Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a grafika tetszik, eléggé jó kis free roam lehet benne, baromi sok jármû... szóval nem lehet rossz...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viszont a Metro 2033-at megvettem, el is kezdtem játszani vele, és baromira tetszik! Nagyon adja ez a poszt-apokaliptikus atmoszféra! A grafika is nagyon állat (nálam sokadlagos szempont amúgy), izgalmakban sincs hiány! Szóval eddig 5-ös 😊
Þór vígi þessi rúnar
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
team fortress 2-ben viszont tényleg van jó sok ötletes achi a mennyiség ellenére is (368 darab achija van)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(Csak akkor basztam le majdnem a monitort, amikor az ellen egy olyan lapot húzott, amivel lesöpörte az asztalról jópár 3/3, 4/5-ös lényemet... 😄)
Warez verzió? Pl. guminõ? <#vigyor>#vigyor>
A legdrágább teljes áron vett játékom a Steam-en a Children of the Nile Pack, 12 euróba került (nem akartam akcióra várni, mert akkor kapott el a hangulata, és akkor kellett😄). Persze költöttem már el többet is egy-egy alkalommal, de akkor több játékot is vettem - mindegyiket bagóért...
Igazából én is leginkább akciósan szoktam vásárolni rajta.
(Most nincs fönn a L4D2, meg nem is nagyon lesz rá idõm ünnepek miatt, de jövõre, ha aktuális lesz még számodra, akkor tolhatjuk.)
#14431:
Megvan még az FBI titkos aktáiból is, az 890 volt kb. fél éve, ezek 990 volt/db. MA MÁR A GALAXISBAN 1790-be kerülnek, ahogy a Dirt 2 is!!! Anyjukat azt!
Cards of Destiny-t is akartam, de 1790-ért nem érdekel egyelõre.
#14432: Tudom, City interactive, rohadjak meg vele, de a hidd el a párom imádja. Ez van.
Van bennük rejtett tárgykeresés is, de megmaradtak kalandnak... nézd meg a walkthrough-t tecsõn.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Magyar nyelvû ismertetõt meg még nem találtam.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Divinity dö áltimét szíld kálleksön, rer!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Maximális tisztelet neked, mert sokunk elég sokat köszönhet neked és a fordításaidnak, köztük én is. Ezért óriási köszönet és hála illet téged.
Mindenki tisztában van azzal is, hogy erõsen jogos az is, hogy te vagy a házigazda és én személy szerint jónak is látom ezt így, mert amikor vért fröcsögve álltam ki a dobozos játékok mellett, te akkor is pártatlanságról tettél tanúbizonyságot... nincs is ennél jobb indikátora annak, hogy mennyire alkalmas vagy házigazdai jogaid gyakorlására.
DE!
Te magad tetted ki pár hónapja Fabio fórumtárs idézetét, hogy tisztelni kell a digitális terjesztés útján megvásárolt játékokat és a dobozos szoftvereket is.
Ellene vagyok a DD-nek, amennyire csak lehet... de nem ejtettek a fejemre. Az 1000 Ft alatti DD játékok, fõleg a nagy nevek egyszerûen kötelezõ vételek a magunkfajta eredeti játék rajongó játékosok számára.
Imre... ha lesz konzolod mi lesz? Akármennyire is tartod magad, lesz ott majd olyan akció, aminek majd nem bírsz ellenállni.
Azon idiótákról, akik 40 euroért vesznek dd-ben játékot, azokról nekem is szép csillagos véleményem van... de most nem errõl van szó.
Itt a karácsony és akcióznak a dd terjesztõ rendszerek. Célszerû a merev elutasítás helyett megfontolni 1-2 ajánlatot, mert lehet, hogy csak nyerhetsz vele.
Nagyon szomorú, hogy mindannyiunk kedvenc CD galaxisa, úgy fest nem vette észre a karácsony közelgõ szelét. Errõl még mesélek, mert olyan ON leszek mindjárt, hogy csak na :-)
Szóval, szvsz ok, hogy van steam topic, de mivel eredeti játékról van szó, ezért azt gondolom -és korábban, mintha te is ezt gondoltad volna-, hogy az akcióknak minimum helye van a topicban, hiszen EREDETI, LEGÁLIS játékok.
Mivel már 2003 - igen, kettõezer három - óta létezik saját topikja, értelemszerûen, minden technikai okosságát, akcióját, pozitív-negatív ügyleteit ott lehet megvitatni.
Ahogy már páran felfedeztétek... és mai is aktív.
Flood-, és flameviták elkerülése végett: ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy nekem van-e vagy sincs saját netem, szeretem-e vagy sem a digitális terjesztést.
Egyszerûen túlzásba estetek a témát illetõen.
No offense.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tényleg létezik egy külön STEAM-topik - jó lenne ott folytatni a technikai, érdekesség, akció és más témát vele kapcsolatban...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kerd meg valamelyik ismerosodet akinek van kartyaja, hogy vegye meg neked ajandekba.
bankkártya nélkül?
Habár holnapig még van idö !
Nekem is tervben van, de mivel single a lényeg benne ezért az a polcon akarom majd látni.
Beat Hazard nekem nembejössz, de megértem akinek tetszik.
Mikor lesz megint frissített akció?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord