Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem ez a kampózás rettent el egy kissé (meg ugye még a win7 hiánya, na de ez utóbbira jan 1-tõl tömérdek idõm lesz, addig meg meló!), igaz volt ilyen a mercenaries 2-ben is, de azért az más volt (csak helikopterre tudtál így felmenni, nem autókra, épületekre, a földre le, mint just causeban.... <#ticking>)

Amúgy a grafika tetszik, eléggé jó kis free roam lehet benne, baromi sok jármû... szóval nem lehet rossz...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
pedig szerintem bitang jó a JC2

Mi bajod volt az "Igaz ügy 2"-vel?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen>LOL XD

Miért is lenne? Nyugodtan vegyél föl!

Nah, letöltöttem a Just Cause 2 demóját, mondom kipróbálom, hátha vásárlás lesz belõle... Szegény a fél órás idõkorlátot sem élhette meg 😊 Na ezért jó, ha van egy játékból demó, és ezért jó, hogy van warez...

Viszont a Metro 2033-at megvettem, el is kezdtem játszani vele, és baromira tetszik! Nagyon adja ez a poszt-apokaliptikus atmoszféra! A grafika is nagyon állat (nálam sokadlagos szempont amúgy), izgalmakban sincs hiány! Szóval eddig 5-ös 😊

C2D E8500 8800GT és 2 GB DDR3 1333MHz-gond nélkül fut a win 7 és minden program akéár full HD-ben is-kivétel:Crysis,Metro 2033
Carlos
We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.

Þór vígi þessi rúnar

Bence94
üdv! itt az amazon van elvileg eladó új morrowind gyûjtõi ez most tényleg igaz ? szállít ide a balkánra ha igen mennyiért ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

tototto
izlések és pofonok, számomra KF jobb játék mint tf2 volt valaha is, amióta ez a craft buzulás van, el se inditottam, én szeretem az ilyen achikat hogy vidd végig ezt meg ezt, vagy lõdd le ezt meg ezt ilyen fegyverrel ennyiszer, számomra nagy poén haverral végigtolni a mapokat , meg hát ugye errõl szól a játék, l4dben is pl ketten haverral rámentünk minden survival mapnál hogy csak ketten csináljuk meg õket minimum bronzra, volt amit aranyra csináltunk ketten 😄, irtó jókat röhögtünk közben, KFnél ugyanígy

arty
de nem csak steam szokott lenni 😊 d2d és gog is volt tegnap...

Forza.

NEOreg3
de annak a 130 achinak a 70%-ában semmi fantázia nincs, a nagyrészük ilyen: vidd végig x pályát medium szinten, vidd végig x pályát hard szinten, vidd végig x pályát survival szinten, vidd végig y pályát normal szinten... stb.

team fortress 2-ben viszont tényleg van jó sok ötletes achi a mennyiség ellenére is (368 darab achija van)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

w77d
nem is kellenek, én a gameplay élvezetéért játszok XXXD

Jó, de akkor nem kapsz achi-kat 😄

Önmagában a 130+ achi semmi... Speciel a Killing Floort nem ismerem, nem tudom milyen achi-k vannak benne, de sok játékban elõfordul, hogy ahogy játszol, szinte automatikusan kapod meg õket sorban, szinte a tudtod nélkül... Ez így sz*r. Az egész csak akkor ér valamit, ha feladathoz van kötve, vagy valamilyen szinten motiváló, vagy tényleg valamilyen teljesítmény kell hozzá...

Én most a MtG: Duels of the Planeswalkers-re függtem rá teljesen a hülye Steam-es kincskeresõ játék miatt 😄 Pár napig csak azt toltam, és tuti mindig itt lesz a gépemen, mert kimondottan az a játék, ami elé bármikor leül az ember egy-egy partira, akár teljesen ismeretlen emberekkel is...

(Csak akkor basztam le majdnem a monitort, amikor az ellen egy olyan lapot húzott, amivel lesöpörte az asztalról jópár 3/3, 4/5-ös lényemet... 😄)

Õszintén szólva nem tudom ki kezdte durvábban a személyeskedést, lehet hogy én, ez esetben bocs (csak tudod elõbb utóbb elszakad a cérna a sok beszólogatás meg célzott fikázás miatt). De ez engem már nem érdekel, én mégegyszer nem kezdek ilyen jellegû vitát senkivel, mindenki azt csinál amit akar. Remélem a továbbiakban béke lesz köztünk is.

w77d
crack-elsz akkor is ha gumit húzol XXXD

Na itt is van néhány potenciális jelölt, amit már régóta kinéztem, de csak nem akarták leakciózni... Most megkaparintom azokat is 😊

<#idiota>

Warez verzió? Pl. guminõ? <#vigyor>

<#eljen>

A legdrágább teljes áron vett játékom a Steam-en a Children of the Nile Pack, 12 euróba került (nem akartam akcióra várni, mert akkor kapott el a hangulata, és akkor kellett😄). Persze költöttem már el többet is egy-egy alkalommal, de akkor több játékot is vettem - mindegyiket bagóért...

Igazából én is leginkább akciósan szoktam vásárolni rajta.

w77d
a legjobb ilyen coop game a szex, de ott elég durva achik vannak. pl gyerek meg terhesség. De lehet warez verzióval is próbálkozni, az nem tud adatokat küldeni a netre, így elkerülhetõ az achivement.

Ha nincs a személyem ellen ellenvetésed, akkor majd én is fölveszlek 😊

(Most nincs fönn a L4D2, meg nem is nagyon lesz rá idõm ünnepek miatt, de jövõre, ha aktuális lesz még számodra, akkor tolhatjuk.)

Kicsit megtévesztõ, mert ezért a pénzért a Valve Complete Pack-et kapod meg, amiben benne van a Lost Coast is, ami külön nem vásárolható meg (nekem HL2 GOTY-hez ingyen volt, meg még jópár Valve-os játékhoz ingyen adták régebben). Egyébként egy pár perces kis techdemo, semmi történet, anno a HDR képességeit prezentálták általa.

Bocsi, meló miatt nem voltam gépközelben, de közben megválaszolták a kérdést. Szerintem biztosan van még néhány coop-ban játszható játék, amit pároddal is szivesen tolnátok 😉

Tinman
Kieg természetesen, friss, ropogós :-)

#14431:

Megvan még az FBI titkos aktáiból is, az 890 volt kb. fél éve, ezek 990 volt/db. MA MÁR A GALAXISBAN 1790-be kerülnek, ahogy a Dirt 2 is!!! Anyjukat azt!

Cards of Destiny-t is akartam, de 1790-ért nem érdekel egyelõre.

#14432: Tudom, City interactive, rohadjak meg vele, de a hidd el a párom imádja. Ez van.

Van bennük rejtett tárgykeresés is, de megmaradtak kalandnak... nézd meg a walkthrough-t tecsõn.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Látom megvetted a 2 új art of murdert, ezek mennyire hasonlítanak a korábbi 2-3 részre? Merthogy láttam róluk képeket, és eléggé tárgykeresõ játéknak tûnt, ráadásul csak 2-300 megák.
Magyar nyelvû ismertetõt meg még nem találtam.

Apus
Art of Murder sorozat rohadtjó<#eljen>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

w77d
két divinity 2 van? vagy az egyik az kieg?

Tinman
Mai érkezések, a Penumbra pént, mert már felpakoltam a polcra a többit, mire felfogtam, hogy nevezett termék nincs az összképen, evvan, lusta vagyok:

Divinity dö áltimét szíld kálleksön, rer!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
a CD galaxis elbújhat a fenébe, karácsonyra simán fölfelé toltak jópár árat..

Tinman
Imre pár dolog, elõtte pedig egy ténymegállapítás:

Maximális tisztelet neked, mert sokunk elég sokat köszönhet neked és a fordításaidnak, köztük én is. Ezért óriási köszönet és hála illet téged.

Mindenki tisztában van azzal is, hogy erõsen jogos az is, hogy te vagy a házigazda és én személy szerint jónak is látom ezt így, mert amikor vért fröcsögve álltam ki a dobozos játékok mellett, te akkor is pártatlanságról tettél tanúbizonyságot... nincs is ennél jobb indikátora annak, hogy mennyire alkalmas vagy házigazdai jogaid gyakorlására.

DE!

Te magad tetted ki pár hónapja Fabio fórumtárs idézetét, hogy tisztelni kell a digitális terjesztés útján megvásárolt játékokat és a dobozos szoftvereket is.

Ellene vagyok a DD-nek, amennyire csak lehet... de nem ejtettek a fejemre. Az 1000 Ft alatti DD játékok, fõleg a nagy nevek egyszerûen kötelezõ vételek a magunkfajta eredeti játék rajongó játékosok számára.

