Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Próbáltam... el is küldte az 5 éve nem létezõ mail címre, amirõl anno az akkori nagyrabecsült fõnökeim elfelejtettek szólni, hogy vasárnap 24:00-ig lesz, de 00:01-kor már nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez tudod mikor történt?
2005 novemberében ^^

De tudod mit újra megpróbálom! Mégiscsak áll benne a pénzem a nagy semmibe...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

NEOreg3
próbáld ezt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Carlos
nem kéne ezzel foglalkozni szerintem.
Én meg találtam egy 5K-s bankót a villamoson. Amikor felvettem elém állt egy hatalmas kan cigány és aszonta, hogy az az övé. Én meg nem akartam 5K-ért bicskát a hasamba, leszartam az 5K-t. Ennek fél éve. Másnapra túltettem magam rajta. Ennyi.

Lépj tovább...

Þór vígi þessi rúnar

lolSL
biztos jó helyen küldted? pár nap alatt kell válaszolniuk.
egy csomó esetrõl hallottam már hogy csak a cd key alapján visszakapta vagy átrakták neki élõ accountra
support.steampowered.com , mit ír a ticket melletti statusban, closed?

Tinman
Elküldtem nekik mindent, ami volt nálam... scannelt nagyon jó minõségû képek voltak.
Vártam 1 hetet és nem válaszoltak (automata visszaigazolás volt), majd újra elküldtem, azóta semmi. Ennek több éve.

Tinman
De a volt mail címem is tudom, meg a termékkódom is... ezt azért nehezen szerezhetik meg gonosz hekkerek. Lássuk be, k. leszarják.

NEOreg3
a termékkódod párosítva lett az accountoddal, onnantól kezdve a termékkódodat a házad falára is felfestheted 423x, senki nem fog tudni kezdeni vele semmit

termékkódot maximum a supportnak mutogathatsz, de õk is biztos hisznek majd neked, hogy "hát a nevem az körülbelül tinman, meg a jelszavam körülbelül *******, ja és [email protected] az emailcímem amit nem tudok használni, segítsetek pls"

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

lolSL
A support sem tudott segíteni úgy hogy számláid voltak meg cd kulcsok?

Tinman
A rendszernek kérnie kellene a termékkódomat...

NEOreg3
valóban, a rendszernek el kellett volna fogadnia a helytelen fhnév/jelszó párosokat is, ki kellett volna találnia, hogy te mire gondolsz

Tinman
Tippelj milyen user nevet próbáltam regeléskor... eltaláltad.

Nem fogadta el.
Ahogy nem fogadta el a különbözõ variációit sem, amit még megjegyzek 1 év után is. Nagyjából a 7. elfogadta és már csak a jelszóval volt gondja, azt 3.-re összehoztuk.

Azt hittem, hogy a rendszer van értünk és nem mi a rendszerért. Tévedtem.

<#ravasz1>Naaaaaaa!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

The Last Remnant na az nagyon kemény játék volt számomra (egyébként nagyon tudom ajánlani, mert nagyon jó játék)! Nem tudom mennyire RPG (kicsit az is, meg kicsit nem is: talán inkább az utóbbi, de ha Arcania-t annak vesszük, akkor ez is rpg), de ott egy bizonyos pontnál, ha nem voltál még level 50 (és biza, ha rohantál, akkor nem voltál még level 25 sem), akkor úgy elvertek, mint a szódás a lovát!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elgurulsz a csapások elõl és akkor ütöd õket! Játszi könnyedségû!

Ha így nézed minden RPG az egyéni ügyességen múlik (na nem a megfelelõ skillt fejleszted, nem jól osztod el a pontokat, nem a legmegfelelõbb felszerelést választod, nem a legjobbat használod, vagy nem optimálisan használod, akkor bizony lenyomnak).

Ez mind egyéni dolog szerintem!

NEOreg3
emlékszek rá, és ezt bizony TE basztad el jócskán, a steam nem tehet róla, hogy a felhasználónevedet is elfelejtetted (ellenkezõ az esetben a supporttal kapcsolatba lépve meg tudtad volna változtatni az email-edet egy élõ email címre). ilyen helyzetben meg mégis mit vártál?

lolSL
http://www.google.com/safebrowsing/report_phish/

itt ha elegen jelzik, a chrome és a firefox felhasználók figyelmeztetést fognak kapni mielõtt betölti.

robotnyk
ilyeneket hogyan lehetne bejelenteni?
lolSL
eddig is ingyenesen ment az irodájukból, csak a .com domain 10 dollár évente 😄

Gurren
nem mehet túl jól a steam-nek, ha ingyen tárhelyre kellett költöznie 😞

Tinman
Mondanám, hogy olvass vissza, de már rég volt.

