Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nem is fognak... holnap jön egy adag. Amíg engem meg i2k-t errefelé látjátok, addig lesz dobozos kép az tuti!

Amúgy a hasonló gondolkodás stimmelt Indigo-val is eleinte elég durván, csak egy dologban nagyon eltérõ a felfogásunk, emiatt arch enemy lettem, pedig ha visszaolvastok õt magát max. akkor torkoltam le személyeskedéssel, amikor már a sokadik sziadlom ért.

Máig nem érti szerintem, hogy a digitális terjesztéssel és a steam-el volt bajom és nem vele, egészen addig amíg durva hangnemet nem vett fel. Ezt továbbra is fenntartom!

El nem tudom képzelni magam, ahogy 10-15-45 euros játékokat vásárolok ott. Inkább a warez... de rongyáleárazott játékokra mindig is vevõ leszek, mert játékos vagyok, nekem a minimum az évi 35 végigjátszott cím, lassú, nyugodt tempóban.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Önös érdeknek tûnhet, de én is támogatom :-)

Annak meg még jobban örülnék, ha lenne i2k-nál is normális net és nevetséges árakon vásárolhatna akciós dolgokat, amiket aztán akár az idejárókkal tolhatna.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pointer4
Ráadásul a Tyrian 2000 játék most ingyen tölthetõ! <#wink>

Én is szeretem a dobozt, és mindazt amit hozzáadnak.<#bee1>
De néha néha nem tudok ellenállni a Steam 1-3,5€ közötti ajánlatának (de ez is akkor van, ha dobozosan jóval drágább lenne).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem nembaj, de felvettelek a Steamen (mivel az én Steames ismerõseim, már nagyon ritkán játszanak L4D játékkal).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

w77d
szerintem nyugodtan lehetnek ilyen felhívások, asszem az idejáró emberkék vannak annyira jóban hogy közös gameket rendezzenek...

Még 1 dolog! Aki ráér és szeretne egyet L4D2-zni, akkor 19:00- és 19:30-tól legyen fönt a gõzön (steam)! Akkor fogunk egy coopot indítani még van 2 kiadó hely a 4-bõl!

Ígérem Imy ilyen felhívás nem lesz több itt, csak még ezt hagyd meg légyszi!

Elõre is köszönöm!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

benőmenő
Sikeres nemzetközi középfokú angol nyelvvizsgám alkalmából benéztem a "hülyevagyok" bolta és ezekkel mentem haza:

(remélem nem túl nagy a kép, ha igen sry)
Viszont a dirt 2-vel akadt problémám, amit a topic neve miatt csak spoilerbe írok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nos a dirt 2 fennt volt a wirágbolti verziójában, viszont a gép nem ismerte fel, hogy fel van rakva, így nem is tudtam uninstallálni, ezért hülye módon simán letöröltem total commanderrel (nemröhögni na) amikor meg raktam volna fel az eredetit az csak annyit kínált fel, hogy modify/repair, ami azért is szép mert bármelyikre nyomomtam, utánna kidobott egy hibüzit, hogy vmilyen dll hiányzik neki.
Ezért leszedtem a dll-t beraktam a helyére és most már, ha a modify -t választom, akkor felrakja a windows mappábal (LoL) de eliindulni továbbra sem akar. Ötlet? A registry-t is megnéztem, majd úgy is hagytam mert az nekem magas.
Ötletet pm-be, elõre is THX
Imy mindig is a moderátorunk marad! És nem gondolnám, hogy a szép és jó eredeti dobozos kiadások elhanyagolásra kerülnének! Vannak gyöngyszemek, amiket csakis dobozosba. Steam only Multiplayer Coop game-t meg minek vegyek dobozba...

Egyébként steamhater társak nevében is kösz a szíves fogadtatást<#hehe>!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Vannak számomra is értelmetlenül magas árak, de a steamnek szerintem az akcióiban lesz számomra elõnye meg a coopban!

Elõbb írtam le a fentebbit, mint ahogy elolvastam a te hsz-ed uccsó mondatát! Kísértetiesen ugyanazt gondoljuk...

Nekem is gyakorlatilag azonnal megjelent a gém a játékok között, szóval hipergyors volt!

