Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Szia kolléga ;-) <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL
biosban az AHCI mode-ot állítsd át, és máris látja az xp telepítõ is (ezt csak akkor csináld ha már a mostani rendszered nem akarod használni),
vagy integráld a sata vezérlõd drivereit a telepítõjébe pl nLite-tal

Tinman
Ezt megint nem értem. Miért nem ismeri fel a lemezed?

Nekem XP-m kifizetett, legál cucc.. Win7 akció jó volna :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
én sajna XP-t felrakni már nem tudok, mert nem ismeri fel egyik merevlemezem sem. De nem bánom, a Vista nekem bejött és még jó sokáig jó is lesz. Na meg mellékesen teljesen eredeti kifizetett 64bites....

Eddig win7-tõl kategórikusan elzárkóztam...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ezt az XP, Win7 kérdést nem értem.

Egyik partíción XP a másikon Win7. Mi a gond?
Több, mint 1 éve így van a masinám.

arty
NFS HP (22font, konzolra)

Forza.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor2><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
én azt szeretném, ha DOSon is menne még minden, hogy képzelik ezt, hogy upgradeljek. ^^
zorrobomber
szóismétlésért adtam magamnak egy fekete pontot

zorrobomber
Én nem vennék mérget arra a Microsoft kézre. Miért? Pl. így XP-n nem kellett tesztelni. Ugyanannyi erõforrást elvenne mint a Win7-es tesztelés, eladásban pedig nem biztos hogy meglátszik, akkor miért ne csinálnák? Amúgy épp most hétvégén vettem elõ a JC2-t és ennyi pénzt simán megér. Sõt. Egy dolog bosszantó a játékban, mégpedig az hogy a zseniális játéktér ordít, hogy töltsék tovább tartalommal, lehetõségekkel, de ugye a DLC-k kimerülnek a kapsz egy új pisztolyt jellegû dolgokban. Amúgy zseniális és nem együltõ helyben végigvivõs, hanem rengetegszer betöltöm és egyszerûek csak hagyom magam sodorni az árral, szinte alig haladok a sztoriban. Sokszor csak felszedek egy repülõt, repülgetek a hidak alatt. Meglátok egy hatalmas felhõkarcolót, ok, oda fel kell menni és legurani 😄

lolSL
Windows 7 64 bit34.18%+0.81%
Windows XP 32 bit 25.49% -1.06%
Windows Vista 32 bit 13.62% -0.03%
Windows 7 11.34% -0.47%
Windows Vista 64 bit 9.43% +0.75%
MacOS 10.6.4 64 bit 2.42% -0.50%
MacOS 10.6.5 64 bit 0.95% +0.95%
MacOS 10.6.3 64 bit 0.84% -0.38%
Windows XP 64 bit 0.80% +0.03%
MacOS 10.5.8 64 bit 0.50% -0.09%
Windows 2003 64 bit 0.31% +0.03%
Other 0.11% -0.05%

már kisebbség az XP a gamerek gépein

w77d
törõdj bele hogy egyre több lesz a dx10 és dx11 only program, elõbb utóbb váltani kell, vagy nem játszol új játékokat...

Így van! De nem ez lesz az elsõ és az utolsó ilyen program!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tototto
jah, JC2-t én is venném, mert jókat hallottam róla, de az XPmbõl nem engedek, nem is értem hogy adhatnak ki egy játékot ugy hogy nincs XP támogatás, aztán lehet sírni nincs eladás, persze a kérdés költõi tudom a microsoft keze van benne..

w77d
nna most telefonáltak 576-ból hogy holnap küldik a dragon age-et+ a kieget. házhozszállítással együtt 4000ft-ért nem rosz.

robotnyk
azóta csak hetente benézek és kitörlöm ami ott van, mert a karbantartónál hiába van az ideiglenes fileok törlése beállítva, valamiért ezt nem törli.
IMYke2.0.0.0
Sikerült megrémisztened...
Beszerzek valami alapos leírást, karbantartó programokat és kordában tartom ezt a szörnyeteget.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
folyamatos lemezkarbantartás mellett múltkor 22 gbot töröltem a \windows\temp könyvtárból <#wilting>
artschi
nemtom, valószínûleg az lehet, de ez csak tipp...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
Van beállítás menedzser, igen, de ez létezik az XP-ben is.
A Win7 sem birizgál mást, mint a rendszer meghajtót - csak nem szabad elfelejtened, hogy a telepítéskor létrehoz magának egy 100 MB-os partíciót, amire dolgozik telepítéskor.
S a legfontosabb: a Windows 7 nem érzi túl jól magát kis helyen. Itt-ott brutális adatokat is olvastam, de az biztos, hogy a korábbi XP-s partícióm leformázott 35 GB-jára nem volt hajlandó települni. Fogalmam sincs miért.
Amikor az új HDD-n elkészített, szûz 50 GB-os partíciót bemutattam neki, hajlandó volt elfoglalni a helyét.

A telepítés után elsõ dolgod legyen a hibernációt kikapcsolni. Energiaellátás alatt megtalálod.
Én eddig ráhagytam a pagefile kezelését, nem is érzem szükségét, hogy maceráljam, de lehet, hogy késõbb korlátozom neki.

Oké! Tárgytalan! Már elolvastam, hogy ugyanúgy zajlik a dolog!

wesker24
A másik meghajtó ugyanugy marad tovább ahhoz nem nyul hozzá !

Csakis a rendszer particiohoz nyul !
Mert most olvasgattam és valami windows easy transfert emlegetnek (feltételezem ez csak a programok beállításait viszi át...)

Úgyan úgy van a Win 7 feltelepítésekor, mint xp telepítésekor, hogy csak a rendszer particiót birizgálja (nálam a rendszer a c-n van, a játékok a d-n, eddig ha újra lett rakva a rendszer, akkor a D-n nem változott semmi))a Win 7 és minden más érintetlen marad?

w77d
lázadó korszakodba léptél na XXD

IMYke2.0.0.0
XP SP3-ról váltottam - HDD-kényszer miatt, az újabb, Green-típusok ugyanis már az Advanced Format Technology-t csak Windows 7-el használják - és bár szó szerint még nem laktam be nagyon .

Azt elmondhatom, hogy kényelmes is, meg nem is a használata <50:50>.
Kényelmes, mert olyan funkciókat ad, amiket XP-ben hiányoltam.
Nem kényelmes, mert még szokatlan 😊

wedge31
Nekem ugyan ennyi a ramom plusz a vga ram és hasit mint atom, egy probát mindenképp megér.

De szerintem ha kiprobálod a Metro 2033-at dx11-ben vagy a borderlands-ot 3d-ben nem fogsz visszaálni xp-re.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hiába no, mostanában újító hangulatban vagyok! <#nevetes1>

Nagyon ajánlgatják sokan, úgyhogy lehet ebbe is (lásd.: steam) belevágok!

Tehát aztatat mondod, hogy ha most a 3gb rammal 1gb-s videókártyával rendelkezõ gépemre szépen felrakok 1 win 7-et (tegyük fel 32 bit)a jelenlegi xp helyett, akkor nem fogok lassulást tapasztalni (mivel úgyis csak 3gb-ot látna a rendszer, hiába lenne 4gb-m, abból csak 250 mb adódna hozzá a látóköréhez...)játékok közben? (Bocs a noob kérdésért, de ez irányban nem sok tapasztalatom van).

wedge31
A win7-nek böven elég a 3GB rammod meg plusz gondolom ott a VGA ram is.

Ha 32-est teszel fel egyébként se tud többet kihasználni, én a 3D meg a DX10-11 miatt álltam át és nekem nagyon bejött eddig.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Win 7, 32 bit - 4 GB a gépben, és csak 3.25 GB-ot lát, és ennek is több mint 80%-a kihasználatlan rendszerhasználatkor.
A 4 GB kihasználásához 64 bit kell.

wesker24
Na ez az jelenleg nekem 4 Giga ram van a gépben amivel az XP vigan elvan ugyis csak 3,5-et lát !

Win7-re meg nem látom értelmét átállni csak egy játék miatt csak azért is mert az XP Sp3 megvan eredetiben !
No ez ám az én nagy próblémám is! Na meg, ha átállok win7-re, akkor kéne még 1 gb ram legalább (jelenleg xp-nek bõven sok a 3gb ram, de win 7-nek már nem ártana a 4)!

Gurren
a @nothch a minecraft-es notch?

w77d
a just cause 2 baromi jó. én naponta õrültködök vele, mindig találok valamit benne amit eddig nem vettem észre 😄

wesker24
Just Cause 1-el játszottam de féluton abbahagytam rohhatul dögunalmas az egész !

Just Cause 2 meg lehet akármilyen jó játék az már nálam eleve kiesett !
Mivel nincs XP Support ezért nálam felejtõs egy játék miat nem fogok Op rendszert cserélni/felrakni !
Just Cause, illetve Just Cause 2-rõl mi a véleményetek?

Vannak benne unlockolható lószarok...:-D

Tinman
Pókember játékot csak 1000 Ft alatt... mert 1x okésak, de újrajátszhatósági faktor zéró, nulla.

Marvel és Spiderman rajongók Figyelem a következõ produktum számotokra kötelezõ darab! Én végigjátszottam és majdnem egy szint a batman Arkham asylummal, illetve a legújabb Wolverine játékkal!

Spiderman Shattered Dimensions

Ezt az árat ugyan drágállom, de késõbb olcsóbban meg lesz véve biza!

artschi
jaja, elég durva. Asszem én is beáldozok vmennyi pénzt.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Jobb oldalt az eddig top vásárlók! Nem semmi árakon vették ezeket!

artschi

lolSL
lehet hogy az angol bankok már úgy adják ki
hívd fel a bankod 0/24 vonalát és kérdezd meg hogy lehet-e neten használni

Ezt megtapasztaltam már sajnos, amikor több oldalon is sikertelenül kerestem a Maestro-t a lehetséges kártyák között. <#szomoru1> Azonban a Zavvi-n ott van a válaszható kártyák közül, szóval biztos van valami módja annak, h azzal vegyek játékot. <#smile>
lolSL
maestro nem nagyon használható online, visa electron is csak elvétve, rendes mastercard vagy visa kell.

Vásárolt már vki Maestro-val a Zavvi-ról? Olyan dolgokat kér, ami nincs is rajta a kártyámon. Pl: Issue Number. Állítólag csak a Switch, Maestro, Delta a kártyákon szerepel ilyen, mégpedig jobb alsó sarkában kéne lennie, de ott nincs semmi olyan. A másik problémám az a Security Code. Annak pedig a hátulján kéne az aláírásnál lennie, de nincs ott. Pár helyen körbenéztem a neten és állítólag a Maestro-nak nincs ilyen Security Code-ja, de mivel csillagos a mezõ, kötelezõ kitölteni. Persze ha 0000-át írok be, akkor azt nem fogadja el. <#zavart2>
pointer4
Ne installálj, F6.