Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Várgyá' mesterem! Hát még csak most regeltem STEAM-re!
De mindjárt veszem is a cuccot!

Felírtam 5 (ÖT!) helyre minden megadott adatom. Gondolkodom, hogy a homlokomra is tetováltatom.

Lehetne olyat is kérni, hogy itt a topicban i2k engedélyével a GYILKOS OLCSÓ akciókról szóltok.

L4D2 egyáltalán nem akartam és nem is akarom megvenni dobozos verzában, mert multiban jó, úgy kell azt tolni. Egy ilyen játéknak meg semmi értelme a polcon, ha egyszer a mûködéséhez úgyis 100%-ban net kell.

Amúgy nagyon szívesen csatlakoznánk majd Ratgab!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tin testvér, illetve minden kedves jelenlévõ friss L4D2 tulaj: Engem nyugodtan vegyetek fel friend listbe és akkor nyomhatjuk coopba! Minõ meglepõ fordulat ott is ratgab a nevem! <#hehe> Tegnap is a 3 helyett csak ketten voltunk úgyhogy kéne még legalább 2 ember!

Egyébként a botok is ügyesek, de azért mégiscsak más ha emberi társ van az ember mellett!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nagyon jó!

Köszönöm mindenkinek!

Amúgy jó nagy barmok vagyunk ugye tudjátok? L4D2-be láttam van ilyen four pack téma... még olcsóbban kihozhattuk volna. Ehelyett mindegyikünk külön veszi.

IGEN ÉN IS! Mert szeretnNÉNK(!) multYzni vele :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A korábbi kép, ratgab bontatlan példányáról:

Szereplõk a képen:
Bal oldal: Assassin's Creed II
Jobb oldal: Dragon Age: Ultimate Edition

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

robotnyk
az update óta majdnem mindenhez van, és pár régebbihez is jött frissítés. de az oldalon látszik hogy mihez van.
IMYke2.0.0.0
70 ojró - <#zavart2><#ijedt>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Nem tudom mennyire naprakész de itt van egy lista Steam Achievements

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
69.99 Euro nem sok egy kicsit a Lost Coast-ért? Nemfika, de lehetne az.

Tinman
Indigo feladatom van a számodra, ha elfogadod!

Van/tudsz-e adni listát azokról a STEAM-es játékokról, melyekben jelen van az achievment rendszer? Vagy mindegyikben van?

Komoly a kérdés, no flame, písz, hármoni, etc.

Párom miatt hajlandó vagyok én is engedni, qrvulni, köpönyeget forgatni, mert kiindulva abból, hogy LIVE rendszer alatt coop-ban mennyire jól elvagyunk és mennyire örül(!), örülök/örülünk egy-egy achinak nekem ez sokat megér.

Tinman
Vannak ott is jó cuccok, kellemes áron pick-pack ponttal.
Holnap jön is egy adag tõlük.

w77d
eddig szerettem a galaxist, de asszem kezdenek elszálni magukkal...

lolSL
10 990 Ft
Call of Duty Modern Warfare 2

ez is mintha 8 ezer lett volna az elmúlt hónapokban.. BF:BC2 vietnamot is drágábban adják mint az EA store eurós ára, pedig csak egy 20 Ft-os dvd tok egy 1 Ft-os cd kulccsal amivel letöltheted onnan..

Mindent tartalmaz! Bõvebb infóért kérdezze Moderátorát (IMyke) vagy egyéb tulajdonos fórumlakókat (én példányom idõhiány miatt még mindig bontatlan sajnos)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
nna idénre a galaxis nálam kilõve, sokkal olcsóbb az 576 és a steam keveréke...

robotnyk
nekem már megvan mindkettõ, csak gondoltam hátha mozgat valakit. btw, ultimate tartalmazza a dlcket?
Az kiszállítva 5000 Ft (ha van a közeledben, akkor csak 4k) viszont 6194 Ft a mostani rossz font árfolyammal is házhoz szállítva a zavvitól az Ultimate Edition!

robotnyk
dragon age + kieg 4000 ma az 576 webshopban
Jó net kell hozzá! Nekem is max sávszélen jött, csak nem a leggyorsabb a netem!

robotnyk
nem csúcsidõben tud az nagyon gyors lenni, 4-5 mb/secet is elértem már vele
btw, én is megveszem azt hiszem, sõt, egyet havernak is karajcsontra 😊
1k-ért nem vettem volna coop-os gémet máshol! Mivel a L4D2 Valves, ezért egyértelmû volt, hogy úgyis kell a steam!