Milyen néven futsz? Csak hogy tudjam!

w77d
a L4D2-t ma én is megvettem és a Shatter-t is 😊

Én is betáraztam már rá lóvét!!!<#eplus2>

Errõl van itten szó kérem! Én is ugyanezen elvek miatt adtak ki érte 1000 forintot bankköltséggel együtt! És fel elfogadtalak a steamen barátként!

Mi történ?! Itt a világvége, hogy a Steam fikázok is engedtek, és nem tudtak ellenállni eme csábítás édes izének? <#banplz>
Legyetek üdvözölve a Steam világában.<#wink>
IMYke úgy néz ki magadra maradtál (nehogy sértésnek vedd).<#nevetes1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Tinman
Nagyon nem lenne fair, ha hallgatnék, mint xar a fûben.

Steam first impressions, így több, mint 6 év! kihagyás után.

+ piszok gyors lett
+ achik
+ átgondolt, letisztult rendszer
+ abs. user friendly GUI
+ alig eszik több memóriát, mint a Deamon Tools :-D
+ akciók büntetnek
+ tranzakciók mp-ekben mérhetõek, bár ez a bankom felé is plusz pont (Cib)
+ kinézem, megveszem, kifizetem, letöltöm, játszom, nem szarakodok crackekkel, mindez pár perc alatt

- ha szûröm a termékeket, 5 euro alá és csak a games-eket, majd mondjuk a 4. oldalon rábökök egyre, hogy megnézzem, majd visszamegyek a nyíllal vagy a jobb click back-el, újra legelsõ oldalra ugrik ráadásul a games only szûrési feltételt törli. Kényelmetlen, de nagyon.

- 5 euro alatt korrekt dolgok, de felette sokszor hangosan felröhögtem, meg néha alatta is... ezernyi példát mondhatnék, most kapásból legutóbb a Second Sight-on húztam el a szám. Kb. 2 hónapja vettem tecskóba elsõ kiadást kemény 490 Ft-ért... itt 4.5 Euro.

- Steam számomra továbbra is = pofátlan olcsó játékok vételére használt alkalmazás. Kizártnak tartom, hogy 5 Euro felett lesz amivel meg tudnak majd fogni... max. ilyen "four pack jellegû" cucc.

w77d
akkor megrendeltem a mai adagot, annyiért bõven jó

igen, naptaras oldal, alul narancssarga resz.

HappyHunter
Énis beszereztem tegnap, fel is vettelek. 😄

Be happy. :) Running!

Daell Drow
jo kis game, en is megvettem tegnap elott.
Radasul kezdenek ezek az indie kategoriaju jatekok megfertozni, egyre tobbet veszek beloluk.

Sot en iden ugynez ki nem is veszek a CDG es 576-ban mar semmit.
Ellenben a bankartyamat megtankoltam a steames karacsonyi akciora.
w77d
pontosan

Tinman
A SPECIALS szekcióban vannak mindig az adott akciók ugye?

robotnyk
krakout <3
Tinman
Ha azt nézem, hogy 552 forintért vettem és nem csak én fogom végigvinni, hanem a párom, sõt a lassan 35 éves hölgy unokatestvérem is, akkor azt mondom ingyen volt. Achikról nem is beszélve.

Én még az a motoros vagyok akinek megvolt C64-re EREDETIBEN a Krakout kazettán. AKKOR kb. 1000 Ft-ért vettem, talán a Novotrade forgalmazta idehaza már nem emlékszem.

Ehhez képest most itt van ez:

A Krakouttal kapcsolatban még annyit, hogy nyarakat öltünk bele unokatesómmal.

A Ricochet WAREZ verziójába én személy szerint heteket és k. szégyenlem a pofám, hogy mai napig nem vettem meg eredetiben. Ha jó áron lesz szóljatok.

lolSL
csak wowozni szabad (vagy EVE ha nem jön be a fantasy), többi bohóckodás

IMYke2.0.0.0
Hát igen - vannak személyes ismerõseim , akik a "Gates of Andaron" címû, szélesvásznú, IQ-szökevényeknek gyártott 'ingyenes' MMO-ba közel 200 ezret (!) invesztáltak múlt hónapig: fegyver- és páncélfejlesztéshez 'elengedhetetlen' szintlépõs cuccokra.

Ránéztem a laptopján futó játékra , és elkönyveltem, hogy 1, azaz 1 mp-et sem játszanék továbbra sem MMO-val...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
"piros tanksapkáért a traktorra" <#banplz><#taps>
w77d
ez biztos?

Carlos
Über alattomos geci leszek!
Egy csomóan szidják azokat, akik farmville-hez meg az egyebekhez vesznek pénzt 1-2.000 Ft-ért, de az normális, hogy egy Shatter-ért 600-at csengettek? Micro Transaction mindkettõ. Az ember hamarabb kiad 500 ft-ot egy shatterért vagy egy piros tanksapkáért a traktorra. Szóval kinek mi.

Megnéztem pár képet róla és kábé nekem még a sávszélt se éri meg.

p.s.: Még nem költöttem igazi pénzt Farmville-re. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
ha egyszer elindulsz a lejtõn... 😄
a napi akcioknal ingyenes a kiszallitas.

w77d
ördögi körforgás ez XXD

NEOreg3
nem biztos, 4 és fél óra múlva újra akcióznak<#ravasz1>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
552 Ft-nak annyi.

Leálltam mára :-D

Tinman
Bzm! Mekkora cucc már ez a Shatter! ^^

Tiszta Krakout, meg Ricochet csak bigger, better!

2 Euro asszem ugrik elfelé <#banplz>

Tinman
Ha lenne normális neted nemá', hogy nem vennéd meg ennyiért korunk egyik legjobb multi cuccát?

STEAM-es topic

Gurren
én dobozosan vettem l4d2-t és kurvára megbántam. egy sima dvd-tok benne egy dvd-vel + egy lap, rajta a kóddal. ráadásul nem sokkal utána le is árazták pár euróra steam-en, úgyhogy duplán megérte.

IMYke2.0.0.0
Nyissatok STEAM-topikot... menjetek szobára 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Feltétlenül írjátok majd ide is be az akciókat ok?

Nem vagyok egy nagy DD fan, nem nézegetem naponta, de vicc árakon jöhetnek dolgok :-)

w77d
én már zároltattam addig a számlámon egy kis tõkét XXXD

Carlos
minden nap egy ilyen és gondban leszel. 😄

Þór vígi þessi rúnar

lolSL
készülj fel, hogy a jövõ héten induló nagy év végi leárazások során is fogsz költeni 😊

Tinman
Minden szabad percemben, ha otthon vagyok Fallout 3-al tolom vagy coop-ban párommal a Lara-t. Még nem szántam rá magam.

Viszont megvan az elsõ Steam vásárlásom:

967 Ft-ot már le is vontak a kártyámról.

Gyilkos összeg... nem tudom mi lesz hó végéig <#idiota>

lolSL
lost coast ingyenes, és a hl2 deathmatch is), ati illetve nvidia kártyánként 1 accountra.

lolSL
mi van a régi accountoddal? írtál azóta a(z új) supportnak?

pointer4
Az ott valami komoly elírás lehet, gyanús, hogy a valve pack is ennyibe kerül, ami még tartalmazza is 😄
És a listában ingyenes kiegnek van említve, a csomag árát látod, csak idétlenül 😄
lolSL
IMYke2.0.0.0
Vatera júzer kínálata:

Max Payne 1 (eredeti) - 850 Ft - 2010/12/14
Soul Reaver 2 (eredeti) - 1 Ft - 2010/12/14
Alone in the Dark (eredeti) - 353 Ft - 2010/12/14
Gabriel Knight 3 (eredeti) - 1 Ft - 2010/12/14 - ez nem 1. kiadás
Desperados (eredeti) - 110 Ft - 2010/12/14
Hitman 2 (eredeti) - 1 Ft - 2010/12/14
Medal of Honor (eredeti) - 750 - 2010/12/14
Haegemonia (eredeti) - 11 Ft - 2010/12/14
Rune (eredeti) - 1 Ft - 2010/12/14
Warcraft (eredeti) - 1138 Ft - 2010/12/14

Az "eredeti" 1. kiadást jelent. A dátum a hirdetés lejárta.