A lényeg egy email cím, ami 24h alatt szûnt meg.

Egyszerû vásárlóként én ebbõl annyit láttam/látok, hogy van 10.000 HUF-ért egy termék a polcomon, amit nem tudok használni. Van róla számlám is.

Magyarázni lehet, de az én pénzem ott van, cserébe pedig van a nagy semmi.

lolSL
pedig ingyen serious sam HD milyen jól hangzik 😄

w77d
hát én steam kliensen kívül az életbe nem jelentkeznék be magamtól sem.

NEOreg3
vannak külön jelszólopó oldalak is, amik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint a steam, de a steam-esek se gyõzik elégszer hangsúlyozni, hogy csakis a rendes steam kliensen, vagy a hivatalos steam honlapról jelentkezz be

w77d
én még mindig nem értem hogy tudnak egy accot ellopni.. az user error ha benyalod a hülye dumát és emgadod a jelszavad és a felhasználóneved...

NEOreg3
ja, köcsög steam, hogy merészel felhasználónevet/jelszót kérni, hogy beléphess a fiókodba, õskorban élnek ezek?

Tinman
Üdv a klubban<#eljen>

Ja és user error! Csakis!

foxpal
De...
De nem adták vissza😛

Jani21
Meg sem próbáltad visszaszerezni a Steam support segítségével?

w77d
nna de ennyiszer?? nekem is jó régi accom van és egyszer nem tudták ellopni..

foxpal
Ellopták a steam accountom és rajta volt orange box meg mw2

Gurren
amiért a modern warfare 2 2x

NEOreg3
team fortress 2 minek neked 3x is?😄

foxpal
A gémeim :-)
Általában csak 2 hétig szoktam egy játékkal játszani utána bedobom egy polcba most letakarítottam😄

Tinman
Kész. Itt kiszállok... 576-al levettél a lábamról <#ticking>

tototto
AvP + Metro

dobozos metro
dobozos AvP
hozzáteszem mindkettõhöz kell a steam, tehát ugyanott vagyunk, de 15000 felárért kapsz szép dvd tokot is
figyelni kell mikor mi akciós, nem bután megvenni a legdrágább játékot, lemerném fogadni hogy a húsvéti akcióban megkapjuk a vegast is 7 eurorét 😊

Tinman
Ne is mondd... a Live esetében ez még durvábban így van.
Jó, hogy szólsz fel is hívom õket, mert egyre inkább tele a tököm.

Tinman
Korábban pont errõl volt szó, a Metro 2033 Limited (Red Faction Guerilla-val) alig egy ezressel kerül többe... persze nem a CD Galaxisnál.

lolSL
A játék kiadójánál kell reklamálni, hogy miért nem alkalmazzák a régiókra osztott árazást, mint a valve a saját játékainál. pl l4d2 nyugat eu-ban 20 eur, itt meg 14

Közgazgaságban nehéz egyensúlyt teremteni ez tény, fõleg ha már állami szemmel nézzük! De viszont ez egy 4 lábú kisszék: Munkanélküliség, Államadósság, Infláció, Külkereskedelmi mérleg. Ha fölrúgod az egyik lábat a másik 3 nem biztos, hogy megtartja a széket(még ha elsõre úgy is tûnik, hogy meg fogja).

De ne legyünk türelmetlenek, ebben igazad van!

Politikát én is hanyagolom most már megígérem!

Utolsó mondatodra meg ámmen! Úgy legyen!

zorrobomber
Bazz, mekkora szar már ez a cdgalaxis, a Metro 2033 8990 huf, steamen meg 2100 huf <#gonosz3> Egyik itt drágább, másik ott, kész, tényleg nem értem mi ezen a nagy mûsor.

IMYke2.0.0.0
Valószínû - de a "mindent egybe" csomagot lehet még is így nevezik majd el 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman

lolSL
hát ez nem lesz game of the year 😊

IMYke2.0.0.0
Nem tudhatom, hiszen még nem árazták le olyan szintre, hogy megvegyem. <#ravasz1>

Szerk.: Ja, és megvárok úgy fél tucat javítást, sok DLC-t, és GOTY-t meg anyámtyúkját - aztán veszem meg, amikor kijön a második Fallout 3-klón, vagy a Fallout 4 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
kár hogy ennyit sem ér <#kuss>
IMYke2.0.0.0
Sztímet... tudod. Tényleg.

Tinman
Sztímen még mindig csak 49.99 Euro <#ravasz1>

IMYke2.0.0.0

Tinman
Így van, tehát a Geow 2 sem létezik, hiszen az sincs pc-re :-D