Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
el akarják kerülni a reklamációkat azoktól akinek nem steames az alap játékuk és DLC-t vennének aztán nem mûködne (pl borderlands)

Tinman
De mekkora már a zenéje is atyaég!!!
Teljesen C64 és Amiga feeling... totál kész vagyok tõle, rendesen erõszakkal kellett abbahagynom ^^

Meg a Boss fightok megvalósítása, meg sok pályáé... anyám... több ötlet van ebbe a 2 euros játékba, mint az elmúlt 1 év FPS termésébe összesen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez hasznos nfo, köszi!
Éppen most próbáltam a preorder ajándék kódóm élesíteni, de szólt, hogy elõbb a játékot dobjam már fel leszek szíves.

Ezt most mínuszolom steam kapcsán.

Akármilyen DLC-t megvehetsz Live rendszerben még akkor is, ha nincs fent az adott játék! Ez nagyon hasznos!

Miért?

Mert elõállhat olyan helyzet, hogy a DLC akcióban van vicc áron, maga a játék meg még meg sincs a tulajdonodban, de értelemszerûen tervezed, csak még nem. Ilyenkor Steam esetében úgy fest kaki van a palacsintába... :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
ezt a shattert nyúzom én is mióta megvettem, marha jó 😄

Tinman
True!

De tudod dögszagra megyek leginkább... jó játékok, jó áron :-)

Tinman
Néztem képeket és eléggé érdekesnek találom, ár is abs. vállalható, de sok lesz a jóból... kézifék muszáj. Achik csak a nagy nevek esetében vonzanak, fõleg jRPG és RPG-k esetében tartom nagyon fontosnak, hogy megszerezzem õket.

Fallout 3-ban már 500 felett járok és még csak ismerkedem a játékkal, így 50 óra felett :-)

Tinman
Coop miatt történt a jégmegtörés... aztán úgy jártam, mind anno a PSP esetében. Megvettem a Final Fantasy CC-t, hogy ez aztán oda fog baxni... de ah, mondom megnézem God of War-t... hát úgy "benne" ragadtam, hogy FF-re rá se hederítettem hetekig.

Steam esetében a nulla árú L4D2 volt még a motiváció, aztán Shatter-t meg nem bírom abbahagyni. Epikusabb BOSS harcok vannak benne, mint a legtöbb FPS-ben összesen... elképesztõ... és egy szaros falbontó cucc. ^^

tototto
igy igaz KF nagyon jó kis játék, Tinman van benne 130+ achi 😄

Daell Drow
Most araztak le a killing floor-t, 5 euroert viheto.
Nekem mar regota meg van, a just cause 2-n még gondolkodom 6euroert.
Carlos
akkor uninstall és átrakom majd máshova a steam-et. Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

w77d
ez így van

davidka003
Úgy tudom oda telepíti a játékot ahol maga a steam van rakva. Ha c-re telepítetted akkor oda rakja a játékokat is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Carlos
láma kérdés a prókhoz:

Hol lehet beállítani, hogy a steam hova töltsön/telepítsen játékokat? (Rencerpartició elég kicsike)

Þór vígi þessi rúnar

tototto
jah és nem csak neked hanem még aki most kezdte steames pályafutását (pl ratgab kollégának is szól)annyit még hogy hátha valamelyik játék ezek közül meg van, ha jól emlékszem pl a fallout new vegas megvan, ezeknek a cdkulcsát tudod addolni steam fiókodban a játékok fülön alul van erre lehetõség, és akkor késõbb steamrõl is letöltheted õket, illetve az achikat kitudod pörgetni ha van hozzájuk

steambe regisztrálható játékok

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
detto, raptor volt a legjobb 😊 de a tyran is nagyon jó, kösz a tippet be is regeltem!

Forza.

w77d
nem gond, csak nem tudtam hirtelen hova tenni hogy ki a rák 😄

w77d
raptor anyáááám mennyit toltam vele 😄

Carlos
megvan mindkettõ...újabbakra gondoltam. 😊

Þór vígi þessi rúnar

tototto
na örülök hogy ha nem is teljes mértékben, de azért valamennyire beláttad nem rossz a steam, és üdv neked is a steam felhasználók táborában 😊

tototto
nemár shatter szerintem iszonyat jó játék, játszottam már pár faltörõ játékkal de ez elég jó, amit még érdemes kipróbálni az a reaxxion, nekem az is bejött, ha nincs sok idõm játszani elõlehet venni kicsit szórakozni

Totti5
Mind a kettõ alapmû, Tyrant szedem is! thx <#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

en jeloltelek, ha nem gond.

amugy megvettem en is a l4d2-t, ugyhogy vegyetek fel nyugodtan, norcii90 a nevem.

