Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyszerûn nincs energiám most rá... az eddigi 35 perces vezetésembõl, 1 óra 25 perc van már 2. napja, mert:
a, Köcsög swiftes nyárigumival.
b, Köcsög újgazdag luxusterepjáróval, összkerékmeghajtással 15 km/h-val.
c, Köcsög buszos az út közepén 30-40 km-eken keresztül.
Minek vezet aki nem bírja?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Képeket nem merek betenni, mert szvsz 1 kivétellel már amúgy is volt mind.
Honnan tudnám megrendelni legolcsobban Battlefiel Bad Company 2 PC re??
thx elöreis
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Meg vagyok elegedve vele, seven-t siman kihagyom esetleg 8-ra valtok majd.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha a kolléga által leírt hibát észlelsz (ilyen esetben a wareznél is van, sõt általában ott több van), akkor esetleg vársz, amíg kijavítják (ha kijavítják: volt már ilyenre is példa) és utána veszed meg!
Pl.: Saints Row 2: Warezzal játszottam! Jó játék ugyan, meg is venném, de van egy olyan súlyos programozási hiba benne, ami miatt lagol vezetés közben (és nem csak nekem, és nem csak warezzal jön elõ, közismert probléma).
Emiatt érdemes elgondolkodni, hogy megér-e annyi frusztrációt, hogy megvedd eredetiben, de bosszankodj a hiba miatt, ami talán javíthatatlan...
Ha a warez megy és az eredeti nem, hát azt nem tudod kikerülni (de javíthatja a kiadó, a hangsúly viszont a feltételes módon van), de a fordítottja a próbával kiszûrhetõ!
Olyan is lehet, hogy a Warez jó és az Eredeti is jó!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
akkor most eredeti a passziánszom vagy nem? 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Cég adta ingyen. Ennyi.
Az, hogy eddig 1 darab játék (és annak kiegjei) nem mennek rajta, nem az oprendszert minõsíti (kivételesen).
Þór vígi þessi rúnar