Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
öregszel (is) 😉

Forza.

2 pár szem szemüvegeseknek, jól látóknak 1 pár is elég <#banplz>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mivel én is sokáig kizárólag warezban nyomtam, ezért teljesen megértem a gondolatmenetet, de van egy két olyan gyöngyszem (biztos van ilyen neked is), amelyeknél a fejlesztõ megérdemli, hogy pénzt kapjon a munkájáért.

Sajnos (nemtudom ki hogyan értékeli 2010-et?) én ebben az évben azt vettem észre, hogy sok a vagy teljesen értékelhetetlen produktum, vagy a csak 1x végigjátszom és kösz elég volt program, amikre tényleg nem érdeme költeni...

2011 eleje (január-május közötti idõszak) viszont egész érdekesnek ígérkezik. Igazi kánaán lesz ez a TPS, illetve CRPG, RPG rajongók számára.

Apropó mostanában új faktor is szerepet kezd játszani játék vásárlásaim során és ez az achievementek jelenléte/ hiánya. Kezdek rájönni, hogy mennyi + motivációs faktort adnak ezek az apró kis teljesítményelismerések a játékokhoz. Ezentúl az achievementtel ellátott (hálisten egyre több olyan játék kezd lenni már pc-s viszonylatban is, amiben vannak achik) játékok kapnak egy plussz érvet a megvásárlásukhoz.

Valaki a szakavatott kollégák közül tudja-e, hogy mikor óhajt a steam karácsonyi akciókat indítványozni (kincskeresõ játék <#vomit>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sose bánd! Az is érték! És még gép se kell hozzá, csak 1 meleg szoba, 1 csésze tea, 2 kéz, meg 2 pár szem (elsõ 2 elem igény szerint hanyagolható)!

Véleményem szerint van olyan jó az olvasás (persze témafüggõ), mint a gépezés!

grebber
Én kb ugyanígy vagyok csak én arra jövök rá hogy kivan írva warezba akkor minek vegyem meg?<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

HappyHunter
Minden alkalommal, mikor benézek ebbe a topikba, elhatározom hogy most már tényleg veszek magamnak valami szépdobozos eredeti játékot. De amint összegyûlik rá a pénz és megyek nézelõdni, azt veszem észre hogy már vettem magamnak egy új könyvet. 😄

Be happy. :) Running!

robotnyk
addig linkelgetitek, amíg kénytelen leszek újra végigjátszani ezt a csodát. vagy megvenni boxra, hogy megnézzem milyen fullhádén. *gulp*
balee4
Én ma ezt vettem. Remélem a folytatások is jönnek majd.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
hát, ha érkezéskor tettem volna róla képet, lett volna fejvakarás néhány embernél az biztos
pointer4
Ez a sors, lesz még jobb áron is, és akkor majd megértesz mindent, hogy mi miért volt 😄
robotnyk
addig filóztam egy zavvis rendelésen, amíg csak visszaállt az ára az eddigi duplájára, gg <#idiota>
pointer4
Jajaa, nekem is van félretéve pénzmag a kártyámon a két ünnep közötti idõszakra 😄
w77d
jah, most szar ez az akció... az elmúlt 3 héten rendezett akciók voltak faszék, ott pl szaré hugyé Metro 2033 meg hasonló nevek voltak, most meg semmi.. remélem karácsonykor azért bedurvulnak és készletkisöprés lesz

pointer4
Steam most most nem érzi át az akció lényegét, kincskeresõ kisködmön játékukban a Fallout Vegas-al kell pár achievement-et teljesíteni, és ehhez a játékot szuperakciósan adják 49.99€-ért :S
Totti5
Én sem toltam az elõzõeket, de multkor végigküldtem a Convictiont. Nem kell tõle félni, nem olyan bonyolult a dolog és érthetõ minimális utánaolvasással. Bennem 1-2 kérdés merült csak fel a játék közben ami nem volt tiszta, de arra ismerõstõl kaptam rövidke válaszokat. 3-4kért nagyon! megéri, mert jó igényes és élvezetes játék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Splinter Cell Trilogy - fapados, DVD-kiadás. - CDG, 2690 Ft

Splinter Cell (1) - fapados kiadás - CDG, 990 Ft
Splinter Cell: Pandora Tomorrow - elsõ kiadás - Vatera, jelenleg 1000 Ft.
Splinter Cell: Chaos Theory - elsõ kiadás - Vatera, 1000 Ft, még nincs rá licit.
Splinter Cell: Double Agent - fapados, DVD-kiadás - CDG, 1790 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
* Tom Clancy's Splinter Cell
* Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow
* Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory
* Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent
* Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A "Conviction" története számos olyan elemet tartalmaz , amit az elõzõ részek nélkül nem nagyon értesz - de így is végigjátszható, mert kapunk visszaemlékezõs pályát ...
Azonban, a játék iszonyatosan lebutított játékmenete , lövöldözõs mészárlássá satnyítása hétköznapi tucat hentté degradálta.
Ettõl függetlenül, nekem a parkolóházas rész nagyon tetszett.
Jó tanácsként csak támogatni tudom az igyekezeted: szerezd be, és játszd végig kronológiai sorrendben a sorozatot!
Az elsõ 2 rész kicsit furcsán hathat a mai játékok szellemében , a harmadik pedig a hab a tortán.

w77d
ma megvettem 576-ban a Splinter Cell Convictiont. 3000-et megért sztem. Viszont van egy kis bajom. Nem toltam az elõtte levõ részeket. A sztori sztetek az elõzõ részek nélkül is érthetõ lesz, vagy azért inkább azokat szerezzem be elõször?

grebber
Metro 2033 csak ma 5 Euro + tököm tudja mennyi a szállítás nem tudom hol kell megnézni 😄

wesker24
2 ujabb horror klasszikus játékot hozott ma a postás !