Jani21
Gog-on most megjelent ilyesmi klasszikus ingyen. (Nekem az örök kedvenc a Raptor.

"Várgyá' mesterem! Hát még csak most regeltem STEAM-re!"

mivan tán beszívtál? 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Carlos
<#beka2>
Amúgy ilyesmire gondoltam (Jets 'n' guns):

Þór vígi þessi rúnar

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Jani21
Valami ilyesmi: Alien Swarm? Valve-tõl, ingyen.

Carlos
Shoot 'em up van?
(oldalra vagy felfelé scrollozós lövölde).

(persze modern cucc, nem a c64-es vagy 386-os verziók. (láttam pár régit fent, azok nem mozgatnak))

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Köszi! Neked is csoli... már csak az árát kell kivárnom, hogy akciós legyen :-)

Carlos: Jaaaaaa :-DDDD Az úgy egészen más...

Carlos
Jééé...múkodik a 3 évvel ezelõtti steam accom. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Van. Ha ilyenre gondolsz.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Jani21
Van. Én a Mystery P.I.-t játszottam tesómmal, nagyon bírtuk 😊. Már több része is van. link

Carlos
gyûlölöm a falbontókat. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Emberek! Jelöljétek egymást is Steamen, mert pl.: Left4Dead 2-ben egyszerre csak 4-en tudunk coopozni! A többieknek érdemes együtt indítani gémet szerintem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Igen! Én is örülnék neki, ha Imy is jöhetne gémelni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
közületek jelölt be valaki engem steamen?

benőmenő
#14318 -> #14319= <#duma><#banplz>
Amúgy vicces, hogy a tomb raider legend-et (#14301) 600ft-ért vettem, csak összehasonlításképpen a mesterlövész 500Ft-volt.
Az meg külön szép, hogy az OF és a dirt 2 így eredeti borítósan 990-ért volt bedobálva a turkálós kosárba a sok city interactive-os sniper game közé <#vigyor2><#fejvakaras>
Nem probléma! Visszajelöllek!

w77d
Metro 2033 megint akciós

Tinman
Párom kérdését tolmácsolom a szakértõ Steam usereknek:

Van a steam-en rejtett tárgykeresõs játék is?

Tinman
:-D

IGN Score: Amazing 9/10 <#wow2>

Daell Drow
Most is volt 4 ladam, es nem is remenykedtem benne.
Valoban nagyobb az eselyed, a lotto otoson. <#nevetes1>
w77d
hát a labdát nem könnyû követni az hótziher XXXD

w77d
nah jo ha megvan mind a 10, de nem szeretnél bekerülni a szerencsés 2 napi 20 közé akiknek teljesítik a kivánságlistályát? XD mondjuk a lottón angyobb az esély, de hátha 😄

Tinman
Carlos:

A piros traktor tanksapkád jutott eszembe, mikor az elõbb egy falbontó játékban (Shatter - ~500 Ft) éppen egy boss(!) harcot folytattam.

Szerintem a Shatter:

+ fenomenális, C64-es és Amigás idõket felidézõ zene
+ iszonyat ötletes
+ soha nem gondoltam volna, hogy a Ricochet után még lehet mit egy falbontóból kihozni. Lehet! Elképesztõ mit!
+ pofonegyszerû mégis sok ügyességet és némi taktikát igényel
+ achik
+ ha jól tippeltem az achik alapján, akkor 100 pálya!
+ lefolyik a képernyõrõl full hd-ben

- a nagy színkavalkádban néha elvesztettem a labdát
- nem tudom... biztos még lesz ami nem tetszik majd :-P

1-2 helyen néztem teszteket, már értem miért kapott 8/10 körül ;-)

Daell Drow
még gondolkodok rajta, van ra 2 napom. XD (a lada mar nem erdekel meg van minda 10)

Am most kezdte el tolteni a killing floor a kozel 600 megas karacsonyi csomagjat. ITT a video aki nem tudna mirol van szo.
w77d
nna elvileg steamen most just cause 2 -75%-os lesz.. kár hogy már megvan, 6 ojróért nem rosz

HappyHunter
SoooHappy a "hivatalos" játékban pedig impulse.

Be happy. :) Running!

benőmenő
kössz a tippet hasznos proginak tûnik de a dirt 2 sehol sem jelenik meg a listájában =(