Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Bust A Move 4
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
ilyen típusú játékot keresek, de nem webes, flashes, hanem rendes program, valaki nem emlékszik a címére?
Next PC upgrade: 2022
Akkor nekem biztosan lesz 10-12. Szeretek nézelõdni... 😊
Super Meat Boy Discounted, Price: 800 Savings: 33 per cent
Comic Jumper, Discounted Price: 800 Savings: 33 per cent
Toy Soldiers, Discounted Price: 800 Savings: 33 per cent
Banjo Tooie, Discounted Price: 600 Savings: 50 per cent
Castle Crashers, Discounted Price: 600 Savings: 50 per cent
The UnderGarden, Discounted Price: 400 Savings: 50 per cent
Risk Factions, Discounted Price: 400 Savings: 50 per cent
Afterburner Climax, Discounted Price: 400 Savings: 50 per cent
Borderland's Claptrap New Revolution, Discounted Price: 400 Savings: 50 per cent
Carcassonne Discounted, Price: 400 Savings: 50 per cent
Necrojoe-nak köszi!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem utolsó sorban (bár nem is elsõdleges szempont), ha teljesítem a hozzá kapcsolódó feladatot, meglesz a 9. kincsesládám. Úgy néz ki mégiscsak összegyûlik a 10. Csak el ne felejtsünk 20-án bejelentkezni, mert csak akkor indulunk a sorsoláson!
Amugy nálam asszem 4-5 nap volt mire kijátszottam !
Sajnos ez a játék is az a kategória, amit piszkosul sajnálni fogok, hogy egyszer véget ér...
Mindegy, van helyette Star Wars elsõ és második trilógia boxset, meg barátnõmnek Karácsonyi ének 😄
Egyszeri ökörködésnek elmegy, de semmi keresnivalója a Steam-es fiókomban.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Csiszolatlan gyémánt a játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nekem egyébként nem volt gondom a sebességgel, talán néhány nagyobb pályarészen lassult be egy kicsit, alig észrevehetõen.
Mindenképpen az év egyik legjobb játéka, kellemes meglepetés, mert igazából a megjelenés elõtt pár héttel olvastam róla elõször, az infók alapján fel is csigázott, de a videók alapján nem tûnt nagy számnak. Aztán kipróbáltam a demót és csak ámultam, hogy micsoda hangulatos és élvezetes játékot dobott össze a Ninja Theory csapata. Aztán pár demó végigjátszás után meg is vettem a játék gyûjtõi kiadását, de nem bántam meg. Végig baromi jó játék, a 2 fõszereplõvel könnyen azonosul az ember, a történet érdekes, a posztapokaliptikus világ kidolgozása az eddigi leghihetõbb és legszebb amit játékban láttam. A grafika sokszor elképesztõ, Unreal 3 engine, de szinte rá sem ismerni, a szereplõk szebben kidolgozottabbak mint az ezen a téren etalon Mass Effect 2-ben (fõleg Trip durva, minden érzelem leolvasható az arcáról, és iszonyú valósághû arca van, bár az igaz, hogy a Heavy Rain, Uncharted 2 szintjét nem éri el), és táj is sokszor lenyûgözõ, a legszebb játékok között van az tuti...
A játékmenet talán túl könnyû, fõleg az ugrálós részek, le sem lehet esni, esetleg azok a részek nehezebbek amik idõre mennek, a robotokkal való harc sem túl nehéz, egy két szívatósabb rész van.
Néhány negatívumot azért megemlítenék: kevésféle ellenség van, a vége fele egy-két pálya túl átlagosra sikeredett, itt a grafika is gyengébb, illetve néha az orbok gyûjtögetésére nagyon kell figyelni, mert sokszor elõfordul hogyha továbbhaladtunk már nem tudunk visszamenni gyûjtögetni.
A játékidõ az éppen elfogadható kategóriába esik, olyan 8-10 óra, ami a stílusban átlagos.
Pro:
- baromi hangulatos posztapokaliptikus világ
- végig élvezetes játékmenet
- figyelni kell társunkra és erõsen egymásra vagyunk utalva
- gyönyörûen kidolgozott változatos helyszínek
- Trip és Monkey
- érdekes történet
- epic jelenetek (menekülés a dog elõl)
- gyönyörû karakterkidolgozás és grafika
- korrekt játékidõ
- fõcímzene
Kontra:
- az ugrálós részek túl könnyûek
- kevésféle ellenségtípus
- egy-két gyengébb bossharc
- a fejezet, amiben a dog elkapja Trip-et, túl kevés az idõ megmenteni és közben gyûjtögetni az orbokat
- a befejezés bár nem rossz, de kicsit jobban elmagyarázhatták volna a történetet
- egy-két gyengébb pálya (a végén), itt a grafika is gyengébb
96%
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord