Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Self Portrait
Setup an avatar
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De az is lehet, hogy tévesen adták meg az árát eredetileg...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Availability: Usually dispatched within 3 days
Erre még rájön a 3-4 munkanap posta!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Meg a postáról is meséltem neki, hogy mik a trükkök, hogy ne legyen semminek semmi gondja.
Pár levél után belement, fõleg, hogy picit alkudtam felfelé... na nem sokat csak egy leheletnyit :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Attól a sráctól, aki nem postázik sehová :-D
Tíf!
Nem, sajnos még nem vonták le a játékodért a pénzt... nem is csoda, 3 nap volt a honlapon.
Az Enslavedért meg grat, nekem is vevõs feltétlenül, de már csak jövõre, mert ellep a finomság.
Másnak vásároltam, de kibontottam, mert kell neki a kód és csak hétvégén tudom majd átadni a dobozt ( pósztert megtartom, mert jól néz ki😊 ).
Nagyon szép és kidolgozott erõs doboz + game + egy rendes vaskos valódi art könyv + kártya + zenei cd + extra dvd + szép egérpad, mindez "nevetséges" összegért. Példa értékû!
Ezt magamnak:

FO3-al lassan 40 órája játszok, de jó, ha a negyedénél tartok. Annyi lehetõség, út, felfedezni való van benne, hogy nem is értem néha, hogy ezt ennyi idõ alatt, hogy tudták megalkotni.
Viszont a játék a Fallout NV után kicsit uncsi és egyszerû (nem a nehézség)...
Þór vígi þessi rúnar
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A Two Worlds I. gyûjtõi mellé, muszáj volt... nekem eléggé gyengém ez a fantasy jönni-menni-intézkedni-hõsködni style <#kacsint>#kacsint>
Na több kártyapakli köszönöm nem kell :-D
....és egy új szobrocska a Minath Tirith, Gollum, Argonath és a többiek mellé :-)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
ZÓ ne figyelj ide, ne is nézz errefelé! <#bee1>#bee1>
Már megint mehetek kereteztetni... eléggé bejön ez a szövettérkép.

Ja igen miért veszek bestseller szart? Mert 500 Ft volt :-D
AvP 1 meg eddig semmilyen formában nem volt meg.
Közülük csak ezt emelném ki... gyerekek, PERFEKT, mondom PERFEKT állapotban van! Kerestem rajta hajszálnyi sérüléseket vagy akármit, de semmi.
Mondjuk igaz, jó drága is volt: 1.000 magyar forint. Hiába, kemény az élet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Máshol is felment vajon az ára?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak azt nem tudtam kideríteni, hogy ez a 4 magnak szól(sokan panaszkodtak akkor még az eredeti tulajok is ilyen problémára), vagy a warez verziónak a hibája.
Méghogy gányPC... csak 4 napomba került!4444<#idiota>#idiota>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.