Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totyak
Most, hogy megjelent itthon a GTA IV Complete Edition, így az EfLC árát lejjebb vitték kicsit a galaxisnál. Valaki meg tudná mondani nekem, hogy mért van náluk két változat is, de ugyan olyan árban? Csak annyi különbséget láttam köztük, hogy az egyiken a 18-as korhatár egy körben van, a másiknál meg egy négyszögben.
Meg még az érdekelne, hogy az mért van, hogy ehez magyar kézikönyv meg borító van, az EfLC-hez meg csak angol? Ja, ennek is olyan szörnyû lett a magyar kézikönyve, mint a IV-nek?

robotnyk
küldtem privit, majd válaszolj plz.
Tinman
A CNG köcsög hungary egyéb játékaiban korábban is jelen volt a Live, le se szarták, hogy itthon hivatalosan nincs Live. A Fallout-ból erõszakkal kivették, maguk sem tudják miért.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az elsõ részre gondoltam. Azért kérdeztem, mert lehet megrendelem külföldrõl, de korábban gondolkoztam rajta hogy inkább lehet használtan nézek magyar kiadást. Viszont az evm nagyon gagyi, szar borító meg ilyenek, meg ha még kézikönyv sincs, akkor inkább mindenképp rendelek külföldrõl.

davidka003
Nem, sajnos soha nincs kézikönyv az EVM-es kiadásokhoz.
Legjobb Választás csomagban is kapható volt a Deus Ex ahhoz természetesen jár kézikönyv, meg regisztrációs kártya.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Nem tudja valaki hogy az evm-es Deus ex-hez járt -e kézikönyv?
Vagy az evm nem is szokott hozzájuk adni?

pointer4
Áháá, érteni, köszi. Inkább megvárom hogy steamen akciós legyen most ünnepek között, addig elfoglalom magam mással, pedig már izgat a játék. 😊
lolSL
most kapható magyar kiadásokból kihagyták mert nemrég még nem volt live és csak probléma volt vele

pointer4
Koptam szülinapra, egy CDgalaxis-os Fallout3+FaloutNewVegas csomagot. A Vegast már aktiváltam Steam-en, mert azt lehet. A Fallout3-at tudom, hogy nem lehet, de semmilyen serial nincs a dobozában Ez normális, vagy kimaradhatott? Sajnos meló miatt nem tudom most kipróbálni a telepítést, hátha valaki fejbõl vágja.
w77d
ma megvettem a Mass Effect könyvet, kíváncsi leszek rá, de elõször a Temeraire sárkány kvadrológiát fejezem be....

w77d
neem, mert akkor miért nem real life lövöldözünk? elég ha a gép semmisül meg. egy kockának ez úgyis olyan, mintha meghalt volna XD

Vagy maga a játékos is meghalna. 😊

w77d
még egy ilyen játékot XXXD

pointer4
Mit nyerek ha sikerül, csak azon múlik 😄
w77d
nem csak önmagát, hanem a komplett gépedet is XXD lenne ember aki neki merne vágni? XD

IMYke2.0.0.0
"A lemez 5 másodpercen belül megsemmisíti önmagát. 5... 4... 3... 2... 1..."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
az lenne a legkirályabb, hogyha a játékban meghalsz, dobhatod ki a gamet, mert ennyi volt 😄 kicsit vért izzadós lenne meg parázós XD

davidka003
Witcher 2 - Ha meghalsz, úgy is maradsz

Érdekes lehet, én azért maradok a normál fokozatnál, nincs szükségem olyan kihívásra ami a régi játékokban volt és 1-1 pályát csak anyázva sikerült végigvinni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Baromság.

Lassan 1 hónapja magyar (legál!) XP alól tolom Live rendszerében a Fallout 3-at.

#14589: Dehogy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL
megy, csak van vmi update amit bonyolult feltenni mert nem jót ajánl fel a kliens és bogarászni kell meg googlen is keresni kettõt, amire már nem képesek sokan

tototto
tototto
létezik hogy nem megy magyar xpvel a live? vagy csak galaxisnál van attyalda? mondjuk engem nem érint mert steam alatt vannak meg a játékok, csak megakadt a szemem 😊

Az achievementek minõsége a játék alkotóitól függ, én Live-os játékban is láttam már ásításra késztetõket.
grebber
Én meg a folytatását várom! (Könyvet megveszem tuti ha lesz magyarul. Mass Effect ,Dargon Age könyvek már beszerezve)
Voltam ma könyvesboltba mennyi Warhammer könyv van te jó isten.

Next PC upgrade: 2022

w77d
Nna végeztem a Metro 2033-al. Nekem 9 órásra sikerült és rég játszottam ilyen hangulatos és jó játékkal. A legnehezebb rész talán a könyvtár volt, na meg a gömbanomáliák. Tényleg fasza volt végig, nagyon várom már, hogy a könyv nálunk megjelenjen.

MerlinW
Én szeretem az achievement-eket. Újabb kihívások elé állítja az embereket, késztetést a játékra. Persze ehhez okosan kitalált feladatokra is szükség van, lásd pl L4D, vagy a mostanában akciózott kis indie játékok feladatai.

Szerintem jó dolog. Fõleg Steam-en, ott még jól is néz ki, Live-al ellentétben😊

[merlinw.org]

Te sosem tudsz minket meglepni... De úgy látom, már negyedmondatokra sem futja <#vigyor>

bertino
na puff.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Na puff téged nem másokat meg igen na puff...

grebber
Ha kapsz érte valamit az más tészta,de mondjuk kurvára nem érdekel sok játékban amiket adnak kapok artokat amiket nézegethetem na puff kit érdekel.

