlatOut 2-ben sem volt sztori, mégis tudtam névrõl, hogy ki kicsoda, volt akirõl tudtam, hogy hülye nõi sofõr, és inkább belém jön, semmint normálisan vezessen, vagy ilyesmi. Személyesebbnek éreztem a harcot. Az elsõ FlatOutban sajnos nem bajnokság volt, hanem az egyes futamokon kellett jól szerepelni, és karakteres ellenfelek sem voltak, pedig a vezetési modell izgalmasabb volt.
Amúgy nem értem mi a baj az NFSel. Szép, igényes, nincs benne ordenáré tunning, nem egy optimalizálatlan bughalmaz. Szépek a tájak, szépek az autók... nekem nem tetszik, ahogy az egész széria sem, kivéve a Shift, de az meg nem tudta mi akar lenni és a fizikán elhasalat nálam. Sosejósemmi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Most Wanted és társaiban, meg ott volt a tuning, a pénz szerepe, a különbözõ könnyítõ megoldások (ingyen szabadulás börtönbõl, ilyesmik). Itt meg semmi...
Egyébként lehet az a bajom, hogy öregszem és ez a szimpla verseny már kevés, ellenpélda GRID, igaz azt is meguntam egy idõ után.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De hogy tud érzékelni ilyet a steam? Átnézi a registry-t vagy mit csinál?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
artschi2: Ezen átsiklottam, úgy látszik.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
A játék szinvonala a 10 évvel ezelõtti játékokat idézi. (a graf nagyon szép, dehát uncsi).
Ja és fél óra játék után megfájdul a fejem tõle. 😊
Þór vígi þessi rúnar
De amugy nem vagyunk lekesve semmirol, Mikulaskor es karacsony szilveszter kozott még hatalmas akciok lesznek(nagyobb mint most). En most mar csak arra tartogatom a penzem, te is inkabb arra keszulj.
Rá kell szokni, hogy pár ezer pénz legyen mindig a kártyán, ez így nem állapot (habár megint csak akkor járok a legjobban, ha megvárom a márciusi második kiegészítõ megjelenését és megveszem egyben majd az egészet)! De akkor is 2800 Ft-ból kijött volna...<#rinya>#rinya>
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Azaz, a magyar verzióban lévõ fallout3.esm/p betölthetõ az angolban.
De a Mount & Blade Complete sem rossz vétel! A World of Goo meg pláne!
Éppen ez az, hogy az arcodba tolja a gagyi cutscene-eket! (Hacsak nem az az összes, ami a demóban volt.) Az NFS: Most Wanted és Carbon esetében is az a gond, hogy erõltetik azt, ami inkább ront a helyzeten (vagyis a mûmájer idiótaságot), nem az, hogy nincs ütõs sztorija. Ha van valami, akkor az ne degradálja magának a játéknak a többi részét, pláne nem egy olyan játéknál, amelyet nem két ember ütötte össze hobbiból, hanem komoly fejlesztõ és kiadó áll mögötte.
Még egyszer: nem kizáró ok, de igenis hibapont nálam.
Itt van olyan akinek hónapok óta nem válaszolnak. Suttyó oldal.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Írtam nekik levelet, de gondolom hétvége révén nem válaszoltak még.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Lara esetében nem fájt hogy nincs, mert nyers erõbõl tolja eléd a változatos és ötletes gameplayt egy átlagos végigjátszás során 10 órán keresztül s egyátalán nem hiányzott novellák olvasgatása és átvezetõ filmek bámulása. Pl Contrát sem azért imádom mert van sztorjia, ráadásul pofátlanul rövid is, sõt ezek a régi játékok a fél max 1 órás végigjátszási idejükhöz képest sehol sincsenek a mai XBLA átlag 3-4 extra esetben 10+ órásokhoz.
Nem mondom, hogy mindenbe muszáj sztori, de azért úgysem kell tenni mintha bármibe is ártana, vagy ne lenne jobb legalább kínos megoldásokat elkerülni.
Félreértés ne essék, játékmenetre tetszett a demó, csak az alapján túl egyszerû és könnyû az eleje, billentyûn pedig el van cseszve a srégan ugrás, holott már 100 millió fejlesztõnek sikerült megoldania korábban. Amint lesz 5 euróért,a mostaninál nem rosszabb árfolyam mellett, már markolom is föl.
Nekem is tervben van, ennyit meg is ér simán, mint ahogy a tegnapi Machinarium is megért ~1050 FT-ot 😊
Ezen a téren semmi sem üthet akkorát, mind amikor az elsõ TR kijött.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
Például azt, hogy ugorja át a saját árnyékát?
1, multi nincs benne, csak co op
2, a co op = single, csak másod magaddal
3, ez nem az új Tomb Raider, nem is TR, semmi köze ahhoz
4, akinek nem tetszik húzza le magát a WCn😊