Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ez nem GotY, nincsenek benne a DLC-k.
w77d
karácsony környékén esélyes

grebber

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Én abban bízok, hogy majd lemegy 2k-ra úgy mint pár Gyémánt Kiadású játék a cdgalaxisban.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

w77d
én az Arkham Asylummal sztem várok, sokallom érte az 5ezret. 3 ezer környékén ok..

Végre meglett pajtásom sétájának köszönhetõen az Arkham Aylum és az Assassin's creed 2...5000/db...fura..most 576kb boltban volt az AC2 ennyiért,galaxisban még mindig tartja a 8000-et...
IMYke2.0.0.0
Engem is irritált a lakókocsis kitöltõ / baromkodás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Kivételesen elég volt a véleményalkotáshoz az a néhány cikk, az a pár tucat hozzászólás a topikjában, és az a két videó a Youtube-on, amit láttam...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Én nagyon tudnám szeretni a Dirt 2-t ha nem lenne ilyen fogyatékos menüje... Szép, cserébe kurva sokat tölt és iszonyat esetlen az egész.

Carlos
annyit se!

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
jobb, mint amennyire lehúzzátok itt, anélkül hogy pl te láttad volna 😊
grebber
Ettõl féltem hogy végig ilyen 0 játékok lesznek csak 😞

IMYke2.0.0.0
990 Ft-ot ér...

Az 576-ban ma a Medal of Honor Tier 1 Edition van leárazva, mind a három platformra! <#smile> PS3/Xbox 360 - 8059HUF, PC - 5999HUF!

grebber
O fuck miért nem Pesten lakom 😞 Saturnba 890ft a Dirt 2 annyit még ér is!

Rage47
Mo-n nem tudod használni a marketet
pointer4
Ez Steam-en aktiválható? Úgy izgatná a fantáziámat igazán.
balee4
Uh, remélem felénk nem jön, reggel Gyõrbe kell mennem vizsgázni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
most itt pesten úgy szakad a hó, hogy ha így megy reggelig, akkor asszem az isten sem ássa ki a kocsimat XD

Tinman
Zala megye... van hó, ma is esett hozzá 10 cm és nem is nagyon takarítják :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Apus
de szeretem még ma is ezt a játékot. kedvet is kaptam hozzá, szerintem újrajátszom😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Totti5
Bazeg nincs is hó... amikor szombat éjjel esett másnap mentem pestre, a fõúton végig lehetett menni 100al, összkerékkel és nyári gumival Suzukival😊, ami le lett azóta cserélve persze. Sajnos sok a láma, hisz már mindenki kaphat jogsit, igaz vezetni nem tud a nagy része, télen meg pláne nem... szörnyû amiket látok, hogy zéró rutin és az a vicc hogy ha valami történne pl megcsúszna fogalma sincs mit kellene tenni és ebbõl van a galiba.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Hétvégén megpróbálom!
Egyszerûn nincs energiám most rá... az eddigi 35 perces vezetésembõl, 1 óra 25 perc van már 2. napja, mert:

a, Köcsög swiftes nyárigumival.
b, Köcsög újgazdag luxusterepjáróval, összkerékmeghajtással 15 km/h-val.
c, Köcsög buszos az út közepén 30-40 km-eken keresztül.

Minek vezet aki nem bírja?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szerintem tõled az ütne, ha a visszaszerzett Steam accodról tennél be képet 😊
Tinman
Megjött a postás.
Képeket nem merek betenni, mert szvsz 1 kivétellel már amúgy is volt mind.

