Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pixmániával mi a baj?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Igaz! Bocs elírtam!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Csak egy kis helyesbítés: A DS-kiegészítõ címe Legends of Aranna 😉

IMYke2.0.0.0
Lassan igen - sajnos.
Ezért kell venni az Advanced Format Technology nélküli példányokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Ha már vinyó samsung 1,5TB-osom elég tré.De csak amiatt mert raktak bele ilyen köcsög buzi ha nem használom lekapcsol magától energiatakarékos hülyeséget.
Kb 5 percenként ki-be kapcsolhatja magát ha használom ha nem nagy irritáló tud lenni.
Már mindegyik HDD-be tesznek ilyen szart?

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Én elsõsorban backup-nak [a Samsung S3 Story-k kitûnõek erre] ajánlanám õket, a kézenfekvõ mobilitásuk mellett .
Ha gyorsabb példányt veszel [pl.: WD My Book Essential 1500 GB], akkor gond nélkül mehetnek rá a játékok, programok is.
A jobb példányok ráadásul képesek inaktivitás esetén standby-ra váltani.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
gyerekek hamár témánál vagyunk. Én nem ismerem ezeket a külsõ merevlemezeket. Az ilyenek alkalmasak arra is, hogy azokra telepítsük a gameket, vagy csak biztonsági mentéseket toljunk rá inkább???

IMYke2.0.0.0
1. Pixmania-ról nem vásárolj!
2. Jelenleg ez a példány a legjobb választás a külsõ HDD-k között: WD 1500 GB, az ár/érték arányát tekintve.

A +500 GB-os modell +8.000 Ft-ja miatt már nem jutányos. Mondom ezt úgy, hogy belsõ HDD-nek egy 22.000 Ft-os Samsung-ot vettem, 2 TB-os méretben.

Tegnap meg rendesen megszívtam a régi SoundBlaster Live-ommal az új operációs rendszerrel : nincs hangkártyám. Ma levadásztam egy KX drivert, remélem este már lesz hangom is.

Elnézést mindenkitõl, de most offolnék egy kicsit!

Kéne nekem is valami plussz tárhely (720 gb-t kezdem kinõni9) és ennek a kicsikének egész jó az ár/érték aránya!

Tanács kéne!

Megéri-e ez ennyiért? Illetve esetleg van-e másnak is ilyen? Milyen tapasztalatok vannak?

Jöhet PM-ben is. Segítséget elõre is köszönöm!

Tinman
Hívhatod SC-90-nek, is, akkor is Arcania: Gothic 4 a hivatalos neve.

Tudjuk, hogy ez már nem az a Gothic, de ezt magyarázd meg egy Gothic rajongó gyûjtõnek... :-D

"Ez kb. olyan, mintha valaki szereti a Dungeons Siege játékokat (elsõ rész, Legend of Arcania, Dungeon Siege 2, Broken World kieg) és megvan mindegyik eredetiben."

Rólam beszélsz :-)

Uwe Boll LEGJOBB filmje a Király nevében egyébként... meg is lepõdtem mikor megnéztem, hogy ez már közepes és nem fos/10.

Arcania-ról azért annyit, hogy pár õs Gothic-os ismerõseim szerint, ha nem Gothic-ként tekintesz rá, akkor kellemes kis szórakozást képes nyújtani, bár szerintük sem ér többet 5.000 Ft-nál, a CE meg szerintük 8-at. P.k.-val volt 9800 a CE-m nekem elfogadható volt ez az ár érte.

Risen is megvan már... alap dolog :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az Arcania és nem Gothic! Nem a Piranha Bytes készítette és nem hordoz a világon,történeten, néhány karakteren kívül semmit a régi gothicok hangulatából! Ergó az Arcania, csak egy gothic köntösbe öltöztetett B kategóriás akciójáték.

Ez kb. olyan, mintha valaki szereti a Dungeons Siege játékokat (elsõ rész, Legend of Arcania, Dungeon Siege 2, Broken World kieg) és megvan mindegyik eredetiben.

