Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
valaki tudná nekem értelmezni a steam kincskeresés mai elsõ kitételét?

Self Portrait
Setup an avatar

w77d
ha az adott játékban én már eleve teljesítettem rég a kitûzött célt akkor automatice indulok? mindenesetre feltöltöttem a wishlist-em 😄

artschi
wow, nem rossz ötlet, de nem vennék meg minden játékot, amit akcióban adnak...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Ettõl függetlenül kaphat még valahol egy leárazást, de megjelenés elõtt ennél komolyabbat már aligha.
Máshol eleve drágább is volt, éppen ezért is linkeltem, hogy akit akárcsak potenciálisan is érinthet, az még cselekedhessen. Illetve Amazonon nem volt (?) sokkal vészesebb az ára, de ott ugye a postaköltség tesz rá.
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Ja, köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Honnan tudod, hogy holnap az lesz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
576-ba holnap Conviction remélem 2500-3000 környékén lesz és akkor rendelem is megfelé!

Next PC upgrade: 2022

Látom harácsoltál megint <#vigyor>

Sir Quno Jedi
Az a baj, hogy mán ott tartok a térkép tetejin és szépen mindet körberágtam, szal. már nem sok van belõle, tartalékolom... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Talán ez még nem jelenti azt, hogy így is marad az ár.
De az is lehet, hogy tévesen adták meg az árát eredetileg...

engem is érdekelt volna de igy már nagyon drága.hátha itthon is lesz....
Gothic 4-et hol vetted?

Totti5
Ok, akkor majd neked írok elõször, ha sor kerül rá.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nyem baj, a lényeg hogy legyen!

Tinman
Kizárt!

Availability: Usually dispatched within 3 days

Erre még rájön a 3-4 munkanap posta!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igazából, csak az igazat mondtam el neki, hogy amatõr gyûjtõ vagyok, hogy nekem a Vampire a lényeg, az nekem nagyon fontos... a többi kevésbé, de jó az ár és így elvinnék még párat.
Meg a postáról is meséltem neki, hogy mik a trükkök, hogy ne legyen semminek semmi gondja.
Pár levél után belement, fõleg, hogy picit alkudtam felfelé... na nem sokat csak egy leheletnyit :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
majd mondj rá egy kb árat, ha eladósorban lesz, ha nem leszek nagyon lenullázva, lehet hogy érdekelne.
Totti5
Kitolós eladós.

Totti5
Gondoltam, mert nem írtál. Jó lenne ha a héten megjönne.

robotnyk
mennyit kellett nyalni érte? <#zavart1>
Tinman
Már, hogy 500 forintért?
Attól a sráctól, aki nem postázik sehová :-D

pointer4
Nagyon baba! <#worship>

Hol a fenébe találtál magyar Ufo Extraterrestrials-t ?
robotnyk
enslavedet "megtartósra" vetted?
Tinman
"pósztert megtartom, mert jól néz ki😊 "

Tíf!

Nem, sajnos még nem vonták le a játékodért a pénzt... nem is csoda, 3 nap volt a honlapon.

Az Enslavedért meg grat, nekem is vevõs feltétlenül, de már csak jövõre, mert ellep a finomság.

Totti5
Akkor már én is villantok valami szépet😊

Másnak vásároltam, de kibontottam, mert kell neki a kód és csak hétvégén tudom majd átadni a dobozt ( pósztert megtartom, mert jól néz ki😊 ).

Nagyon szép és kidolgozott erõs doboz + game + egy rendes vaskos valódi art könyv + kártya + zenei cd + extra dvd + szép egérpad, mindez "nevetséges" összegért. Példa értékû!

Ezt magamnak:

Tinman
Tisztában vagyok vele, hogy a Two Worlds I és II. része EGYÜTT sem éri el a Fallout 3 színvonalát, de még az Oblivionét sem...

FO3-al lassan 40 órája játszok, de jó, ha a negyedénél tartok. Annyi lehetõség, út, felfedezni való van benne, hogy nem is értem néha, hogy ezt ennyi idõ alatt, hogy tudták megalkotni.

Carlos
finom!
Viszont a játék a Fallout NV után kicsit uncsi és egyszerû (nem a nehézség)...

Þór vígi þessi rúnar

Csorog már a nyálam...😊 Azt a kártyapaklit is de elfogadnám 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Nekem eléggé bejön... Dragon Age-es is be van keretezve már (az is szövet, igaz fele ekkora... se), kezd alakulni a kéró :-D

Tinman
Érkezések Volume Three - több nincs :-D

A Two Worlds I. gyûjtõi mellé, muszáj volt... nekem eléggé gyengém ez a fantasy jönni-menni-intézkedni-hõsködni style <#kacsint>

Na több kártyapakli köszönöm nem kell :-D

....és egy új szobrocska a Minath Tirith, Gollum, Argonath és a többiek mellé :-)

Aztak...a!! Az tényleg szövet?? Nagyon pöpecül néz ki basszus, grat hozzá!

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Érkezések Volume Two:

ZÓ ne figyelj ide, ne is nézz errefelé! <#bee1>

Már megint mehetek kereteztetni... eléggé bejön ez a szövettérkép.

Tinman
Érkezések today Volume One:

Ja igen miért veszek bestseller szart? Mert 500 Ft volt :-D
AvP 1 meg eddig semmilyen formában nem volt meg.

Közülük csak ezt emelném ki... gyerekek, PERFEKT, mondom PERFEKT állapotban van! Kerestem rajta hajszálnyi sérüléseket vagy akármit, de semmi.
Mondjuk igaz, jó drága is volt: 1.000 magyar forint. Hiába, kemény az élet.

Pont a 4 maggal volt a gond!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én 2 magos CPU-val nem tapasztaltam halálra fagyást. Igaz, nem játszottam végig a játékot. <WRZ=">WRZ" verzió="verzió" volt...="volt...</span>">

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
3 magos a procim és warezzal valóban nem próbáltam.

Forza.

Leadtam egy rendelést a GAME-n Deus Ex: Human Revolution Augmented Edition -ra pár napja egy olyan felkiáltással, hogy úgyis le tudom mondani bármikor a megjelenésig, ha meggondolom magam. Akkor volt 29.99GBP. Most kapom a levelet, hogy bár felment az ára 44.99GBP-re, de engem nem érint, mert elõrendeltem. Lellenõriztem, valóban annyi lett, vagyis 15£-tal drágább...
Máshol is felment vajon az ára?
Most már nem tudom követni, amit a Vatera mûvel! Már nem találok meg semmit! Most milyen címszó alatt futnak a pc játékok?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De te nem próbáltad az Opposing Fronts-ot 4 magos procival (annak idején még nem volt általános) és warez verzióban, olyan szikla szilárdan fagyasztotta a gépet, mint a ház!

Csak azt nem tudtam kideríteni, hogy ez a 4 magnak szól(sokan panaszkodtak akkor még az eredeti tulajok is ilyen problémára), vagy a warez verziónak a hibája.

Nem próbálkoztam! Amikor kijött annak idején, akkor rengetegszer úgy lefagyott, hogy csak a reset gomb segített (ezt meg én sem és a gépem sem komálja), így rövid úton még a képfájlt is töröltem! Azóta meg felé se néztem!

Tinman
Errõl az jutott eszembe, hogy Fallout-om annyira stabil, hogy egy 1080p-s DTS hanggal megspékelt cuccot kódoltam át 2 magon, miközben a másik 2 magon a Fallout futott, röccenés nélkül, minden maxon, full hd feletti felbontásban.

Méghogy gányPC... csak 4 napomba került!4444<#idiota>

arty
(és csontrafagyás soha nem is volt)

Forza.

arty
van! semmi gond egyik coh-al sem jelenleg, nálam 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Biztosra veszem, hogy a legutóbbi javítással próbálkoztál... de az ördög nem alszik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Splitscreen és verseny mód! Legalábbis ott így volt!

Biztonság Rulez! <#eljen>

Hát kívánom, hogy ne járj úgy, hogy ellopják az accod, de szerintem ez olyan mint a betörés, kivédhetetlen, ha el akarják lopni, akkor ellopják...