Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Gyémánt kiadásban ott van az...
Szembõl, a kanapé támlájának döntve, balról, a 3. sorban a 6. helyen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Zó!

Errõl pofáztam... Witcher-t 2x is megvetették a rajongóval.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
<#eljen>

(gridet csak én nem látom?)

Forza.

Daell Drow
szep <#eljen>
a bioshock 2 durvan kitunik a mezonybol.
w77d
csináltam egy kis összegzõt a jelenleg itthon levõ gamekbõl...

grebber
3 a legjobb szerintem!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Én megmondtam, ugye megmondtam 😊
A második és harmadik rész is odateszi magát - nekem tetszettek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
örülök hogy nem a convictionnal kezdtem, hanem berendeltem az összes splinter cell részt. Még csak az elsõvel tolom de nagyon fasza 😄 ha nem gondolkozik az ember elõre akkor baj van, pl kb a pálya felére elfogyott a lõszerem amiatt, mert kilövöldöztem lámpákat oszt ost sazrban vagyok pár helyen 😄 ma már sajnos ritka az ilyen játék..

Tinman
Ezzel az erõvel a Fallout Tactics-om is kidobom, mert sok köze nincs a Fallouthoz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Üdv!
Pincénkben rendet raktam és megtaláltam pár régebbi játékomat.
Nem tudom mennyire szabad itt hirdetni, de hátha van valami gyûjtõ erre fele akinek kell ez a játék, ugyan is eladásra kínálom:

HappyHunter
Hogy ez a super meat boy mekkora játék! 😄 érdekes hogy nem idegesít mikor 20adszorra futok neki egy pályának.

Újra kéne játszan a world of goo-t is... Meg a Braidet..

Be happy. :) Running!

Daell Drow
Nekem eleg ha a 3 nyertes koze kerulok be. XD
5 evig nem vennek jatekot.
grebber
Én ugyanígy vagyok vele csak a warez verziókkal több mint 200 olyan game van amit végig sem vittem pedig arra várnak mióta!

HappyHunter
Énis pont ezen filóztam 😄

Be happy. :) Running!

w77d
amúgy sztetek mennyi az esélye, hogy az összes steam userbõl bekerülök abba a 20-ba akinek a kívánságlistáját teljesítik? gondolom vagyunk steamen pár millióan XXD

Nincs valakinek egy eladó, jó állapotban lévõ The Movies c. játéka? (Csakis elsõ kiadás jöhet szóba!)

Ezzel én is így vagyok 😄

De semmi gond, legalább mindig van mivel játszani 😊 Meg aztán nem sietek én sehová, a magam nyugodt tempójában majdcsak letudom õket ^^ (bár én sem bánnám, ha több idõm lenne játszani...)

De most érted... hogy nézne ki nekem is a polcom, az összes Gothic ott van, az Arcania meg nem

Mi köze a gagyi Arcania-nak a méltán zseniálisnak mondható Gothic-okhoz? <#nemtudom>

Na, majd barátnõmet vagy az öccsét ráveszem egy kis coop-ra ^^

Úgyis tervezek beszerezni egy x-box kontrollert a meglévõ Logitech mellé (remélem használható együtt a kettõ).

w77d
ugye? ha feladnám a real life éltetem többet tudnák játszani... csak ez a verzió nálam nem játszik.. szívesebben vagyok könyékig a p.nában mint hogy gameljek XXD viszont a gameket emg gyûjtöm.. szar egy körforgás ez XXD

Carlos
gyász

gondold át az életed!

Þór vígi þessi rúnar

w77d
gyerekek milyen szar már az, hogy csak veszi az ember a játékokat, ott vannak a polcodon és kb a felével nem volt idõm még játszani XXD

pointer4
Ehh, Alien Breed Tower Assaulton nevelkedtünk 😄
Ahhoz képest sok minden csak sétagalopp 😄
w77d
nna pár óra splinter cell után: A grafika mai szemmel is tûrhetõ még. A játékélmény egész jó, bár aki a mai gamekhez szokik az könnyen nehéznek találhatja 😄 jófajta ez, örülök hogy elõrõl kezdtem inkább a splinter cell sorozatot....

grebber
Ez nem jött össze. Lemaradt az Aliens vs Predator játék is!

grebber
Akit érdekel Alpha Protocol a D2D-n most csak 1650ft a játék!

FrezeR
Tavaly ilyenkor már akcióztak, most nagy a csend.<#whatever>

grebber
Star Wars: The Best of PC Collection 8,99Font

* Star Wars: Empire at War
* Star Wars: Knights of the Old Republic
* Star Wars Battlefront
* Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
* Star Wars: Republic Commando
* Star Wars Galaxies 14 Day Trial

arty
én már a CT után se bírtam 😄
aztán nekimentem a másodiknak - azt se

Forza.

w77d
nna megjöttek a splinter cell-ek meg az Arkham Asylum... vágok is neki a splinter cell 1-nek, remélem azért bírható a grafika az idõ ellenére is..

grebber
Karácsonyi ajándékom letudva. Dirt 2 995Ft-ért! (Báttyámtól)

Tudom, utána már rájöttem 😊 Sry

IMYke2.0.0.0
Star Wars: KoTOR 1 is eladó itt: Hardverapro - ez egy másik eladó, másik játékcsomag.

IMYke2.0.0.0
Áááá, a Youtube videó elõnézete lelõtte a poént, ezért nem szúrom be amit akartam.

IMYke2.0.0.0
Ezt a tanácsot én is köszönöm! <#worship>

Tinman
WD-vel nagyon jó tapasztalataink vannak és az ár is kellemes.

arty
tán kapcsold ki a windowsban, hogy ne kapcsoljon le 😉 ha az megvan, és még mindig lekapcsol (szvsz csak a fejet parkolja max le), akkor samsung saját tool letölt, max performance modba kapcsol

Forza.

Tinman
Viccelsz?

Külsõ lemezre, ha csak nem esata, nem szabad játékot telepíteni és arról futtatni, mert az USB 2.0 nagyon szûk keresztmetszet.

IMYke2.0.0.0
De bizonyára lelkes játékos 😊
Társaságban a bénázások amúgy is jó poénfaktorok 😊

Tinman
Rossznak mondod én csak idéztem... nem tisztem senkit sem kijavítani.

Tinman
Amennyit láttam belõle annak alapján egyetértek.
Kieget veszem. :-)

Tinman
Párom sajna még n00b, szóval a normal is elég egyelõre :-)

lolSL
azt se amikor az 576-al kartellezve emelgették a starcraft 2 meg a codblackops árakat megjelenés elõtt és után látva a nagy igényeket? 😊 cataclysmmel végre beszopatták õket a kis boltok, máshol 30%-al olcsóbban adták és elpártolt a wow scene, így nekik is lejjebb kellett adni 20%-al.

Szerintem sem volt annyira rossz. Talán az elsõ egynegyede volt kicsit unalmas, de aztán egészen élvezhetõ volt, tulajdonképpen az orkos résztõl végig. Azt sajnálom csak, hogy sokkal jobb is lehetett volna, ha több életet visznek bele, jobban kidolgozzák az egész rendszert. Például a fegyverkészítésnél -ami szintén nem a legjobban kidolgozott- tetszett, hogy voltak olyan nagyon különleges fegyverek, amit egy másik különlegesen elkészített fegyverbõl plusz ritka összetevõbõl tudtál elkészíteni.
Természetesen nem veszi fel a versenyt egyik Gothickal/Risennel sem, de nálam nem is kellett felvennie, mert esélytelen volt. Ez egy tök különálló játék(-nak sikeredett).
De ez sajnos így alakult, PB már nem csinál Gothic-ot, Warren Spector Deus Ex-et, Richard Garriot meg Ultimát.

Mivel az Arcaniából én is az SE verziót vettem meg, így segített abban, hogy kicsit jobban átérezzem a világot.
Most meg már lehet várni a nemrég bejelentett kiegészítõt! 😄
arty
remélem hardon nyomjátok! (még ott is tul könnyû, sajnos)

Forza.

Kivétel erõsíti a szabályt <#kacsint>
Akkor a legtöbbrõl vannak rossz tapasztalatok is.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

A cdgalaxisról még nem hallottam rosszat.

Én egyszer már vásároltam onnan, egy mp4 lejátszót, minden tökéletesen rendben ment. Bár tény, hogy lehet hallani történeteket, de melyik oldalról nem?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Pixmániával - többek között - a garanciális, szállítási, support problémák miatt nem szabad szóba állni.
Az ipon hazai cég. A megrendeléshez képest 2 napon belül a kezedben a cucc.

A 4.000 Ft-os elõny rögvest hátránnyá alakul. Iponnál 2.500 Ft-os szállítási költség is van, cserébe ingyenes a garanciafutár.

Csak azért kérdem, mert ott 4k-val olcsóbb ez a cucc, mint az iponnál! Egyébként adattárolásra kell, telepíteni nem akarok rá!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.