Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ha már könyves téma ismertek olyan könyveket magyar nyelven ami xy játékról vagy annak elõzetesérõl szól? (Mass Effecten kívül)

Next PC upgrade: 2022

Carlos
OFF!
Fallout könyv van?

Þór vígi þessi rúnar

w77d
nagyon remélem

grebber
Metro 2033 könyv Ez valaha megjelenik majd magyarul?

Francia Fantasy és Sci-fi könyveket kicsit problémás lenne beszerezni, mellesleg a gazdasági Francia nyelvhez sok közük nincs, így nem lenne nagy segítség... :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
a sc-eket én is pár napja vettem meg, nem lehet emgbánni 😊 mondjuk nekem nem a képen látható triology van, hanem az elsõ kiadásos példány.

IMYke2.0.0.0
Helyes! <#eljen>
A kép minõségével semmi gond.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem rég kezdtem el dolgozni, így végre van saját keresetem és tudok játékokat venni. Legelõször is megveszem a régebbi kedvenc játékaimat, amiket,kereset hiányában, tanuló éveimben kénytelen voltam lewarezolni. Ezzel kezdtem. 😊

Bocs a kép minõségéért, de nem találtam a fényképezõgépet, így kénytelen voltam mobillal lekapni 😊
w77d
én még csak 4-nél járok és nem hiszem, hogy meg lesz a 10 a végére nem is arra utazok. elég nekem a wishlistem 5 játéka is 😄

<#eljen>

Elég rosszul áll a szénám, eddig csak 5 feladatot sikerült teljesíteni... De sebaj, most egy nyereményjáték miatt nem fogok megvenni minden szir-sz*rt...<#buck>

Daell Drow
A mai kincses lada akcio kereteben, a L4D2 3,49 euro. Ennel lejjebb mar nem hiszem hogy lesz, meg is vettem mivel nem penz erte.
robotnyk
nem rossz lista egyébként, csak látszik hogy mindenkinek akartak adni díjat - ha valami az év játéka, akkor az miért nem a legjobb action/adventure?
Gurren
olvass azon a nyelven könyvet, amit tanulsz. problem solved.

Akkor én is õskövület vagyok! Imádom a fantasy és sci-fi könyveket! Mostanában ugyan visszafogtam magam, mert nyelvet kell tanulni és abból olvasgatok inkább ( ha jó könyvet veszek az kezembe, akkor nem lesz nyelvtanulás:-D)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pointer4
LG plazmát? <#szomoru1>
Láttad te már annak a képét? <#conf>
Ahhoz képest, még egy LCD-nek is jobb a képe, pedig azok tényleg gyengék.
blackcalibra
Az összes Witcherre szükséged van? <#hehe>
balee4
Akkor nem szóltam semmit, érhetõ.<#idiota>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Amióta megvan a gépem nincs életem, csak a gép semmi más.Ezt nem is tagadom kinek hazudjak,függõ vagyok. Ez van se könyv se TV csak a gép!

Anderson kapitány történetét meséli el (amirõl mond egy keveset az elsõ részben mikkor kitudódik, hogy ismerte Sarent). Legalábbis nekem ez jön le a tartalmából.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

w77d
kb én is. Most a Rejtõ regényekre vagyok rákattanva, de közben Naomi Novik Temerie 4 regénybõl álló sorozatát is olvasom.

lolSL
biztos múlt századi nevelést kaptál 😊

balee4
Grat, pár napja vettem meg én is.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Remélem erre nem vagy büszke... Én meg se lennék olvasás nélkül, havonta 4-5 könyvet elfogyasztok.

grebber
Mennyire van ennek köze a játékhoz ez elõzmény?

Mert akkor megvan mit kérek édesanyámtól karácsonyra! Kb vagy 6 éves nem olvastam egy sb könyvet sem!

