Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Viszont God of War nincs pc-re így nyilván nem is létezik 😄

Tinman
Szvsz helytelenül, hiszen a God of War korábbi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
sok helyen a Gears of War is GoW szóval megtévesztõ 😄

Tinman
GoW = God of War
GeoW = Gears of War :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Jah a Gorogon Quuen és a Medusa Queen az a God of War 1-2-ban volt !
Én egyikkel sem játszottam, de a medúzát inkább a God of Warban tudom elképzelni, mint a másikban. Szóljatok, ha rosszul gondolkodom! 😊
Encore
Ez pont a G4-re igaz, katt,katt,félre gurik, katt, katt. Ellenben a Risen harcrendszere zseniális szerintem, igaz, hogy kellesz hozzá te is, de nem ördögi ügyességrõl van szó, csak arról, hogy látod, hogy csapni fog, akkor védekezz, ne engedd, hogy oldalba támadjanak, stb, tehát semmi tomb raideres ügyesség nem kell hozzá, csak egy kis idõ, hogy ráérezz...
Feltalálták már a nehézségi szinteket. Az a lényeg, hogy azok tisztességesen skálázódjanak a kezdõtõl a vérhardkórig, legyen állítható menetközben (ha valaki belenyúlt az elején, vagy a játék bizonyos részei kihívásban nagyon elütnek a többitõl). Ennyi kell a boldogsághoz, nem több, nem mintha ez nem járna munkával. Esetleg még jól jöhet a különbözõ aspektusokra belõtt nehézség, például ha minijátékokra külön állítható. (Vagy például a Fahrenheitben is két nehézségi skála volt.)
IMYke2.0.0.0
Csak a Gears of War-ról tudok nyilatkozni : a vége engem is megszívatott - jó sokáig. A "madarakkal".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
véleményem szerint egy jó játék tartalmazzon némi kihívást, de csak akkora mértékben, hogy a szórakoztatásból nem legyen idegeskedés.

Tinman
Talán eddig nekem eddig nekem csak 3-4 volt ilyen... a Bayonetta-ban elsõre normalon a 70%-a körül voltak olyan kommersz ellenfelek, melyek nehezebbek voltak sokkal, mint a boss harcok. Volt amelyiknél 1.5 órán át harcoltam, mert már vagy 100x meghaltam.

Aztán a GoW-ban a medúza harccal is van 3/4 órát elvoltam.

Ami még emlékezetes nagyon az a fekete sárkány az IWD2bõl... az úgy megint 1.5 óra taktikázás volt... kicsit gyenge csapattal értem oda.

A Final Fantasy X2-öt pedig abba is hagytam amiatt, hogy 10 órányi játék után, kivesézõs tempóban haladva egy olyan boss-al futottam össze, amit 3 óra alatt sem sikerült kinyírnom.
Mondjuk FF-ben könnyen megesik az ilyesmi FF VII.-ben Ultimecia se volt egy laza menet...

Szerk.: Viszont az ArcaniA meg egyéb aspektusai miatt nem RPG, szóval hiába is lenne akármilyen harcrendszere.
Nem is az, szerintem is akció-RPG. Egyébként kell ügyesség a Deus Exhez, a Mass Effecthez és az Alpha Protocolhoz is. Na jó, a ME2-t insanityn is végigjátssza egy autista teknõsbéka, de ez a kihívás alacsony foka miatt van, nem az elvileg a játékos képességeit igénybe vevõ shooterjelleg hiánya miatt.
w77d
én is azt mondom, hogy nem baj ha nehéz. Viszont ne legyen annyira, hogy napokig egy ponton szenvedek (sajna találkoztam már ilyen játékkal).

Tinman
Az nem baj, ha valami nehéz... nem kell a beépített cheat.

Sir Quno Jedi
Öregszem, nekem nem kihívás, ha szénné nyomkodom a gombokat és így is levernek->uninstall. Ha elsõsorban a személyes ügyességemen múlik, akkor nem rpg.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Elvileg akkor töltõdik vissza a HP-jük, ha látótávon kívül kerülnek, szóval azt érdemes felhúzni. Nem mintha kétségem lenne afelõl, hogy nálad is maximumon volt. Nekem egyébként két végigjátszás alatt kétszer vagy háromszor sikerült feltölteni így az életerejüket, pedig mágusként és íjászként játszottam végig. Egyébként ha az említett feature nem bug (a G3-ban is így mûködött, csak az kis látótávval is játszhatatlan volt), akkor csak azt a célt szolgálhatja, hogy ne tudjál egy kilométerre elfutni, majd visszaérve legyõzni a legyengítettet. A G1-2-ben egyébként az NPC-k HP-je egész biztosan éjfélkor töltõdött fel, a vadakéban nem vagyok biztos, ott sem a megsebesítésükre utaztam.

A Risen harcrendszere egyébként nem rossz, de kell hozzá türelem, ügyesség, és van pár idegesítõ vonása. Akit a G1-2-re ráérzett, annak ez is megtetszhet, a szériában még mindig itt a legjobb a közelharc. Íjászként és mágusként viszont kevésbé ügyességalapú a játék, ha nem bugzik be, akkor messze az elõbbi a legerõsebb fejlõdési irány, hiába állítja mindenki az ellenkezõjét - aki nem próbálta.

A G4 rendszerérõl elsõ olvasatban tényleg csak annyi jó mondható el, hogy könnyû. Emiatt nemcsak a rajongók, hanem a "szaksajtó" is sír, holott õk e sorozat esetében inkább a kihívásra szoktak panaszkodni. (Számomra ugye vérprimitív, RPG-snek nem RPG-s, akciósnak pedig nevetséges.)
Ajánlom a Gothic 2: Night of the Raven címû opuszt, az durvább, mint a Risen hardon, és nem lehet benne nehézségi szintet állítani.

Egyébként nem annyira nehéz a Risen, de nincs benne szinthez igazítás, így aki beleköt minden útjába kerülõ vadállatba, NPC-be, az pórul jár. Na jó, a farkasokkal tényleg vigyázni kell, mert õk alapértelmezetten támadnak.
Sir Quno Jedi
Risenben botrányos a harc. Nodepláne, hogy az ellenfél életereje maxra töltõdik pár másodperc alatt, ha otthagyod (akkoris ha fexik, vagy egy pixel volt már csak). Visszefelé ez már nem igaz persze.

Szerintem a játszhatatlan kategóriát üti ezzel a buta akciózós harcrendszerrel, legalábbis RPG-ben.

Gothic4 kényelmesen tolható, még az én lassú reflexeimmel és botkezemmel is. Minden durvább támadást ki lehet gurulni valamerre (ráérõsen ám), sõt az ellenfelek jól látható jelét adják, hogy mikor fogják eltolni a speckókat, így nem õrülsz meg.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

davidka003
Kegyetlen nehéz a játék még easy-n is.
Tegnap már majdnem letöröltem a picsába de inkább pihentetem egy kicsit és majd jövõhéten újra nekiesek. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
A spoileres részhez:
Meglepõ lesz amit írok: megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül a gondolataimmal.
Bár kopnak az egyetemen megszerzett ismereteim, a való élet mégis segít felidézni mindazt, amit a szociális szférával kapcsolatban professzorainktól, adjunktusainktól és óraadóinktól (gyakorló szakmabeliek) elsajátítottam.
A közgazdaság - mert gyakorlatilag errõl szól mostanában inkább minden intézkedés: pénzügyileg gatyába rázni az országot - nehéz tudomány, melyben sosincs egyensúly. Ennek felismeréséért kaptak ugye nem egyesek Nobel-díjat is... <#ravasz1>
Most túlzásba viszik az "elveszünk"-et. Bízom benne, hogy valóban hosszútávon gondolkodnak, és ez késõbb megtérül.
Nem szabad türelmetlennek lennünk - magyar szokás - és ahogy tették a németek, az osztrákok és a csehek <óriási példaérték!>, talán nekünk is menni fog a 2 ciklus alatti prosperálás.

Politika off.

S bízom benne, hogy megérem még azt, amikor "kétpofára" pakolhatom a virtuális kosaramba a klasszikus és új játékokat 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Risen - ezerrel jobb!

w77d
kössz skacok, akkor a Risent veszem...

wesker24
Risen ! <#eljen> Gothic <#levele>
zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nagyon bízom benne hogy arra pályáznak, hogy majd ha beindul a fejlõdés, és látható érezhetõ lesz, akkor elfelejtjük nekik ezeket az elsõre erõsen megkérdõjelezhetõ döntéseket. fingers crossed és
hogy kicsit ontopik is legyek, remélem 4 év múlva zsákszámra dobálhatjuk majd a kosárba a jobbnál jobb gémeket 😊

Tinman
Risen.

w77d
Gyerekek szerintetek melyik jobb: Az új Gothic vagy a Risen?

És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy a briteknél sincs minden rendben! Nagyon kemény megszorításokat vezetnek be és nem hiszem, hogy a font ne romlana ezáltal a többi valutához képest!

Ennek ellenére a forint képes volt már mostanra kemény 20 Ft-ot romlani!

A kettõ összevetve azért már nem semmi romlás ez akárhogy is nézzük.

