Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a hasonló gondolkodás stimmelt Indigo-val is eleinte elég durván, csak egy dologban nagyon eltérõ a felfogásunk, emiatt arch enemy lettem, pedig ha visszaolvastok õt magát max. akkor torkoltam le személyeskedéssel, amikor már a sokadik sziadlom ért.
Máig nem érti szerintem, hogy a digitális terjesztéssel és a steam-el volt bajom és nem vele, egészen addig amíg durva hangnemet nem vett fel. Ezt továbbra is fenntartom!
El nem tudom képzelni magam, ahogy 10-15-45 euros játékokat vásárolok ott. Inkább a warez... de rongyáleárazott játékokra mindig is vevõ leszek, mert játékos vagyok, nekem a minimum az évi 35 végigjátszott cím, lassú, nyugodt tempóban.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Annak meg még jobban örülnék, ha lenne i2k-nál is normális net és nevetséges árakon vásárolhatna akciós dolgokat, amiket aztán akár az idejárókkal tolhatna.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De néha néha nem tudok ellenállni a Steam 1-3,5€ közötti ajánlatának (de ez is akkor van, ha dobozosan jóval drágább lenne).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ígérem Imy ilyen felhívás nem lesz több itt, csak még ezt hagyd meg légyszi!
Elõre is köszönöm!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(remélem nem túl nagy a kép, ha igen sry)
Viszont a dirt 2-vel akadt problémám, amit a topic neve miatt csak spoilerbe írok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezért leszedtem a dll-t beraktam a helyére és most már, ha a modify -t választom, akkor felrakja a windows mappábal (LoL) de eliindulni továbbra sem akar. Ötlet? A registry-t is megnéztem, majd úgy is hagytam mert az nekem magas.
Ötletet pm-be, elõre is THX
Egyébként steamhater társak nevében is kösz a szíves fogadtatást<#hehe>#hehe>!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Elõbb írtam le a fentebbit, mint ahogy elolvastam a te hsz-ed uccsó mondatát! Kísértetiesen ugyanazt gondoljuk...
Legyetek üdvözölve a Steam világában.<#wink>#wink>
IMYke úgy néz ki magadra maradtál (nehogy sértésnek vedd).<#nevetes1>#nevetes1>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Steam first impressions, így több, mint 6 év! kihagyás után.
+ piszok gyors lett
+ achik
+ átgondolt, letisztult rendszer
+ abs. user friendly GUI
+ alig eszik több memóriát, mint a Deamon Tools :-D
+ akciók büntetnek
+ tranzakciók mp-ekben mérhetõek, bár ez a bankom felé is plusz pont (Cib)
+ kinézem, megveszem, kifizetem, letöltöm, játszom, nem szarakodok crackekkel, mindez pár perc alatt
- ha szûröm a termékeket, 5 euro alá és csak a games-eket, majd mondjuk a 4. oldalon rábökök egyre, hogy megnézzem, majd visszamegyek a nyíllal vagy a jobb click back-el, újra legelsõ oldalra ugrik ráadásul a games only szûrési feltételt törli. Kényelmetlen, de nagyon.
- 5 euro alatt korrekt dolgok, de felette sokszor hangosan felröhögtem, meg néha alatta is... ezernyi példát mondhatnék, most kapásból legutóbb a Second Sight-on húztam el a szám. Kb. 2 hónapja vettem tecskóba elsõ kiadást kemény 490 Ft-ért... itt 4.5 Euro.
- Steam számomra továbbra is = pofátlan olcsó játékok vételére használt alkalmazás. Kizártnak tartom, hogy 5 Euro felett lesz amivel meg tudnak majd fogni... max. ilyen "four pack jellegû" cucc.
Radasul kezdenek ezek az indie kategoriaju jatekok megfertozni, egyre tobbet veszek beloluk.
Sot en iden ugynez ki nem is veszek a CDG es 576-ban mar semmit.
Ellenben a bankartyamat megtankoltam a steames karacsonyi akciora.
Én még az a motoros vagyok akinek megvolt C64-re EREDETIBEN a Krakout kazettán. AKKOR kb. 1000 Ft-ért vettem, talán a Novotrade forgalmazta idehaza már nem emlékszem.
Ehhez képest most itt van ez:
A Krakouttal kapcsolatban még annyit, hogy nyarakat öltünk bele unokatesómmal.
A Ricochet WAREZ verziójába én személy szerint heteket és k. szégyenlem a pofám, hogy mai napig nem vettem meg eredetiben. Ha jó áron lesz szóljatok.
Ránéztem a laptopján futó játékra
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy csomóan szidják azokat, akik farmville-hez meg az egyebekhez vesznek pénzt 1-2.000 Ft-ért, de az normális, hogy egy Shatter-ért 600-at csengettek? Micro Transaction mindkettõ. Az ember hamarabb kiad 500 ft-ot egy shatterért vagy egy piros tanksapkáért a traktorra. Szóval kinek mi.
Megnéztem pár képet róla és kábé nekem még a sávszélt se éri meg.
p.s.: Még nem költöttem igazi pénzt Farmville-re. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Leálltam mára :-D
Tiszta Krakout, meg Ricochet csak bigger, better!
2 Euro asszem ugrik elfelé <#banplz>#banplz>
STEAM-es topic
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem vagyok egy nagy DD fan, nem nézegetem naponta, de vicc árakon jöhetnek dolgok :-)
Viszont megvan az elsõ Steam vásárlásom:
967 Ft-ot már le is vontak a kártyámról.
Gyilkos összeg... nem tudom mi lesz hó végéig <#idiota>#idiota>
És a listában ingyenes kiegnek van említve, a csomag árát látod, csak idétlenül 😄
Max Payne 1 (eredeti) - 850 Ft - 2010/12/14
Soul Reaver 2 (eredeti) - 1 Ft - 2010/12/14
Alone in the Dark (eredeti) - 353 Ft - 2010/12/14
Gabriel Knight 3 (eredeti) - 1 Ft - 2010/12/14 - ez nem 1. kiadás
Desperados (eredeti) - 110 Ft - 2010/12/14
Hitman 2 (eredeti) - 1 Ft - 2010/12/14
Medal of Honor (eredeti) - 750 - 2010/12/14
Haegemonia (eredeti) - 11 Ft - 2010/12/14
Rune (eredeti) - 1 Ft - 2010/12/14
Warcraft (eredeti) - 1138 Ft - 2010/12/14
Az "eredeti" 1. kiadást jelent. A dátum a hirdetés lejárta.