Imre... ha lesz konzolod mi lesz? Akármennyire is tartod magad, lesz ott majd olyan akció, aminek majd nem bírsz ellenállni.

Azon idiótákról, akik 40 euroért vesznek dd-ben játékot, azokról nekem is szép csillagos véleményem van... de most nem errõl van szó.

Itt a karácsony és akcióznak a dd terjesztõ rendszerek. Célszerû a merev elutasítás helyett megfontolni 1-2 ajánlatot, mert lehet, hogy csak nyerhetsz vele.

Nagyon szomorú, hogy mindannyiunk kedvenc CD galaxisa, úgy fest nem vette észre a karácsony közelgõ szelét. Errõl még mesélek, mert olyan ON leszek mindjárt, hogy csak na :-)

Szóval, szvsz ok, hogy van steam topic, de mivel eredeti játékról van szó, ezért azt gondolom -és korábban, mintha te is ezt gondoltad volna-, hogy az akcióknak minimum helye van a topicban, hiszen EREDETI, LEGÁLIS játékok.

zorrobomber
Vicces nézni hogy próbálsz küzdeni az árral. Figyeld meg, ahogy egyre több ember fedezi fel majd a steam-et, te meg itt fogsz fuldokolni a szarban aztán majd lemondasz. Miért mennének a steam topikba, mikor azt látják hogy az eredeti játékaink van elöl a listán, és a steam-es játék is eredeti? Hiába próbálod bemagyarázni hogy objektív szempontból nézed a dolgot, ez egyszerûen nem igaz. És még mindig no offense.

IMYke2.0.0.0
Még egyszer, utoljára leírom: ez nem STEAM-topik - csak az elmúlt két napban másról se szólt a téma, mint errõl a digitális terjesztõrõl.
Mivel már 2003 - igen, kettõezer három - óta létezik saját topikja, értelemszerûen, minden technikai okosságát, akcióját, pozitív-negatív ügyleteit ott lehet megvitatni.
Ahogy már páran felfedeztétek... és mai is aktív.

Flood-, és flameviták elkerülése végett: ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy nekem van-e vagy sincs saját netem, szeretem-e vagy sem a digitális terjesztést.
Egyszerûen túlzásba estetek a témát illetõen.
No offense.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Még mindig nem tehetünk arról hogy szar a neted. Mondj le a házigazdaságról, vagy nevezd át a topikot dobozos játékokra. No offense.

Daell Drow
DE ezek is eredeti jatekok.
IMYke2.0.0.0
Nagyon el-STEAM-esedett a témakör.
Tényleg létezik egy külön STEAM-topik - jó lenne ott folytatni a technikai, érdekesség, akció és más témát vele kapcsolatban...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
Sehol, mivel only steames a game.
Kerd meg valamelyik ismerosodet akinek van kartyaja, hogy vegye meg neked ajandekba.
zorrobomber
A Beat Hazard-al csak az a bajom, hogy azok a zenék amiket én hallgatok geci nehezek. Mondjuk az ingame zenékre sem mondtam azt hogy hû de könnyûek.

valaki meg tudná mondani hogy honnan tudnám megszerezni a killing floor-t
bankkártya nélkül?
Daell Drow
mindig 2 naponta van valtas.
Nem! Csak holnap!

Bence94
nem ma este lesz váltás ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

w77d
ennél olcsóbb nem hiszem hogy lesz... talán majd 1 év múlva

wesker24
Szerintetek a Metro 2033 lesz még olcsóbb is késöbbi akcioban vagy most érdemes megvenni ?

Habár holnapig még van idö !
w77d
holnap este

Tinman
JC2 szvsz lesz még olcsóbb is... most olyan 3.5k körül van kintrõl.
Nekem is tervben van, de mivel single a lényeg benne ezért az a polcon akarom majd látni.

Beat Hazard nekem nembejössz, de megértem akinek tetszik.

Mikor lesz megint frissített akció?

balee4
Nem tudjátok a konzolvilágból webshopos rendelés esetén felhívnak a kézbesítés elött telefonon, vagy email formájában jeleznek, hogy érkezik a csomag?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
fene szarakszik vele, számomra jobb a vista mint az xp

Daell Drow
Sziasztok, idaig gondolkodtam.
Asszem megveszem megis csak a JC2+ beat hazardot.
Remelem a jc2vel nem jarok rosszul.