Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg még az érdekelne, hogy az mért van, hogy ehez magyar kézikönyv meg borító van, az EfLC-hez meg csak angol? Ja, ennek is olyan szörnyû lett a magyar kézikönyve, mint a IV-nek?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Legjobb Választás csomagban is kapható volt a Deus Ex ahhoz természetesen jár kézikönyv, meg regisztrációs kártya.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vagy az evm nem is szokott hozzájuk adni?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Érdekes lehet, én azért maradok a normál fokozatnál, nincs szükségem olyan kihívásra ami a régi játékokban volt és 1-1 pályát csak anyázva sikerült végigvinni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lassan 1 hónapja magyar (legál!) XP alól tolom Live rendszerében a Fallout 3-at.
#14589: Dehogy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Voltam ma könyvesboltba mennyi Warhammer könyv van te jó isten.
Next PC upgrade: 2022
Szerintem jó dolog. Fõleg Steam-en, ott még jól is néz ki, Live-al ellentétben😊
[merlinw.org]
Amit a mostani kincsvadászat keretében vettem meg, az a Magic The Gathering (azóta is függök rajta 😊), egy L4D2 példány havernak, és a Metro 2033, amit amúgy is megvettem volna. Ezek talán nem szir-szarok 😊 Amúgy igazad van abban is, hogy az egész akció arra megy ki, hogy vásárolj és vásárolj, de aki emiatt vesz meg csomó szir-szart, az... meg is érdemli... 😄
Ha ez így megy tovább, fel kell szednem a parkettát a lakásban és eladni tûzifának <#rinya>#rinya>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
team fortress 2-ben pl kasztonként 3 megadott mennyiségû achievement teljesítése után kapsz 1-1-1 fegyvert
AvP-t nyomom eredetiben és 17/50 már megvan az ach-ból, hú de fantasztikus érzés kb, mint mikor semmi nem történik 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Steam-en nagyon sok achi, csak úgy jön magától, vagy 4.256.212 score elérésekor kapod, vagyis nem sok ötletesség. Live ebben mintha jobb lenne... Fallout 3 achikat mikor szerzem 4 naponta kábé egyet, akkor rendesen jó érzés, mert tudom, hogy egy számomra fontos mellékküldetés végére értem, vagy olyasmit értem el, alkottam meg, ami egy hosszú és ÉRDEKES folyamat végén a hab a torta tetején.
A Zombie Driver is csak 620 Ft (sok-sok achievement is jár hozzá).
De érdemes egy pillantást vetni a Bob Came In Pieces c. játékra (480 Ft). Demó alapján nekem eléggé bejött, csak kár, hogy iszonyat kevés pálya van hozzá, szerkesztõ pedig nincs 😞 Ezt még meggondolom.
viszont azon csodálkozok, hogy így a dragon knight saga került 3ezer ft-ba, míg a másik lemez, ami csak az ego draconist tartalmazta az 4ezer ft volt.. na most ez hogy van? többet kevesebbért? 😄