Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem csak az osmosra fajta fogam, de a masik 4 game is erdekes.
1 dollart fizetem, mivel steamen kivul nem fizetem mashol igy ovatosabb voltam.
De hoza teszem az 5-bol csak 3 jelent meg, a masik 2 game (Revenge of the Titans es Cortex Command) amint elerheto lesz steamen, akkor aktivalodik.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
(engem nem érint, de értem a problémát)
Forza.
Nincs kedved segíteni? Összesen eddig kb 7-8 perces videók vannak.
Ráadásul az elsõ és második rész ha magyar felirattal jött, akkor a 3. miért nem?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Érdekes hogy úgy meg vannak lepõdve az emberek mintha az elmúlt 1-2 évben egy pár kivétellel nem angolul jelent volna meg minden.
Szidják az Ea-t mintha õk tehetnének róla hogy alig veszik a játékot, amikor levitték 2000 ft-ra, akkor is egy csomóan lewarezolták.
A könnyû beleélést még jobban segíti legalább egy magyar felirat...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha valami honosítva jön örülök, és ha minõségi akkor használom, de a játékok 90% nem jön, de ettõl nem fogok a falnak menni. ( pécén nyilván minden szart fordítgatnak valakik több kevesebb sikerrel itthun, ezért személyes sértés lehet hogy ha valami nem jön magyarul, na de azért ez nem a világvége, és a fejlesztõk munkája és a játék ettõl nem lesz rosszabb, hogy most kurvaanyázni, warezolni kelljen... )
Aki akarja azért írja alá a petíciót...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Állitom hogy a Two Worlds 2 jobban sikerült mint az elsõ része !
És ebben aztán van ám szabadság oda mész ahova akarsz !
Kivéve a 3-dik sziget mert ot csak egy kis rész SP !
De az elsõ 2 szigetet simán bejárhatod !
A Two Worlds 2-rõl viszont ratgab tud majd infókat adni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Volt valami verseny - talán Paganival - közepén fennt a térképen. Ilyen Alpok szerû hegyi szakasz, szerpentínekkel, 10 másodpercel késtem le az aranyat, amikor tökéletesen nyomtam. A korábban említett módszerrel 6 másodpercel az arany elõtt értem be.
És persze billel.
Anyáztam sokat az idõhatárok miatt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Semmi nehéz nincs benne, csak úgy kell kanyarodni, hogy a kanyar elõtt egy pillanatra megnyomod a féket, nem kell még a gázról sem levenni az ujjad, és driftelve full gázon beveszel mindent. Max idõben kell elkezdeni, azt kell eltalálni.
Azzal vert át, hogy írta a HINT-eket alul töltés közben, hogy íven menjünk csúszás nélkül, úgy gyorsab...perszehogynannanaákapdbehüjejáték 😄
Blúrt meg ne keverjük ide, annak a grafja már megjelenéskor sem volt kiemelkedõ ( hát még a fizika, meg az irányítás... ), semmilyen szempontból sem, sõt elmarad a jó pár éves PGR4tõl is.
Shiftnek dehogy van szebb grafikája... tudom mert azzal is játszottam a napokban elég sokat.
a shift talán kivétel de azért mert annak meg semmi köze az nfsekhez, inkább egy grid klón 😊
eleinte szokatlan volt a fizikája, mivel nem szimulátor ezért gondoltam adok neki egy esélyt, és egy nap múlva kifejezetten tetszett, a driftelés meg a nitro gyûjtés módja szerintem nagyon élvezetes, megvan a tempó érzet is, a grafika, zene, irányítás elég jó lett (mondjuk én gamepaddal toltam, próbáltam billel úgy valóban nem az igazi, alig birtam vele menni, de ez valszeg csak megszokás kérdése)
tehát szerintem a criterion jó munkát végzett a burnout paradise után 😊
"Fizika??? ez nem szimulátor, de ahhoz képest meglepõen jó"
Igen, abból áll minden kanyarbevétel, hogy egy pillanatra féket kell nyomni kanyar elõtt, és mindent 240el-driftelve beveszel. Illetve a szögesdrót, legalább két másodpercre lelassítja az autót.
Hangok mondjuk engem nem zavartak, de a grafika egyáltalán nem nagy szám.
Fizika??? ez nem szimulátor, de ahhoz képest meglepõen jó, és nem papírótókat irányítasz érzetre.
Hangok??? minden autónak más, valós hangja van, max kicsit erõtlen lett, vagyis halk, de le kell venni a zenét, és feltoltni a hangerõs és máris meg van oldva a dolog.
Ha ez szar, akkor mi a jó? várom a tippeket.