Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Milyen jó, hogy gondolatolvasó vagy - csak éppen a saját gondolataidat tudod csak olvasni.
Hogy értsd: Nem erre gondoltam.

Továbbá: tényleg hagyj fel ezzel a stílussal, mert unalmas, fárasztó, és közösségromboló!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Batman AA zseniális játék! Régebben elkezdtem, aztán kicsit pihentettem, most újból nekiveselkedtem, és úgy elkap mindig a hangulata, hogy alig bírom abbahagyni... 😊 Pedig nem szeretem a "képregényhõsös" játékokat (a legutolsó x-men-es játékról ódákat zengtek, gondoltam kipróbálom, a véleményem róla, meg a körülötte kialakult hype-ról röviden összefoglalva: <#wilting>) De a Batman tényleg üt!

GyK-ban amúgy nem kell, de nekem 5k-t is megérne egy GOTY, csak nem nagyon van már sehol... Sebaj, ha más nem, hát Steam-en elõbb-utóbb lesz akcióban 😊

én még mindig nem értem hogy tudnak egy accot ellopni.. az user error ha benyalod a hülye dumát és emgadod a jelszavad és a felhasználóneved...

Van olyan, hogy ellopják az acc-odat, de ez csak akkor fordul elõ, ha balek vagy...

A menthetetlen balekokról meg ne is beszéljünk, akik ad-hoc csinálnak egy acc-ot, a jelszavukat meg sem jegyzik, aztán sírnak, mint a fürdõs kurva meg blamálják a steam-et a saját faszságuk miatt... <#nezze>

Sztímet... tudod. Tényleg.

Hogyne tudnánk... Határszéle, sírás-rívás, stb...

Sztímen még mindig csak 49.99 Euro

És veszik, mint a cukrot... Még mindig toplistás játék... <#ravasz1>

de nagyon nem tetszik, ez inkább olyan játék amit inkább letöltök, pénzt nem nagyon ér számomra

Nekem ugyanez a véleményem róla. Egyszer elment, és ötletesnek ötletes - lenne, ha ezeket az ötleteket jól ki tudták volna aknázni... Pár érdekes feladványtól eltekintve én untam, de mivel kíváncsi voltam a végére, végigjátszottam, de baromi csalódás volt az is...

arty
jah, városrész és plusz küldik

unom a gétét 😄

Forza.

Totti5
AC2 folytatása, ha az tetszett ez is ugyan úgy fog, mert ugyan olyan.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én a multis beta-val játszottam ps3on. Szerintem nagyon izgalmas, nekem tetszett 😄.

lolSL
Single van olyan jó mint a 2-ben, multi meg vagy bejön vagy nem.

balee4
AC Brotherhood milyen? Érdemes rá 10k-t kiadni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Számomra nem volt tiszta hogy most mit is tartalmaz ez a kiadás, de úgy vettem észre hogy csak a DLCk felét... olyan nagyon nem adott hozzá semmit pár ótón kívül, meg talán egy városrész.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
galaxisnál már kb fél éve ennyi, gg 576 😄
grebber
Na már jó az ár akciósan 3000 FT a 2008-as PoP.

Next PC upgrade: 2022

zzeN
Linket tudnál dobni? 7 oldalt lapoztam vissza, nem nagyon találtam...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tinman
Valóban nem, ahogy az 576-nál sem.

Egyébként párat visszalapozva ötezer párszáz volt a Forgotten Sands, ráadásul a gyûjtõi.

576-al azért óvatosan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

NEOreg3
de ez nem a forgotten sands

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
Akcióban????

Galaxisnál:

3k

robotnyk
pedig mennyivel egyszerûbb lenne ha a listában is benne lenne, akkor nem lenne baj, hogy a websiteot majmok frissítik.
artschi
Ja, vágom. Most nézem, az a rendes listájukon sincs (nemtom, függ-e ez attól, hogy most akcióban akarják adni, vagy sem).

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

robotnyk
a leírás szerint még mindig csak UK címre szállítják ezt.
zzeN
Tud vki a zavvi-s Bioshock 2 CE-nél olcsóbb helyet? Ez is jó ár érte, csak kérdezem😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nem a Forgotten Sands, hanem a 2008-as PoP játék. Aminek ilyen képregényes-rajzfilmszerû grafikája van.

robotnyk
nem, az apró kép a fõoldalon a 2008as
artschi
Ha a Forgotten Sands-rõl van szó, az akcióban most 5999 Ft (576 listája szerint).

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Igen, nálam is ez a helyzet :/.

grebber
576.-on most Prince of Persia (2008) van de nem tudom megnézni mennyibe kerül ha rámegyek a képre üres fehér mezõ fogad!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
jaja, a játékmenet elég gáz(pl idõhöz is kötöttek az események ha jól emlékszem és faszán le lehet késni dolgokról), de megéri csak körülnézni is benne, hangulatos cucc

arty

Az alapváltozatot megjelenéskor, a "goty"-t ma vettem. Lehet a simát eladom ...

Forza.

És ha zavar - emlékeim szerint - nem kötelezõ felvenni benni a napszemüveget, és akkor az inventory screenen sem látszik 😊
Érdekesen néz ki, és leírások alapján is hangzik. Kár, hogy rajongói szerint is gáz a játékmenete. Azért listára feljegyeztem, köszönöm a tippet.

Ami még - többek kötött - érdekes a témában, az a DreamWeb, a zenéje kiváló, és a Diary of a Madmant (ez a fõhõs naplója) is érdemes elõtte elolvasni, sajnos magával a játékkal már keveset játszottam, újra elõp kellene venni, illetve alighanem most is a DOSBox által mountolandó mappában sínylõdik.
zorrobomber
Cyberpunk referencia? Bloodnet megvolt? Vámpíros-cyberpunk 😊 yumm
Légyen igazad amúgy, én csak örülnék neki ha nem lenne konzolos, gondolom sokan mások is!<#worship>

Tõlem, csak közben olyanokat írtok, hogy sztoriól nem tudnunk, holott volt már szó róla, trélerekben is, a napszemüveg vagy ami helyére megy, az eleve szemimplant megy. Egyszerûen a cyberpunkhoz hozzátartozik a "coolság" (gyûlölöm ezt a szót), éppen úgy, mint az egyedi látványvilág. Hogy most a megszokott kék-fekete helyett arany-fekete lesz, na bumm. Jó lenne mondjuk már látni a "reneszánsz" részleteket.

Amúgy a Neurománcot olvasta itt valaki? Vagy mi számotokra a cyberpunk referwncia? (Nálam Gibson Sprawl-trilógiája és az elsõ Deus Ex.)

Ami amúgy nekem nem tetszik a Human Revoltuionben (konkrétum!):
- nem számítanak a lopakodásnál a fényviszonyok
- nincsen testtájanként számolt sebzés, bénulás (nem is számítottam rá, de az elsõben volt, és fasza volt)
- auto-healing
- csak implantok lesznek, skillek nem - viszont az is igaz, hogy a Deus Ex a karakterfejlesztés része primitív volt, és kiegyensúlyozatlan, viszont az hangulatos volt, hogy lehetett az ember mesterlövész, vagy fakezû - egy "FPS"-ben!

Viszont (ha nem az évezred blöffjérõl van szó): nemcsak harc lesz benne, de lehet benne dumálni, hackelni, lopakodni, zárat törni, sokféleképpen megoldani MINDENT. A jó kis augmentációs karakterfejlesztésrõl nem is beszélve. Tehát a Mass Effectnél legrosszabb esetben is jobb lesz, mint RPG...
zorrobomber
egyszerûen érzem a vizeletemben, ez elég? 😊

lolSL
szerintem PC-n lesz rendes real-time combat, mint a mass effectekben

Ha esetleg kifejtenétek, hogy mi túl konzolosat láttatok benne, az értékelném. A konkrétumokat többre tartom az elõítéleteknél, legyenek azok akár jogosak is.
IMYke2.0.0.0
Sajnos, a multiplatform státusz ezt szinte már meg is követeli - hiába ígérik az ellenkezõjét.
Konzolosan egyszerû lesz, mint a bot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Eszembe jutott mi bújkált még a fejemben mikor láttam a képsorokat -> nekem ez túl konzolos 😊

zorrobomber
Sztoriról még egyik bemutatóban sem volt szó, legalábbis azokban amiket láttam 😊 plusz, nagyon rámentek a cool faktorra(napszemüveg, penge, egyedi színvilág), ami saját szubjektív érzésem szerint nem tesz neki jót. Ez csak egy vélemény, és nem is vagyok hardboiled Deus Ex fan, szóval nem kell adni a véleményemre 😊

Tehát mi az alapelvárásod, amihez nem passzolnak az eddig látottak?

Amúgy fizetésig le lehet mondani az elõrendelést.
zorrobomber
én már nagyon óvatos vagyok az elõrendelésekkel, és õszintén megmondom nem voltak túl meggyõzõek az eddigi videók. persze mindegyiken megy a hent, de ennyi.

Elõrendelhetõ a Deus Ex: Human Revolution Augmented Edition. Meglehet, elárazták, máshol - nem testvércégnél - drágább.
w77d
akkor errõl lecsúsztam..

Hónapok óta annyi (~15 font) volt mindenhol, de mostanra már sehol sincs, elfogyott.
lolSL
Steamen 2k körül volt múlt héten, gondolom karácsonyi akciónál is hasonló árban lesz majd.

zorrobomber
Más az ízlésünk mert szerintem kegyetlen szarok a zenék 😊

w77d
és hol lehet kapni GOTY verziót? Az talán megérne nekem egy 5-öst..

balee4
Felétek mi a helyzet?, nálunk brutális mennyiségû hó esett, lépésben haladtam Gyõr fele, az egyébként 40 perces út, másfél óra volt. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

lolSL
Szerintem a legjobb autós game menü az eddig, eltalálták a zenéket hozzá így ki lehet bírni azt a kis töltést is.