Off: Csak egy pár gondolat a magánnyugdíj pénztárakról (hosszas gondolkodás után spoilerbe téve, nehogy megtörjem az eredeti játék topik tér idõ kontinuumát...:-) )

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem célom politizálni így nem is teszem, de azért legyen itt néhány szemelvény a legutóbbi ügyrõl:

Amit a magánnyugdíj pénztárakkal tesznek azt nem tartom se jó lépésnek, sem pedig elfogadhatónak: Alkotmánybírósággal bajusz akasztás, magánnyugdíj pénztárak tönkre tétetele, állami nyugdíjrendszer amúgy is tarthatatlan mégis ahhoz akarnak visszatérni, emberek megzsarolása, hogy 70 %-kal kevesebb nyugdíjat fognak kapni, ha nem lépnek vissza, magánnyugdíjak megadóztatás) Legközelebb már bevezetik újra a füst és kapu adót, vagy lesz levegõ adó is?

Megszorítás kell, szarban van a haza, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a jó út!

Munkahelyet akartak a programjukban teremteni, erre felszámolnak egy olyan programot, mely munkát biztosított... magánnyugdíj pénztárak dolgozói a fentebbi által lapátra kerülnek! Több állami apparátust is összevonnak, csökkentik a létszámokat takarékossági célból! Önkormányzatok apparátusát csökkentik, kevesebb lesz a képviselõ (ezt helyeslem)! Munkahely teremtést azt nem látok, csak munkahelyek megszüntetését!

Lehet, hogy elérik a célt és drasztikusan csökkentik az költségvetési hiányt, de közben több ezer 1 éven túl már nem regisztrált munkanélküli (így mérik kis hazánkban a munkanélküliséget: 1 évig regisztrálva vagy, aztán mintha nem is lennél munkanélküli, "elfelejt" a rendszer, Ausztriában, Svédországban stb, amíg nincs munkád regisztrálva vagy és kapod a segélyt... és itt nem a kolduláson, a segélyen vagy a hangsúly, hanem a valós adatokon) fog lézengeni az országban, akiknek kiesett adó és járulékbevételei is megnehezítik a nyugdíjak, segélyek, szociális juttatások fizetését! Apropó szociális juttatás: családi pótlékot akkor adnék, ha az illetõ dolgozik és a gyerek iskolába jár (nem bukdácsol), illetve vagy 3 gyerek fölött a 4. gyerek után már nem adnék több pénzt, mint 3 gyerekre.

8-10, 11 %-os munkanélküliségi ráta?? Röhög a vakbelem...

Tévedés ne essék, nem vagyok MSZP-s, Fideszes vagyok, csak egyenlõre nem látok semmit, abból, amit tavasszal ígértek...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, érdekcsoportoknak - szó szerint - érdekük, hogy a forintunk zuhanjon. Növekvõ államadósság, állampapírok értékvesztése, beruházások olcsóbbá válása stb.
Amikor a kormány szóvívõ elköhinti magát a Ft zuhan... Tényleg, szinte így van.

Pedig, már ezelõtt 8 évvel így be kellett volna keményíteni, ahogy ez a kormány - valljuk be: jogosan, és kényszerûen - teszi.
Az, hogy a köpönyegforgató ellenzéknek ez fáj, teszek rá.

De ne politizáljunk 😊

Azért baromi jó, hogy amikor a Kormány valamilyen fontosabb új intézkedést jelent be, akkor mindig zuhanórepülésbe kezd a forint.

Nem a valuta, illetve a devizapiac a szakterületem, de a piacoknak ilyen esetben pozitívan kellene reagálni a változásra (természetesen, ha pozitív lépésnek értékelik az adott lépést) emlékeim szerint.

Új kormányunk megalakulása óta nem ez az elsõ eset, hogy ilyen történik (biztos a réginél is volt, de azt még akkor annyira nem figyeltem).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Elkezdõdött a beígért Forint-zuhanás... Fuck The What®!

Utóbbi idõben hallott pár pozítiv hangvételû steam supportos storyból ítélve, szerintem megdumálható velük, hogy user error volt (nem vetted észre), de 1-2 napon belül raksz pénzt a kártyádra és levonhatják az összeget... hangsúlyozom, hogy szerintem!

Úgy veszem észre (elbeszélésekbõl), hogy a steam support nagyon vásárló központú és nem zárkóznak el a különleges (sok kereskedõ és szolgáltató kõbe vésett szabályok alapján dolgozik, amiket nem szeg meg semmi áron, holott néha érdekük lenne) megoldásoktól sem.

És ezért hatalmasat nõttek a szememben! Karácsonyi akcióra hagyok a kártyámon lóvét és vásárlás lesz, ha találok valami használhatót!

"valósnak tünõ, de csak tünõ ótós cucc irreális élvezhetetlen elbaszott fizikával" <#eljen>

Igen, bejön! (próbálkoztam régen rally-s játékokkal(Még a Dirt elõtti idõkbõl:Colin Macray-k) kb. nulla sikerélményem volt, jobban fekszik az arcade versenyzés.) <#hehe>

Ellenben ismered-e a Rally Championship (szerintem a te olvasatodban az is arcade) címû játékot? Na azt imádtam! Haverral (de röhögtünk, mikor valamelyikünk beszállt az erdõbe egy kanyarnál... és ripityára törte az autót) nyomtuk annak idején PC-n Coopba, hatalmas volt!

Topseller-es kiadás.

Tinman
Level 11 vagyok, nagyjából naponta lépek szintet.
Nem frissül? Mér' nem?

Nézd meg az achikat, van 3 olyan, amit lvl8-tól kaphatsz csak meg... azokat is már napokkal korábban megszereztem.
Ennyit a live-ról is <#gonosz3>

IMYke2.0.0.0
Melyik kiadást vetted meg a játékból?

IMYke2.0.0.0
Zavvi / The Hut használata:

1. regisztrálsz az oldalon
2. a kiszemelt terméket kosárba rakod
3. Checkout
4. Ha a regisztrációdtól eltérõ címre kéred a csomagot, megadod - ahogy a bankszámlaszámot stb.
5. Véglegesítés után (s közben is) kapsz egy e-mailt, hogy mit rendeltél, mennyibe került stb., valamint egy ellenõrzõ kódot, mellyel nyomon követheted a csomagod/jaid útvonalát: levonták a pénzt, csomagolóba vitték, postázták...

A csomag postázási díja: 0.99 font. Egy játékot/filmet egy buborékos csomagba tesznek. Ha 5 terméket rendelsz, 5 ilyen csomag érkezik. S nem mind egyszerre. Ha így van, akkor se aggódj, nem fogják magukat blamálni annyi pénzért, mindened megjön!

Remélem nem nagyon off a témám, de megvettem a Timeshiftet, ajánlottátok egy páran, de nagyon nem tetszik, ez inkább olyan játék amit inkább letöltök, pénzt nem nagyon ér számomra.

Szóval eladom a timeshiftet, és adok hozzá újságmellékletes cd-ket - Fallout tactics, Fallout 1, Icewind dale 1 , és a Megnevezhetetlen c papírtokos dvd filmet. Odaadom az egészet pk-val ha elõre küldöd a pénzt csekken 1100 Ft-ért.

én nem tudom milyen,élõben még nem láttam dx11-et😊
Totti5
Akkor azért vagy 1 hete stabilan lvl 7 😄DD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
dx11 kell a halálnak, ha az ember normálisan játszik akkor nem látni különbséget.. ha persze direkt azokat keresed akkor találsz minimálisakat de az nem játék...

az ehhez a verzióhoz van:
http://www.viddler.com/explore/PSBlogEU/videos/910/404.28
nem lesz gond a gépeden szerintem,dx11 mondjuk nem lesz,de attól még jó game.
w77d
én is régóta vágyok már rá, csak eddig nem volt elfogadható áron. Holnap kipróbálom ha már megvettem, egy picit félek a gépigényétõl, de legfeljebb nem ultra beállításokon játszok..

Bence94
nagyon szemezek vele én is...azt mondják,olvasom, hogy egy lineáris hl-szerû akció-horror game és nagyon jó.trailer mondjuk nekem is bejött... <#idiota>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

w77d
nna má vissza is vették.. nem baj holnap feltöltöm a kártyám és ha még akciós úgyis emgveszem..

A zavvi hogy mûködik hogy lehet vásárolni róla?
tototto
annyit a szar gfwlról hogy nekem a kliens se hajlandó elindulni mert hiányol egy hotfixet windowshoz, microfos oldalról meg nem lehet letölteni mert csak angol xphez van az meg nem hajlandó feltelpülni, pedig engedélyezve van az automatikus frissités xpben, mégis baszik frissíteni
a piratebayel meg mit akarsz az egy torrent oldal, szerinted melyik sorba állnak többen amelyikben ingyen adják a narancsot vagy ahol pénzt is kérnek érte?

Tinman
Dehogy... egyszerûen bejárok mindent, felfedezek, próbálgatok lehetõségeket... ez baromi sok idõ.
Most is csak azért csináltam meg a Galaxy New Radio questet, mert már kezdett ciki lenni, hogy a fõ szálon 1 métert nem haladtam, hanem mellékquestelek.

Ha egyszer végigviszem, írok majd róla egy bitang nagy elemzést, mert ezért ez a játék sem tökéletes.

balee4
100 óra alatt szétjátszottam a játékot DLC-stül, mindenestül..., pedig én általában mindent iszonyú lassan tolok.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord