Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
Ott áltam a boltban kezemben a dobozzal. Aztán mondtam, azért ez csak 7K, visszatettem, és letöltöttem kipróbálásra. Éshát ugye 64 bites XP-men nem megy...Áldom az eszem!
Þór vígi þessi rúnar
Épp ezért lesz Witcher 2-bõl is próba vásárlás elõtt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Más. Tegnap este megvettem (steamen😊 a Super Meat Boy-t. Elõtte feltétlen próbáljátok ki a warezt, mert nekem NEM INDUL az eredeti 😊 A fóruma fullon van panaszokkal, rengeteg embernek nem megy, de akinek megy az sem mind felhõtlenül boldog. Steam support már visszaírt egy rakat javaslattal, de mivel relatíve drága game volt, és a sok buherálás(manuális directx, redist update, alacsonyabb felbontások erõltetése, running as administrator) sem segített, én tovább forszíroztam nekik ma reggel azt a megoldást hogy tolják csak szépen vissza nekem a pénzem legalább a steam wallet-be. Kíváncsi leszek mi lesz a vége...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Þór vígi þessi rúnar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Where XY is = nem mondom meg.
Sok idõ kell a teljes átalakuláshoz, látod már õ sem csinálja.
Melyikünk nem töltött le játékot élete során soha? Csúnyán alacsony számot kapnánk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Blood 2 Chosen régen nagy kedvenc játék volt ! Caleb amilyen szövegeket lenyomott a játékban ! xD
Screamer 4x4: Régen jó kis terepjárós autós játék volt !
Üdvözlöm!
Köszönjük a bejelentést, az oldalt tiltottuk!
--
Sipos Attila
sales manager
[email protected]
[merlinw.org]
erre pont a steam a jobb megoldás, ezt kár másolniuk. rakjanak ki 2 hetes akciót vagy vmi
Galaxisnet is csinálhatna valami akciót!
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Google: "memtest". Van erre egy bootolható alkalmazás.
- Windows 7 esetében van saját memóriatesztje, sõt ha jól rémlik Vista esetében is van ilyen.
Amúgy hogyan tudom letesztelni a memóriát?