Painkiller Universe (Painkiller+Battle Out of Hell+ Overdose)

The Suffering (Suffering 1+Suffering 2 Ties That Bind)

A Suffering 2 nagyon tetszett na abban a játékban nem volt hiány a vérbõl a brutalitásból és az ersözakbõl nem hiába 18+-os !

3x-szor vittem végig ! (Evil Neutral Good ending)

A kiadó úgy látta, hogy nem fogy eléggé, így megkapták az ukázt, hogy mostantól ennyi... (Ebben a mai világban amúgy is csak egy dolog biztos...)

IMYke2.0.0.0
Azért szántam idõt az üzenet megírására, mert a CDGalaxis közölte a játék megjelenésének hetén, hogy az akkori 7990-es ár az akció, utána mindenképp 8990-es árat szab neki. S ez így is volt ~1 hónapig (lusta vagyok utánanézni). Most meg már le(kellett?)vitte 5990-re.
Marketingbõl jeles.

Amúgy is rengetegen akik megvették elõrendelték... Gondolom már nem fogy annyira

Ez csak akció!

IMYke2.0.0.0
Nem sokáig bírta a 8990 Ft-os New Vegas.

benőmenő
Nézd meg a MM helyi újságát, mert Nyíregyházán Zalaegerszegen, Szegeden, meg még nemtom hol szintén 1 ezres a dirt 1-2, gothic 3, grid meg hasonlók.
zorrobomber
Semmi gond. Teljesen tudatosan vettem meg steam-en, nekem ez kényelmesebb, és megéri a plusz párszáz forintot is. 😊 Eddig dolgoztam...így csak most települ 😊

Pécsen már nincs,de ha csak live kód kell akkor még sok FUEL van.
grebber
De ha alapból felmegy pestre tesóm akkor még annyi se Ez a pontos genyó meg nemtudom mi 😄

Tinman
590 Ft pick pack pont... érdemes pár haverral összeállva rendelni, akkor még ennyi se.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Mert ezres a kiszállítás azért,meg nem tudom hol a bolt.Westendet tudom hol van oda megy majd báttyám elhozná azért kéne tudni van-e.
1000ft-nál nem ér nekem többet az!

Tinman
Ezt hívják: JÁTÉKNAK! <#eljen><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bocsi telós kép + nagyonszépen szedtem le azta a matricát:S

Tinman
2 külön forrás.

Az egyik "földim" õ amazonról vette és elküldte a TW 2 RE-t.
A másik akirõl már meséltem, hogy rossz tapasztalatai vannak velünk magyarokkal... tudomásom szerint nem postáz másnak magyarisztánba rajtam kívül.

Tinman
CD galaxis 990-ért az elsõ és második rész miért nem jó?

grebber
Volt mostanság valaki a Media Marktban? Dirt 2 van-e olcsón?

Kitõl? Már ha szabad kérdeznem 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Így van! Ritkán veszek súlyos összegekért játékot... nem hiszitek el, de a Gothic 4 CE és a Two Worlds II. RE esetében legalább 7-8 órát fordítottam összesen 1.5 hónap alatt az ügyre, hogy ne érezzen érvágásnak az árat. Sikerült ;-)

morzsisokdarabötös:

Honnan? EBAY! Csakis power sellertõl! Van már pár kedvencem ;-)

Tinman
Mennyi gametime eddig?

Tinman
Errõl beszéltem uraim!

Ez egy letölthetõ játék ára kérem!

Sõt! Ez már túl alacsony... úgy fest nem véletlen, hogy eddig kizárólag a Live-ra voltam hajlandó csak pénzt áldozni.

Tinman
Talán 3/4 éve volt az elsõ kiadás 990-ért akciózva Galaxisnál... végül MM-ben vettem meg kemény 590 Ft-ért. Csak tipp volt, semmi fika.

zorrobomber
Evil Genius 2.5€ steamen bezsákolva(érzem hogy beteg leszek, tényleg)

Halo Reach, Wii konzol.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

w77d
a dec 9 és dec 15 mi lehet???

Még a virágboltba se mentem le a 3. részért! Viszont annó Skirmishben rongyosra játszottam a 2. részt!!!

zorrobomber
Az mekkora game volt, te jó ég. 1vs1 lan partik hada. A harmadik rész kb 5 percig sem kötött le.

Ez az iron curtain valahogy nekem a red alert 2-bõl ismerõs...<#nevetes1>

NEOreg3
rakj be a steam profilodba egy avatar képet

amúgy ha X achievement teljesítése a cél és te már rég megszerezted, akkor automatikusan teljesítettnek veszi (én pl vagy 2 hete már, hogy megnyertem a heavy-tõl az iron curtain-t és megadta)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

grebber
Windows Live-on most a Stalker 1 csak 250FT

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - Fillérekért GFWM-en

Azt hogy a mi régionkban is azt nemtudom nem néztem nekem megvan már!