Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy tegnap vettem egy új alaplapot - Asrock N68c - Gs Ucc -
És a régebbi ddr 2 es memóriák nem mentek bele csak 1 db, azt mondta a boltos hogy csak párban érdemes venni, hát remélem ezek belemennek.
Akkor szerintem le is nyomom, bár hiányzik még vagy 3000 ft, de hát inkább összekaparok még + 3 ezret, mint 15 ezret a bolti memóriához.
Ezért a pénzért alap, hogy vedd meg, de memóriateszt menjen egy napig... nem viccelek, egy nap! Jó a stabilitás teszt is.
Csak úgy hozd el, hogy min. 1 hét garit ad rá aki eladja!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nem ide tartozik, de elég gyorsan pörög ez a topic, azért kérdem itt, és elég fontos lenne mert 6500 ft -ért láttam 2x 2gb ddr3 memóriát 6500 ft-ér, és jelenleg csak 1 giga memóriám van, ami nem sok.
Nem drága, boltban 20.000 ft -ért van ugyanennyi memória, csak épp márkásabb.
Szóval mi a véleményetek a Hynix memóriáról?
bocsi az offért
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
itt egy fasza a kis lista azokról a gamekrõl amiknek meg kellett volna jelenni de jövõre eltoltak-vagy késõbbre😊)))
http://ps3.ign.com/articles/113/1137371p1.html
Tanulság: a feslett erkölcsõ nõi felmenõjét a Square Enixnek!

Például ez is szerintem marhára megéri: Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena 1990 Ft
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szuper anyuka! 😊
Þór vígi þessi rúnar
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Megvettem az elsõ két Halót PC-re, szóval lehet próbálkozni.
"hogy semmilyen XBLA cím nem elérhetõ jelenleg a Magyar Live-on"
Ebben ez volt a "poén". Ugyanis SOK XBLA cím elérhetõ, már a Magyar Live elsõ napjától... a vicc az, hogy errõl 2010.11.30.-án egy ott ülõ "szakértõ" nem tud.
Már csak 11 hónap :-)
Mármint ne érts félre: jogosan panaszkodsz, de olyan dolgokban vagy figyelmetlen a szerencsétlenkedéseid során, melyekben nem szabad. Aki ésszel él, az odafigyel erre, vagy ha mégse, legalább belátja, hogy nem volt elõrelátó.
Béna vagyok. Értem.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
2: De most komolyan, télleg!
3: Igen, ennyire!
(No offense)
Þór vígi þessi rúnar
10 perce beszéltem egy nagyon kedves fiatalemberrel a Live supporton,
aki elmondta, hogy semmilyen XBLA cím nem elérhetõ jelenleg a Magyar Live-on, így nem is értik, hogy mit akarok a PoP Classic kódkártyámmal, amit a PoP: TFS CE-hez kaptam.
Kérdéseim:
1. Istenem miért büntetsz?
2. De most komolyan, miért?
3. Ja, hogy náci tiszt voltam elõzõ életembe? De ennyire?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A te esetedben meg fõleg nem tudnék továbblépni... nem mesélek inkább ;-)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(