Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Mind a kettõ lesz mind a két platformra. A figurás a CE, a kontrollers az meg az áltimét😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Grammar Naci mode on:

EGYENLÕRE = pl. egyenlõ, egyforma darabokra feldarabol egy almát
EGYELÕRE = idõhatározó - átmeneti idõre, nem véglegesen, mert késõbb más lesz

No offense. Csak jó, ha helyesen használod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Tinman
Spectraball 3.49 Euro Steamen, blokkolom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
akkorisdrága😊 ingyen volt szóval nem gond, csak ez a pontozás pont erre jó, hogy ott nyúlja le az embert ahol tudja és így szépet kasználnak mellékesen...

Tinman
Már megint másképp számolunk és gondolkodunk.

Ha vesz az ember pontot, akkor ezt érdemes:

XBOX Live 4200 MS Pont Code (csak EU/UK,Magyar reghez!!) 10200,-

Azért, mert valóban 800 MS pont 3100 Ft, ha nem használjuk a fejünket!

800 MS pont, ha 3100 Ft ---> 3,875 Ft-ba kerül így 1 MS pont.
4200 MS pont, ha 10.200 Ft ---> 2,428 FT kerül így 1 MS pont.

Tehát a 4200-as kód vásárlása esetén ez a játék 2.428 Ft x 800 MS pont vagyis 1942,4 Ft egészen pontosan.

Míg a te esetedben 3.100 Ft-ba kerül ugyan az a játék, amit megvehettél volna 1157,6 FT-al OLCSÓBBAN!

Csúnya dolog a matek, de igazságos ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
800 pont 3k... ne mondok inkább semmit, met ingyen volt és mert nagyon jó játék, de menjen a picsába az MS XBLAval.

Tinman
Live rendszerében: ~2000 Ft

Steam rendszerében: ~1100 Ft

Hát ja... este megrágom még a dolgot. Thx!

davidka003
Ha már így rákaptatok a Steamre, ajánlanék egy jó játékot:

The Misadventures of P.B. Winterbottom

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

lolSL
én is megvenném õket, itt fájnak a csontjaim hogy kellenek mert legfeljebb késõbb jobb gépen végigtolom majd õket (xboxon már játszottam velük, PC-n csak max grafikával érdekelne), de tartalékolni kell hátha karácsonykor vmi még jobb akció lesz 😄

Bence94
úgy megvenném a just cause 2-t meg a metrot DE jc 2 új windows+min dx10 vga oké is lenne a windows de kari nem.metro pedig szintén vga...már nagyon kellene egyet vennem...

Más:Tudtok olyan helyet ahol még lehet kapni mass effect 2 pc ce-t ? Lehetõleg angolt...Ja igen az angol verziót lehet magyarítani ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tinman
Elõrendeltem Witcher 2 Collectors-t... más valaki is ennyire elmegyenge volt mint én?

késik a Deus EX😞(((
http://www.gamestar.hu/csuszik-a-deus-ex-human-revolution-megjelenese.html
Gondolkodtam rajta, hogy ránézek. Gyakorlatilag az inkább egy puzzle/platform game enemykkel!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lesz ott még több is! Karácsony elõtt (20-án) lemegy ez a kincskeresõs hülyeség, na én utána várom a nagy akciókat, karácson táján és 2 ünnep között!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Mondtam tegnap hogy meg fogod kapni mára😊) Jó, sikeresebb játékot!

Tinman
Látom jó xar kritikákat kapott... na akkor majd 900-é' :-D

Tinman
Tolta valaki itt a THE BALL címû puzzle-fps cuccot?
Eléggé bekattintott nálam egy + kapcsolót...

Tinman
Mass Effect 2 is akció-lövölde :-DDDD (Elnézést azoktól, akik RPG-ként tekintenek rá... azoknak ajánlok egy Ultima-t vagy egy Baldur's Gate-et.)

Robotnyk AC2 ötlete már barátibb felállás <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Én most a Hot Pursuit 2010-est nyüstölöm - sokszor lever vele a víz, pedig nem vagyok kezdõ. Cheater gépi ellenfelek, lehetetlen körülmények, elérhetetlen idõhatárok, kifejezetten idegesítõ... és mégis csak ez az egy játék van az új rendszeren 😊

A Win7 miatt majd kipróbálom a Just Cause 2-t, ha már annyit emlegettétek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Akkor pakoljad fel izibe a Mass Effect 1-2-õt, és melléjük a valami 10 perces lövöldét - ha megunod az egyiket, jöhet a másik 😊

w77d
nna akkor pár játékra visszamenõleg sorrendben: Saboteur, Kane&Lynch 1, Resident Evil 4, Metro 2033. Elkezdtem a Splinter Cell 1-et de egy kicsit jegelem, valahogy most nem kívánom azt, máskor meg megõrülök a stílusért 😄

IMYke2.0.0.0
Azt lenne jó tudni, hogy milyen játékokat játszottál eddig végig 😊

robotnyk
mass effect 2 jó, azt mindenképp ajánlom, vagy az assassins creed 2t, ha még az is kimaradt eddig ^^
w77d
igazad lehet... mondjuk egy Metro 2033 után te mit ajánlanál? a Mass Effect 2 nem jönne ki jól? vagy kezdjek inkiább valami stratégiát?

Tinman
Nem jó az!

Hiába AAAA+++ egy gém, ha elõtte is hasonló stílust toltál, lehet, hogy izzadságszaggal tolnád a cuccot.

jRPG-t én a 110+ órás Lost Odyssey után nem nagyon szeretnék mostanába látni, pedig lassan fél éve...

Fallout 3 után tuti, hogy nem állok neki a New Vegas-nak, etc.

w77d
gyerekek eldöntöttem valami random kiválasztó programot fogok használni, ha egy gamet gefejeztem és gondolkodok emlyiket kezdjem el. Itt van kismmillió game a polcon és tegnap este is a gamelésre szánt idõt elgondolkodtam hogy melyiket is kéne kezdeni.... ez meg kidobja a nevet oszt jóvan XXXD

Tinman
:-DDDDD

Azért mert kicsit szopós a szája, attól még lehet, hogy úri hölgy <#idiota>

robotnyk
ez a játék lesz az osztály kurvája 😄
Tinman
Jujj... akkor azt kihagyom :-/

Tinman
Ha végigtoltad p.ü.

Thx elõre is :-D

Gurren
mindhárom az a fehérdobozosnemtudommilyen kiadás, ami nem olyan csúnya mint pl. az ezt vedd meg.

robotnyk

Thx 4 Totti, használt, zsír állapotban ^^

ps: worst photo EVAR
davidka003
Legjobb választás tutira veszem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
egy dobozba van a három game besuhasztva....

Tinman
Just Cause 1 milyen kiadás?

Gurren
tegnap 990-ér láttam Just Cause 1-et, Worms 4 Mayhem-et meg Tomb Raider Legend-et együtt a miskolci MM-ban. engem egyik játék se érdekel ezek közül igazán, de lehet, hogy valakit igen.

w77d
még 2 akció biztos lesz...

grebber
Remélem év végéig még lesz a STEAM-nek ilyen 5-7 eurós fain kínálata ami esetleg engem is érdekelne!

Next PC upgrade: 2022

w77d
jah egy hete én is ott vettem emg ennyiért 😊

Nem tudom van-e itt helye, de azért megírom, hogy a Call of Juarez: Bound in Blood (más néven Call of Juarez 2) 2990-ért kapható a Médiamarktban. Aki a singleplayert már végigtolta esetleg egy kölcsön verzióval (mint én) annak is megéri az online játék miatt!

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
nna megjött a dragon age+kieg. volt benne egy specko Mass Effect 2 páncél kód 😊 most már lassan elkezdem a ME2 CE-met, túl soká pihent a polcon és már van elég extra tartalmam hozzá 😄

Tinman
Nem veszek Chip, se semmilyen magazint, de mintha a postástnál a Chip mellékleteként láttam volna a

MASS EFFECT I.-et, rendes tokos verzióban

ha lenne még olyan humanoid, akinek nincs meg, akkor szvsz nem rossz biznic.

w77d
túl komolyan akarod venni amit nem kéne 😊

zorrobomber
Akkor tényleg hagyd, mert én már olyan kampózási technikákat fejlesztettem ki hogy csak néznél. Még nem is láttam konkrétan errõl a technikáról neten videót, úgyhogy lehet este csinálok egyet 😄

Úgy beszélek most, hogy csak videóról láttam, tehát nem próbáltam a játékot!

Kicsit hiteltelen számomra, a valóságtól elrugaszkodó dolog, hogy bármihez "csatlakoztathatod magad" (oké hajóról lehúzod a csávókát az oké), de a földre lövöd a kampót és a levegõbõl lehúzod magad, kocsira lövöd és odaugrassz (ebbõl adódóan nekem a wheelman féle kocsin ugrálós baromkodás sem jött be).

w77d
a pókember style nekem kimondottan tetszik 😄 amúgy ez tipikusan olyan játék amit nem szabad komolyan venni, csak szórakozni...

zorrobomber
mi a probléma a kampózással?