Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
kezd most már egy kicsit ciki lenni, hogy nincs neted és az emiatti frusztrációdat a steam-en töltöd ki...<#awink>
na ez a vicces 😊

IMYke2.0.0.0
Ja, a legfontosabb: gratulálok a bizonyosan jó vásárhoz - Bloodlines <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Pofám leszakad 😊
Rádumáltad a postázásra?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nah... megmondtam, hogy mindenkinek megvan a maga ára ;-)
Végre lesz egy normális Bloodlines-om <#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem, a Most Wanted és a Carbon sztorijára. Nincs bajom azzal, ha van bennük sztori, csak ne rontson a helyzeten!

Másrészt sokkal inkább az számít nekem, hogy legyen egy élvezetes és változatos karrier, élvezetes és változatos pályákkal, és azonosítható, visszatérõ/állandó ellenfelek folyó bajnokság. A FlatOut 2-ben sem volt sztori, mégis tudtam névrõl, hogy ki kicsoda, volt akirõl tudtam, hogy hülye nõi sofõr, és inkább belém jön, semmint normálisan vezessen, vagy ilyesmi. Személyesebbnek éreztem a harcot. Az elsõ FlatOutban sajnos nem bajnokság volt, hanem az egyes futamokon kellett jól szerepelni, és karakteres ellenfelek sem voltak, pedig a vezetési modell izgalmasabb volt.
Totti5
Már annyiszor mondtam: MC:LA, PGR4, vagy ha hatalmas tartalom autóépítés és pöcsölés kell a nyers pályaversenyéz mellett akkor Forza/GT, ergó venni kell konzolt és új világ tárul eléd.

Amúgy nem értem mi a baj az NFSel. Szép, igényes, nincs benne ordenáré tunning, nem egy optimalizálatlan bughalmaz. Szépek a tájak, szépek az autók... nekem nem tetszik, ahogy az egész széria sem, kivéve a Shift, de az meg nem tudta mi akar lenni és a fizikán elhasalat nálam. Sosejósemmi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ebben igazad van, hogy a régiben is ez volt, de ott mégis volt motivációm (ne kérdezd, hogy az mi volt, de emlékszem, hogy csinálgattam szorgalmasan a pályákat), hogy menjek tovább, itt meg már a 8-10. verseny után kifulladt!

Most Wanted és társaiban, meg ott volt a tuning, a pénz szerepe, a különbözõ könnyítõ megoldások (ingyen szabadulás börtönbõl, ilyesmik). Itt meg semmi...

Egyébként lehet az a bajom, hogy öregszem és ez a szimpla verseny már kevés, ellenpélda GRID, igaz azt is meguntam egy idõ után.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez tényleg így van egyébként? Mármint, hogyha warez játékot érzékel a steam a gépeden (így mûködik vagy csak a steames játékra igaz, vagy hogy van ez?), akkor letiltják az akkodat?

De hogy tud érzékelni ilyet a steam? Átnézi a registry-t vagy mit csinál?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagyon dícséretes hozzáállás! <#worship>

Most lehet, hogy hétfõ van, de nem teljesen értem! Új NFS-ra érted?

Gurren
én pont azt szerettem a régi nfs-ekben, hogy nem volt semmi történet, csak csináltam sorban a versenyeket. épp ezért tetszik az új rész is (y)

pointer4
Semmi, ott találtam. Nem humoros, csak hogy korrekt a steam-tõl. Csak inkább jeleztem a forrást.

artschi2: Ezen átsiklottam, úgy látszik.
IMYke2.0.0.0
Segíts kérlek: mi ezen a humoros?

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

pointer4
Mit találtam a PC humor topicban.

Amerikai hozzáállásúak legalább 😄
IMYke2.0.0.0
Most szólok, akinek érdeke, az mihamarabb rendeljen a külföldi oldalakról. Elemzõk szerint a héten mély zuhanásba kezd a Forintunk.

Pedig azé tényleg az a szint, hogy "ha csendben maradt volna, bölcs maradt volna."
Carlos
Én ezért (is) untam meg.
A játék szinvonala a 10 évvel ezelõtti játékokat idézi. (a graf nagyon szép, dehát uncsi).
Ja és fél óra játék után megfájdul a fejem tõle. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Készülök én is! És készítem a lóvét! Hátha lesz még Dow akció (egyébként ha nem lenne ilyen drága a dobozos, akkor megvenném dobozosban inkább, mert annak nagyon szép a dobozképe)

Új NFS-sel kapcsolatban igazad volt! Max 2 órát bírtam ki vele... utána törlés!

Nekem az NFS Hot Pursuit 2010-es verzióban pont ez fáj, hogy nincs semmi, még annyi sztori sem, mint a Most Wantedben (pedig igazán nagy eresztés az sem volt). Itt meg mész a pályán: buksz, vagy nyersz: Gold, silver, bronz: következõ verda!

Daell Drow
En is meg akartam venni, plussz a world of goo-t is packban. De nem volt penz a kartyamon nekem se.
De amugy nem vagyunk lekesve semmirol, Mikulaskor es karacsony szilveszter kozott még hatalmas akciok lesznek(nagyobb mint most). En most mar csak arra tartogatom a penzem, te is inkabb arra keszulj.
Hétvégén (Szombat) akciós volt a Warhammer 40000 Dawn of War 2 Gold edition(Dow 2 és a Chaos Rising kiegészítõ) 10,2 euró és nem volt pénz a kártyámon, hogy megvegyem (egyébként meg rohadjanak meg, hogy hétvégére rakták ezt az akciót és még egy mocsok bank sincs nyitva olyankor...szemetek...!)

Rá kell szokni, hogy pár ezer pénz legyen mindig a kártyán, ez így nem állapot (habár megint csak akkor járok a legjobban, ha megvárom a márciusi második kiegészítõ megjelenését és megveszem egyben majd az egészet)! De akkor is 2800 Ft-ból kijött volna...<#rinya>

shaddam
Van Isten.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
A Fallout 3 és a Vegas is MOD-alapú játék: modulokat tölt be a motorja.
Azaz, a magyar verzióban lévõ fallout3.esm/p betölthetõ az angolban.

Nem kicsit ^^

De a Mount & Blade Complete sem rossz vétel! A World of Goo meg pláne!

a magyar kiadású Fallot 3 GOTY-ben milyen komoly kézikönyv van?az angol kiadásra valahogy rá lehet hegeszteni a magyar feliratot?
Gurren
Orange Box 1600ft steamen. kicsit jó vétel.

Totti5
Túlzás hogy azokat cutscanének hívjuk, mert annyit sem érnek. Néha van benne 1-2 ilyen, de ha összesen kitesz az egész 5 percet akkor sokat mondtam.

s egyátalán nem hiányzott novellák olvasgatása és átvezetõ filmek bámulása.

Éppen ez az, hogy az arcodba tolja a gagyi cutscene-eket! (Hacsak nem az az összes, ami a demóban volt.) Az NFS: Most Wanted és Carbon esetében is az a gond, hogy erõltetik azt, ami inkább ront a helyzeten (vagyis a mûmájer idiótaságot), nem az, hogy nincs ütõs sztorija. Ha van valami, akkor az ne degradálja magának a játéknak a többi részét, pláne nem egy olyan játéknál, amelyet nem két ember ütötte össze hobbiból, hanem komoly fejlesztõ és kiadó áll mögötte.

Még egyszer: nem kizáró ok, de igenis hibapont nálam.
davidka003
"Írtam nekik levelet, de gondolom hétvége révén nem válaszoltak még."

Itt van olyan akinek hónapok óta nem válaszolnak. Suttyó oldal.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Aki már rendelt Supergamertõl az meg tudná mondani, hogyha egyszerre különbözõ elérhetõségû játékokat (megrendelhetõ, 5 nap, raktáron) rendelek, akkor azt külön-külön hozzák ki, vagy amint mind a 3 meglesz nekik?

Írtam nekik levelet, de gondolom hétvége révén nem válaszoltak még.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Totti5
DeathSpank-ból elég volt a demo, hogy mérföldekre kerüljem. Nekem nagyon nem jött át az egéss.

Lara esetében nem fájt hogy nincs, mert nyers erõbõl tolja eléd a változatos és ötletes gameplayt egy átlagos végigjátszás során 10 órán keresztül s egyátalán nem hiányzott novellák olvasgatása és átvezetõ filmek bámulása. Pl Contrát sem azért imádom mert van sztorjia, ráadásul pofátlanul rövid is, sõt ezek a régi játékok a fél max 1 órás végigjátszási idejükhöz képest sehol sincsenek a mai XBLA átlag 3-4 extra esetben 10+ órásokhoz.

Amit például eddig a DeathSpankbõl láttam, azon dõltem-borultam, éppen a játékmenet hagy benne hidegen. A Braid nagyon korrektül volt felépítve ebbõl a szempontból, az olvasandó adott legalább egy másik síkot az egésznek. És akkor nem is említettem az XBLA-s kalandjátékokat vagy a Zeno Clasht. Az utóbbinak ugyan nem tudom, hogy milyen a sztorija, de a PC-s demóban legalább nem random sablonmondatok voltak, az is már valami.

Nem mondom, hogy mindenbe muszáj sztori, de azért úgysem kell tenni mintha bármibe is ártana, vagy ne lenne jobb legalább kínos megoldásokat elkerülni.
arty
elnézést a dezinformációért 😊

de akkor is jobb egymás mellett játszani 😛

Forza.

Totti5
Az árkéd játékok álltalában nem a sztorira hanem a öteles és élvezetes játékmenetre összpontosítanak, ennek a kritériumnak tökéletesen megfelel. Pl a Shadpow Complexnek sincs több storyja, mégse lett felhozva negatívumnak. Majd lesz story az újítani kívánó új TRben, persze sírás is lesz és már most is megy hogy jajj de szar lesz, mert más.

Arról volt szó, hogy a sztorinak nem muszáj primitívnek lennie. Persze egy ilyen játéknál tényleg nem az a lényeg, de miért ne lehetne többet várni? Egyébként a demó párbeszédei körülbelül olyan szinten sablonosak, mintha valami 2 kB-os freeware szoftver vágta volna össze valami B-filmes idézet-adatbázisból.

Félreértés ne essék, játékmenetre tetszett a demó, csak az alapján túl egyszerû és könnyû az eleje, billentyûn pedig el van cseszve a srégan ugrás, holott már 100 millió fejlesztõnek sikerült megoldania korábban. Amint lesz 5 euróért,a mostaninál nem rosszabb árfolyam mellett, már markolom is föl.
pointer4
Köszi köszi köszi 😄
1.01-es patch formájában adták hozzá az online co-op-it, meg némi grafikai tuningot is kaptunk.

Bizony, simán megéri féláron beszerezni, elég sokat tesz hozzá az online co-op. Mi még teljes áron (14.99 euro) vettük meg, amikor rendesen megjelent.

Az az igazság, hogy kb. egy hete van hozzá online co-op 😉

Nekem is tervben van, ennyit meg is ér simán, mint ahogy a tegnapi Machinarium is megért ~1050 FT-ot 😊

online coop tuti van, haverral 2 napja nyomjuk...

Tinman
Azt nem lehet.
Ezen a téren semmi sem üthet akkorát, mind amikor az elsõ TR kijött.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pointer4
Steam mondjuk ezt írja:

Single-player
Multi-player
Local Co-op

Most akkor mi igaz ? 😊
Van az Lara Croft-ban online coop.

arty
online coop nincs, de egy gép elõtt ketten ugyis élvezetesebb! szal lehet 1 példány elég lenne, a második árát meg fektessétek pizzába 😊)

Forza.

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#vigyor>

- A sztori az kissé "megszokott", de mit várunk egy Indiana Jones style-tól?

Például azt, hogy ugorja át a saját árnyékát?
pointer4
Utállak, fulladj meg, most hogy kiba*ak veled megveszem, és haveromnak is 😄

Köszi Tinman!
Totti5
Erõs fogalomzavarok vannak ezzel a játékkal kapcsolatban.

1, multi nincs benne, csak co op
2, a co op = single, csak másod magaddal
3, ez nem az új Tomb Raider, nem is TR, semmi köze ahhoz
4, akinek nem tetszik húzza le magát a WCn😊