Csak egy könyv, de mivel rajongója lettem a Mass Effect univerzumának, ezért nem hagyhattam ki. Az elsõ részét szinte megjelenés napján vettem meg. A második részét már nem tudtam egybõl megvenni (pénzügyi gondok miatt), de azért abból betudtam szerezni a CE kiadást egész jó áron. Mivel elõrendeltem ezért még a postaköltséggel együtt is kevesebbe került a regény (minta megjelenés után rendeltem volna meg), mivel így akciós volt. A másik két része is meglesz véve a sorozatnak (könyv), amint megjelenik magyar nyelven.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

mond perzsa szõnyeg?😄

tustam én ,ez kell nekem

Pontosan ugyenezek miatt vettem énis😄+a blueray miatt,sajna tv csak kb 2hónap lesz hozzá >>LG 50PK550<< addig meg gondolom jönnek az Új szériák az ára is lejjebb megy a tvnek,vagy lesz vmi az uj modellekbõl.addig meg elvagyok vele a monitoron is ..medal of honoros verzióban választottam,,de szét sem néztem,,volt ott még AC-brother,meg GT5..jó lett volna megnézni hogy ott is az alapgame jár e hozzá vagy vmi kis plussz is.itt csak szimplán a játék azt csókolom.

Carlos
énis betoltam már vagy 2x, de nem érdekel.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Azért történt, mert eddig 2 alkalommal tettem be a képet, 3.-ra már nem mertem. Komolyan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
kellett neked pöttyök mögé dugnod a képedet. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
arcpálma

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Spore CE:

Þór vígi þessi rúnar

Én meg azt hitem, hogy ideszart a légy a monitoromra... 😊

Nagyon gyönyörû és tartalmas az Art Book (~130 oldal), és a Manual is színes és jó vaskos (~100 oldal). Mindkettõ angol nyelvû egyébként, de maga a játék magyarul is játszható. Plusz van hozzá egy "így készült" lemez és egy Nat Geo dokumentumfilm. Mindez egy jó vastag karton dobozban. Ha szereted a Spore-t, akkor nem jársz rosszul egy ilyen kiadással!

Tinman

Tessék, Spore 😊

Spore 1
Spore 2

(Nem voltak túl jók a fényviszonyok, de nem volt kedvem sokat pöcsölni a beállításokkal.)

És grat a PS3-hoz!

(A fene egye meg, jövõre csak veszek én is valamilyen konzolt, eddig úgy néz ki, hogy PS3 lesz, Heavy Rain és Uncharted-ek miatt.)

Tinman

w77d
nem, nincs Spore-om, az valahogy nem fog meg annyira...

Neked van meg a Spore Galactic kiadás?..Lõnél róla pár shotot?
Ma vettem 1 Ps3at medal of honor kiadásban,holnap talán rá is siekrül kötnia monitorra😊kíváncsi vagyok mien

Tinman

Dj Tommy
Grat hozzá<#eljen>
Én is szívesen kipróbálnám<#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

<#eljen>

Én most nem fogok kipakolni, de lassan összeírom már a játékaimat.

Tehát ha szép színes csomagolópapírba becsomagolom a kutyaszart, ráírom, hogy "Gothic", akkor te azt is megveszed, mert egy gyûjtõnek ez nem hiányozhat a gyûjteményébõl 😄

w77d
konkrétan melyikre gondolsz? A sims pl fõként a nõvérem kérése volt csak aztán cseszett vele játszani, hát én elszórakozgattam vele 😊 a többi mind egy szálig saját akarat 😄

balee4
Gran Turismo 5

pointer4
Grat! <#worship>

Amúgy érdekes az ízlésed, van jópár játék ami nekem is a kedvencem a képeken, de van néhány, amit még warezben se voltam hajlandó megtartani 😄
Asszony, vagy gyerek van a dologban? 😄
arty
átényleg 😊) (thx)

Forza.

Mert a rajongó meg akarta venni, nem azért, mert meg kellett vennie. Ugye kényszer nem volt, ez tény. Bárki akitõl hallottam (értsd: nem reprezentatív a minta), hogy megvette újra, pedig maga is azt vallotta, hogy gesztusnak szánja, mert elégedett. Magam is ezért vettem kétszer, noha az EE-t sosem telepítettem, letöltöttem frissiben és ingyen az extra tartalmakat, úgy játszottam végig azokat is. Ugyanakkor aki spórolni akart, az éppen az EE megjelenésekor éppen arra játszott, hogy olcsón megszerezte az alapjátékot, mert ahhoz is járt minden. Mert megtehette.

Nem várom el, hogy megértsd.