Ez az illetõ megnézi a Dungeon Siege: Király nevében címû filmet és mivel nagy fan ezért meg is veszi, holott Uwe Boll készítette és egy rakás sz..ar.

A te logikád is érthetõ, de Gothic, mint játékcím már nem lesz több! Risen lesz helyette, azt jobban megéri megvenni (Állíthatom, mert mindkettõvel játszottam és a régi goticok is megvoltak a 3. rész kivételével)!

Nem valószínû! Egyrészrõl a jegybank beavatkozna (284-288 között tuti közbelépnek) és visszaesne az árfolyam! Másrészt jelen pillanatban 277 és éppen erõsödik a forint!

Ui.: Tudom, hogy ironizáltál, de azért lássunk tisztán!

Ha steamesre gondolsz, akkor én is! Ehhez hozzá kell tennem, hogy eddig még nincs egy darab steames játékom sem, de ha találok valami érdemlegeset, akkor tuti megveszem! Múltkor a bankkártyán nem volt lóvé és lecsúsztam a Dawn of War 2 Goldról (haverral már azóta tolhatnánk Coopban) és akkor azt mondtam, hogy soha többet pénz nélküli bankkártya!

Tinman
De most érted... hogy nézne ki nekem is a polcom, az összes Gothic ott van, az Arcania meg nem, mert Indigo, Ratgab és Zó szerint is szar.

A Gothic 3 és kiegje ráadásul duplán van meg, mert a CE és a sima kiadás is megvan!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tanulság! Ne nyalj be minden marketinget szar dumát!!!

Nem! Arcania szar lett... pont.

Tinman
Reméljük nem olyan lesz, mint Zavvi-n, ahol az eddigi 9 fontos játékokat felkúrták -nem, nincs rá jobb szó!- 13-14 fontra, majd nagy pofával hirdetik, hogy vigyél kettõt 25 fontért. Gennyes. Nagyon.

grebber
Galaxisneten nem akar ünnepi akció lenni?

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Lara Croft Guardian of Light bitangjó PÁRBAN tolni 1 készülékén... erõsen ajánlom!

IMYke2.0.0.0
Star Wars: KoTOR 1-2
Vatera hirdetés, 4000 Ft, fix ár.

IMYke2.0.0.0

pointer4
Hmm, ez jó fosatós? Érdemes belevágni? 😄 Mennyi lehet a játékidõ ? (ja ez megvan googli:"8-15 hours depending on...")
Na tessék: http://store.steampowered.com/app/57300/

Persze nem akarlak lebeszélni a dobozos változatról, csak gondoltam hátha érdekel.

Annyit mondtam, hogy ilyen durván leárazott dd már mindjárt más...

Belekezdtem egy fejtegetésbe, de inkább hagyjuk... Túl hosszú lenne, nincs is hozzá kedvem, meg amúgy is már ki lett beszélve...

Miért lájvon nem? De. Akkor meg? Nem értem.

Épp a napokban panaszkodtál, hogy a live-os profilod-ban nem frissülnek az eredményeid. Ezek szerint csak nem mûködik olyan tökéletesen a rendszer 😛

de legalább kitehettem a pócra' :-P

Nekem tökéletesen megfelel, hogy ott van a Steam-es profilomban, bármikor, bárhonnan és pillanatok alatt lehúzhatom azt a párszáz megát. A polcon amúgyis kell a hely a különlegesebb kiadásoknak 😛

ez igy nem teljesen igaz.
én is ezt ajánlottam volna-itt dolgozom😊))ha erre jársz gyere be
most ezt a figurát várom nagyon:
http://holdfenyteam.hu/viewimage.php?img=14303
Daell Drow
akkor tegyunk fel most elore penzt, azt mar utolag nem fogja erinteni.
w77d
vagy ha lesz is akció, nálunk lesz egy 300-as euró tetõzés és olyan mintha nem is lenne XD

Kongy
Emberek! Segítség kéne. Nagyon szeretném megvásárolni karácsonyra a Star Wars Knights of the Old Republic 1-et! Hol lehet kapni Mo-on? CD Galaxis, 576 kilõve. Külföldrõl nem szeretnék rendelni, dobozos verzió kell, tehát steam és ilyesmi kilõve...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

pointer4
Annyira várom/juk ezt a kari akciós idõszakot, nehogy elmaradjon 😄
tototto
szerintem ezzel senki nem boldogabb hogy "a szomszéd tehene is megdöglött"
de ugy tudom hogy magyar bankkártyákat azoknak sem fogadja el akiknek angol maradt a regió, szal végülis mindegy hogy ki honosította az accát

tototto
steames trinehoz van viszont 30 achi 😊
nekem 4eurot megért, annyiért vettem, igaz még egy percet se játszottam vele de ami késik nem múlik
steamen nem szabad venni semmit teljes áron csak ha nincs hova elverni a pénzt, szerintem már ezt is mondtuk párszor, akciókra érdemes gyûjteni és pl karácsonykor bevásárolni, mindig van valami akció érdemes figyelni (hétközben és hétvégén is majdnem minden héten)
most pl eets 2.5 euro ami szerintem egy nagyon jó és szórakoztató játék (incredible machine beütés poénos kivitelben, persze azért nem annyira komoly fejtörõkkel)
arról is volt szó az árakat nem a valve adja meg, hanem a kiadók, arról nem tehetnek hogy a bolti áron árulják, amellett is hogy nincs hozzá doboz

Totti5
Nem csak a magyarokat, a többi országot is akik most kapcsolódtak be.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
A dd tökéletes alternatíva, de az árazás felháborító és emiatt nem tudom lenyelni az egyéb negatívumait, amik számomra negatívumok, számodra nem.

Tinman
Ezért és még egyéb régiómocsok miatt már káromkodtam eleget.
Már csak 11 hónap és újra lesz normális lájvom (UK).

Tinman
"Amire utalni akartam, az az, hogy szerinted a Stalker 200 Ft-ot ér... Te mondtad... "

Annyit mondtam, hogy ilyen durván leárazott dd már mindjárt más... de hozzátettem, hogy sõt ez már túl alacsony. Nem is értem miért ez a nulla összeg ilyen Age of Empire esetében is.

"Blacklight Tango Down is gagyi"

Nem ismerem. Tényleg nem.

"Ez egy jó dolog, Steam-en legalább normálisan mûködik... "

Miért lájvon nem? De. Akkor meg? Nem értem.

"Most az akciókra gondolsz?"

Elsõsorban igen.

"Mert én a normál árazásra értettem, hogy e tekintetben a Live sem olcsóbb..."

Abban a lájv is egy rakás szar... már-már száni kategória. Ezért is maradt még mindig meg a dd ellenességem.

Trine jó példa... nekem 4.95 Fontért lett meg, ami tudom, hogy több, mint az 5 euro, de legalább kitehettem a pócra' :-P

tototto
a livehoz kapcsolódva mekkora kretén cég már a microsoft, ráveszik a hülye magyart álljon át magyar regiora aztán kezdik az 1 euros akciókat, ami MO regióról persze nem elérhetõ 😊

We r diffrent, csak vannak akik ezt képtelenek elfogadni.

És ezt épp te mondod, aki képtelen elfogadni, hogy a digit disztrib is egy alternatíva a játékvásárlásra?

Amúgy gagyi címszó alatt a G4-re céloztam. De ví ár diffrönt, ahogy azt már megbeszéltük 😊

balee4
Uncharted 3 Drake's Deception-t bejelentették, hatalmas hír. 😎

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Errõl beszéltem. Neked ez a gagyi, nekem meg a Super Meat Boy.

Akkor egy kis help: ironizáltam. (Csak ugye írásban nem tudom kifejezni azt a pluszt, amit élõbeszédben a hangsúlyozás ad. Bocsi.)

Stalkerbõl egyébként nekem is megvan mindhárom.

Amire utalni akartam, az az, hogy szerinted a Stalker 200 Ft-ot ér... Te mondtad...

Egyébként a Blacklight Tango Down is gagyi, nemcsak a Super Meat Boy...

Beszéltük már, hogy ví ár diffrönt?

A Live vezette be elsõként az achievment rendszert

Ez egy jó dolog, Steam-en legalább normálisan mûködik... <#hehe>

Az árakkal kapcsolatban pedig annyit, hogy nem gagyi szarokat és ezer éves játékokat ad az MS elképesztõen alacsony párszáz forintos áron, hanem elég frankó neveket.

Most az akciókra gondolsz? Mert én a normál árazásra értettem, hogy e tekintetben a Live sem olcsóbb...

Egyébként lehet, hogy újdonságnak fog hatni, de Steam-en akciók keretében tényleg nem gagyi szarokat vagy ezer éves játékokat kapsz nevetséges árakon... 😉 Legjobb példa rá a Trine, amit a megjelenés után néhány hónappal 5 euróért vettem meg... Majd szólj, ha Live-on is lesz ehhez fogható akció. De gondolom majd belinkeled a Live-os karácsonyi leárazásos megadömpinget is 😊

Sir Quno Jedi
Majd lesz idõ, mikor vissza is mehetsz, csak ahhoz körbe kell érni

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pointer4
Jó ideje már, hogy nem toltam kalandjátékokkal, talán az Oblivion, meg kiegjei, és a TwoWorlds 1 volt az utolsó.
Most a Two Worlds 2-õt csináltam végig, és most tervezem majd a Fallout3at, de elõtte a Gothic 4-et kezdtem el. Gyönyörû a táj, iszonyat messzire ellátni, nagyon jó az engine, semmi reccenés fullon, de a játékmenet, valami iszonyat csõjáték. Ide kell menni oda kell menni, átmész egy ponton, vissza nem mehetsz. Mellékküldetések útba esnek, semmi felfedezni való táj, minden zárva van, amíg nem tartasz a történetben ott.
Valami iszonyat primitív.
Ezzel az érzésemmel egyedül vagyok ?
Tinman
"Mert amúgy egy Stalker nem ér többet 200 Ft-nál..."

Errõl beszéltem. Neked ez a gagyi, nekem meg a Super Meat Boy.
A Stalkereket gyakorlatilag mindig 0-day vettem és imádtam minden percét.

Mondtam már, hogy wii r diffrent?

Live kapcsán azért annyit megjegyeznék, hogy eddig összesen 1600 + 800 pontot kaptam tõlük ajándékba. Ez éppen annyi, hogy a Limbo és a Lara "ingyen volt".

Sajnálatos, hogy sem a Limbo, sem a Lara GoL, sem pedig a zseniális Shadow Complex nem elérhetõ dobozos verzióban. Igen, gyûlölöm a dd-t továbbra is, de ha 9/10-es játékokról van szó azok olyan kivételek, amik erõsítik a szabályt.

2 DLC-t is vettem már szánalmas kis életem során.

Az egyik az Alan Wake: The Writer DLC (akciózták, CE megvan, alap, hogy kell), a másik pedig nyomorúságos életem 2. legjobb jRPG-jéhez kiadott NEKEM 10+ órát nyújtó DLC a Seeker of the deep volt.

A Live vezette be elsõként az achievment rendszert, ami elsõre egy baromság, gyakorlatban pedig kötelezõvé tenném, mert általa olyan plusz dolgokat is felfedezhetsz egy játékban a "na még ez az achi érdekes lehet" filozófia által, amiket amúgy lehet, hogy elkerülnél.

Itt nem az ölj meg 300 lódarazsat achikra gondolok, hanem a quest vagy titkos achikra.

Totti a jó példa arra, hogy fogta a Fable 2-öt végigtolta, elvolt vele, eladta, majd a 3. rész megjelenésének küszöbén tõlem tudta meg, hogy nem a Fable 3 az elsõ Fable, ahol királyként létezhettél, koronában, komornyikkal, palotával... rengeteg példám van még, hogy az achik által mennyi plusz élményt is kaptam a serleg mellé.

Az árakkal kapcsolatban pedig annyit, hogy nem gagyi szarokat és ezer éves játékokat ad az MS elképesztõen alacsony párszáz forintos áron, hanem elég frankó neveket. Persze a frankó az olyan, mint a gagyi, relatív. Neked nem tetszik, nekem igen.

Ha a sztím árazása normalizálódna pl.: 0-day Fallout New Vegas 25 Euro-ért, szavam nem lenne. De errõl szó nincs.

A Live supportja itt Magyarországon egy kalap szar, de legalább van és magyarul, az anyanyelveden szólnak hozzád (nem mindenki tud angolul). Belejönnek.

Az UK Live, viszont a paradicsom... minden van és akcióban sincs hiány.

Tinman
A gagyi relatív.

Nekem egy WoW a föld leggagyibb játékai közé tartozik... a Blizzardnak kéne fizetne nekem, hogy a több éve is már elavultnak számító motorra épült mmo drogjukkal toljam. Volt CE belõle pedig bõséggel. Nekem ez a gagyi. Másnak meg a Two Worlds. We r diffrent, csak vannak akik ezt képtelenek elfogadni.

Értem. Ha nem abból indulsz ki, hogy 2009-ben olyan játék jelenik meg, amiben elakadhatunk egy dobozban, akkor még jól is szórakozhatsz 😉
Nekem nagyon bejött, már csak a hangulata miatt is. Tuti vétel lesz!

Ja-ja... anyu biztos tudja a sztím jelszavad.

A gyerekeim majd tudni fogják 😊

Egyébként már megint kezditek úgy értelmezni a dolgokat, mintha mûkincsekrõl lenne szó... xD És nem fogjátok föl, hogy a legtöbb embernek ez csak szórakozás, kellemes kikapcsolódás, és nem úgy tekint egy-egy játékra, mint értéktárgyra, és nem veszünk fölöslegesen gagyi játékokból CE-ket, azt gondolván, hogy majd egyszer érték lesz...

IMYke2.0.0.0
Azért, mert akarok neki adni még egy esélyt, és mivel sorozattá bõvül, a késõbbiek fényében - ismervén magam - lehet, hogy erõsen bánnám, hogy nem vettem meg mostanság az elsõ részt...
<#hehe>

Batman-t úgy én is megvenném. Pedig nem nagyon lopta be magát a szívembe a csõjáték.

Nem az elsõ eset, hogy fikázol valamit, de végül mégis megveszed... 😊 Megkérdezhetem, hogy speciel a Batman-t miért veszed meg, ha nem lopta be magát a szívedbe? Szintén no offense, csak furcsának találom és érdekel!

Igazából te tudod, de én, ha már szórni akarnám a pénzt, akkor azt jobb helyekre szórnám el 😊
No offense, csak azért mondom, mert AC2-t pl. ~3500 Ft-ért meg tudnád venni Zavvi-ról, Amnesia-t pedig így "akciótlanul" is olcsóbban megveheted Steam-en. (De én pl a G4-en, LP2-n még kétezer Ft/db áron is erõsen gondolkodnék...)

Ez egy letölthetõ játék ára kérem!
Sõt! Ez már túl alacsony... úgy fest nem véletlen, hogy eddig kizárólag a Live-ra voltam hajlandó csak pénzt áldozni.

Mert amúgy egy Stalker nem ér többet 200 Ft-nál...

Live-ra pénzt áldozni? WTF? Majd ha cigánygyerekek potyognak az égbõl! Egy ilyen használhatatlan, gagyi rendszerre egy fillért sem! Elmehet a sunyiba a lehúzós elõfizetéses rendszerével! Live sem olcsóbb amúgy, és eddig akciók sem nagyon voltak rajta... "Fák yer sztím" <(c) Tinman> legalább kézenfekvõ, mindenhonnan elérhetõ, balkánról is vásárolhatsz és több akció van rajta (és még sorolhatnám)...

Mit is akartál azzal mondani amúgy, hogy nem véletlen, hogy eddig csak erre voltál hajlandó pénzt áldozni? Csak hogy mi is lássuk már a rendszer zsenialitását, mert eddig ugye úgy féltél a digit disztribtõl, mint az õsemberek anno a tûztõl...