Nem steames gémet, meg aminek szép a doboza, azt dobozosba fogom venni pl: fable 3, Witcher 2, Dragon 2 dobozosba lesz meg.

Megmondom õszintén Imy már kíváncsi voltam, hogy miért ez a nagy rajongás ez iránt a program iránt. Felfoghatjuk úgy is, hogy tesztelem a rendszert (1k-t megért). Egy Obliviont, Fallout New Vegas-t nem tudnék digitálisban megvenni, azoknak szilárd verzióban kell ott lenni a szobában!

Amúgy is a steam csak akkor éri meg, ha akcióznak! Teljes árú steam gém baromi drága, arra nekem nincs pénzem (amúgy karácsonyi szezonra tudatosan készültem/készülök a steam szempontjából), coopba nyomható gémek élveznek elõnyt (technikailag nagyon egyszerûen össze sikerült hozni tegnap a coopot és ez jó)!

Mostmár autentikusabban fogom szidni a steamet... <#nevetes1>

1k-t megért ez a gém, még ha csak a steam rendszerét tesztelem vele, már akkor is nyertem (legalább lesz rálátásom). 1 dolgot már fel is fedeztem: Ha nem dobozosod van az adott gémbõl, akkor sokáig tart mire leszedi a gémet (persze ez netfüggõ, de nekem 1,3 mb/seccel 1 óráig telepítette).

Ellenben a vásárlás pofon egyszerû, csak a jelszót/azonosítót kell nagyon megjegyezni. Az is jó volt, hogy restart után (nekem nem indul a net otomatice, hanem manuálisan) rögtön kidobja, hogy nem sikerült belépni, akarom-e offline módban indítani a steamet? Minden a legfrissebb és magyar (habár ez utóbbi nekem nem akkora élmény, de 1 plusz pontot érdemel)

davidka003
Kaptam levelet a Cdgalaxistól, hogy év végi játéközön van náluk.
Az tök jó csak csomó játék mától drágább mint tegnap volt. Például Dirt 2 és az Operation Flashpoint 2 dupla annyi, mint tegnap.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Már látom elõre, hogy a gõzgép nagy rajongója leszel...

Köszönöm! Tegnap már haverral nyomtuk 1,5 órát coopba! Eddig jónak tûnik (az elsõ campaignnal kezdtük, de a benzines résznél mindig meghaltunk... hát igen noob vagyok még én L4d2-ben).

Megnézegettem a steam menürendszerét, eddig jónak tûnik, de majd az idõ a megmondhatója, hogy mennyire válik be számomra.

Ha budapesti vagy akkor nézzél be az Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltba (ha nem akkor csak a netes rendelés marad). A Mass Effect könyv hátoldalán találtam ennek a könyvesboltnak a hirdetését. Ott lehet kapni a Tuan kiadó könyveit is 25% kedvezménnyel.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

grebber
Ma végigjártam helyi könyvesboltokat.
Volt Warhammer,Starcraft Ghost,Alien de Dragon Age és Mass Effect nem.😞
Még egy hely van ahol elvileg lehet hozatni is,ha mégsen akkor maradt netes rendelés.

Next PC upgrade: 2022

<#eljen>

Nah, ezt a napot is megértük 😄

Számomra a Conviction nagy csalódás volt. Nem hozta a szokásos Splinter Cell hangulatot.
HappyHunter
Splinter Cell 1 nekem is megvan. 10db Sony CD mellé volt csomagolva még nagyonrégen 😄 Soká nem játszottam vele, mert nem bírtam továbbjutni a tréningpálya elsõ szakaszán. xD
De most hogy "nagy lettem" pár hónapja nekivesekedtem és kivittem sûrû káromkodások közepette. 😄

Nagyon-nagyon enyhe Conviction spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Conviction pedig egy egészen más kategória. Én ahol csak lehetett, lopakodtam keményen, de van pár olyan hely ahol rá vagy kényszerítve a lövöldére, pedig nagyon nem illik bele a játékba. Nem csak azért mert nehézkes a célzás, hanem mert kicsit illúzióromboló hogy nesztelenül belopakodok az épületbe, ott pedig aztán hatmillió kommandóst kell kivégezned egy géppuskával.
Azért jó pillanatokból is van sûrûn, a kedvencem mikor a vidámparkban a tömegben elvegyülve kellett kiiktatni az öltönyösöket. A filmszerû történetmesélés és a "falravetítõs" stílus is nagyon bejött. Na meg a sztoriról sem szabad megfeledkezni, ami ugyan nem egy Oscar-esélyes történet, de sokkal jobb mint az eddigi száraz politikai összeesküvések. 8/10

Be happy. :) Running!

tototto
Welcome!
remélem nem fogsz csalódni, l4d2 ennyiért kötelezõ 😊

balee4
2011. február, nincs is olyan messze, muszáj lesz majd megvenni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
neeem, rendes DVD tokos csak nincs exclusive felirat rajta, amúgy a borító olyan, mint amit oda kicsinyítettek...

balee4
Szóval a papírdobozos? Az volt az elsõ kiadás. Nekem az van meg.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Helyzetjelentés: A mai napon 17:45 perckor megszûntem Steamszûznek lenni és haverok nyomására kemény 3,5 euróért megvásároltam a Left 4 Dead 2-t, éppen most települ!

Mostmár hiteles infóm lesz róla, hogy milyen is a rendszer (Tinman hibájából tanulva már 3 helyre felírtam a jelszót és azonosítót)!

srácok nagyon szelektíven olvassátok a fórumot!😊)3x tettem már be ide...
Kár hogy már mindkettõt megvettem!

Apus

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Apus
Európa kiadó, valamikor jõvõre.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

szabii98
Nemtudom, való igaz, hogy rég volt már akció.Az 576 ittvan a közelemben, én mégis a galaxist választom, mert már sokszor volt hogy a galaxis olcsóbb.Igaz, hogy most amit rendeltem(Farmer Simulator 2011), rendelhettem volna az 576ból is, mert akkor suli után bemehetnék érte, de így jobb, mert valszeg elõbb jön a játék mint mire hazaérek 😊

szerk.:
Ez viszont érdekes, nem csak az AC I hanem az ACII is vele együtt 4900ért az 576-nál.

I met God. She's black

Smuge
ELADÓ STALKER Call of Prypiat Limited Edition

Sajnos úgy döntöttem, hogy eladom nemrég megszerzett STALKER Call of Prypiat Limited Edition játékomat , nincs vele idõm foglalkozni. Magyarországon nem kapható, angol változat OST-vel, térképpel,art kártyákkal szalonállapotban (csak a fólia hiányzik róla). 6990 Ft-ért vihetõ akit érdekelne!

Carlos
köszi

Þór vígi þessi rúnar

w77d
nem, az csak aznapi...

Carlos
egyetértek!
Én eddig még nem találtam az 576-nál engem érdeklõs játékot!
Kérdés: ha akciós a játék 576-nál (adventi izé) akkor az csak arra a napra vonatkozik? (tehát másnap már nem vehetem meg az elõzõ napi akciós játékot okosított áron?)

Þór vígi þessi rúnar

w77d
csak így meg az 576 kenterbe veri õket... mind1 õk tudják...

IMYke2.0.0.0
Jól fogynak a cuccaik, nem úgy tûnik, hogy csökkenteni akarják a befolyó összegeket...
Pedig egy 40-50%-os árcsökkentés mellett még én is kiszorítanék 3-4 játékra.

Daell Drow
En starcraft, es diablo konyveket vettem meg mind.
w77d
gyerekek a galaxis tényleg cseszik idén akciózni? rohaggyak meg elszokok tõlük...

Warcraft, Tiberium wars, Dragon age, Halo - ez még lehet nem jelent meg csak tervezik, Baldur's gate -ennek csak az elsõ része jelent meg nálunk, de nem is baj, mert állítólag nagyon rossz lett.

A Witchert kár hogy nem adták ki, arra kíváncsi lennék.

w77d
asszem vannak warhammer könyvek pl