Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
EZAZ!!!
Köszönöm!
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

Gurren
Carlos
Ez eddig ok, de ahol én láttam, ott voltak fantasy, meg játék és film figurák is. Terminator, FEAR -es kislány, ilyesmik.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Animeland.hu - PVC figurák
De, ha nem lenne horror áruk, akkor én inkább Japánból, Zero Day rendelném.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gurren
pl. itt, vagy itt

Hol van ez az automata megújítás, ha szabad tudni?
Carlos
ilyeneket hol lehet venni? (mo-on)

Egyszer találtam egy online boltot ahol lehet ilyesmit kapni, de elkavartam a cimét.

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Nekem rfactornál másfél hónap volt mire válaszoltak, illetve elolvasták a cd kulcs gondomra írt mailt, persze közben megtaláltam az autómatikus megújítást, amit egy gép végez el, igaz ez nem bantuföldön történt, itt lehet hogy 3 hónap lett volna😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Melyik? Honnan van? Az egyik kedvenc íróm 😊 Grat a könyvhöz.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

HappyHunter
És néhány könyvet még kifejezetten szépnek is lehet nevezni.
Legújabb szerzeményem egy Rejtõ Jenõ Collectors Edition <#nevetes1>

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
De bizony, ez ugyanaz a kiadvány. <#vigyor5>
WoW nem az én világom, és én sem adnék érte egy kanyi vasat sem, de elfogadható ára van a CE-k között - egy rajongónak meg semm isem drága, ez ugye általános "szabály".

Én pl majd ilyet veszek, amikor itthon is rendelhetõvé válik:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nabasszus,most olvasom a forgalmazó oldalán, hogy nyomdahiba történt és e-mailbaen küldjem el nekik a hibás kódot, visszaírják a jót.
Valaki járt még így? mennyi ideig tökölnek vajon, mire válaszra méltatnak?

Carlos
de. ugyanaz.

Þór vígi þessi rúnar

tototto
nem értem ki az a hülye aki nem boltban veszi meg inkább? vagy ez nem ugyanaz?
bár ezért a fosért még pénzt se adnék nem hogy 20000-et 😊

Carlos
süti a nicked!

Þór vígi þessi rúnar

Üdv.
Ma vettem egy race 07 és egy gtr evolution játékot. Fel is raktam a race-et, beírtam az 5x5 számjegyû aktiváló kódot steambe, ok. Ezután jött a gtr evo, na itt már problémák akadtak. Mégpedig: A steames hülyeségbe szintén 5x5 számjegyû kódot kellen beírni, igenám, de a kézikönyvön 28 karakter van. Kiszúrtam ugyan, hogy valamilyen oknál fogva GTR-el kezdõdik, ezért azt lehagytam gondolván, hogy nyílván ez a játék nevére utalhat, beírtam az ezután következõ 25 számjegyet nade itt jött a gond, nem fogadja el. Átnéztem már, hogy nulla helyett o-t vagy egyes helyet i kéne, de így se fogadja el, mi a megoldás szerintetek?
arty
régen én is sokkal mindenevõbb voltam, nekem pont az autós/akciojátékok maradtak meg - talán azért is, mert család mellett az idõ sokkal "végesebb", nincs idõ elmerülni

Forza.

IMYke2.0.0.0
Vannak még tisztességes, rendes és kedves emberek! <#eljen>

wesker24
Na ma is hozott a postás egy csomagot 2 db játék volt benne !

Cryostasis + Fear Gold !

De milyen rendes fickó már nem csak a 2 db játék dvd volt benne hanem egy csoki mikulás is meg egy szaloncukor is ! xD
w77d
akkor még várok ezekkel, egyedül a splinter cell-eket rendeltem meg meg a Batmant... elvileg holnap már kihozzák, a splinter cell-eket minél hamarabb el akarom kezdeni, hogy Január környékén már a COnvictiont próbálhassam 😄

Encore
Azt én is kipróbálnám gyakorlatilag az egyetlen konzolos cucc, ami érdekelne.
2 külön kategóriában mozgunk: Te konzolban (vagy abban is) én meg CSAK PC!

Szóval ezekbõl a játékokból én: Darksiders (Like), Mass Effect 2 (Goty-ba megveszem sztem), Metro 2033(don't like), Prince (missed), F1 és Fifa (missed).

Idei év legnagyobb csalódása: Nem jelentették (még mindig) be a Red Dead Redemption-t PC-re <#rinya>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

2010 hátrányai: Gépi védekezés teljesen hülye (ai borzalom: normálon hullagyenge, hardon meg a földbe döngöl), nincs tizeneggyes!!!<#csodalk> nem adja meg a kapus, ezektõl eltekintve (szerintem ordító hibák) szép graf, izgalmas játékmenet!

2011-ben a fentebbiek mindegyike javítva van és mint már írtam a mozgás akár 360 fokban történhet, ami az ultimate mozgásszabadság. Szóval ne a 2010-et, hanem a 2011-et próbáld (annó szeptemberben a demó meccset szerintem napi vagy 52-szer végigjátszottam, annyira tetszett)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
a Fallout New Vegas sztetek lesz magyar feliratosban is úgy, mint a Fallout 3 volt? Az is elõször magyar felirat nélkül volt, majd be lehetett cserélni a feliratosra...

Vannak jó pillanatai, de hosszú távon baromi unalmas lesz!

IMYke2.0.0.0
Kontroller van [dual Shock is, X-BoX360 for Windows is).
Most néztem meg, a 2010-el fémjelzett otthon van, WRZ-ben. Fogalmam sincs, miért nem próbáltam még ki... 😊
A 2011-es felkerült a beszerzési listámra.

Arcania: végig(szenvedve)tolva és állíthatom, hogy 1k-nál többet nem ér!

Hát a mostani ismeretekkel még lehetett (kellett volna a kutya mindenit) volna rendelni pl.: Company of Heroes Anthology-t, Batman Arkhamot, Nekem is egy Borderlands Goty-t.

Ha mást nem akkor virágboltiban nagyon ajánlom a Pes 2011-et: ami a legjobb az eddigiekhez képest az a passzolás szabadsága (nagyon meg kell gondolni, hogy merre nyomod a gombokat), ezáltal az indítások szabadsága és góllövésnél a célzás is hihetetlenül jó lett.

Utóbbi 3 év Pes-eit kipróbáltam (Fifákat is: túl kötött a játékmenet, nem tetszett) és állíthatom, hogy az idei rész nagyon jó!

Viszont 1 dolog: Pc-n kontroller nélkül (nekem nincs) esélytelen bonyolultabb cselek kivitelezése!

Totti5
Ugyan úgy értékelem mint az elmúlt éveket. Bõséges volt, rengeteg kiváló játékkal, egészen kevés szeméttel ( nyilván én nem játszottam lowbudget próbálkozásokkal így ezek a felejthetetlen élémények má egy jó ideje nem érnek el hozzám ). Az a bizonyos nem elég megfelelõ kategória nagy részét pedig kimerítette a filmliszensz játékok és 1-2 elcseszett produktum.

Amúgy meg amiket kijátszottam:

Darksiders
Mass Effect 2
Army of TWO 2
FINAL FANTASY XIII
Metro 2033
Red Dead Redemption
Prince of Persia: TFS
Lara Croft: GoL
Halo: Reach
NIER
BAYONETTA
Fable III
SplinterCell Conviction
Alan Wake
AC Brotherhood
F1 2010
FIFA 11

FF13at és RDRt nem vittem még végig, de van bennük bõ 20+ - 20+ órám. Soha rosszabb évet, de ahogy nézem 2011 Q1 sem lesz sétagalopp. S mindig rácsodálkozok hogy ennek a duplája minimum kimaradt most is, meg az elõzõ évekbõl is😞((((((((

IMYke2.0.0.0
Batman-t úgy én is megvenném. Pedig nem nagyon lopta be magát a szívembe a csõjáték.
A Lost Planet 2 is majd jó áron kell, az elõzményét már megvettem.
Sok, számomra hiteles beszámoló, felhasználó írása alapján úgy vélem, az Arcania (1)990 Ft-ot ér. Nem többet.

IMYke2.0.0.0
Bizony-bizony.
Kár, hogy nem volt több mozgótõkém akkor, mert a "GTA 4 Complete"-t is megrendelhettem volna...

Ilyenkor eszembe jut, hogy milyen jó áron is rendeltük november elején a Zavvitól az Ass. Creed 2-t (3000 Ft volt átszámolva, postázva) <#hehe>

Sem az arcania, sem a Lost Planet nem ér annyit, de még a felét sem!
Batman-en még engednek 1k-t vagy 1,5k-t akkor már erõsen el kéne rajta gondolkodni!

IMYke2.0.0.0
PES 5-el sokat játszottam. Elõ kéne venni, vagy "megvenni" az újat 😊

Természetesen az idõ vasfoga engem sem kímél! Már másképp gondolok dolgokat, mint 16 éves koromban és másképp is cselekszem! Jó példa rá, hogy míg 16 éves koromban eszembe se jutott, hogy pénzt adjak ki játékért, addig ma már az érdemleges játékokat jutalmazom egy vásárlással

És bizony a játék ízlésem is, ha nem is gyökeresen, de átalakult. Régen mindenevõ voltam: RPG, Sport, FPS, Autós, RTS,TPS, minden jöhetett.
Mára már az autós (idén: NFS hot pursuit volt egyedül, attól se voltam betojva)produktumok, FPS-ek (Metro 2033:nem gyere be, más FPS-t nem is próbáltam), RTS-ek (Idén Settlers 7 végigjátszva, de pénzt nem ér, Civ 5 kipróbálva, pár kör után törlés)erõsen háttérbe szorultak.

Mára a régi és úgy tûnik örök kedvenc RPG-k, CRPG-k maradtak, illetve néhány kiváló TPS (Ass. Creed 2 idei top 3-ban benne van, illetve jó volt a Darksiders is, majd jóárasítva érdemes beszerezni).

Sportjátékok terén nekem a Pes 2011 nagyon tetszik, akár még valami olcsóbb formában meg is vásárolnám. Érdeklõdök az NBA-k után is, 2010-es nba 2k-val is nagyon sokat játszottam!

Totti5
Amúgy elég nagy árrések voltak boltok közt. Elõször 19ért rendeltem elõ, aztán láttam 17ért, és végül 15ért... gondolom a WOWot minden geek megveszi ugyis, tök mind1 hogy mennyi és lehet rajtuk kasználni szépen alapon.

IMYke2.0.0.0
S a jelek szerint - nem a 35 ezres árat tekintve - jól is jártál!
A külföldi rendelés is majd' 4 ezerrel drágább lenne most.

Totti5
14990ért vettem premier elõtt 1 nappal itthon boltban!

Egyetértek! FNW jó lett! Azért nekem napról napra becsúszik 1-2 meccs a Pes 2011 Become a legend módjában. Csiszolni kell ugye a mi kis " Batistuta-nk" foci tehetségét.

IMYke2.0.0.0
Én a következõkkel várnék (vagy venném meg máshol, pl. 576, akciósan) a helyedben:
- Assassin's Creed 2
- HAWX 2
- Batman
- Dead Rising 2
- Arcania <öreg hiba lenne ilyen drágán megvenni!>
- Lost Planet 2

w77d
ezek kellenének, lesznek sztetek a galaxisnál jobb árban a közeljövõben?

w77d
Galaxisnál összecsaptam magamnak egy kis rendelést összvissz 56ezer ft értékben.. sztetek akrácsony környékén lesz akkora leárazás, hogy megéri várnom?

IMYke2.0.0.0
Így van - bár, nem bírtam ki, hogy ne írjak neki...

Thumbnail - Klikk a képre!

w77d
tudod mi a durva? lesz olyan hülye aki megveszi. Én nem az eladót okolom, õ csak kihasználja a társadalom hülyeségeit.

IMYke2.0.0.0
Hát igen... Zavvin - postaköltséggel, erõsen kerekítve az árfolyamot is: 18480 Ft!

Carlos
hülyének is megéri! Kell 3!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0

arty
azt mondod, rajtad nem fog az idõ? ma is mindenhez úgy állsz hozzá, mint 10 éve? 😉

Forza.

Encore
Szerencsére van, ami megmenti az idei játékfelhozatalt például New Vegas, felér 100 másik játékkal. Legalábbis mióta elõször a végére értem, azóta nincs kedvem semmivel játszani, mert bármi elé ülök oda, egyszerûen kevés... Majd pár hét múlva leülepszik a New Vegas hatása és akkor tudok majd játszani más játékokkal is 😊
Hát ezt is megéltem, hogy 26 éves koromra le vénszaroznak...<#nevetes1>