Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg, ha valakinek van a fentebbiekkel kapcsolatban tapasztalata, azt is szivesen venném!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ENNYI az egész, ha veszel egy játékot, csak ki kell nyomtatni a bizonylatot, amúgy mióta van a verified email, tényleg csak akkor tudják lopni az accod ha balek vagy...
Az mondjuk egyértelmû volt, hogy elõbb-utóbb kibújik a szög.
Azt látom, hogy smiley van mellette, de ebben az esetben nem igazán mentség.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
Nem vagyok mondjuk dobozfetisiszta 😄 (remélem ez nem bántó senkinek, ilyet írni)
De egyébként grat! Nagyon jó az Another World!
Én ezt nem hiszem el, hogy ha ismerik is az azonosítómat, csak úgy le tudják nyúlni az acc-omat. Csak akkor tudják, ha hagyom magam becsapni...
Mindkettõ a Zavvi-ról, természetesen <#wink>#wink>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hát olyan mérges lettem, egy dvd tokos üres lemezért többet kérnek, mint ezért a kincsér. Erre egy papóka az unokájával pont kitúrt a nagy kupacból egy ilyen paraszt/traktor szimulátort 1.990,-ér, azóta nem szólok inkább emberekhez. 😊
Hogy egy ilyen nagyszerû klasszikus játékért ilyen keveset kérni. Bár, legalább lehet még kapni 😄 15 éve, hogy végigjátszottam.
A Dragon Age pedig biztos:

06. 007: Goldeneye
07. FIFA
08. Slpinter Cell Conviction
09. Halo Reach
10. Sims 3
11. Tony Hawk: Shred
12. 007: Bloodstone
13. Assassin's Creed
14. Dragon Age
15. Wii konzol
16. Call of Duty: Modern Warfere 2
17. Spider-Man: Shattered Dimensions
18. Need for Speed: Shift
19. PS3 Surround Sound System
20. God of War
21. Crysis
22. Battlefield Bad Company 2
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Next PC upgrade: 2022
Halo Reach
Valami deszkás...
Wii
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
09: HALO ?
11: lövésem sincs
15: lövésem sincs
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Splinti Conviction az viszont jó lenne 2500 körüli áron.
Next PC upgrade: 2022
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Más: Edigital.hu-n most kb még 10 napig Pick Pack Pontos rendelésnél nincs postaköltség. Játékok is vannak és csomó egyéb dolog.
Én rendeltem két játékot: Eredeti dobozos Zeno Clash és Legjobb választás Condemned de ezek már utolsó darabok voltak. Ezres volt darabja.
Indigo:
"Van olyan, hogy ellopják az acc-odat, de ez csak akkor fordul elõ, ha balek vagy... "
Ez persze nem igaz. Akkor lopják el az accodat, ha a sokmillio juzerbõl a tiédet nézték ki.
Forza.