Drágán, illetve Marketplace-rõl sehogy. Itt a legolcsóbb, 2,5 font postkaöltség jön még rá.
zorrobomber
Amazon-ról bb. 4,233.53 HUF Azt hogy mennyiért és egyáltalán szállítanak e ide viszont már nem tudom 😊

soo277
Csötök!!
Honnan tudnám megrendelni legolcsobban Battlefiel Bad Company 2 PC re??
thx elöreis

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Daell Drow
Szerintem csak useren mulik hogy hasznalja es ezaltal szerti vagy nem. en 2 eves gepemhez vetem akkor vista 32bites op-t es azota se telepitettem ujra. Pedig naponta nyomom a torrentet, animet, gamet.
Meg vagyok elegedve vele, seven-t siman kihagyom esetleg 8-ra valtok majd.
w77d
nekem tökéletesen mûködik, több szarakodás volt XP-n... nincs olyan game vagy program ami nem menne tökéletesen. Mi kell több? 100%-ig meg vagyok vele elégedve.

Én semmilyen formában nem próbáltam, szóval nem tudok nyilatkozni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
amúgy próbáltam, nem megy a warez sem, pedig 2 féle rls is van

Jól van, akkor én lassulok már ezek szerint... <#zavart2><#hehe>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én sem tudom, hogy miért reagálod túl. Nem fogok szarkazmust szmájlit használni minden egyes hozzászólásomhoz, mert elveszi az élét.
Nem akartam már konzol héterkedni és megjegyezni, de én is észrevettem, hogy pc-sek már megint le vannak szarnak.

Ugyanígy vagyok én is! <#eljen>

Miért kell ezt is túlreagálni?

Ha a kolléga által leírt hibát észlelsz (ilyen esetben a wareznél is van, sõt általában ott több van), akkor esetleg vársz, amíg kijavítják (ha kijavítják: volt már ilyenre is példa) és utána veszed meg!

Pl.: Saints Row 2: Warezzal játszottam! Jó játék ugyan, meg is venném, de van egy olyan súlyos programozási hiba benne, ami miatt lagol vezetés közben (és nem csak nekem, és nem csak warezzal jön elõ, közismert probléma).

Emiatt érdemes elgondolkodni, hogy megér-e annyi frusztrációt, hogy megvedd eredetiben, de bosszankodj a hiba miatt, ami talán javíthatatlan...

Ha a warez megy és az eredeti nem, hát azt nem tudod kikerülni (de javíthatja a kiadó, a hangsúly viszont a feltételes módon van), de a fordítottja a próbával kiszûrhetõ!

Olyan is lehet, hogy a Warez jó és az Eredeti is jó!

Én se fizettem érte, mert ingyen adták a notebookhoz.<#bee1>Annyira fikizzák sokan, de nállam tökéletesen mûködik. Eddig semmi baja nem volt.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

lolSL
win7 pro licensem van egyetemrõl, csak ultimatet használok aljas módon
akkor most eredeti a passziánszom vagy nem? 😄

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

davidka003
Hát a Vista pont olyan oprendszer amiért soha nem fizetnék, gondolom sokan egyetértenek velem. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
ingyen csak a hülyéknek ad... én nem használok win7-et, emrt még drágának találom, viszont büszke vagyok arra, hogy eredeti Vista 64bit-et használok amit boltban megvettem...

Ez a hozzászólás meg pont ebbe a topikba való mi?!<#ejnye1>

lolSL
internet meg ad ingyen win7et 😊

Carlos
Nem nagyon érdekel.
Cég adta ingyen. Ennyi.
Az, hogy eddig 1 darab játék (és annak kiegjei) nem mennek rajta, nem az oprendszert minõsíti (kivételesen).

Þór vígi þessi rúnar

Valószínûleg nem csak arra, mivel a tegnapi F1 2010-es játék PC-s verziója is le volt árazva!

Nézzed minden nap, mert tegnap a F1 2010 volt akciósan, mind a három platformra. Ebbõl adódóan nem csak konzolokra van az akció.

FrezeR
nem tudod véletlenül, hogy csak konzol játékokra lesz ilyen napi akció?

robotnyk
konzolokra 4000 forint ma a bioshock 2 az 576nál, ha valakit érdekel.