Ennyi erõvel a leaderboard-oknak sincs semmi értelme, a megszerezhetõ, unlock-olható tartalmaknak sincs, stb... Minek? Csak vered rá a melled, mint a hülyegyerek?

Gondolod, hogy ez platform kérdése, és nem a fejlesztõkön múlik? Én nem tudom, csak kérdezem.

Félreértesz, egyáltalán nem az achievement-ekre hajtok. Anélkül is megvenném ami kell, ami meg nem kell, ahhoz lehet bármennyi achi, akkor sem kell. Igazad van, sok játékban nincs értelme (én is épp ezt mondtam a minap), de Tinman-nak is igaza van, ha eredeti és ötletes, akkor ad némi pluszt a játék mellé.

Amit a mostani kincsvadászat keretében vettem meg, az a Magic The Gathering (azóta is függök rajta 😊), egy L4D2 példány havernak, és a Metro 2033, amit amúgy is megvettem volna. Ezek talán nem szir-szarok 😊 Amúgy igazad van abban is, hogy az egész akció arra megy ki, hogy vásárolj és vásárolj, de aki emiatt vesz meg csomó szir-szart, az... meg is érdemli... 😄

Tinman
Copycat :-P

tototto
a worms meg a zombie már korábban megvolt, ezt a robotos röpködõst viszont megvettem, mert jónak tûnik, szeretem az ilyen kis játékokat és az indie fejlesztõknél még mindig jobb helyen van a pénz mint a nagyoknál 😊

Tinman
Nah, Bob Came in Pieces megvéve... sajnos durva összeget levont a bank: 483 Ft-ot.

Ha ez így megy tovább, fel kell szednem a parkettát a lakásban és eladni tûzifának <#rinya>

w77d
mondjuk ha új fegyvereket kapsz, az már mingyá jobb helyzet, legalább valami látható változás...

Shep
Ugyanúgy szarrá lõnek, nem mindegy milyen fegyver van nálad? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lolSL
attól függ melyik játékban
team fortress 2-ben pl kasztonként 3 megadott mennyiségû achievement teljesítése után kapsz 1-1-1 fegyvert

grebber
Ezt magyarázom én is.Semmire nem jók.

Shep
Hát nem tudom de ez az achievement dolog engem annyira hidegen hagy. Hülyegyerekek tudják verni a mellüket, hogy nekem van ilyenem is, de értelme a 0-hoz közelít.

AvP-t nyomom eredetiben és 17/50 már megvan az ach-ból, hú de fantasztikus érzés kb, mint mikor semmi nem történik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
A kérdés jó... nekem mindegyik megvan, biztos ami biztos alapon :-D

w77d
erre visszatérve nem tudjátok, hogy mitõl lehet, hogy az alap játék drágább, mint az alap+kieg??

Tinman
Live erre vezette be az avatar awardokat, ami már valami, de én is jobban örülnék, mondjuk egy kedvezménynek inkább.

Tinman
Sajnos Steam alatt még nem éreztem, de Live alatt pár esetben oltári jó érzés volt, amikor megszereztem 1-et.

Steam-en nagyon sok achi, csak úgy jön magától, vagy 4.256.212 score elérésekor kapod, vagyis nem sok ötletesség. Live ebben mintha jobb lenne... Fallout 3 achikat mikor szerzem 4 naponta kábé egyet, akkor rendesen jó érzés, mert tudom, hogy egy számomra fontos mellékküldetés végére értem, vagy olyasmit értem el, alkottam meg, ami egy hosszú és ÉRDEKES folyamat végén a hab a torta tetején.

w77d
ezzel egyet értek. Az már faszább lenne, hogyha egy bizonyos achivements mennyiség után kedvezmények vagy hasonlók, esetleg exluziv tartalmak járnának...

grebber
Nem rosszból mondom félre nem érts,de ugy mondjátok ezeket az achievement-eket minthogy fizetnének azért mert lesz.Ez semmit nem ad csak dísz kb.Még hogyha lenne értelme. (A mostani steam akciótól eltekintek mert ez sem az acsikról szól hanem vegyél meg minden szír szart azt hátha nyersz valamit)

Steam-en ma és hétvégén akciós a Worms Reloaded! (2055 Ft) Nekem már megvan, de most havernak is megveszem!

A Zombie Driver is csak 620 Ft (sok-sok achievement is jár hozzá).

De érdemes egy pillantást vetni a Bob Came In Pieces c. játékra (480 Ft). Demó alapján nekem eléggé bejött, csak kár, hogy iszonyat kevés pálya van hozzá, szerkesztõ pedig nincs 😞 Ezt még meggondolom.

w77d
nna mondom ma elmegyek és megveszem a divinity 2-t és a kieget.. bepakolom kosárba az ego draconist és a dragon knight sagat, mire véletlen ez utóbbi hátulján észrevettem, hoy ez már alapból tartalmazza az ego draconist. na mondom akkor olcsóbban megúsztam a másik mehet vissza a polcra 😄

viszont azon csodálkozok, hogy így a dragon knight saga került 3ezer ft-ba, míg a másik lemez, ami csak az ego draconist tartalmazta az 4ezer ft volt.. na most ez hogy van? többet kevesebbért? 😄

balee4
Na megvettem én is, rohadt jó akció.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord