Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mindjárt veszem is a cuccot!
Felírtam 5 (ÖT!) helyre minden megadott adatom. Gondolkodom, hogy a homlokomra is tetováltatom.
Lehetne olyat is kérni, hogy itt a topicban i2k engedélyével a GYILKOS OLCSÓ akciókról szóltok.
L4D2 egyáltalán nem akartam és nem is akarom megvenni dobozos verzában, mert multiban jó, úgy kell azt tolni. Egy ilyen játéknak meg semmi értelme a polcon, ha egyszer a mûködéséhez úgyis 100%-ban net kell.
Amúgy nagyon szívesen csatlakoznánk majd Ratgab!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként a botok is ügyesek, de azért mégiscsak más ha emberi társ van az ember mellett!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Köszönöm mindenkinek!
Amúgy jó nagy barmok vagyunk ugye tudjátok? L4D2-be láttam van ilyen four pack téma... még olcsóbban kihozhattuk volna. Ehelyett mindegyikünk külön veszi.
IGEN ÉN IS! Mert szeretnNÉNK(!) multYzni vele :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szereplõk a képen:
Bal oldal: Assassin's Creed II
Jobb oldal: Dragon Age: Ultimate Edition
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Van/tudsz-e adni listát azokról a STEAM-es játékokról, melyekben jelen van az achievment rendszer? Vagy mindegyikben van?
Komoly a kérdés, no flame, písz, hármoni, etc.
Párom miatt hajlandó vagyok én is engedni, qrvulni, köpönyeget forgatni, mert kiindulva abból, hogy LIVE rendszer alatt coop-ban mennyire jól elvagyunk és mennyire örül(!), örülök/örülünk egy-egy achinak nekem ez sokat megér.
Holnap jön is egy adag tõlük.
Call of Duty Modern Warfare 2
ez is mintha 8 ezer lett volna az elmúlt hónapokban.. BF:BC2 vietnamot is drágábban adják mint az EA store eurós ára, pedig csak egy 20 Ft-os dvd tok egy 1 Ft-os cd kulccsal amivel letöltheted onnan..
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
btw, én is megveszem azt hiszem, sõt, egyet havernak is karajcsontra 😊
Nem steames gémet, meg aminek szép a doboza, azt dobozosba fogom venni pl: fable 3, Witcher 2, Dragon 2 dobozosba lesz meg.
Megmondom õszintén Imy már kíváncsi voltam, hogy miért ez a nagy rajongás ez iránt a program iránt. Felfoghatjuk úgy is, hogy tesztelem a rendszert (1k-t megért). Egy Obliviont, Fallout New Vegas-t nem tudnék digitálisban megvenni, azoknak szilárd verzióban kell ott lenni a szobában!
Amúgy is a steam csak akkor éri meg, ha akcióznak! Teljes árú steam gém baromi drága, arra nekem nincs pénzem (amúgy karácsonyi szezonra tudatosan készültem/készülök a steam szempontjából), coopba nyomható gémek élveznek elõnyt (technikailag nagyon egyszerûen össze sikerült hozni tegnap a coopot és ez jó)!
1k-t megért ez a gém, még ha csak a steam rendszerét tesztelem vele, már akkor is nyertem (legalább lesz rálátásom). 1 dolgot már fel is fedeztem: Ha nem dobozosod van az adott gémbõl, akkor sokáig tart mire leszedi a gémet (persze ez netfüggõ, de nekem 1,3 mb/seccel 1 óráig telepítette).
Ellenben a vásárlás pofon egyszerû, csak a jelszót/azonosítót kell nagyon megjegyezni. Az is jó volt, hogy restart után (nekem nem indul a net otomatice, hanem manuálisan) rögtön kidobja, hogy nem sikerült belépni, akarom-e offline módban indítani a steamet? Minden a legfrissebb és magyar (habár ez utóbbi nekem nem akkora élmény, de 1 plusz pontot érdemel)
Az tök jó csak csomó játék mától drágább mint tegnap volt. Például Dirt 2 és az Operation Flashpoint 2 dupla annyi, mint tegnap.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Megnézegettem a steam menürendszerét, eddig jónak tûnik, de majd az idõ a megmondhatója, hogy mennyire válik be számomra.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Volt Warhammer,Starcraft Ghost,Alien de Dragon Age és Mass Effect nem.😞
Még egy hely van ahol elvileg lehet hozatni is,ha mégsen akkor maradt netes rendelés.
Next PC upgrade: 2022
Nah, ezt a napot is megértük 😄
De most hogy "nagy lettem" pár hónapja nekivesekedtem és kivittem sûrû káromkodások közepette. 😄
Nagyon-nagyon enyhe Conviction spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért jó pillanatokból is van sûrûn, a kedvencem mikor a vidámparkban a tömegben elvegyülve kellett kiiktatni az öltönyösöket. A filmszerû történetmesélés és a "falravetítõs" stílus is nagyon bejött. Na meg a sztoriról sem szabad megfeledkezni, ami ugyan nem egy Oscar-esélyes történet, de sokkal jobb mint az eddigi száraz politikai összeesküvések. 8/10
Be happy. :) Running!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mostmár hiteles infóm lesz róla, hogy milyen is a rendszer (Tinman hibájából tanulva már 3 helyre felírtam a jelszót és azonosítót)!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
szerk.:
Ez viszont érdekes, nem csak az AC I hanem az ACII is vele együtt 4900ért az 576-nál.
I met God. She's black
Sajnos úgy döntöttem, hogy eladom nemrég megszerzett STALKER Call of Prypiat Limited Edition játékomat , nincs vele idõm foglalkozni. Magyarországon nem kapható, angol változat OST-vel, térképpel,art kártyákkal szalonállapotban (csak a fólia hiányzik róla). 6990 Ft-ért vihetõ akit érdekelne!
Én eddig még nem találtam az 576-nál engem érdeklõs játékot!
Kérdés: ha akciós a játék 576-nál (adventi izé) akkor az csak arra a napra vonatkozik? (tehát másnap már nem vehetem meg az elõzõ napi akciós játékot okosított áron?)
Þór vígi þessi rúnar
Pedig egy 40-50%-os árcsökkentés mellett még én is kiszorítanék 3-4 játékra.
A Witchert kár hogy nem adták ki, arra kíváncsi lennék.