Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Ezek után játékot se vennék tõled, nemhogy hardware-t.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Figyi, ha memóriateszt hibát jelez, akkor ok, hogy el tudod adni veszteség nélkül, de a tükörbenézéssel lehet, hogy gondok lesznek. No offense!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

valakit nem érdekel ddr-2 es memória?

Kösz, amúgy még ha nem is stimmmel vele valami,szerintem el tudom adni úgy hogy ne veszítsek rajta semmit.
Amúgy tegnap vettem egy új alaplapot - Asrock N68c - Gs Ucc -

És a régebbi ddr 2 es memóriák nem mentek bele csak 1 db, azt mondta a boltos hogy csak párban érdemes venni, hát remélem ezek belemennek.

Akkor szerintem le is nyomom, bár hiányzik még vagy 3000 ft, de hát inkább összekaparok még + 3 ezret, mint 15 ezret a bolti memóriához.

Tinman
Hynix, ha jól emlékszem lassan 30 éves cég. Régóta a piacon vannak, korrekt gyártónak mondanám õket, de értelemszerûen nem felsõ kategóriás chipgyártó.

Ezért a pénzért alap, hogy vedd meg, de memóriateszt menjen egy napig... nem viccelek, egy nap! Jó a stabilitás teszt is.

Csak úgy hozd el, hogy min. 1 hét garit ad rá aki eladja!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Off:
nem ide tartozik, de elég gyorsan pörög ez a topic, azért kérdem itt, és elég fontos lenne mert 6500 ft -ért láttam 2x 2gb ddr3 memóriát 6500 ft-ér, és jelenleg csak 1 giga memóriám van, ami nem sok.
Nem drága, boltban 20.000 ft -ért van ugyanennyi memória, csak épp márkásabb.

Szóval mi a véleményetek a Hynix memóriáról?

bocsi az offért

lolSL

grebber
Zavviról x hónapja vettem meg Red Factionnal 3500ft-ért amibõl eladtam a RF-et 1000FT-ért! Nekem csak a Metro kellett!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Jó neked.Én ha gépbe vagy géphez veszek bármit is kb rejtegetnem kell hazudnom hogy hol voltam és mit vettem.Mert levagyok baszva hogy a gépre nem sajnálom a pénzt.Persze hogy nem az az életem függõ vagyok minden mást leszarok!

Next PC upgrade: 2022

lolSL
vicc hogy a nagy COD miatt kb csak 5 game jött ki egész novemberben

igazad van,fullos Deus Ex-et akarok!
itt egy fasza a kis lista azokról a gamekrõl amiknek meg kellett volna jelenni de jövõre eltoltak-vagy késõbbre😊)))
http://ps3.ign.com/articles/113/1137371p1.html
A probléma az, hogy szétosztják a lent látható bónusz tartalmat kétfelé, attól függõen kitõl veszed (illetve egyeseknél semmit sem kapsz). A JC Denton-féle küldetés pedig GameStop-exkluzív, ezzel egy csomó játékost kizárnak egy ilyen ígéretes DLC-bõl. Köztük minket is, mert ide nem szállítanak. Szóval a képpel azt próbáltam kifejezni, hogy nekem minden kell, de a lényeg, hogy JC-t megkapjam.

Tanulság: a feslett erkölcsõ nõi felmenõjét a Square Enixnek!
lolSL
ez van a videokban

De azért remélem, hogy ez lesz belõle:
Szánalmas.
pointer4
De jó fej, nálatok nincs örökbefogadás? 😄
davidka003
Ahogy látom CDGalaxis most beújított pár régebbi játékot.

Például ez is szerintem marhára megéri: Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena 1990 Ft

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

balee4
Deus Ex Human Revolution Augmented Edition

Nem rossz..., és nem is lesz drága.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
Anyukám meglepett egy Two Worlds 2-vel. Merthogy jócsaj van az elején, rpg, biztos jó...
Szuper anyuka! 😊

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
Nem maradna pénz ajándékokra. 😞

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

w77d
ha ennyiért így lenne New Vegas + Fallout 3 GOTY már venném is 😄 csak már van sima Fallout 3-am kiegek nélkül, így sokra nem mennék még 1-el 😊

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

NEOreg3
gondolom csak a szokásos midweek madness lesz egyetlen játékkal

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Szerintem a legközelebbi nagyobb hullám (mostani nov. 24- nov. 29 között volt és a mai akcióval véget ér szerintem) dec. 6-tól lesz, majd ugye a karácsonyi elõtti, közbeni idõszak!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
elvileg este megint lesz újabb steam akció nem? ilyen pár eurós cuccokra édemes lecsapni..

w77d
nna megjött, a steam support meg elnézést kért..

(- elkonzolosodott, lelküket eladó arcok, de megütnék valakit aki életében képes volt egy HALO-ért fizetni, szerencsére nincs ilyen ismerõsöm 😄)

Megvettem az elsõ két Halót PC-re, szóval lehet próbálkozni.
FlatOut: UC-hez, Halo 2-höz nincs DLC, Arkham Asylumból, Fallout 3-ból eleve GotY van, DoW 2-höz ingyenesek a "DLC"-k (patchben adtak új játékmódot), amúgy normális kiegészítõkben utaznak, és a másodiknál már szakítottak a Live-val. Szóval nincs mit vennem, csak a tudat kellett, hogy nem nulla az egyenlegem.
Igen,a tegnapi kavarás miatt más benne lehet, csak írtam, hogy egyszer én is tapasztaltam ilyet (mármint a listában késõn megjelenõ játékokat), de akkor egy 10-20 percen belül rájött a Steam, hogy a mi a helyzet.
Tinman
Vegyé' DLC-t a Live-os PC-s cuccaidhoz... ingyé' van nem?

w77d
nna de nem ennyi, írtam a supportnak.. lehet amiatt nem aktiválódott mert tegnap jogtalanul oda rakták nekem majd visszavonták. na de most tényleg kifizette, a paypal már vonta is...

Persze, õk szót sem érdemelnek, azon a részen meg sem lepõdtem. Egyébként én is megkaptam a 800 pontom, csak nekem fogalmam nincs, hogy mit kezdjek vele. Talán jobb lett volna, ha lepasszolom valakinek, mindegy.
Tinman
Még egy dolog...

"hogy semmilyen XBLA cím nem elérhetõ jelenleg a Magyar Live-on"

Ebben ez volt a "poén". Ugyanis SOK XBLA cím elérhetõ, már a Magyar Live elsõ napjától... a vicc az, hogy errõl 2010.11.30.-án egy ott ülõ "szakértõ" nem tud.

Tinman
Hosszú távon pedig jól jártam, hiszen na bumm 11 hónapig nem játszhatok a POP Classic-al, kibírom, de cserébe a migrálásért járó 1600 pontot már nem veszi el tõlem senki. Ez forintokban kifejezve 4.000 Ft.

Már csak 11 hónap :-)

Várj egy kicsit, néha kell neki egy kis idõ!
w77d
nna feltöltöttem a kártyám, meg is vettem a KOTOR-t steam-en.. csak hogy most meg miután megvettem nem került be a játéklistámba O.O

Elõre lehetett tudni, de te ész nélkül migráltál a pontokért. Ezt Értelmes Emberek Földjén user errornak hívjuk, sõt ki is nevetünk.

Mármint ne érts félre: jogosan panaszkodsz, de olyan dolgokban vagy figyelmetlen a szerencsétlenkedéseid során, melyekben nem szabad. Aki ésszel él, az odafigyel erre, vagy ha mégse, legalább belátja, hogy nem volt elõrelátó.
Tinman
Fizetek, kapok valamit, nem jó, nem mûködik.

Béna vagyok. Értem.

Bence94
szart se ér ez a magyar live és még 2x olyan drága az éves gold...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Carlos
1: Nincs isten, te vagy béna!
2: De most komolyan, télleg!
3: Igen, ennyire!

(No offense)

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Azért lássuk, be, hogy VELEM van a baj, vonzom az ilyen dolgokat:

10 perce beszéltem egy nagyon kedves fiatalemberrel a Live supporton,
aki elmondta, hogy semmilyen XBLA cím nem elérhetõ jelenleg a Magyar Live-on, így nem is értik, hogy mit akarok a PoP Classic kódkártyámmal, amit a PoP: TFS CE-hez kaptam.

Kérdéseim:

1. Istenem miért büntetsz?
2. De most komolyan, miért?
3. Ja, hogy náci tiszt voltam elõzõ életembe? De ennyire?

zorrobomber
Írjunk petíciót!

Bence94
most újból valahogy fuss neki újra hátha...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tinman
Becsszó megpróbáltam :-/

Tinman
Atyaég!
A te esetedben meg fõleg nem tudnék továbblépni... nem mesélek inkább ;-)

NEOreg3
na ez már valóban logikai fail, ha tudom az emailt minek veszõdnék a bonyolult serial beírásával, ami szintúgy az emailre küldi el

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

robotnyk
thx
lolSL
hát egy próbát megér
nekem tavaly segítettek hasonló esetben, az még fent van az oldalon, a dátumok szerint 1 nap alatt megoldódott.