Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy értsd: Nem erre gondoltam.
Továbbá: tényleg hagyj fel ezzel a stílussal, mert unalmas, fárasztó, és közösségromboló!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
GyK-ban amúgy nem kell, de nekem 5k-t is megérne egy GOTY, csak nem nagyon van már sehol... Sebaj, ha más nem, hát Steam-en elõbb-utóbb lesz akcióban 😊
Van olyan, hogy ellopják az acc-odat, de ez csak akkor fordul elõ, ha balek vagy...
A menthetetlen balekokról meg ne is beszéljünk, akik ad-hoc csinálnak egy acc-ot, a jelszavukat meg sem jegyzik, aztán sírnak, mint a fürdõs kurva meg blamálják a steam-et a saját faszságuk miatt... <#nezze>#nezze>
Hogyne tudnánk... Határszéle, sírás-rívás, stb...
És veszik, mint a cukrot... Még mindig toplistás játék... <#ravasz1>#ravasz1>
Nekem ugyanez a véleményem róla. Egyszer elment, és ötletesnek ötletes - lenne, ha ezeket az ötleteket jól ki tudták volna aknázni... Pár érdekes feladványtól eltekintve én untam, de mivel kíváncsi voltam a végére, végigjátszottam, de baromi csalódás volt az is...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Egyébként párat visszalapozva ötezer párszáz volt a Forgotten Sands, ráadásul a gyûjtõi.
576-al azért óvatosan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Next PC upgrade: 2022
Ami még - többek kötött - érdekes a témában, az a DreamWeb, a zenéje kiváló, és a Diary of a Madmant (ez a fõhõs naplója) is érdemes elõtte elolvasni, sajnos magával a játékkal már keveset játszottam, újra elõp kellene venni, illetve alighanem most is a DOSBox által mountolandó mappában sínylõdik.
Légyen igazad amúgy, én csak örülnék neki ha nem lenne konzolos, gondolom sokan mások is!<#worship>#worship>
Amúgy a Neurománcot olvasta itt valaki? Vagy mi számotokra a cyberpunk referwncia? (Nálam Gibson Sprawl-trilógiája és az elsõ Deus Ex.)
Ami amúgy nekem nem tetszik a Human Revoltuionben (konkrétum!):
- nem számítanak a lopakodásnál a fényviszonyok
- nincsen testtájanként számolt sebzés, bénulás (nem is számítottam rá, de az elsõben volt, és fasza volt)
- auto-healing
- csak implantok lesznek, skillek nem - viszont az is igaz, hogy a Deus Ex a karakterfejlesztés része primitív volt, és kiegyensúlyozatlan, viszont az hangulatos volt, hogy lehetett az ember mesterlövész, vagy fakezû - egy "FPS"-ben!
Viszont (ha nem az évezred blöffjérõl van szó): nemcsak harc lesz benne, de lehet benne dumálni, hackelni, lopakodni, zárat törni, sokféleképpen megoldani MINDENT. A jó kis augmentációs karakterfejlesztésrõl nem is beszélve. Tehát a Mass Effectnél legrosszabb esetben is jobb lesz, mint RPG...
Konzolosan egyszerû lesz, mint a bot.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy fizetésig le lehet mondani az elõrendelést.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord