Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát szerintem a ME-ek felirata elég korrekt volt. Bár most, hogy így visszagondolok az 1-et asszem angolul játszottam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem tudom miért nem hagyták rajta az angolt, és lehetett volna választani a két nyelv közül.

Sok elõrendelõ a ránk erõltetett magyar nyelven volt kiakadva, és hörögtek is a piszok húzás miatt a különbözõ fórumokon. Köztük én is. Konklúzió: sajnálom a honosításra várókat, de a ME széria esetében az eddig is vitatható minõségû volt, és annak örülök, hogy az itthoni vásárlás is újra alternatíva számomra.
lolSL
tototto
remek, akkor holnap én is kipróbálom, csak ma már nem lövöm be steamet, NFL kockulok 😄

w77d
nem szóltam már sikerült...

w77d
te hogy tudtad regelni? egybõl kaptál kódot??

Daell Drow
En ma vettem meg, es igen be tudtam regelni steamre.
Nekem csak az osmosra fajta fogam, de a masik 4 game is erdekes.
1 dollart fizetem, mivel steamen kivul nem fizetem mashol igy ovatosabb voltam.

De hoza teszem az 5-bol csak 3 jelent meg, a masik 2 game (Revenge of the Titans es Cortex Command) amint elerheto lesz steamen, akkor aktivalodik.

lolSL
de, wowból, simsbõl, CS-bõl biztos adtak el ennyit 😊

w77d
én hiába nyomok arra, hogy adjon kódot, csak tölt és nem ad...

ennyi,8 ezres példányszámra meg nem lesz magyaritas.
tototto
most néztem aki a humble indie bundle 2-t megvette elvileg már tudja regelni steamen (a linken ahol le lehet tölteni lehet igényelni kulcsot), én még nem próbáltam, de ha valaki igen írja már le sikerült e

Totti5
legyen az 8000 és még lehet az is sok😊 80000et itthon nem adnak el egy játékból soha az életbe!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

az 1,én meg nem vettem 0 day,hanem csak 2 ezerért.majd ha teljes áron meglesz kb. 80000-es eladás akkor a Bioware felülbiralja az álláspontját.
w77d
én 0day vettem CE-t...

nagyon egyszerû a dolog,kurva kevés mehetett el a 2. részbõl teljes áron....

arty
elsõ kettõ magyarul jött, elég gáz, hogy a záró(?) darab most majd "kilóg" 😞

(engem nem érint, de értem a problémát)

Forza.

Gondolom anyagi okok miatt, engem is zavar, nem tudok angolul sajnos, de szerintem majd lesznek egy páran akik nekiállnak lemagyarítani, és 3-4 éven belül kész is lesz.

arty
touchpad felett gépelsz és néha ez bezavarhat

Forza.

Tudsz hallásból fordítani? Pont egy ilyen embert keresek vagy egy hónapja, van egy pár játék amihez sajnos a videóinál nincs semmilyen felirat, és keresek valakit aki érti, és akár angolul leírná a szöveget, aztán az idõzítést megcsinálnám, és feltenném a magyarítások portálra.
Nincs kedved segíteni? Összesen eddig kb 7-8 perces videók vannak.

Tinman
Sajnos én magamból indulok ki és 0-day vettem meg a CE-t a 2. esetében, az elsõ rész esetében is a spec kiadás van meg, mely tartalmazza a hangulatnovellát.

Ráadásul az elsõ és második rész ha magyar felirattal jött, akkor a 3. miért nem?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hát erre lehetett számítani, mivel a legtöbb játék már angolul jön ki.

Érdekes hogy úgy meg vannak lepõdve az emberek mintha az elmúlt 1-2 évben egy pár kivétellel nem angolul jelent volna meg minden.

Szidják az Ea-t mintha õk tehetnének róla hogy alig veszik a játékot, amikor levitték 2000 ft-ra, akkor is egy csomóan lewarezolták.

Tinman
Anno 2-3 sorozatot is fordítottam, volt amit hallás után, sõt még játékhonosításban is részt vettem, és hiába van Rigó utcai középfokom, sokat felejtek és még mindig magyar az anyanyelvem.

A könnyû beleélést még jobban segíti legalább egy magyar felirat...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Nem értem. Géming egyik alappillére a nyelvtudás ( amúgy német is van benne gondolom, mint ahogy majdnem mindenbe az angol mellett, bár ha csak üzbégül tudsz, akkor sajnos csak a magyar alternatíva ). Érdemes nyelvet tanulni. Amúgy én sem értek mindent azonnal, de ha valamit nem érzek át és nem tudom kibogozni a szövegkörnyezetbõl sem akkor ott a szótár és utánanézek. Meg kell érteni hogy le v agyunk szarva, mert a hazai piac semmi. Aláírássel semmire sem mentek, mert a világméretû petíciók sem értnek el semmit sosem.

Ha valami honosítva jön örülök, és ha minõségi akkor használom, de a játékok 90% nem jön, de ettõl nem fogok a falnak menni. ( pécén nyilván minden szart fordítgatnak valakik több kevesebb sikerrel itthun, ezért személyes sértés lehet hogy ha valami nem jön magyarul, na de azért ez nem a világvége, és a fejlesztõk munkája és a játék ettõl nem lesz rosszabb, hogy most kurvaanyázni, warezolni kelljen... )

w77d
figyi én még tudok is angolul, de azért egy ilyen szinten szövegre és válaszokra épülõ játéknál elég egy pici félreértés és máris olyan irányba menneka z események, amerre nem akartad. Meg aztán az anyjukat szarják le ne minket. Vagy ha tényleg azt mondják, hogy minket nem vesznek figyelembe, akkor én nem fizetek érte...

Totti5
Kicsit túlreagáljátok nem? ettõl nem lesz a játék egy fikarcnyilval sem rosszabb.

w77d
aláírtam és szemétségnek tartom. Tüntetõleg még a warezoláson is gondolkodok, majd addig még eldõl..

Tinman

Shep
Köszi az infokat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Egyértelmû hogy a Two Worlds 2 a nyerõ !

Állitom hogy a Two Worlds 2 jobban sikerült mint az elsõ része !

És ebben aztán van ám szabadság oda mész ahova akarsz !

Kivéve a 3-dik sziget mert ot csak egy kis rész SP !

De az elsõ 2 szigetet simán bejárhatod !
Nem tudjátok hogy a Nikopol : Secrets of the Immortals megjelent nálunk?

IMYke2.0.0.0
A Divinity 2 - a kiegészítõvel - nem ad túl nagy szabadságot. Persze, rohangálhatsz, de mégsem sandbox.
A Two Worlds 2-rõl viszont ratgab tud majd infókat adni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Srácok a Two World 2, vagy a Divinity 2 (a felújított) a nagyobb szabadságot adó? Melyik a kevésbé hardcore? És persze melyik az élvezetesebb?

pointer4
Én is, amíg erre rá nem jöttem a második óra végén 😄
Volt valami verseny - talán Paganival - közepén fennt a térképen. Ilyen Alpok szerû hegyi szakasz, szerpentínekkel, 10 másodpercel késtem le az aranyat, amikor tökéletesen nyomtam. A korábban említett módszerrel 6 másodpercel az arany elõtt értem be.
És persze billel.
IMYke2.0.0.0
Friss OS, és lusta voltam feltelepíteni a X360-vezérlõt, így billentyûzettel küzdöttem vele .
Anyáztam sokat az idõhatárok miatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pointer4
Mindent Goldra csináltam, olyan 2*2 órát játszottam vele. Nem is értettem, hogy a bánatba kötött le ennyi ideig, majd ezen feldühödve töröltem, hogy egy ilyen primitív játék rabul ejtett.
Semmi nehéz nincs benne, csak úgy kell kanyarodni, hogy a kanyar elõtt egy pillanatra megnyomod a féket, nem kell még a gázról sem levenni az ujjad, és driftelve full gázon beveszel mindent. Max idõben kell elkezdeni, azt kell eltalálni.
Azzal vert át, hogy írta a HINT-eket alul töltés közben, hogy íven menjünk csúszás nélkül, úgy gyorsab...perszehogynannanaákapdbehüjejáték 😄
Totti5
Én se vagyok érte oda, de hát ez az NFS, legalább klasszikus és élvezetes, már ha az idétlen rendõrösdit nem veszem ide. Csinálj mindent goldra ha olyan könnyû, vagy ne játsz vele, ha neked nem kihívás, vagy told online, biztos találkozni fogsz alázógépekkel akik 1 méteren 10et vernek az emberre😊

Totti5
( ha valaki elárulná hogy laptopnál miért ugrál ide oda a krúzor amikor írok, akkor életet mentene, mert kivágom lassan a gépet az ablakon )

Totti5
Sajnos nem. Shiftben kimondottan lópolyk az autók, bár ez lehet csak nekem feltünõ aki konzolon autókázott és ott azokban az játékokban sokkal szebbek, részletesebbek voltak mindig is.

Totti5
Split Secound más mûfaj. Ott epilepsziás effektparádé, robban minden az arcodba stb... hogy lenne már szebb? van abba yi, városi, nappal éjszaka, esõ, hó, hegyi városi, vidéki, sivatagi, erdei pálya? 10-15 perces etapokkal, valódi autókkal?? nem hogzuk fely a táj, de az autómodellek is szemlátomást jóval részletesebbek és szebbek a NFSben.

Blúrt meg ne keverjük ide, annak a grafja már megjelenéskor sem volt kiemelkedõ ( hát még a fizika, meg az irányítás... ), semmilyen szempontból sem, sõt elmarad a jó pár éves PGR4tõl is.

Shiftnek dehogy van szebb grafikája... tudom mert azzal is játszottam a napokban elég sokat.

tototto
én az új nfssel játszottam a legtöbbet a nfs2se óta, számomra amugy a 2 volt a legjobb, a 3-4 tetszett, underground egy ideig lekötött, de az utánna következõ összes rész szarabbnál szarabb volt
a shift talán kivétel de azért mert annak meg semmi köze az nfsekhez, inkább egy grid klón 😊
eleinte szokatlan volt a fizikája, mivel nem szimulátor ezért gondoltam adok neki egy esélyt, és egy nap múlva kifejezetten tetszett, a driftelés meg a nitro gyûjtés módja szerintem nagyon élvezetes, megvan a tempó érzet is, a grafika, zene, irányítás elég jó lett (mondjuk én gamepaddal toltam, próbáltam billel úgy valóban nem az igazi, alig birtam vele menni, de ez valszeg csak megszokás kérdése)
tehát szerintem a criterion jó munkát végzett a burnout paradise után 😊

pointer4
A shiftben, a verdák modelljei voltak meglepõen jók még (emlékeim szerint). A pályára már nem is emlékszem, keveset toltam.
w77d
véleményem szerint a grafika kimondott visszalépés a mostani felhozatalhoz. Split Second, Blur és társaik, de még az elõzõ NFS a Shift is sokkal szebb grafikával volt.

pointer4
Eddig is sejtettem, hogy te fordítva vagy bekötve.

"Fizika??? ez nem szimulátor, de ahhoz képest meglepõen jó"

Igen, abból áll minden kanyarbevétel, hogy egy pillanatra féket kell nyomni kanyar elõtt, és mindent 240el-driftelve beveszel. Illetve a szögesdrót, legalább két másodpercre lelassítja az autót.

Hangok mondjuk engem nem zavartak, de a grafika egyáltalán nem nagy szám.
w77d
árkád mûfajban a Split Second ezt agyonveri. szebb grafika, káõrázatos megoldások, korrekt körítés. Minimum az a szint amit jónak nevezek, ezt a szutyok új nfs-t nem....

Gurren
mert az elõzõ nfs-ekben olyan fantasztikus és csavaros történet volt, hogy mindenki csak amiatt játszotta végig a játékokat. nagy hiba volt kihagyni az új részbõl =(

Totti5
Grafika szar??? mutass szebbet.
Fizika??? ez nem szimulátor, de ahhoz képest meglepõen jó, és nem papírótókat irányítasz érzetre.
Hangok??? minden autónak más, valós hangja van, max kicsit erõtlen lett, vagyis halk, de le kell venni a zenét, és feltoltni a hangerõs és máris meg van oldva a dolog.

Ha ez szar, akkor mi a jó? várom a tippeket.

w77d
szerintem is egy szar. A grafika sem nagy szám, fizika nulla, történet nulla, minen autó gyakorlatilag ugyanaz ugyan azzal a hanggal...

Totti5
Ha az igénytelen, akkor mi az igényes?

robotnyk
a kör alakú, piros hátterû korhatár jelzést a britek használják