Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen C64 és Amiga feeling... totál kész vagyok tõle, rendesen erõszakkal kellett abbahagynom ^^
Meg a Boss fightok megvalósítása, meg sok pályáé... anyám... több ötlet van ebbe a 2 euros játékba, mint az elmúlt 1 év FPS termésébe összesen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Éppen most próbáltam a preorder ajándék kódóm élesíteni, de szólt, hogy elõbb a játékot dobjam már fel leszek szíves.
Ezt most mínuszolom steam kapcsán.
Akármilyen DLC-t megvehetsz Live rendszerben még akkor is, ha nincs fent az adott játék! Ez nagyon hasznos!
Miért?
Mert elõállhat olyan helyzet, hogy a DLC akcióban van vicc áron, maga a játék meg még meg sincs a tulajdonodban, de értelemszerûen tervezed, csak még nem. Ilyenkor Steam esetében úgy fest kaki van a palacsintába... :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De tudod dögszagra megyek leginkább... jó játékok, jó áron :-)
Fallout 3-ban már 500 felett járok és még csak ismerkedem a játékkal, így 50 óra felett :-)
Steam esetében a nulla árú L4D2 volt még a motiváció, aztán Shatter-t meg nem bírom abbahagyni. Epikusabb BOSS harcok vannak benne, mint a legtöbb FPS-ben összesen... elképesztõ... és egy szaros falbontó cucc. ^^
Nekem mar regota meg van, a just cause 2-n még gondolkodom 6euroert.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hol lehet beállítani, hogy a steam hova töltsön/telepítsen játékokat? (Rencerpartició elég kicsike)
Þór vígi þessi rúnar
steambe regisztrálható játékok
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
amugy megvettem en is a l4d2-t, ugyhogy vegyetek fel nyugodtan, norcii90 a nevem.
mivan tán beszívtál? 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
(oldalra vagy felfelé scrollozós lövölde).
(persze modern cucc, nem a c64-es vagy 386-os verziók. (láttam pár régit fent, azok nem mozgatnak))
Þór vígi þessi rúnar
Carlos: Jaaaaaa :-DDDD Az úgy egészen más...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy vicces, hogy a tomb raider legend-et (#14301) 600ft-ért vettem, csak összehasonlításképpen a mesterlövész 500Ft-volt.
Az meg külön szép, hogy az OF és a dirt 2 így eredeti borítósan 990-ért volt bedobálva a turkálós kosárba a sok city interactive-os sniper game közé <#vigyor2>#vigyor2><#fejvakaras>#fejvakaras>
Van a steam-en rejtett tárgykeresõs játék is?
IGN Score: Amazing 9/10 <#wow2>#wow2>
Valoban nagyobb az eselyed, a lotto otoson. <#nevetes1>#nevetes1>
A piros traktor tanksapkád jutott eszembe, mikor az elõbb egy falbontó játékban (Shatter - ~500 Ft) éppen egy boss(!) harcot folytattam.
Szerintem a Shatter:
+ fenomenális, C64-es és Amigás idõket felidézõ zene
+ iszonyat ötletes
+ soha nem gondoltam volna, hogy a Ricochet után még lehet mit egy falbontóból kihozni. Lehet! Elképesztõ mit!
+ pofonegyszerû mégis sok ügyességet és némi taktikát igényel
+ achik
+ ha jól tippeltem az achik alapján, akkor 100 pálya!
+ lefolyik a képernyõrõl full hd-ben
- a nagy színkavalkádban néha elvesztettem a labdát
- nem tudom... biztos még lesz ami nem tetszik majd :-P
1-2 helyen néztem teszteket, már értem miért kapott 8/10 körül ;-)
Am most kezdte el tolteni a killing floor a kozel 600 megas karacsonyi csomagjat. ITT a video aki nem tudna mirol van szo.