Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A kép minõségével semmi gond.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bocs a kép minõségéért, de nem találtam a fényképezõgépet, így kénytelen voltam mobillal lekapni 😊
Elég rosszul áll a szénám, eddig csak 5 feladatot sikerült teljesíteni... De sebaj, most egy nyereményjáték miatt nem fogok megvenni minden szir-sz*rt...<#buck>#buck>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Láttad te már annak a képét? <#conf>#conf>
Ahhoz képest, még egy LCD-nek is jobb a képe, pedig azok tényleg gyengék.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mert akkor megvan mit kérek édesanyámtól karácsonyra! Kb vagy 6 éves nem olvastam egy sb könyvet sem!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ma vettem 1 Ps3at medal of honor kiadásban,holnap talán rá is siekrül kötnia monitorra😊kíváncsi vagyok mien
Én is szívesen kipróbálnám<#vigyor>#vigyor>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Én most nem fogok kipakolni, de lassan összeírom már a játékaimat.

Amúgy érdekes az ízlésed, van jópár játék ami nekem is a kedvencem a képeken, de van néhány, amit még warezben se voltam hajlandó megtartani 😄
Asszony, vagy gyerek van a dologban? 😄
Nem várom el, hogy megértsd.